jozexj6 Objavljeno Februar 24, 2013 Deli Objavljeno Februar 24, 2013 NujnoProdam Shark S 900 Glow (belo črna), velikost S. Rabljena 1sezono. 70€. Če je kdo zainteresiran naj mi se javi naPM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozexj6 Objavljeno Februar 24, 2013 Deli Objavljeno Februar 24, 2013 (popravljeno) NujnoProdam Shark S 900 Glow (belo črna), velikost S. Rabljena 1sezono. 70€. Če je kdo zainteresiran naj mi se javi naPM Popravljeno Februar 24, 2013. Popravil jozexj6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LooLekSLO Objavljeno Februar 28, 2013 Deli Objavljeno Februar 28, 2013 Joj škoda, da ni M :S Hodiš kaj po Celju mogoče? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozexj6 Objavljeno Februar 28, 2013 Deli Objavljeno Februar 28, 2013 Joj škoda, da ni M :S Hodiš kaj po Celju mogoče? Niti ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perzo Objavljeno April 22, 2013 Deli Objavljeno April 22, 2013 živjo zanima me če kdo ve kje se da najceneje dobiti zatemnen vezir za shark RSF 2i čelado? hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ktr1sk Objavljeno Junij 29, 2013 Deli Objavljeno Junij 29, 2013 Kaj menite o letošnjem modeli Shark 900C za okrog 240€ in ima naslednje lastnosti: Material: termoplatika Teža: 1.450 g (+/- 50 g) Vizir: prozoren, odporen na praske, 2,2 mm, Slide Lock zapiranje vizirja, integriran senčnik Podloga: odstranljiva in pralna, antibakterijska, 100 % poliester Zračni sistem: Shark Air System - čelado prilagodi vašim individualnim potrebam Prezračevanje: več dovodov in odvodov zraka Zapiranje: Mikrolock Certifikat: ECE 22/05 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ktr1sk Objavljeno Junij 29, 2013 Deli Objavljeno Junij 29, 2013 o tej čeladi govorim..pozabil sem da je S900 C (prej sem napisal brez S) http://www.ebay.de/itm/Helm-Shark-S900-C-COMFORT-PRIME-Grosse-M-UPE-229-95-Farbe-sw-/300836774638?pt=Helme&hash=item460b44e2ee Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frz Objavljeno Junij 29, 2013 Deli Objavljeno Junij 29, 2013 Na pogled ne deluje kaj bistveno drugače od modela S900, ki je precej glasna čelada, vsaj če voziš naked motor :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Shadow Objavljeno Junij 29, 2013 Deli Objavljeno Junij 29, 2013 A je mogoče med vami že kakšen lastnik čelade SPEED-R? Sicer je tvoje vprašanje staro že skoraj celo leto, ker pa imam omenjeno čedado že prav-toliko časa, ti kar vprašaj kar te zanima (če še), pa ti serviram iz prve roke.. Imaš pa tukaj kar nekaj uporabnih informacij: http://www.shark-helmets.com/product.php?modele=Speed-R%20BLANK%20MAT%20Black%20Metal%20Mat&sous_gamme=SPD&gamme=SHARK%20Pulse%20Division&reference_modele=HE4505EKMA&langue=FRANCE%20FRANCE%20-%20English http://speed-r.shark-helmets.com/ http://speed-r.shark-helmets.com/shark-speed-r-touch-it.php Sicer je pa čelada Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ktr1sk Objavljeno Junij 29, 2013 Deli Objavljeno Junij 29, 2013 Povejte povejte mi vaše mnenje-izkušnje torej čelada Shark S900C vs Nolan N86 vozim naked...samo čelade si še samo ogledujem, enkrat bom nabavil eno boljšo oz novejšo čelado.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Berger Objavljeno Avgust 24, 2014 Deli Objavljeno Avgust 24, 2014 Zanima me, če je v Sloveniji kakšen servis za čelade Shark ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rokxy Objavljeno Oktober 12, 2014 Deli Objavljeno Oktober 12, 2014 (popravljeno) spet isto vprašanje kot že nekdo zgoraj - samo da je eno leto minilo. je še kak nov uporabnik shark speed-r čelade? louis ima akcijo in sem kar interesent za nakup. je mogoče kdo tukaj, ki bi bil pripravljen posoditi to čelado velikosti M za en krog? ali pa mogoče kdo ve, če je možno kje sprobati to čelado pred nakupom. Popravljeno Oktober 12, 2014. Popravil Rokxy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motocaster Objavljeno Oktober 12, 2014 Deli Objavljeno Oktober 12, 2014 Kolk je pa cena? Sprobaš lahko v TCju, imajo ziher vse številke. Kaj točno te pa zanima? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rokxy Objavljeno Oktober 13, 2014 Deli Objavljeno Oktober 13, 2014 kot glavne pomanjkljivosti uporabniki navajajo, da je precej glasna in pa da je med vožnjo zelo smotano odpiranje vizirja, ker da naj bi nek zatič kar močno držal in je z rokavicami kar nekaj dela. to pa so dejstva, ki jih v trgovini zelo težko preveriš. sploh glasnost. pa tudi vizir je v trgovini lahko odpirat, ko pač tam sediš, druga pesem pa je pri recimo 20kmh v mestu, ko imaš samo eno roko fraj, pa še to levo trenutno mam nolan n84, pa me nekatere stvari motijo, pa tud 6 let jo že imam. za ta speed-r piše da je narejena za naked, kar men prav tako ustreza. pa še lepa je. cena je 249. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvile Objavljeno Oktober 14, 2014 Deli Objavljeno Oktober 14, 2014 Imam speed-r in lahko rečem da je vse prej kot tiha. Motijo me predvsem razni žvižgi pri obračanju glave Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scko93 Objavljeno November 12, 2014 Deli Objavljeno November 12, 2014 Ima kdo mogoče čelado Shark speed-R (velikost L) in bi jo bil pripravljen posoditi za en kratek krog? Jo nameravam kupit, ampak v trgovinah nimajo možnosti testne vožnje. Bi pa rad videl kako se obnese konkretno na moji glavi na mojem motorju, ker ne gre glih za malo evrov. Dam seveda 6packa za prijaznost, lahko tut 2. :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha X Objavljeno Maj 4, 2015 Deli Objavljeno Maj 4, 2015 Nagledano imam Shark speed-R emblem, ki jo prodaja eden naših moto trgovcev. Na uradni strani shark je več ni, sem pa po netu izbrskal, da je iz kataloga za leto 2013. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frischfleisch Objavljeno Junij 1, 2015 Deli Objavljeno Junij 1, 2015 mene tud ta speed r zanima. torej pravite, da ni nič kaj tiha? ali imajo kje testne čelade za sprobat na motorju, lahko tud v tujini? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ditrich Objavljeno Junij 2, 2015 Deli Objavljeno Junij 2, 2015 Razen manjšega žvižga pri pogledu desno (ne vedno), me na speed-r-ki ne moti popolnoma nič.. Za moje pojme super čelada, ki dobro opravlja svoje delo. Sam vizir je res problem odpirati z rokavicami, ko je čelada še popolnoma nova.. Sedaj pa ne več.. Gre brez problema.. Sam imam verzijo IKE.. http://www.fc-moto.de/Shark-Speed-R-IKE/en Priporočam.. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno Junij 2, 2015 Deli Objavljeno Junij 2, 2015 speed-r je mogoče malo glasnejša kot katera druga(odvisno katero si imel). Ko je čelada nova, je malo težje odpirati vizir, vendar se potem tudi navadiš kako ga odpreti. Sončni vizir ti dejansko pokrije celotno vidno polje, kar pride zelo prav.. Za moje pojme je čelada vredna cene. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha X Objavljeno Junij 9, 2015 Deli Objavljeno Junij 9, 2015 Končno sem kupil Shark speed-R. Ja, s čelado sem zadovoljen, nimam pripomb, le z rokavico še težko odprem vizir - praksa bo pokazala svoje. Na nakedu sem jo sprobal in je tudi pri 180 - 200 km/h stabilna. Sicer pa so to hitrosti, ki se jim ne približujem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sl0doctor Objavljeno Junij 10, 2015 Deli Objavljeno Junij 10, 2015 Končno sem kupil Shark speed-R. Ja, s čelado sem zadovoljen, nimam pripomb, le z rokavico še težko odprem vizir - praksa bo pokazala svoje. Na nakedu sem jo sprobal in je tudi pri 180 - 200 km/h stabilna. Sicer pa so to hitrosti, ki se jim ne približujem. Jas jo imam cca 4 mesece piha mi pod vizirjem ,spodnji zračnik se ne drži in mi vleče skozi zaprt zračnik da sem naglušen po cca 20 min vožnje,odgovor sem dobil da se tile zračniki lomijo skoraj če ga nene lepo pogledaš in da mi na skoraj novi čeladi vleče noter na 2 mestih nimaš nobenega garancije in da moraš sam plačati popravilo tega je po mojem porazno od proizvajalca saj garancije ne krije ničesar razen školjke če počasi sama od sebe (vrjetno če stoji v škatli zapakirana) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha X Objavljeno Junij 10, 2015 Deli Objavljeno Junij 10, 2015 Jas jo imam cca 4 mesece piha mi pod vizirjem ,spodnji zračnik se ne drži in mi vleče skozi zaprt zračnik da sem naglušen po cca 20 min vožnje,odgovor sem dobil da se tile zračniki lomijo skoraj če ga nene lepo pogledaš in da mi na skoraj novi čeladi vleče noter na 2 mestih nimaš nobenega garancije in da moraš sam plačati popravilo tega je po mojem porazno od proizvajalca saj garancije ne krije ničesar razen školjke če počasi sama od sebe (vrjetno če stoji v škatli zapakirana) Zaenkrat nimam težav, kot jih imaš ti. Če pa se bodo začela sranja, bo treba jebat prodajalca, makar na silo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Haki Objavljeno September 1, 2015 Deli Objavljeno September 1, 2015 Sam imam speedR texas poslikavo. Prevozil z njo 5k km in sem zelo zadovoljen, prav tako z sončnim vizirjem, če bi se še 1x odločal za nakup bi se odločil enako. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sl0doctor Objavljeno September 6, 2015 Deli Objavljeno September 6, 2015 A vama kaj vleče noter skozi spodnji vizir ? meni se sploh ne zapre do konca a lahko da ker slikco spodnjega zračnika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se