rmp Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 Heh, RMP, ni ti blo slabga- jest ga okol furam zdej... :OK: ← zakon zakon zakon je blo, ce bos furou se naprej tko kul pol se bom na tvoj hrbt prlimou ;) :OK:
RSmaniac Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 Tejchy jst ti lohk edin tko pomagam, kr sm jst razbral iz lista da je bla oljna pumpa prenastavljena iz 6mm na 10mm najbrš je to bl odprta in doteka več olja.
Dolenc™ Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 tejcy, če maš knigico od motorja poglej notri, sigurno piše. Če je pa nimaš, a imaš spodoben internet, jo pa snem dol z interneta, so nekje na motosvetu linki do teh knigic.
Grilzz Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 zakaj pa ne bremza? itak da samo ne pr 5k obratih ane, sicer mi pa ni čist jasn kako si skuru. a si mel že prej slabe ploščice pa mogoče zarad tega aja še eno vprašanje- kok stane redni servis pr 24k km za nsr-ko in kaj se mena takrat? ← Bremzanje z mašino pri dvotaktniku je lahko usodno, ker se mašina ne maže. Tako da je ponavadi pri daljšem spuščanjem po klancu navzdol dobro malo po gasu da spet pride olje po mašini.
tejcy Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 aha tole ze mam morm mal prestudirat :D
mi Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 Bremzanje z mašino pri dvotaktniku je lahko usodno, ker se mašina ne maže. Tako da je ponavadi pri daljšem spuščanjem po klancu navzdol dobro malo po gasu da spet pride olje po mašini. ← no sej v takem smislu sm mislu da je treba met več bratov oz. v manjši prestavi
Grilzz Objavljeno Julij 9, 2005 Opozori Objavljeno Julij 9, 2005 Če se voziš brez gasa pri recimo 9k rpm bo mašina kar lepo bremzala, samo problem je, ker se pri dvotaktnikih mašina maže z mešanico, ki jo dobi ko priviješ gas. V primeru da se dolgo voziš brez gasa ni olja in posledica tega je hitro lahko zaribana mašina.
Stric Burek Objavljeno Julij 9, 2005 Opozori Objavljeno Julij 9, 2005 Kaj mi lahko en pove kako naštimat luči da svetijo nižje, ker ko dam dolge mi sveti 250m naprejm a je treba masko dol znet al je kaka bolj elegantna rešitev?
tejcy Objavljeno Julij 9, 2005 Opozori Objavljeno Julij 9, 2005 masko mas lahka gor sam mors pol od hmm uzadi gor pridt pa je mal kompliciran :S lahka pa probas
Mte :) Objavljeno Julij 9, 2005 Opozori Objavljeno Julij 9, 2005 sj pr 100 km/h nardis tistih 250 metrou prej k u 9s :lol1:
Stric Burek Objavljeno Julij 10, 2005 Opozori Objavljeno Julij 10, 2005 Ja, sam kako, a je treba kej odšravfat da premakneš luči, al je kak vzvod al kaj? :o
tejcy Objavljeno Julij 10, 2005 Opozori Objavljeno Julij 10, 2005 ves kako je zarnica je nataknena na neko lukno :D ammm neznam opisat pac zarnica se tja not utakne zdej pa ne vem ce tist lahko kej stimas gor pa dol...hmm dej bom pogledala,pa mi pol pis na msnju... lp tejcy :004
Stric Burek Objavljeno Julij 10, 2005 Opozori Objavljeno Julij 10, 2005 Sam a se ne premika cela luč? Al sam žarnca? A noben ne ve točno?
Crownless Objavljeno Julij 10, 2005 Opozori Objavljeno Julij 10, 2005 Premikat bi se mogla cela luč. Išči v maski kako lukno s šraufom.
Hondaš Objavljeno Julij 10, 2005 Opozori Objavljeno Julij 10, 2005 cagica ma spredi en tak črn pokrovcek gumijast, pa daš dol notr pa z imbusom odšravfaš al pa pr šravfaš :OK:
stevex Objavljeno Julij 10, 2005 Opozori Objavljeno Julij 10, 2005 ej a kdo ve za kakšno nsrko katiri bi se cena vrtela tam okrog300k do 400k ali pa če jo bo kdo želi prodat v kratkem na me obvesti
Dolenc™ Objavljeno Julij 10, 2005 Opozori Objavljeno Julij 10, 2005 Za nastavljanje luči je zmere tak šravf, ki je obvit v feder, pa dolg šravf je to, v bližini luči. Kako se pa pravilno nastavlja luč je pa že napisan nekje na forumu.
Mte :) Objavljeno Julij 10, 2005 Opozori Objavljeno Julij 10, 2005 Kako se pa pravilno nastavlja luč je pa že napisan nekje na forumu. ← :wacko: :wacko: :wacko: tole pa res ful pomaga
Dolenc™ Objavljeno Julij 10, 2005 Opozori Objavljeno Julij 10, 2005 (popravljeno) Ja seveda pomaga, utipkaš luči v iskalnik pa najdeš, ker veš da je tam ;) Če bi znal seveda napamet kako in kaj bi pa napisu Popravljeno Julij 10, 2005. Popravil Dolenc™
jezo-jan Objavljeno Julij 11, 2005 Opozori Objavljeno Julij 11, 2005 Pa če maš knjigco od motorja doma more tm notr tut pisat. Drugače pa pri mojmu tole zgleda približno takole :
Beast18 Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 Pizda jest morm zdele menat ploščice pr tasprednih bremzah k sm jih zadnč čist u nulo skuru k sm šu z vršiča pa me bo spet stal 10k! Tko da fantje in Tejcy vam ne priporočam vršiča,jest nikol več z 2taktnmu k ne bremza z mašino! Glede ketne sm bil pa že pr serviserju in mi jonje že zategnu(free) raztegnu sm jo pa tud k sm šel na vršič! ← rabs karbonske? pr teh bos pa prej disk zbrusu k pa to skuru. prime pa k svina tko da folk k to se ni ulezan k na hitr zapremzajo velikat na rilc letijo... :> pol pa: zaka pa nis nc povedu da tok prime?!?! ce rabs msg me!
garfield Objavljeno Julij 16, 2005 Opozori Objavljeno Julij 16, 2005 Ma kdo mogoče namen prodat Honto nsr v kratkem??? Če kdo prodaja al pa bo kmal prodajal ta motor naj kontaktira z mano - PM LP Garfield :afro1:
RSmaniac Objavljeno Julij 16, 2005 Opozori Objavljeno Julij 16, 2005 Garfield www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) eno sm dons vidu gor. Pa mal male oglase preber na motosvetu. Forum ni za to namenjen da sprašuješ če kdo motor prodaja.
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 Garfield www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) eno sm dons vidu gor. Pa mal male oglase preber na motosvetu. Forum ni za to namenjen da sprašuješ če kdo motor prodaja. ← sam kaj ni tista mal draga za tak letnik
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se