Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Heh, RMP, ni ti blo slabga- jest ga okol furam zdej... :OK:

zakon zakon zakon je blo, ce bos furou se naprej tko kul pol se bom na tvoj hrbt prlimou ;) :OK:

Objavljeno

Tejchy jst ti lohk edin tko pomagam, kr sm jst razbral iz lista da je bla oljna pumpa prenastavljena iz 6mm na 10mm najbrš je to bl odprta in doteka več olja.

Objavljeno

tejcy, če maš knigico od motorja poglej notri, sigurno piše. Če je pa nimaš, a imaš spodoben internet, jo pa snem dol z interneta, so nekje na motosvetu linki do teh knigic.

Objavljeno
zakaj pa ne bremza? itak da samo ne pr 5k obratih ane, sicer mi pa ni čist jasn kako si skuru. a si mel že prej slabe ploščice pa mogoče zarad tega

aja še eno vprašanje- kok stane redni servis pr 24k km za nsr-ko in kaj se mena takrat?

Bremzanje z mašino pri dvotaktniku je lahko usodno, ker se mašina ne maže.

Tako da je ponavadi pri daljšem spuščanjem po klancu navzdol dobro malo po gasu da spet pride olje po mašini.

Objavljeno

Če ti kej pomaga:

post-337-1120822850_thumb.jpg

post-337-1120822871_thumb.jpg

post-337-1120822903_thumb.jpg

Objavljeno

aha tole ze mam morm mal prestudirat :D

Objavljeno
Bremzanje z mašino pri dvotaktniku je lahko usodno, ker se mašina ne maže.

Tako da je ponavadi pri daljšem spuščanjem po klancu navzdol dobro malo po gasu da spet pride olje po mašini.

no sej v takem smislu sm mislu da je treba met več bratov oz. v manjši prestavi

Objavljeno

Če se voziš brez gasa pri recimo 9k rpm bo mašina kar lepo bremzala, samo problem je, ker se pri dvotaktnikih mašina maže z mešanico, ki jo dobi ko priviješ gas. V primeru da se dolgo voziš brez gasa ni olja in posledica tega je hitro lahko zaribana mašina.

Objavljeno

Kaj mi lahko en pove kako naštimat luči da svetijo nižje, ker ko dam dolge mi sveti 250m naprejm a je treba masko dol znet al je kaka bolj elegantna rešitev?

Objavljeno

masko mas lahka gor sam mors pol od hmm uzadi gor pridt pa je mal kompliciran

:S lahka pa probas

Objavljeno

sj pr 100 km/h nardis tistih 250 metrou prej k u 9s :lol1:

Objavljeno

Ja, sam kako, a je treba kej odšravfat da premakneš luči, al je kak vzvod al kaj? :o

Objavljeno

ves kako je zarnica je nataknena na neko lukno :D ammm neznam opisat pac zarnica se tja not utakne zdej pa ne vem ce tist lahko kej stimas gor pa dol...hmm dej bom pogledala,pa mi pol pis na msnju...

lp tejcy :004

Objavljeno

Sam a se ne premika cela luč? Al sam žarnca?

A noben ne ve točno?

Objavljeno

Premikat bi se mogla cela luč. Išči v maski kako lukno s šraufom.

Objavljeno

cagica ma spredi en tak črn pokrovcek gumijast, pa daš dol notr pa z imbusom odšravfaš al pa pr šravfaš :OK:

Objavljeno

ej a kdo ve za kakšno nsrko katiri bi se cena vrtela tam okrog300k do 400k ali pa če jo bo kdo želi prodat v kratkem na me obvesti

Objavljeno

Za nastavljanje luči je zmere tak šravf, ki je obvit v feder, pa dolg šravf je to, v bližini luči. Kako se pa pravilno nastavlja luč je pa že napisan nekje na forumu.

Objavljeno
Kako se pa pravilno nastavlja luč je pa že napisan nekje na forumu.

:wacko: :wacko: :wacko: tole pa res ful pomaga

Objavljeno (popravljeno)

Ja seveda pomaga, utipkaš luči v iskalnik pa najdeš, ker veš da je tam ;)

Če bi znal seveda napamet kako in kaj bi pa napisu

Popravljeno . Popravil Dolenc™
Objavljeno

Pa če maš knjigco od motorja doma more tm notr tut pisat.

Drugače pa pri mojmu tole zgleda približno takole :

post-4243-1121075924_thumb.jpg

Objavljeno
Pizda jest morm zdele menat ploščice pr tasprednih bremzah k sm jih zadnč čist u nulo skuru k sm šu z vršiča pa me bo spet stal 10k! Tko da fantje in Tejcy vam ne priporočam vršiča,jest nikol več z 2taktnmu k ne bremza z mašino! Glede ketne sm bil pa že pr serviserju in mi jonje že zategnu(free) raztegnu sm jo pa tud k sm šel na vršič!

rabs karbonske? pr teh bos pa prej disk zbrusu k pa to skuru. prime pa k svina tko da folk k to se ni ulezan k na hitr zapremzajo velikat na rilc letijo... :> pol pa: zaka pa nis nc povedu da tok prime?!?! ce rabs msg me!

Objavljeno

Ma kdo mogoče namen prodat Honto nsr v kratkem???

Če kdo prodaja al pa bo kmal prodajal ta motor naj kontaktira z mano - PM

LP Garfield :afro1:

Objavljeno

Garfield www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) eno sm dons vidu gor. Pa mal male oglase preber na motosvetu. Forum ni za to namenjen da sprašuješ če kdo motor prodaja.

Objavljeno
Garfield www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) eno sm dons vidu gor. Pa mal male oglase preber na motosvetu. Forum ni za to namenjen da sprašuješ če kdo motor prodaja.

sam kaj ni tista mal draga za tak letnik

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!