Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

A ste potlej šli žvečer kam? Midva s Killroyem bi prišla ampak sva šele ob 21h prišla domov, sva bila na morju, 380km+ B)

Objavljeno

a je kdo dons za furo :hmm:

Ob 1 h v rondoju, :notworthy:

P.S. prosim odgovor, da bom vedel

Objavljeno

Ja jest sm čakou da bo kdo kej reku da pride, pa nobenga ni blo sm gor. Poj sm se šu pa sam mau do Krana pelat. :afro1:

Pa še to - za dons je biu spet dž v obilnih količinah napovedan. Ne vem koko je drugot, ampak tlele pr nas kr fino sončk sije. :? :?

Objavljeno

Ste pa prava Motosvet sekcija Gorenske!!!! Vas je blo ob 9ih na laborah tolk da se je kr tma delova. K se pogovarjate o furah k se merjo v metrih mate povhne hlače poguma, k je pa tle kakšna daljša fura mate pa polhne hlače sranja!!!! Sem pogruntal da je to bol motosekcija Rondo Kranj ne pa motosekcija Gorenske. No kje ste bli dones mone Gorenske!!!!!!!! V Mirni peči ni bilo niti 10 motorjev Kranskih tablic po še to smo mi šteti polek. :zzz: :zzz: :zzz: :fight2:

Objavljeno

No ja vam bom pa še kakšno slikco gor dal da boste vidli kaj ste zamudili. :kva2:

post-12-1081784335.jpg

Objavljeno
No kje ste bli dones mone Gorenske!!!!!!!!

Doma za pečjo, pa razmišljal kako fajn je blo včeraj s Killroy-am na morju in kako gre tebi :ph34r:

Objavljeno
k je pa tle kakšna daljša fura mate pa polhne hlače sranja!!!!

A se javljaš, da me peleš na eno dolgo furo :naughty: , sicer res nisem neka blondinka sem pa črnolasec :devil:

Objavljeno
Doma za pečjo, pa razmišljal kako fajn je blo včeraj s Killroy-am na morju in kako gre tebi :ph34r:

saj smo bli mi tud sam ne za pečjo ampak v mirni peči in lahko vam je žal bilo je super :yea2: :kva2:

Objavljeno

jest sm se vozil včeraj,dons sm pa preštihal vrt in naredu še par stvari pri starih starših,doma pa pošraubal enga skuterja in moj nov moped.in ne boš verjel,ni mi žal da me ni blo tam...vseen pa hvala za slikce!

Objavljeno

@Kalimero to je krivica

Ne sekiraj se :lol1: ob 1 h v rondoju tudi ni bilo nobenega :? pa čeprav je malo posijalo sonce :OK: :notworthy:

Srečal samo Ninočko, pri rondoju, drugače je pa bilo nekaj motoristov na cesti

Objavljeno

za rondo se sploh ne sekiram , ampak škoda pa je da nas danes ni več šlo na žegenj , več nas je bolj luštno je

Objavljeno
Srečal samo Ninočko ...

A je bla z Ninjo :naughty:

Objavljeno
Srečal samo Ninočko, pri rondoju

Sej je bil Vime tud tam zraven. :grupni:

Objavljeno

Kar samopodoba mi je padla, ko gledam zgornje slikce. No vsaj eni so se lepo imeli. Drugi smo plačevali davek za že preživete km na motorju.(obrezovanje sadja, gnojenje, presajanje) :doze:

Še nekaj drv nažagamo, pa vrt sfrezamo, potem pa pop. bojna oprema :devil: , pa gremo.

Se vidmo.

BTW, saj v nedeljo v Rondoju tudi ni bilo nobenga. Vsaj marsovca ne.

Objavljeno
Ste pa prava Motosvet sekcija Gorenske!!!! Vas je blo ob 9ih na laborah tolk da se je kr tma delova. K se pogovarjate o furah k se merjo v metrih mate povhne hlače poguma, k je pa tle kakšna daljša fura mate pa polhne hlače sranja!!!! Sem pogruntal da je to bol motosekcija Rondo Kranj ne pa motosekcija Gorenske. No kje ste bli dones mone Gorenske!!!!!!!! V Mirni peči ni bilo niti 10 motorjev Kranskih tablic po še to smo mi šteti polek. :zzz: :zzz: :zzz: :fight2:

Mogoče pa le ni vse tko k ti vidš.

Za enkrat smo bli še usak tedn na skupni furi, če pa tebe ni blo zravn pa ni rečen da tut nas ni blo. <_<

Pa še drug razlog zakaj nas dons ni blo - marsikdo je šu včerej na motor pa naredu celodnevno furo (po mojem kr večina). Cela 2 dneva frej si pa redkokdo lahko frej vzame. :doze:

Tko da vidš - odgovori zakaj dons ni blo nobenga so ti na dlani. :notworthy:

zaključek - Ni treba kuj tko agresivo nastopt. K tut tebe ni blo še nikol zravn Motosvetovcev zadne tedne pa se ni noben kregou. :fight2:

Objavljeno

No pa še mau slikc. Ket pa si biu Kalimero. Po mojem da smo naredl kr nekej km in ne metrou kr nam ti očitaš.

post-12-1081796538.jpg

Objavljeno

No pa še ena za konc iz okolce Vrhnike (če se ne motm).

post-12-1081796888.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!