Skoči na vsebino

Jadranska magistrala

jemcek
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

KORISTNE POVEZAVE (klikni me):

*vremenska napovedMeteo Hrvaška , Ilmeteo EU , ventusky-padavine, veter interaktivna mapa

*razmere na cesti: HAK  *gibanje padavindež in oblaki , Yr *veterWindy,  *livecam: kamere hrvaška , kamere live HR  radarji: https://m.hak.hr/map.asp?t=880&g=0 

datoteke za radarje by Snečer

BEST OF JADRANKA (jagodni izbor iz teme jadranska magistrala, ter povezave na potopise okrog jadranke, otokov itd..)

Priporočene objave

19 hours ago, Kmet2 said:

Bil danes :)

14322441_1737392689853598_36709112389405

S Skalarjem 36 

14241531_1737392719853595_30532388544143

Bila opažena okoli 11:10 v Crikvenici :) iz nasprotne smeri GTR

Popravljeno . Popravil Lukec1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 20 minutami, Toni pravi:

"Ta črna" je tudi včeraj dopoldne operirala na koncu Selin.Ko sem šel mimo je bilo videti da kar uspešno.

Če "ta črna" ne bi tolk operirala, bi pa več operirali na urgenci v Zadru...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, izibajker pravi:

Če "ta črna" ne bi tolk operirala, bi pa več operirali na urgenci v Zadru...

če je zate "kraja" in namišljene številke na radarju, na koncu Selin, ko ni nobene hiše več pripomoček k varnosti na jadranki, si pa res bolj malo dol :P

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 minutami, DAMI34 pravi:

če je zate "kraja" in namišljene številke na radarju, na koncu Selin, ko ni nobene hiše več pripomoček k varnosti na jadranki, si pa res bolj malo dol :P

Kako naj vsi to vemo, o krajah in namišljenih številkah na radarju? To so že detalji za prijavo na ustrezne institucije... Ne boš valda rekel, da kar vsem po difoltu kradejo in fejkajo številke na radarju?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 minutami, izibajker pravi:

Kako naj vsi to vemo, o krajah in namišljenih številkah na radarju? To so že detalji za prijavo na ustrezne institucije... Ne boš valda rekel, da kar vsem po difoltu kradejo in fejkajo številke na radarju?

Ta "crno" in njenga kamerada poznajo vsi. Tudi lokalni prebivalci. In vejo, kako služita.

Sicer pa, občasno kako globo napišeta tut uradno, valda rabi števike na laserju, da jih potem drugim kaže :P

Popravljeno . Popravil DAMI34
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, DAMI34 pravi:

Ta "crno" in njenga kamerada poznajo vsi. Tudi lokalni prebivalci. In vejo, kako služita.

OK. Zdaj vemo tudi mi in bomo skrajno previdni na tistem koncu. Konec meseca grem dol.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

od začetka Starigrada do konca Selin je cirka 8km omejitve 50. od zadnjih bajt Selin v smeri Zadra je kšna 2km lagano vijugaste ceste k sploh ne veš več a si še v Selinah ali nisi...... in za enim od ovinkov je lepo asfaltirana avtobusna postaja, kjer kraljuje "crna". hvala ku..u, de je mela enga pr kraj (sorry prjatu, eden more najebat sam de nism jest :) )

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 35 minutami, RSTDRIVER pravi:

...od zadnjih bajt Selin v smeri Zadra je kšna 2km lagano vijugaste ceste k sploh ne veš več a si še v Selinah ali nisi...... in za enim od ovinkov je lepo asfaltirana avtobusna postaja, kjer kraljuje "crna". hvala ku..u, de je mela enga pr kraj (sorry prjatu, eden more najebat sam de nism jest :) )

Se pravi da manjka tabla konec naselja, ali pa kakšen znak, ki bi nakazoval konec omejitev?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 minutami, izibajker pravi:

Se pravi da manjka tabla konec naselja, ali pa kakšen znak, ki bi nakazoval konec omejitev?

ne, omejitev je še par km ven iz selin, pa ni problem v omejitvi, jaz pa Pik sva vedela, hitrost je bila cca 60km/h, ta črna je merila, njen kolega pa kazal radar s hitrostjo 89km/h. Svaki po 5000kuna je tulil, dokler ni Pik znoru, da tok pa nisva šla. Pol so potekala intenzivna pogajanja (ta črna se je šla skrit za avto) nakar smo pristali na 250kun odpustkov. Ker nisem mel drobiža sem mu dal 300, pa mi vrne 100 in pravi ajd, dobro je :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 36 minutami, izibajker pravi:

Problem naselja Seline je, da ko se končajo hiše, se še zelo dolgo ne konča tudi naselje, saj je tabla oddaljena od zadnjih hiš kar precej. Če človek ni pozoren ali ne pozna situacije, se mu zazdi, da je verjetno spregledal tablo za konec naselja Seline in se veselo pelje 90, ker cesta je dokaj ravna....in potem pride ta znamenita avtobusna postaja, kjer te ponavadi ustavijo. Jaz se zato skozi celotne Seline že vsaj zadnji dve leti vozim kar na tempomat nastavljen točno na 50km/h.

Ravno dober teden nazaj me je lahko "ta črna" samo z očmi pospremila, ko sem mimo prikruzal natančno 50 na uro :jezik:

Popravljeno . Popravil skalaprava
  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, skalaprava pravi:

Problem "naselja" Seline je, da ko se končajo hiše, se še zelo dolgo ne konča tudi naselje, saj je tabla odaljena od zadnjih hiš kar precej. Če človek ni pozoren ali ne pozna situacije, se mu zazdi, da je verjetno spregledal tablo za konec naselja Seline in se veselo pelje 90, ker cesta je dokaj ravna....in potem pride ta znamenita avtobusna postaja, kjer te ponavadi ustavijo. Jaz se zato skozi celotne Seline že vsaj zadnji dve leti vozim kar na tempomat nastavljen točno na 50km/h.

Ravno dober teden nazaj me je lahko "ta črna" samo z očmi pospremila, ko sem mimo prikruzal natančno 50 na uro :jezik:

ja sj, če ni zaslužka ni malce, js bi te tut grdo gledu :D

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 41 minutami, DAMI34 pravi:

ne, omejitev je še par km ven iz selin, pa ni problem v omejitvi, jaz pa Pik sva vedela, hitrost je bila cca 60km/h, ta črna je merila, njen kolega pa kazal radar s hitrostjo 89km/h. Svaki po 5000kuna je tulil, dokler ni Pik znoru, da tok pa nisva šla. Pol so potekala intenzivna pogajanja (ta črna se je šla skrit za avto) nakar smo pristali na 250kun odpustkov. Ker nisem mel drobiža sem mu dal 300, pa mi vrne 100 in pravi ajd, dobro je :P

Plačala, ker nista naredila prekrška :lol1:.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja, Seline se zavlečejo čist tja dol do gojišča .. ko že en čas nobenega naselja pa nič a omejitev je 50 .. pa tudi domačini ne vozijo 50 .. zato pa se tam suče vedno .. ;)

najboljše je od dinka pa do gojišča lepo 50 pa mir .. @DAMI34 ne vem, če je tam kje 60 omejitev .. tako da sta bla prehitra .. :ras:

Popravljeno . Popravil Texo
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 21 minutami, Borutt pravi:

Plačala, ker nista naredila prekrška :lol1:.

še vedno manj, ko pri nas :mad:

sicer nekaj malega sva bila v prekršku, če je bila 50 omejitev :D

pred 19 minutami, Texo pravi:

ja, Seline se zavlečejo čist tja dol do gojišča .. ko že en čas nobenega naselja pa nič a omejitev je 50 .. pa tudi domačini ne vozijo 50 .. zato pa se tam suče vedno .. ;)

najboljše je od dinka pa do gojišča lepo 50 pa mir .. @DAMI34 ne vem, če je tam kje 60 omejitev .. tako da sta bla prehitra .. :ras:

sva, sam ne 89km/h kot je pisalo na radarju.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 13 minutami, DAMI34 pravi:

še vedno manj, ko pri nas :mad:

sicer nekaj malega sva bila v prekršku, če je bila 50 omejitev :D

sva, sam ne 89km/h kot je pisalo na radarju.

Jadranska magistrala z vsemi njenimi naselji in omejitvami. Swašta. Se raje vozim pri severnih in zahodnih sosedih. In pri nas tudi. 

60 na števcu. 5 laže števec, 5 je toleranca. Pa je 70 :lol1:.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 9 minutami, Borutt pravi:

Jadranska magistrala z vsemi njenimi naselji in omejitvami. Swašta. Se raje vozim pri severnih in zahodnih sosedih. In pri nas tudi. 

60 na števcu. 5 laže števec, 5 je toleranca. Pa je 70 :lol1:.

Verjem, jaz veliko raje po jadranki. Od Senja do Karlobaga je zlo mal omejitev (govorim za tiste, ki jih opazim :P) od Karlobaga do Paklenice, sta pa ene dve tri (drugih ne vidim :D)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, DAMI34 pravi:

Verjem, jaz veliko raje po jadranki. Od Senja do Karlobaga je zlo mal omejitev (govorim za tiste, ki jih opazim :P) od Karlobaga do Paklenice, sta pa ene dve tri (drugih ne vidim :D)

Priznam, da so odseki izven naselij fantastični. 

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!