thumper Objavljeno Februar 23, 2015 Opozori Objavljeno Februar 23, 2015 Športne čelade so glasne, ker imajo več zračnikov, da na pisti ne zakuhaš. Niso vse Arai čelade enake. RX7 je zaradi več zračnikov zelo glasna. Cestni motor imam pa enosed, žena naj bo doma.. Vozim samo po znanih cestah, navigacije na motorju zaenkrat nimam. Mufki med vožnjo ne motijo prav nič. Če nimaš ogrevanih ročk, zelo pomagajo, da ti prsti ne zmrznejo. Se mi zdi, da bi jih pri višjih hitrostih upor zraka krivil, no preko 130 ne grem, ker ne gre. če jih rine na sklopko ali zavoro jih privijačiš na stranski vijak ročke na balanci .. Hvala motolover za sliko ...do zdej sem mislu, da so mufki kaki piškoti za jest...al pa za pse.... pejd popapat pa hitro nazaj čuvat ! pridn ..
motolover Objavljeno Februar 23, 2015 Opozori Objavljeno Februar 23, 2015 če jih rine na sklopko ali zavoro jih privijačiš na stranski vijak ročke na balanci .. pametno!
Kmet2 Objavljeno Februar 23, 2015 Opozori Objavljeno Februar 23, 2015 navigacija pa radar na uho sta pomoje clo priporocliva okrog varnosti in denarnice, glede zene sm pa mal skepticen. glede mufou pa nekega estetskoprirocnega filinga nimam, loh da se motim. a prsti glih tko letijo na rocke? Ker je moja žena bl frišen motorist sem BT uporabljal za napotke in opozarjanje ter učenje med vožnjo.............pa sej veš kakšne so ženske,zdej že ona mene šola Efendi in builder 2
Kmet2 Objavljeno Februar 23, 2015 Opozori Objavljeno Februar 23, 2015 pametno! Še bolj pametno je montirat ščitnike prstov oziroma dlani,potem se mufek lepo pod vetrom uleže na ščitnike ti pa imaš prostora več kot dovolj za manevriranje ročice sklopke,zavore in smernikov itd.... preverjeno z in brez ščitnikov . Hvala motolover za sliko ...do zdej sem mislu, da so mufki kaki piškoti za jest...al pa za pse.... Bom te v lidl peljal da se malo podučiš MiNa, builder in Zivnorc 3
Cartman Objavljeno Marec 5, 2015 Opozori Objavljeno Marec 5, 2015 http://www.motorcyclenews.com/product-reviews/leathers-jackets-suits/2015/march/aldi-textile-bike-jacket-and-jeans/ '.' 1
StaraFeltna Objavljeno Marec 5, 2015 Opozori Objavljeno Marec 5, 2015 (popravljeno) Odvisno za kaj uporabljaš motor,sam imam navigacijo in radar detektor ter ženino čelado sparjeno preko modrega zoba......do Dinkota in nazaj tud jaz ne pomislim na BT Lahko kaj več o radar detektorju? (aja pa pazi se italjanov če se voiš po barilli... postanejo zelo nervozni ko te dobijo z detektorjem, takojšnja kazen 700€ pa še odpeljejo te na zaslišanje. Cela ZF je tam okrog tega... le v info da te ne na suho) Popravljeno Marec 5, 2015. Popravil StaraFeltna
solorider Objavljeno Marec 5, 2015 Opozori Objavljeno Marec 5, 2015 Lahko kaj več o radar detektorju? (aja pa pazi se italjanov če se voiš po barilli... postanejo zelo nervozni ko te dobijo z detektorjem, takojšnja kazen 700€ pa še odpeljejo te na zaslišanje. Cela ZF je tam okrog tega... le v info da te ne na suho) Tudi hrvati so fuknjeni!
StaraFeltna Objavljeno Marec 5, 2015 Opozori Objavljeno Marec 5, 2015 No dejansko ta reč deluje po slo? Nebi rad pustil plače pa začel zbirat točk če kje nasedem kdaj na kaki neumni inkasantski točki kjer je omejitev skrita za visoko rastočim grmovjem... policaji pa izkoriščajo "pojav"...
StaraFeltna Objavljeno Marec 5, 2015 Opozori Objavljeno Marec 5, 2015 http://www.motorcyclenews.com/product-reviews/leathers-jackets-suits/2015/march/aldi-textile-bike-jacket-and-jeans/ Niti ni tako malo če posmisliš kako gre slabo evru. Za 110€ kolikor bi bila ta noname CE jakna (kar je resenično redkost če je res testirana kot jakna in ne smo ščitniki). Za tak denar dobiš brand name na popustih. Res pa da žal veliko tekstilnih jaken tega razreda nima za kebab če pogrneš nad 60km/h... menda... Za nas pa najbolj zanimivo to da tega v naših štacunah ne bomo videli (v dobrem in slabem). Pri nas je motockilizem (tudi zaradi mizernega št. prebivalcev) bolj vaška posebnost kot nekaj vsakdanjega... čeprav mi zgleda v porastu zadnja leta.
Kiri Objavljeno Marec 5, 2015 Opozori Objavljeno Marec 5, 2015 Mimogrede...danes imajo v Lidlu tekaški nahrbtnik za pijačo. Gre za nahrbtnik, v katerega daš camelbak rezervoar za vodo...super stvar za pit med vožnjo. Ima odprtine za speljat cevko, na zalogi imajo tudi črno in živo zeleno barvo...stane 8 eur, kar je drobiž. Vendar je brez "bladderja".
jany Objavljeno Marec 5, 2015 Opozori Objavljeno Marec 5, 2015 (popravljeno) Lahko kaj več o radar detektorju? (aja pa pazi se italjanov če se voiš po barilli... postanejo zelo nervozni ko te dobijo z detektorjem, takojšnja kazen 700€ pa še odpeljejo te na zaslišanje. Cela ZF je tam okrog tega... le v info da te ne na suho) Tudi hrvati so fuknjeni! Radar detektor ti ne more noben težit ker detektor ti zazna signal od policijske pištole in ti piska nato hitrost znižaš in je to to. Drugo je radar motilec ker signal zmoti in na pištoli pri policaju napiše napako da je signal moten in takrat ti bodo dali avto ali motor na prafaktorje in boš kasiral dosti kazni... Popravljeno Marec 5, 2015. Popravil jany Zivnorc 1
Kmet2 Objavljeno Marec 5, 2015 Opozori Objavljeno Marec 5, 2015 Radar detektor ti ne more noben težit ker detektor ti zazna signal od policijske pištole in ti piska nato hitrost znižaš in je to to. Drugo je radar motilec ker signal zmoti in na pištoli pri policaju napiše napako da je signal moten in takrat ti bodo dali avto ali motor na prafaktorje in boš kasiral dosti kazni... Ni res Hrvati imajo z zakonom prepovedan tudi radar detektor in ne samo motilec kot pri nas!!! motofrik in Zivnorc 2
StaraFeltna Objavljeno Marec 5, 2015 Opozori Objavljeno Marec 5, 2015 Tako tudi v italiji. Jammerji so povsod prepovedani detektorji pa ne. Zivnorc 1
jany Objavljeno Marec 5, 2015 Opozori Objavljeno Marec 5, 2015 Ni res Hrvati imajo z zakonom prepovedan tudi radar detektor in ne samo motilec kot pri nas!!! Jah samo pač detektorja oni ne vedo da ga maš če ga res nimaš na čeladi Če ga maš lepo skritega pomojem ni panike. Za detektor še nisem slišal da bi koga dobili. Za motilce pa poznam kar nekaj ki jih je fasalo kazen. Zivnorc 1
stenc55 Objavljeno Marec 5, 2015 Opozori Objavljeno Marec 5, 2015 Nekje sem slišal da v Švici ne smeš met niti POI za radarje na Garminu al pa telefonu. In polcaj ima pravico preverit če maš vklopljeno. Bom verjetno polet v Švici pa bom lohk iz prve roke poročal če je to res
Kmet2 Objavljeno Marec 5, 2015 Opozori Objavljeno Marec 5, 2015 Jah samo pač detektorja oni ne vedo da ga maš če ga res nimaš na čeladi Če ga maš lepo skritega pomojem ni panike. Za detektor še nisem slišal da bi koga dobili. Za motilce pa poznam kar nekaj ki jih je fasalo kazen. Kam pa naj bi ga na motorju skril? Sam ga imam pritrjenega na cevnih zaščitah rezervoarja lepo vidnega :grim
Kmet2 Objavljeno Marec 5, 2015 Opozori Objavljeno Marec 5, 2015 Lahko kaj več o radar detektorju? (aja pa pazi se italjanov če se voiš po barilli... postanejo zelo nervozni ko te dobijo z detektorjem, takojšnja kazen 700€ pa še odpeljejo te na zaslišanje. Cela ZF je tam okrog tega... le v info da te ne na suho) Kaj te zanima o radar detektorju?
StaraFeltna Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 Kako deluje v praksi. Dobiš poziv na bluetooth nato začneš žlajfat na nekaj primernega ter čez 1-2sek uvidiš žalostne možiclje ki ne bodo zapolnili kvote?
Kmet2 Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 Kako deluje v praksi. Dobiš poziv na bluetooth nato začneš žlajfat na nekaj primernega ter čez 1-2sek uvidiš žalostne možiclje ki ne bodo zapolnili kvote? Preko optičnega oziroma vizuelnega signala ali zvočnega v čelado preko modrega zoba,je pa tako ,zadevo smo stestirali in deluje tako na radar kot na laser ,testirana je bila v nadzorovanem poskusu ja par sekund prej dobiš signal takrat po bremzi na mrtvo ,tud če se zadej zaleti v tebe kamion(kaj pa ima premajhno varnostno razdaljo :evilgrin: ) bolje kot brez izpita .....no mal heca,ne morem trditi kako je v resnični situaciji saj me uradno z tem detektorjem še niso merili nikjer,ampak če me samo enkrat reši se je pokril finančno! Pa ne gre se zdaj da bi to izkoriščal in objestno vozil povsod gre se za tiste male prekoračitve ko te užgejo z 3 pikaqmi in 250 evri. Če pa priletiš v urbanem naselju 100 namesto 50 je pa prov da ti poberejo izpit in motor. Tudi sam sem včasih zrel za odvzem ,a ko me ustavijo se ne pregovarjam in pametujem ,sem ponižno tiho ker vem da sem storil napako ,včasih te prav takšen odnos pripelje samo do opozorila ki se mi veli uleže v sive celice kot represija,saj avtoritete nisem nikoli dobro prenašal Efendi, maus, Bostjan L in 2 others 5
motozajebant Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 Preko optičnega oziroma vizuelnega signala ali zvočnega v čelado preko modrega zoba,je pa tako ,zadevo smo stestirali in deluje tako na radar kot na laser ,testirana je bila v nadzorovanem poskusu ja par sekund prej dobiš signal takrat po bremzi na mrtvo ,tud če se zadej zaleti v tebe kamion(kaj pa ima premajhno varnostno razdaljo :evilgrin: ) bolje kot brez izpita .....no mal heca,ne morem trditi kako je v resnični situaciji saj me uradno z tem detektorjem še niso merili nikjer,ampak če me samo enkrat reši se je pokril finančno! Pa ne gre se zdaj da bi to izkoriščal in objestno vozil povsod gre se za tiste male prekoračitve ko te užgejo z 3 pikaqmi in 250 evri. Če pa priletiš v urbanem naselju 100 namesto 50 je pa prov da ti poberejo izpit in motor. Tudi sam sem včasih zrel za odvzem ,a ko me ustavijo se ne pregovarjam in pametujem ,sem ponižno tiho ker vem da sem storil napako ,včasih te prav takšen odnos pripelje samo do opozorila ki se mi veli uleže v sive celice kot represija,saj avtoritete nisem nikoli dobro prenašal Kmetu papučar, dajte mu copate!
dlicen Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 Tudi sam sem včasih zrel za odvzem ,a ko me ustavijo se ne pregovarjam in pametujem ,sem ponižno tiho ker vem da sem storil napako ,včasih te prav takšen odnos pripelje samo do opozorila ki se mi veli uleže v sive celice kot represija,saj avtoritete nisem nikoli dobro prenašal Se strinjam 100%! Lani so me enkrat ujeli pri kar zelo živahnem ritmu (sicer zunaj naselja in pri prazni cesti!) in namesto tisočaka+ sem fasal opozorilo. Kmet2 1
Cartman Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 (popravljeno) Snobe in tiste ki imajo MCN za najbolj merodajen motočasopis na svetu, prosim da ne kliknejo na povezavo. http://www.motorcyclenews.com/product-reviews/leathers-jackets-suits/2015/march/aldi-textile-bike-jacket-and-jeans/ Popravljeno Marec 6, 2015. Popravil Cartman Kmet2 1
Bostjan L Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 Preko optičnega oziroma vizuelnega signala ali zvočnega v čelado preko modrega zoba,je pa tako ,zadevo smo stestirali in deluje tako na radar kot na laser ,testirana je bila v nadzorovanem poskusu ja par sekund prej dobiš signal takrat po bremzi na mrtvo ,tud če se zadej zaleti v tebe kamion(kaj pa ima premajhno varnostno razdaljo :evilgrin: ) bolje kot brez izpita .....no mal heca,ne morem trditi kako je v resnični situaciji saj me uradno z tem detektorjem še niso merili nikjer,ampak če me samo enkrat reši se je pokril finančno! Pa ne gre se zdaj da bi to izkoriščal in objestno vozil povsod gre se za tiste male prekoračitve ko te užgejo z 3 pikaqmi in 250 evri. Če pa priletiš v urbanem naselju 100 namesto 50 je pa prov da ti poberejo izpit in motor. Tudi sam sem včasih zrel za odvzem ,a ko me ustavijo se ne pregovarjam in pametujem ,sem ponižno tiho ker vem da sem storil napako ,včasih te prav takšen odnos pripelje samo do opozorila ki se mi veli uleže v sive celice kot represija,saj avtoritete nisem nikoli dobro prenašal Katera znamka detektorja?
Kmet2 Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 Snobe in tiste ki imajo MCN za najbolj merodajen motočasopis na svetu, prosim da ne kliknejo na povezavo. http://www.motorcyclenews.com/product-reviews/leathers-jackets-suits/2015/march/aldi-textile-bike-jacket-and-jeans/ Nisem se mogu zadržat,sm kliknu vsen
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se