Skoči na vsebino

Shark čelade

Ice

Priporočene objave

NujnoProdam Shark S 900 Glow (belo črna), velikost S. Rabljena 1sezono. 70€. Če je kdo zainteresiran naj mi se javi naPM

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

NujnoProdam Shark S 900 Glow (belo črna), velikost S. Rabljena 1sezono. 70€. Če je kdo zainteresiran naj mi se javi naPM

Shark-S900-Glow-W1.jpgShark-S900-Glow-W.jpg

Popravljeno . Popravil jozexj6
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

živjo zanima me če kdo ve kje se da najceneje dobiti zatemnen vezir za shark RSF 2i čelado? 

hvala 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 mesecev pozneje...
Kaj menite o letošnjem modeli Shark 900C za okrog 240€ in ima naslednje lastnosti:

Material: termoplatika
Teža: 1.450 g (+/- 50 g)
Vizir: prozoren, odporen na praske, 2,2 mm, Slide Lock zapiranje vizirja, integriran senčnik
Podloga: odstranljiva in pralna, antibakterijska, 100 % poliester
Zračni sistem: Shark Air System - čelado prilagodi vašim individualnim potrebam
Prezračevanje: več dovodov in odvodov zraka
Zapiranje: Mikrolock

Certifikat: ECE 22/05
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na pogled ne deluje kaj bistveno drugače od modela S900, ki je precej glasna čelada, vsaj če voziš naked motor :krneki:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A je mogoče med vami že kakšen lastnik čelade SPEED-R?

Sicer je tvoje vprašanje staro že skoraj celo leto, ker pa imam omenjeno čedado že

prav-toliko časa, ti kar vprašaj kar te zanima (če še), pa ti serviram iz prve roke.. :smoke:

Imaš pa tukaj kar nekaj uporabnih informacij:

http://www.shark-helmets.com/product.php?modele=Speed-R%20BLANK%20MAT%20Black%20Metal%20Mat&sous_gamme=SPD&gamme=SHARK%20Pulse%20Division&reference_modele=HE4505EKMA&langue=FRANCE%20FRANCE%20-%20English

http://speed-r.shark-helmets.com/

http://speed-r.shark-helmets.com/shark-speed-r-touch-it.php

Sicer je pa čelada :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Povejte povejte mi vaše mnenje-izkušnje

torej čelada

Shark S900C vs Nolan N86

vozim naked...samo čelade si še samo ogledujem, enkrat bom nabavil eno boljšo oz novejšo čelado..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 leto pozneje...
  • 1 mesec pozneje...

spet isto vprašanje kot že nekdo zgoraj - samo da je eno leto minilo. je še kak nov uporabnik shark speed-r čelade? louis ima akcijo in sem kar interesent za nakup. 

je mogoče kdo tukaj, ki bi bil pripravljen posoditi to čelado velikosti M za en krog? ali pa mogoče kdo ve, če je možno kje sprobati to čelado pred nakupom.

Popravljeno . Popravil Rokxy
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kot glavne pomanjkljivosti uporabniki navajajo, da je precej glasna in pa da je med vožnjo zelo smotano odpiranje vizirja, ker da naj bi nek zatič kar močno držal in je z rokavicami kar nekaj dela.  to pa so dejstva, ki jih v trgovini zelo težko preveriš. sploh glasnost. pa tudi vizir je v trgovini lahko odpirat, ko pač tam sediš, druga pesem pa je pri recimo 20kmh v mestu, ko imaš samo eno roko fraj, pa še to levo :D

trenutno mam nolan n84, pa me nekatere stvari motijo, pa tud 6 let jo že imam. za ta speed-r piše da je narejena za naked, kar men prav tako ustreza. pa še lepa je.

cena je 249.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Imam speed-r in lahko rečem da je vse prej kot tiha. Motijo me predvsem razni žvižgi pri obračanju glave

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 5 tedne pozneje...

Ima kdo mogoče čelado Shark speed-R (velikost L) in bi jo bil pripravljen posoditi za en kratek krog? Jo nameravam kupit, ampak v trgovinah nimajo možnosti testne vožnje. Bi pa rad videl kako se obnese konkretno na moji glavi na mojem motorju, ker ne gre glih za malo evrov.

Dam seveda 6packa za prijaznost, lahko tut 2. :notworthy: 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 5 mesecev pozneje...

Nagledano imam Shark speed-R emblem, ki jo prodaja eden naših moto trgovcev. Na uradni strani shark je več ni, sem pa po netu izbrskal, da je iz kataloga za leto 2013.

post-45552-0-12872400-1430765161_thumb.jpg

post-45552-0-25072300-1430765162_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 4 tedne pozneje...

mene tud ta speed r zanima. torej pravite, da ni nič kaj tiha?

ali imajo kje testne čelade za sprobat na motorju, lahko tud v tujini?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Razen manjšega žvižga pri pogledu desno (ne vedno), me na speed-r-ki ne moti popolnoma nič.. Za moje pojme super čelada, ki dobro opravlja svoje delo.

Sam vizir je res problem odpirati z rokavicami, ko je čelada še popolnoma nova.. Sedaj pa ne več.. Gre brez problema..

Sam imam verzijo IKE..

http://www.fc-moto.de/Shark-Speed-R-IKE/en

Priporočam..

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

speed-r je mogoče malo glasnejša kot katera druga(odvisno katero si imel). Ko je čelada nova, je malo težje odpirati vizir, vendar se potem tudi navadiš kako ga odpreti. Sončni vizir ti dejansko pokrije celotno vidno polje, kar pride zelo prav.. Za moje pojme je čelada vredna cene.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Končno sem kupil Shark speed-R. Ja, s čelado sem zadovoljen, nimam pripomb, le z rokavico še težko odprem vizir - praksa bo pokazala svoje. Na nakedu sem jo sprobal in je tudi pri 180 - 200 km/h stabilna. Sicer pa so to hitrosti, ki se jim ne približujem.

post-45552-0-64365400-1433874268_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Končno sem kupil Shark speed-R. Ja, s čelado sem zadovoljen, nimam pripomb, le z rokavico še težko odprem vizir - praksa bo pokazala svoje. Na nakedu sem jo sprobal in je tudi pri 180 - 200 km/h stabilna. Sicer pa so to hitrosti, ki se jim ne približujem.

Jas jo imam cca 4 mesece piha mi pod vizirjem ,spodnji zračnik se ne drži in mi vleče skozi zaprt zračnik da sem naglušen po cca 20 min vožnje,odgovor sem dobil da se tile zračniki lomijo skoraj če ga nene lepo pogledaš in da mi na skoraj novi čeladi vleče noter na 2 mestih nimaš nobenega garancije in da moraš sam plačati popravilo tega je po mojem porazno od proizvajalca saj garancije ne krije ničesar razen školjke če počasi sama od sebe (vrjetno če stoji v škatli zapakirana)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jas jo imam cca 4 mesece piha mi pod vizirjem ,spodnji zračnik se ne drži in mi vleče skozi zaprt zračnik da sem naglušen po cca 20 min vožnje,odgovor sem dobil da se tile zračniki lomijo skoraj če ga nene lepo pogledaš in da mi na skoraj novi čeladi vleče noter na 2 mestih nimaš nobenega garancije in da moraš sam plačati popravilo tega je po mojem porazno od proizvajalca saj garancije ne krije ničesar razen školjke če počasi sama od sebe (vrjetno če stoji v škatli zapakirana)

Zaenkrat nimam težav, kot jih imaš ti. Če pa se bodo začela sranja, bo treba jebat prodajalca, makar na silo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 mesecev pozneje...

Sam imam speedR texas poslikavo. Prevozil z njo 5k km in sem zelo zadovoljen, prav tako z sončnim vizirjem, če bi se še 1x odločal za nakup bi se odločil enako.

Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A vama kaj vleče noter skozi spodnji vizir ? meni se sploh ne zapre do konca a lahko da ker slikco spodnjega zračnika :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!