Skoči na vsebino

Jadranska magistrala

jemcek
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

KORISTNE POVEZAVE (klikni me):

*vremenska napovedMeteo Hrvaška , Ilmeteo EU , ventusky-padavine, veter interaktivna mapa

*razmere na cesti: HAK  *gibanje padavindež in oblaki , Yr *veterWindy,  *livecam: kamere hrvaška , kamere live HR  radarji: https://m.hak.hr/map.asp?t=880&g=0 

datoteke za radarje by Snečer

BEST OF JADRANKA (jagodni izbor iz teme jadranska magistrala, ter povezave na potopise okrog jadranke, otokov itd..)

Priporočene objave

Pravkar, Borutt pravi:

Priznam, da so odseki izven naselij fantastični. 

Pa v AU in Italiji je vseen več prometa in večja nevarnost. Ne bom rekel da alpe, prelazi in vršaci niso superca za uživat, sem jih vse predrajsal, niso mi pa všeč dolgočasne ravninske ceste v dolinah, pa še eno prednost ima jadranka, ko bo konc sezone bo skoraj prazna in potem bo samo še jiiiihaaaa :P

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 urami, DAMI34 pravi:

Ta "crno" in njenga kamerada poznajo vsi. Tudi lokalni prebivalci. In vejo, kako služita.

Sicer pa, občasno kako globo napišeta tut uradno, valda rabi števike na laserju, da jih potem drugim kaže :P

se da pr hrvatih tut še "zmenit" brez "računa" na roko?

v bosni je policaj zelo očitno nakazoval na dogovor brez papirjev...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, siks pravi:

se da pr hrvatih tut še "zmenit" brez "računa" na roko?

v bosni je policaj zelo očitno nakazoval na dogovor brez papirjev...

zlo odvisno, a vedno manj

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, skalaprava pravi:

Problem naselja Seline je, da ko se končajo hiše, se še zelo dolgo ne konča tudi naselje, saj je tabla oddaljena od zadnjih hiš kar precej. Če človek ni pozoren ali ne pozna situacije, se mu zazdi, da je verjetno spregledal tablo za konec naselja Seline in se veselo pelje 90, ker cesta je dokaj ravna....in potem pride ta znamenita avtobusna postaja, kjer te ponavadi ustavijo. Jaz se zato skozi celotne Seline že vsaj zadnji dve leti vozim kar na tempomat nastavljen točno na 50km/h.

Ravno dober teden nazaj me je lahko "ta črna" samo z očmi pospremila, ko sem mimo prikruzal natančno 50 na uro :jezik:

...meni se zdi to po celi hrvaški...pa bosni tut kr...naselje...pol pa dolgo nobene hiše, pa še vedno omejitev....se mi večkrat zgodi, da ne vem a je že konc naselja(omejitve) al ne...malo verjetno tudi zato, ker mi kraji še niso poznani...

Popravljeno . Popravil siks
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, Borutt pravi:

Plačala, ker nista naredila prekrška :lol1:.

Borutt, to je tko k doma k mulca užgeš čez rit ...

... če ti ne veš zakaj si mu jo naložil, je njemu sigurno vse jasno zakaj jo je dobil :blush:

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

3 hours ago, DAMI34 said:

Ta "crno" in njenga kamerada poznajo vsi. Tudi lokalni prebivalci. In vejo, kako služita.

Sicer pa, občasno kako globo napišeta tut uradno, valda rabi števike na laserju, da jih potem drugim kaže :P

Domačini pravijo, da je "luda" in da je lastnemu bratu odvzela izpit... :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, DAMI34 pravi:

Pa v AU in Italiji je vseen več prometa in večja nevarnost. Ne bom rekel da alpe, prelazi in vršaci niso superca za uživat, sem jih vse predrajsal, niso mi pa všeč dolgočasne ravninske ceste v dolinah, pa še eno prednost ima jadranka, ko bo konc sezone bo skoraj prazna in potem bo samo še jiiiihaaaa :P

Ta črna bere :ninja:.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, Borutt pravi:

Ta črna bere :ninja:.

kr nej bere, pr Dinkotu itak obrnem :ras:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nehite rajcat, k bom šel merit profil, a bo zdržal do Dinkota al ne, jebenti če bo vsaj 0,5mm zna bit da grem

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 49 minutami, DAMI34 pravi:

Nehite rajcat, k bom šel merit profil, a bo zdržal do Dinkota al ne, jebenti če bo vsaj 0,5mm zna bit da grem

Veš kako mene vleče, pa bom šel šele naslednji teden   :010   Jebat črno mambo!  :jezik:

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Avgusta, ko smo se štirje motoristi vračali z dopusta, sta me 'poslovneža' ustavila v Selinah. Bila sem prva v koloni, ustavila sta prva dva motorja. Na laserju je kazalo 84/h. Še vedno sem prepričana, da nisem pripeljala toliko, ker se vedno držim omejitev v naseljih, pa še zagledala sem ju takoj za ovinkom in sem dodatno zavirala.  'Ta črna' je šla takoj v avto, g. policist nama je pokazal knjižico, kjer piše, kakšne so kazni in povedal, da je to 2000 kun/osebo (skupaj 600€:kva2:). Ker je mene skoraj zares kap :eek: se je odločil, da računa samo en prekršek. Potem je začel, da ne ve, kako bi napisal račun, če mu bova plačala v € ... Na koncu je računal 140€, potem nama je vrnil 40€ (in seveda ni napisal računa), tako da sva v bistvu prišparala 500€ :hmm:

Zaradi ugodne ponudbe pridemo še kaj naokoli :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 urami, TOMCAT pravi:

ka nabijate.....a kre kdo ju3 dol pa nazaj :D ?

.... da bo bolj fino :D 

js bi kar šel, kdaj boš na omw?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zanimivo, mene še nikoli ni ustavila, pa sem jo kar nekajkrat videl ustavljat/merit na avtobusni. Mogoče je kriva kamera, ki jo ponavadi imam na čeladi. Verjetno se nekega velikega podjetništva ne upata it, če imaš vse posneto ..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 minutami, Texo pravi:

Zanimivo, mene še nikoli ni ustavila, pa sem jo kar nekajkrat videl ustavljat/merit na avtobusni. Mogoče je kriva kamera, ki jo ponavadi imam na čeladi. Verjetno se nekega velikega podjetništva ne upata it, če imaš vse posneto ..

ustavlja sam tiste k smo res lepi :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

10 minutes ago, DAMI34 said:

ustavlja sam tiste k smo res lepi :P

Mhm .. in pol se od vse te lepote skrije v avto in pošlje partnerja kasirat .. :P

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 13 minutami, Texo pravi:

Mhm .. in pol se od vse te lepote skrije v avto in pošlje partnerja kasirat .. :P

pedr je tko in drugač :D

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, Danilo D pravi:

.... če že vse živo kažete, bi še pa ja kaj takega ..... neki novga na ms :D

???

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!