peco Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 (popravljeno) Še en predlog bi vam rad podal. V primeru grdega vremena bi predlagal, da se v nedelo zvecer dobimo ket na kšmnu klepetu, biljardu.... Kr vam pač srce poželi. :beer1: :beer2: :OK: Tko da smo mau spet mopedisti na kup. :kva2: :kva2: Popravljeno April 9, 2004. Popravil peco
kalimero Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 Sem mislu da te za mašo skrbi ks pa tolk joku zano!!!! :lol1: glede padalcev pa to če oni upajo skakati v dežju se pa tud mi lahko vozmo v dežju a ne no sej če bo dol padalo tud mi ne bomo šli :lol1:
peco Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 Sem mislu da te za mašo skrbi ks pa tolk joku zano!!!! :lol1: glede padalcev pa to če oni upajo skakati v dežju se pa tud mi lahko vozmo v dežju a ne no sej če bo dol padalo tud mi ne bomo šli :lol1: Sej po mojem ni treba tle sploh nč razglablat - noben motorist se ne voz prou rad v dežju - v suhmu vremenu pa vsak z velikim veseljem. Tko da - upejmo da nam bo gun zgorej naklonjen. :yea2: :yea2:
Yoldi Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 No ja polet sem za marsikatero neumnost okoli vremena (tud na Pag sem že šel v dežju :wacko: in nazaj :blink: ) Sedaj me pa še mal skrbi.. Tud zadnjo gumo mam mal v k***u, tak da glih u kkšn dž ne bi silu.. Molimo za sončka (če že h maš ne bo nobenga :devil: :devil: )
kalimero Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 Sej ja če bo vreme taprav nas je že dogovorjenih pet šest motorjev in računamo dab se dobil ob 9ih na laborah -bencinski servis petrol :hmm:
peco Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 Sej ja če bo vreme taprav nas je že dogovorjenih pet šest motorjev in računamo dab se dobil ob 9ih na laborah -bencinski servis petrol :hmm: V primeru lepga vremena lahko računate na še enga. :OK:
kalimero Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 No ja polet sem za marsikatero neumnost okoli vremena (tud na Pag sem že šel v dežju :wacko: in nazaj :blink: ) Sedaj me pa še mal skrbi.. Tud zadnjo gumo mam mal v k***u, tak da glih u kkšn dž ne bi silu.. Molimo za sončka (če že h maš ne bo nobenga :devil: :devil: ) Ni panike dab pr maš dren delal :notworthy: bomo kr doma molil za lep vreme čeprav bol švoh kaže
Yoldi Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 Pol prbijemo za ob 9h, tolk da vem, ker sem čez praznke brez neta :o nas bo lohk kar kar...(nakoncbosampršupašetozavtampress) @kalimero: Lahk pa kakšen križev pot naredimo s cunco okrog motorja po kolenih :lol1: .. Kolk bo zarad tega vreme bolš ne vem...motor bo pa ziher čeden :D :D Lp Drp11
metalbike Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 itak da more bit lep vreme, ker sm lih dons za mojo araiko črn vizir nabavu :yea2: :yea2:
peco Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 Še enkrat bi vas rad opozoru na 1 post na tej stran. Kaj mislte. :hmm:
Yoldi Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 Še enkrat bi vas rad opozoru na 1 post na tej stran. Kaj mislte. :hmm: Nej se še bel čuden sliš... Nimam cajt :cry: Muzika
kalimero Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 Pol prbijemo za ob 9h, tolk da vem, ker sem čez praznke brez neta :o nas bo lohk kar kar...(nakoncbosampršupašetozavtampress) @kalimero: Lahk pa kakšen križev pot naredimo s cunco okrog motorja po kolenih :lol1: .. Kolk bo zarad tega vreme bolš ne vem...motor bo pa ziher čeden :D :D Lp Drp11 Je zaziher prbit za ob 9ih v ponedeljek na pumpi na laborah po kolenih pa ne bom lazil ker to počenjam maja pa do novembra vsako leto mam pač tak biznis (včasih pa tud kakšen drug dan v letu pred svojo drago ženo) :?
Yoldi Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 Je zaziher prbit za ob 9ih v ponedeljek na pumpi na laborah po kolenih pa ne bom lazil ker to počenjam maja pa do novembra vsako leto mam pač tak biznis (včasih pa tud kakšen drug dan v letu pred svojo drago ženo) :? :lol1: :devil: :lol1:
gebre Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 Zeus a boš imel mofo zrihtano do ponedeljka, da bi mi tud pičili žegnat? Aja kaj pa je narobe z gumam, profil majo, če se prov spomnim :? a nucaš še kej drucega :? Glede sončka, se bom probov čez vikend z The Big Boss-am, tam gor, zmenit :OK: Če je pa kaki musli tukaj pa hitr pred đamijo :notworthy: :notworthy: :devil: O:-)
kađiva Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 Če je pa kaki musli tukaj pa hitr pred đamijo :notworthy: :notworthy: :devil: O:-) :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
kađiva Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 @peco: tvoja ideja za nedelo je kar dobra,sam jest bom gotov šel v FunFactory na dijaški žur,če pa ne bom šel se pa še zmenmo tle gor B)
Zeus Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 Zeus a boš imel mofo zrihtano do ponedeljka, da bi mi tud pičili žegnat? Nemogoče...u tork so rekl da gume dobijo, ker jih nimajo na zalogi in sm jest do naslednga vikenda mrzu (medtednomseitaknevozmvelikopress). Zadnja guma ma še nekej profila, ja...spredna je pa čist u kur*u ( kot sem reku, se mu je čudno zdelo, da sm še živ oz. da še nism padu)...sam če bom menou, bom menou obe an... :rolleyes: . Pa itak jih fotr plača, tko da ni panike an. Zarad žegna se ti pa šeenkrat iskreno opravičujem, sam res ne morm...je tut men žou, sam sj veš ko je an...
Zeus Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 kot so nekoč napisali pri H-D ju : "Live to ride , ride to live" :notworthy: To mam jest na mojih orlih, k mam nalimane na vzvratnih ogledalih, pa še kje drugje...ti enkrat pokažem če hoč :OK:
smeško Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 FANTJE POZORNO PREBERITE TA POST: ŽEGNANJE ODSVETUJEM, ZATO KER ČE GRESTE ŽEGNAT MATE MANJ MOŽNOSTI DA BOSTE PREŽIVEL SEZONO MAL VPRAŠTE KOLK FOLKA, KI SO ŽEGNAL PREDLANSKIM SE JE STRESLO!!! METALBIKE A JE TKO?? ŠE TI POVEJ! mene ne spravš zravn! drgač se pa lohk za v nedeljo zmenmo za kšno mrzlo laško
Yoldi Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 FANTJE POZORNO PREBERITE TA POST: ŽEGNANJE ODSVETUJEM, ZATO KER ČE GRESTE ŽEGNAT MATE MANJ MOŽNOSTI DA BOSTE PREŽIVEL SEZONO MAL VPRAŠTE KOLK FOLKA, KI SO ŽEGNAL PREDLANSKIM SE JE STRESLO!!! METALBIKE A JE TKO?? ŠE TI POVEJ! mene ne spravš zravn! drgač se pa lohk za v nedeljo zmenmo za kšno mrzlo laško Sam bomo pa šli v nebesa!!! :lol1: :lol1: :lol1:
smeško Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 Sam bomo pa šli v nebesa!!! :lol1: :lol1: :lol1: ja, sam tam nimajo motorjev :P
gebre Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 (popravljeno) drgač se pa lohk za v nedeljo zmenmo za kšno mrzlo laško Laško, Laško, ke maš Laško :yea2: Ej Zeus ena fajn ideja.Gremo u pon. do Šterna, pa mu reč nej ti da motorček za ene dve urce. Pa gremo na eno parkirišče, jest bi pa sabo prnesu en pir pa dva Uniona :devil: , pir bi spil jest, z unionam bi pa tvojo zadnjo gumo mal polil, ko bi jo ti kuru :yea2: :yea2: Popravljeno April 9, 2004. Popravil gebre
Yoldi Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 ja, sam tam nimajo motorjev :P Majo Majo! a še nis slišou, de je kkšnmu motor "dušo spustu" :lol1: :hmm:
Zeus Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 Ej Zeus ena fajn ideja.Gremo u pon. do Šterna, pa mu reč nej ti da motorček za ene dve urce. Pa gremo na eno parkirišče, jest bi pa sabo prnesu en pir pa dva Uniona :devil: , pir bi spil jest, z unionam bi pa tvojo zadnjo gumo mal polil, ko bi jo ti kuru :yea2: :yea2: Ja itak gebre...pol pa čokolada zavije folijo u svizca :lol1: ...sej na da bi blo Uniona škoda :P , sam u pondelk majo pr Šternu zaprt k je praznk :wacko:
smeško Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 Majo Majo! a še nis slišou, de je kkšnmu motor "dušo spustu" :lol1: :hmm: če je pa tko, pol majo pa gor same HD-je :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se