Skoči na vsebino

VTISI IZ DNEVNIH VOŽENJ 2012


Sanda7

Priporočene objave

Mogoče sem malo nenatančno napisal glede prvomajske vožnje :grim . Ker je takrat odpadla smo se tudi mi po dolgem usklajevanju odločili, da gremo v nedeljo 24.6. na izlet. Na Željavi smo bili od 15h do 15:30, nato pa smo šli proti Korenici preko Prijeboja.

LP Robert

mi pa od 17h pa do 18h, je rekel domačin da so bili slovenci že tam v nedeljo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Haha, obveščevalna deluje, čeprav je vse podrto in zapuščeno. Se bom pa še kdaj tam ustavil, samo bom imel s seboj kakšno svetilko. Opišem in prilepim slike v enem od naslednjih prispevkov.

LP Robert

  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Najprej je bil v planu bolj zgoden štart proti Grobniku pa sva nekaj mečkala in štartala šele malo pred deveto tko da je bilo treba zaradi pravočasne prijave malo pospešit zadevo in užgat po AC (od Jelšan do Rijeke, do meje sva šla pa po "tastari" cesti do Postojne, čez Pivko do Ilirske). Dol sm si prvoščla mal pistaškega turizma, tolk d sm tanove gume lepo nacufala, d naujo kt od kakega pussija čist lepe in gladke, po masakru nad gumami pa sva se lepo počila v senčko pod arafata (tnx Crusty za senčno gostoljubje) in nabirala moči za navijanje. Rezultat dirke več kot odličen , jih je bavarc lepo šolal :hooray: , pol pa gas nazaj do Domžal, nabasat nase ruzak in dalje do doma....400 km, od tega 40 neprecenljivih :kva2: .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes sva se z ženko odpeljala v Baško.....ja spet Krk,večina ga ima v malem žepu je pa kakšen odstotek,ki tega otoka ne pozna tako dobro in v imenu teh spet pišem ,kje je dobro in pocen za pojest,kje je kakšen zdravilen izvirček in kam ne smete peljat ženo,če želite pridet domov še isti dan :P :lol:

Vmes se nisem ustavljal in zavijal na razne cestne vaške labirinte ter peskokope,ker sem bil lačen (cilj poln želodec-gostilna Galeb z dolgoletno tradicijo na Baški plaži)

DSC02288.JPG

Predjed.....DSC02290.JPG

Glavna jed.....Cordonblu in teletina na Ciriški način ^_^ DSC02292.JPG

Zraven solata iz hobotnice in sezonska solata....

DSC02293.JPG

Zraven še pol litrčka domačega rudečega iz sosednjega Vrbnika in prelep pogled na našo lipo B)

DSC02291.JPG

Zapeljala sva se na plažo,mal posedela,da se lepo uleže :P

DSC02285.JPG

In sprehod proti promenadi ,vmes pa skočim še Iran :P

DSC02287.JPG

:lol1: v resnici pa je to največji nenaseljeni otok v Hrvaški....otok Prvič,za njim pa se skriva Goli otok,pa Rab.......

No prideva na promenado......ja vstavt sem se mogu čisto pri vsakem štantu,je mela tak dan ,da je bla takoj noč :lol:

DSC02295.JPG

Vmes med tem pa sem naredu sprejemne ispite za elitni tim :lol1:

DSC02294.JPG

Večer se je prevesil v noč ,pa sva krenla proti domu,na poti se ustaviva pri izviru Žarac,ki naj bi bil zdravilen......seveda sem mogu preverit B)

DSC02298.JPG

Zdravilen,ja pa jade,me je takoj začel črvičt,ne vem a zarad zdravil v tej vodi al zarad tega ko sem želodec presenetu z vodo :P ko sem prišel domov sem takoj eno taužnt rožo zlil vase.....ja to pa je zdravilno,če bi taka voda tam tekla,bi vrjetn še zdej bil tam :lol:

Ker sem že prijetno ozdravljen vas lepo pozdravljam do naslednjih vožnjo-gurmansko-geografskih vtisov :)

Noben kmet še ni bil lačen in tudi ne bo. Pa žejen tudi ne!
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj je do mene pršu na obisk g. Suzuki,prijeten razgledan možak z katerim hitro najdeš zanimivo temo za debato........ :OK:

Sej vem kaj boste rekl,da Suzuki in BMW nimata nič skupnega........motite se,prav luštn smo se mel :P :lol:

DSC02311.JPG

Ker sem že leta na Krku poznam vsak cm obale ,ki sem jo raziskoval z motorjem,no to je ena plažica katera je osamljena(skoraj)in se na njej ne tre turistov.Z ženo sva tja odpeljala suzukija,ki si jo bo zagotovo zapomnil,a veste kakšen je kuhan rak,no po končanem kopanju in nastavljanju sončnim žarkom je bil prijatelj kar podoben ,po barvi seveda :lol:

DSC02312.JPG

Ura je bila prot večeru in Suzuki je odhrumel domov,jaz pa moja draga pa na sladoled na Krk,kjer imajo lepo urejeno parkirišče za motorje in to v globoki senčki :OK:

DSC02322.JPG

ob vračanju domov pa sem videl še plakat,ki me je pošteno nasmejal :blink: mogoče ne spada v to temo a je zanimivo kako si vsak narod po svoje razlaga heroje :P

DSC02281.JPG

Tok za danes,dopust se počas končuje :( možgani so pa še vedno na 30% do nedelje jih moram spravt vsaj na 50%kej več pa itak ne gre ker se začnem pregrevat :P:D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a veste kakšen je kuhan rak,no po končanem kopanju in nastavljanju sončnim žarkom je bil prijatelj kar podoben ,po barvi seveda :lol:

Zakaj pa ga nisi slikal in ovekovečil za vedno?

Pa nam bi ga lahko pokazal! Tega gospoda Suzukija sem mislil, da vidimo, kako ga je zapeklo .....

Popravljeno . Popravil BREITNER
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!