motolover Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 The requested page could not be found.
Kmet2 Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 Zdaj pa nakladaš. Kot da se ni še poškodoval človek z drago čelado. O pa se je,par strani nazaj imaš slike kaj se zgodi z drago čelado,od takrat naprej tud pomislim ne ,da bi kupoval poceni in s tem prihranil za pijačo in cigarete kot je to lepo obrazložil Motolovver.....pa pustimo srečo ta je opoteča..... builder in Efendi 2
solorider Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 Je to edini komentar, ki ga premoreš? Daj potrudi se malo, da te ne bom prenizko ocenil! provociram... hočem ti samo povedati, da ni vse v ceni, nolanke so tudi po 50€ in so čisto ok... včasih je ime preplačano, bom pa nehal, ker sem prepričan, da te ne bom prepričal.... grem gledat pop tv. Efendi, UnionJack in DAMI34 3
Zivnorc Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 (popravljeno) ej... brate...... tista čelada je bila ravno tako plastična. Tudi novo si naročil plastično. Kompozitno si nabavil šele po burnem prepričevanju in bojnem posvetu... remember! Popravljeno Februar 22, 2015. Popravil Zivnorc Kmet2 in Efendi 2
DAMI34 Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 (popravljeno) Poglejte Schumija, na glavi je imel čelado s CE certifikatom, pa kje je. Če bi proizvajalci smučarskih čelad delali tako, kot proizvajalci kvalitetnih motorističnih, mi sploh ne bi izvedeli, da je na smučanju padel. Standardi za nalepko CE Approved so zelo nizki. Za res kvaliteto in zaščito je potrebno mnogo več. Če imate motor (ne Flexerja), potem si kupite kvalitetno čelado. Denar naj pri tem ne bo ovira. Raje cenejši mobitel, manj cigaret in piva in kvalitetnejšo čelado. Zgleda, da je Šumi ju dnara zmanjkalo za kvalitetno in drago čelado Popravljeno Februar 22, 2015. Popravil DAMI34 Efendi, Kmet2, builder in 1 other 4
MiNa Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 Ceno čelade zelo dvigne "oprema", naprimer BT, kar pa nima nobenega pozitivnega vpliva na varnost, edino kar je, jo mogoče še poslabša. ARAI **** zvezdice.....Kako da ne vidiš?
Kmet2 Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 ej... brate...... tista čelada je bila ravno tako plastična. Tudi novo si naročil plastično. Kompozitno si nabavil šele po burnem prepričevanju in bojnem posvetu... remember! Zase se brigej :grim pa pejt si kupt čelado v Lidl ker jih bo zmanjkal saj so skuteraši začeli šaltat na taprave motorje
Zivnorc Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 ...sej mam, kot praviš, tut motor iz Lidla.... ... k ga dobiš poleg pralnega praška... DAMI34 1
Kmet2 Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 ...sej mam, kot praviš, tut motor iz Lidla.... ... k ga dobiš poleg pralnega praška... Ja sam si pozabu povedat da je bil prašek višjega cenovnega razreda....... DAMI34 1
cikadina Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 a zivnorc bo sel med skuteriste ma morem pa v pondelk prav it pogledat te čelade in ostalo robo. me že firbec matra
ftp Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 ej... brate...... tista čelada je bila ravno tako plastična. Tudi novo si naročil plastično. Kompozitno si nabavil šele po burnem prepričevanju in bojnem posvetu... remember! To je kot s tistimi ki nehajo kadit in so potem največji nasprotniki kadilcev.
motolover Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 Ceno čelade zelo dvigne "oprema", naprimer BT, kar pa nima nobenega pozitivnega vpliva na varnost, edino kar je, jo mogoče še poslabša. ARAI **** zvezdice.....Kako da ne vidiš? Pojma nimam kaj je to BT, niti o kakšni opremi čelade govoriš. Moja je prišla taka kot je, ničesar se ne da doplačati. Povezave nisem mogel odpreti, zato tudi ne vidim katero čelado od Araia so testirali.
Kmet2 Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 Pojma nimam kaj je to BT, niti o kakšni opremi čelade govoriš. Moja je prišla taka kot je, ničesar se ne da doplačati. Povezave nisem mogel odpreti, zato tudi ne vidim katero čelado od Araia so testirali. BT-modri zob To je kot s tistimi ki nehajo kadit in so potem največji nasprotniki kadilcev. Jp ,to bo to
raza Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 Pojma nimam kaj je to BT, niti o kakšni opremi čelade govoriš. Moja je prišla taka kot je, ničesar se ne da doplačati. Povezave nisem mogel odpreti, zato tudi ne vidim katero čelado od Araia so testirali. http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/arai-rx-7-gp
motolover Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 BT-modri zob Jp ,to bo to Pri čeladah je bluetooth povezava zadnja stvar na kar bi pomislil, da kdo potrebuje. Prej čepke za ušesa.
solorider Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 Motolover, meni pa čepki....kako sva si različna Kmet2 1
thumper Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 Sem videl, da so poceni, me pa niso prepričali. Jih sicer ne potrebujem, sem si pa vzel čas in pregledal celo tgovino, ko sem čakal, da hči zaključi s treningom. Popoldne skočim po nekaj pasjih konzerv, imajo -20%. za mufe iz jogija sem fal s poštnino 3 aki 4 leta nazaj slabih 40e ..ti mufi so 12e .. jaz sem z mopedom in obema motorinčkoma će kar nekaj prevozil z mufi - pa ti ? glih tolk da si malce razjasnimo pojme "izkušnje iz prve roke" in "osebna ocena" nekega izdelka ..
Kmet2 Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 Pri čeladah je bluetooth povezava zadnja stvar na kar bi pomislil, da kdo potrebuje. Prej čepke za ušesa. Odvisno za kaj uporabljaš motor,sam imam navigacijo in radar detektor ter ženino čelado sparjeno preko modrega zoba......do Dinkota in nazaj tud jaz ne pomislim na BT bobi1001 1
thumper Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 Sem videl, da so poceni, me pa niso prepričali. Jih sicer ne potrebujem, sem si pa vzel čas in pregledal celo tgovino, ko sem čakal, da hči zaključi s treningom. Popoldne skočim po nekaj pasjih konzerv, imajo -20%. za mufe iz jogija sem fal s poštnino 3 aki 4 leta nazaj slabih 40e ..ti mufi so 12e .. jaz sem z mopedom in obema motorinčkoma že kar nekaj prevozil z mufi - pa ti ? glih tolk da si malce razjasnimo pojme "izkušnje iz prve roke" in "osebna ocena" nekega izdelka ..
motolover Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 Motolover, meni pa čepki....kako sva si različna Najbrž res, bolj sposobni med vožnjo še sklepate posle in z ženo kramljate o Lidlovem piščancu.
motolover Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 za mufe iz jogija sem fal s poštnino 3 aki 4 leta nazaj slabih 40e ..ti mufi so 12e .. jaz sem z mopedom in obema motorinčkoma će kar nekaj prevozil z mufi - pa ti ? glih tolk da si malce razjasnimo pojme "izkušnje iz prve roke" in "osebna ocena" nekega izdelka .. Imam mufke iz Pola, zanje sem dal 24€, večino življenja sem pa prevozil le z rokavicami. Odvisno za kaj uporabljaš motor,sam imam navigacijo in radar detektor ter ženino čelado sparjeno preko modrega zoba......do Dinkota in nazaj tud jaz ne pomislim na BT Mogoče me pa prepričate in bom tudi jaz postal multitasking. Samo nisem prepričan, da sem sposoben. Kmet2 1
UnionJack Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 navigacija pa radar na uho sta pomoje clo priporocliva okrog varnosti in denarnice, glede zene sm pa mal skepticen. glede mufou pa nekega estetskoprirocnega filinga nimam, loh da se motim. a prsti glih tko letijo na rocke?
solorider Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 Najbrž res, bolj sposobni med vožnjo še sklepate posle in z ženo kramljate o Lidlovem piščancu. pol se tvoja preveč dere, da imaš čepke, ker za tako fino čelado jih ne rabiš!
motolover Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 pol se tvoja preveč dere, da imaš čepke, ker za tako fino čelado jih ne rabiš! Športne čelade so glasne, ker imajo več zračnikov, da na pisti ne zakuhaš. Niso vse Arai čelade enake. RX7 je zaradi več zračnikov zelo glasna. Cestni motor imam pa enosed, žena naj bo doma.. navigacija pa radar na uho sta pomoje clo priporocliva okrog varnosti in denarnice, glede zene sm pa mal skepticen. glede mufou pa nekega estetskoprirocnega filinga nimam, loh da se motim. a prsti glih tko letijo na rocke? Vozim samo po znanih cestah, navigacije na motorju zaenkrat nimam. Mufki med vožnjo ne motijo prav nič. Če nimaš ogrevanih ročk, zelo pomagajo, da ti prsti ne zmrznejo. Se mi zdi, da bi jih pri višjih hitrostih upor zraka krivil, no preko 130 ne grem, ker ne gre.
Zivnorc Objavljeno Februar 23, 2015 Opozori Objavljeno Februar 23, 2015 Hvala motolover za sliko ...do zdej sem mislu, da so mufki kaki piškoti za jest...al pa za pse.... hajoktejn, Scarlett, Ciko86 in 2 others 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se