Zivnorc Objavljeno Marec 30, 2012 Opozori Objavljeno Marec 30, 2012 ...jebenti... vi pa res dobro vplivate na mojo ženo... NČ...prov NČ :grrr jih nisem poslušal doma... ...pa reku sem ji, da itak nismo mogel it hitro, k je Kmet ulavfaval svojga konja, pa čim smo šli mal prehitr, so mu iskre izpod motorja kresale... hahahhaha Ja pol mi je potegnulo... :blink: ...bolje enkrat kot nikoli....keri je bil pa un tadrug? ...misliš un...tatret?... za tadruzga smo pogruntal... hahahaha gandi, She in Kmet2 3
Kmet2 Objavljeno Marec 30, 2012 Opozori Objavljeno Marec 30, 2012 ...jebenti... vi pa res dobro vplivate na mojo ženo... NČ...prov NČ :grrr jih nisem poslušal doma... ...pa reku sem ji, da itak nismo mogel it hitro, k je Kmet ulavfaval svojga konja, pa čim smo šli mal prehitr, so mu iskre izpod motorja kresale... hahahhaha ...misliš un...tatret?... za tadruzga smo pogruntal... hahahaha Ja un tatret...keri je to....al tud ti ne veš......as pogasu Suzo :grim Pa una dva v volitvah te pričakujeta..... gandi 1
Zivnorc Objavljeno Marec 30, 2012 Opozori Objavljeno Marec 30, 2012 ... suzi še zdej pk..pk..pk...pk... dela po mašini pa dimnikih.... ...hahah... vole na volitve.... gandi in Kmet2 2
a79 Objavljeno Marec 31, 2012 Opozori Objavljeno Marec 31, 2012 Zanimiv, vcer sm bil tud jst v tistih koncih, pa nism nbenga srecal.. Od doma - Kocevje - Kocevska reka - Petrina - Osilnica - Petrina - Fara - ob Kolpi do Starega trga - Crnomelj - Semic - NM - domov. Zanimivi, zame kar mal odrocni kraji, lepo urejeni, Kolpa je polna vode - neb prcakval.. Sem pa opazu kar neki Nemcev na pocivaliscu pred Nezico, so zgleda ze na furah.. Slikc ni, telefon bil prazen. Aja, bil je z mano se sodelavc na legendarni cbx 650 e.. gandi, Keiko, She in 2 others 5
gandi Objavljeno Marec 31, 2012 Opozori Objavljeno Marec 31, 2012 ...jebenti... vi pa res dobro vplivate na mojo ženo... NČ...prov NČ :grrr jih nisem poslušal doma... ...pa reku sem ji, da itak nismo mogel it hitro, k je Kmet ulavfaval svojga konja, pa čim smo šli mal prehitr, so mu iskre izpod motorja kresale... hahahhaha ...misliš un...tatret?... za tadruzga smo pogruntal... hahahaha Tud mene zanima, kdo je un tatret s črnim gsxr 750. Najbrž bo Maus vedu... :grrr Kmet2 1
Arriba Objavljeno Marec 31, 2012 Opozori Objavljeno Marec 31, 2012 - »Halo, čuj jaz ga mam že zuni!« - »Sejaz ga bom tud vun dau, samo oblečem se še. Daj me tolko počaki, pa se pol neki dobima.« - »Te pa se ti obleči, jaz pa zatecajt pridem do tebe.« - »Zmejeno.« In sem zajahal mrho pa jo ubral proti Miklavžu, do Danila. Itak še ni bil perajt, tak da sva še imela čas naštudirat kam se bova peljala danes. Pa sva rekla da kam v hribe nebova rinila, je še premrzlo, ko je meni šinilo v glavo, da bi lahko končno enkrat že porabil one kune ki jih nosim v denarnici že od lanskega dopusta: »Čuj te povabim v Trakoščan na pijačo.« - »Ijeee tam pa že res dolgo nisma bla. Te pa grema!« Pa sva jo mahnila proti Ptuju. V Loki sva srečala Srečkota in Suzo, sta se tudi šla malo peljat. Ne vem če sta naju spoznala, Srečko je samo malo dvignil prst, tako bolj reda radi . Ptuj sva pustila ob strani in kruzala naprej proti Vidmu in Gruškovju. Čez polje je malo pihalo, pa ni bilo preveč moteče, pa tudi prometa ni bilo kaj dosti, tako da sva lahko uživala lepo na izi tam med 100 in 120. Na meji se je sicer nabrala kolona za eno 10 minut čakanja, ampak se ni nihče razburjal ker sva se zgužvala naprej do policaja. Takoj za mejo sva zapustila glavno cesto proti Zagrebu in zavila v smeri Varaždina. Do Trakoščana pelje zelo lepa in razgibana cesta, je pravi užitek tistih par kilometrov. Pod gradom sem porabil kune za panove radlerje, ki sva jih počasi srkala in uživala na sončku. Sva se kr malo zasedela, pa sva vseeno krenila naprej proti Varaždinu. Od tam dalje cesta ni bogvekaj, pa še razkopavajo jo na več mestih. Pred Varaždinom sva zavila proti Vinici in se znašla na meji v Zavrču. Do Borla si lahko spet daš duška, naprej čez vasi je pa treba kr previdno in počasi, da se ne znajde pred tabo kak traktor. Tokrat se Ptuju ni šlo izognit. Sva ga prečkala in se vrnila v Maribor po levi strani Drave čez Vurberk. Prijetna cesta, sicer malo ozka, ampak.... Policajev ni bilo niti za zdravilo, menda so si delali presmece, da jih bodo jutr lahko nesli žegnat skoda, She, Keiko in 4 others 7
Popularna objava Markko Objavljeno Marec 31, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 31, 2012 Danes Vrhnika - Karlobag 450km. Vreme sicer sončno ampak je bilo malo meglice. Motoristov na Jadranki le peščica. Super razgled, še lepši bi bil brez megle Nikii, MiDge, gandi in 7 others 10
rosse20 Objavljeno Marec 31, 2012 Opozori Objavljeno Marec 31, 2012 Danes Vrhnika - Karlobag 450km. Vreme sicer sončno ampak je bilo malo meglice. Motoristov na Jadranki le peščica. Super razgled, še lepši bi bil brez megle vidim, da vama "gre dobro". koliko km pa že ima?
Markko Objavljeno Marec 31, 2012 Opozori Objavljeno Marec 31, 2012 vidim, da vama "gre dobro". koliko km pa že ima? Okoli 55, gre pa v prodajo čez kakšen mesec
vencel Objavljeno Marec 31, 2012 Opozori Objavljeno Marec 31, 2012 Kolpa je bla pa kar oblegana zadnja dva dni, Namen je bil mal na Grobnik pogledat pa smo tik pred mejo spremenili plan. Pogledat grad Kostelo pol pa po dolini Kolpe do mejnega prehoda Sodevci in po Hrvaški strani do Vinice,Na slabih 30 km po hrvaški kar dva radarja suzuki, Kmet2, RobiRoberto in 6 others 9
Popularna objava Keiko Objavljeno Marec 31, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 31, 2012 Danes je bil en ekstra dan ^_^ Manjkala sem na enem mitingu, ma sem imela opravičilo za izostanek – dan odprtih vrat v Krškem. Zjutraj se nas je 8 zbralo v LJ, od tam smo šli kar na AC do Krškega. Verjetno ne rabim pisat kako je blo mrzlo zjutraj :surrender: sploh zato ker sem v jutranji zmedi doma pozabla podkapo . Ko smo končno prispeli na cilj je bilo nekaj motoristov že tam. Na koncu se nas je nabralo kar nekaj. Najprej je bilo seveda treba podpisat izjavo, sledilo je predavanje o sami vožnji, na katerem nas je izobraževal in tudi dobro nasmejal predavatelj - med drugim tudi z zelo nazorno predstavitvijo »tekmovanja« med motoristi (kdo ma bolj zdrajsane kroglice–kot jih je poimenoval (beri drsnike) , …). Po predavanju so sledile vaje na poligonu pod budnim očesom inštruktorjev in mož v modrem. …fotka je danes samo ena – tukaj že nestrpno čakamo da nas bodo spustili na poligon - smo se kar ene parkrat oblačli in slačli in se načakali preden smo bili na vrsti... Na koncu, po opravljenih vajah na poligunu za nagrado - vožnja po pisti … Prva dva kroga je vodil policaj, ki nas je spremljal, potem je vozil za in med nami. Fenomenalno, čudovito, ekstatično,… z nasmeškom do ušes Ja – bo treba še kam drugam sprobat, definitivno! Veselja je bilo že kmalu konec in "naš" policaj je pomahal naj se ustavim – sem mislila da bo kaj pokomentiral vožnjo, pa je rekel da bo treba dol … Ušel je vzklik »A že?« z najbolj žalostnim pogledom kar ga premorem... pa mi je rekel – "Naj ti bo, lahko greš še en krog. Aaa seveda sem šla, z največjim veseljem Potem je bil čas še za klepet z njim, pa na koncu porivanje policijskega motorja (ja, ni vžgal). Dva iz naše ekipe sta se javla za pomoč in s skupnimi močmi jim je uspelo mrcino spravit k življenju. Potem je bil čas, da odrinemo nazaj proti domu. In smo šli – ostali smo samo še štirje, ostalim se je mudilo. Od tam smo se vračali čez Novo mesto, kjer smo meli malco, potem pa naprej čez Žužemberk in Grosuplje v Ljubljano. Vsega skupaj danes le 230 km, najbolj sladkih je bilo tistih nekaj po pisti… :yes: svobodnaptica01, BIZIXXX, ebony in 11 others 14
zmilan Objavljeno Marec 31, 2012 Opozori Objavljeno Marec 31, 2012 Jaz pa sem si pa za krst privošču krogec Ljubljana - Kočevje - Dvor - Črnomelj - Metlika - Gorjanci. Na Prepihu postanek za kavico in sadno kupo, pol le izjemoma z svojim trikolesnikom prpelu še Boris iz Črnomlja in po daljšem klepetu jaz v Ljubljano,Boris v Črnomelj. Keiko, trebor, gandi in 1 other 4
Popularna objava suzuki Objavljeno Marec 31, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 31, 2012 Hola, danes je blo nujno treba it na furco, ker bo jutri menda dež in precej hladneje; no jst sicer nikakor nisem mislil it, ampak, pišuka, če je mus, je mus in tako sem po zgodnjem kosilu zlezel v motocote, osedlal lubico in odpeketala sva proti Zahodu najprej sem sicer razmišljal o Dolenjski, kamor me že nekaj časa vabijo, pa sem vedno našel izgovor da pridem ko bo dež opral ceste (a sumim da jih bodo cestarji spet pozabili zlikat, kot vse zadnje pomladi ) a kmalu se je plan spremenil v novo kraško varianto... tudi tokrat sva z Lubico v Kalcah zavila na desno in uživala v ovinkcih ne mimo Stare pošte ampak sva švignila do Godoviča, kjer sva zavila na levo za serpentinice Črnega Vrha in od tam na Col, pa v Ajdovščino in malo za Vipavo na desno, skozi Manče in Trebižane do Kobdilja, od tam pa na črpalko v Dutovlje, kajti Lubica je postala žejna (mimogrede: pri današnjih cenah bencinčkotov sem vedno bolj vesel Lubičine skromne žeje, kljub prijetno živahnem LS stilu se zadovolji s 5,5 l/100 ) na črpalki sem nato obrnil nazaj v Dutovlje, kajti hotel sem po dolgem času spet 1x odpeljati luštne ovinkce proti Komnu in Kostanjevici na Krasu, pa potem morda še malo v Italijo... a ko sem prišel do Komna, sem zagledal na levi eno cestico po kateri se nisem še nikoli peljal kaj pa zdaj?? hmmm... nimam karte, imam pa praktično poln tank, ura ni še niti tri... in g. Murphy je že davno tega lepo povedal, da če ti je vseeno kje si, pol se ne moreš izgubit in sem zategnil vajeti na levo, v še neodkrite kraje pa nama ni bilo nič hudega, ceste so bile sicer malce ozke, ampak asfalt je bil dober, ovinkcev pa kolikor sva hotela, pa še malo za povrh tudi tu je vse cvetelo in dišalo, videla sva celo Kawasakijevo Hišo Zelene Žabe, seveda jo je blo nujno treba slikat za našega mausija potem se je prikazal odcep za Italijo, pa sva zavila tja, kajti iznenada sem si zaželel polizat eno kepco al pa tri tanajtaboljšejšega sladoleda v Trstu a ko sva prestopila mejo se to ni poznalo samo na 4x širši cesti (OK, pretiravam, cesta je bila samo 3x širša od naše), sonček se je skril za ogromen oblak in začelo je prav nesramno hladno pihat skozi neštete luknje mojega dirkalnega usnja, zato sem namesto sladoleda začel sanjat vroč čaj pri Vikju in pri odcepu namesto za Trst zavil proti Fernetičem in potem seveda skozi Sežano do Divače, Kozine in končno parkiral Lubico pred Vikijem (seveda sem se peljal dol do križišča in tam obrnil, da nisem kršil predpisov ) Viki je zgledal kot leta 1942 pod italijansko okupacijo, kajti skoraj čisto vsi motorji so imeli italijanske tablice, pišuka... no, takoj za mano je uletela še jata "naših" in skupaj smo se med motočvekom martinčkali na prijazno toplem sončku terasice klapa, še 1x hvala za Earl Gray z mlekom!! ko se je začel sonček spuščati proti nižinam je bil čas za start domov, a ni šlo brez postankov: toplo vreme je že prebudilo neštete insekte, ki - kot ponavadi - izberejo točno vizir moje čelade za kraj svoje smrti; pa sem se ustavil najprej na OMVju v PO da sem ga očistil, potem je sledil še en postanek na ridah, a je tako mrzlo pihalo da sem samo pritisnil eno slikco in odšibala sva naprej, domov, na toplo skratka, lep in zabaven motodan je bil danes; upam da bo tak tudi jutri, kljub napovedi, potem pa res lahko nekaj dni pošteno dežuje, vodo potrebuje narava, mi in ceste PS ker je bencin v Italiji še precej dražji od našega, je bilo zanimivo videti napise na obmejnih črpalkah: bencin prodajamo po slovenskih cenah PS2 inkasanti so danes čakali na žrtve čisto na vrhu Črnega kala; hvala vsem za opozorila, sem jih delil naprej ebony, RobiRoberto, Gasperr in 11 others 14
PiKi17 Objavljeno April 1, 2012 Opozori Objavljeno April 1, 2012 Včeraj ni bilo časa pisati, tako da napišem danes Na motor sem šel šele ob 15h. Vem, pozno. Samo je bila spet delovna sobota. štartal klasiko proti primorski. Čez Ride . Tam vas je bilo polno. Med potjo opazil dvoje inkasante. Hvala za opzorila . Potem v Žusterni plačal kavo TICI. S TICI sva jo mahnila do Anje37. Anja37 skuhala odlično kavo. Hvala potem pa z TICI vsak v svojo smer. Jaz proti Pivki. Tam je števec za gorivo kazal zelo nizko raven goriva. Samo sem si rekel do Postojne bo. Pa ni bilo . Ravno pred MOLovo pumpo v Prestranku je Hodica kihnila. Sem ji samo nazdravje rekel in zavil do MOLa Uf, dobro da je bil tam. Nalil 18,36l goriva. Po preračunu porabe je kazalo 6,3. Nevem, kaj bi lahko bilo to . Ko grem z določeno družbo ne pride čez 6. Ko je bila kobilica napojena še na sestanek za Črno goro in ob 11 zvečer sva parkirala v garažo. Za afteršihtovsko furco se je nabralo skromnih 222km. She, Kmet2, Zivnorc in 4 others 7
Popularna objava nejcgs Objavljeno April 1, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno April 1, 2012 glede na to da je bilo včeraj povsod objavljeno je nekdo pozabil zapret kokošnjak, sem jo potem mahnil med "prašinarje" (v izogib cestnim zastojem) - tako je bilo ene 50% asfalta ter 50% makadama. Cilj je bil klasika - viki burger in nazaj samo da po malce drugačni poti. In ker sem včeraj zaprašil motor in obleko sem jo danes mahnil preko vipave (kjer je pihalo 96-100km/h) do gorice. V vipavi mi je spihalo včerejšni prah, v gorici pa sem se mal pregrel - tam je bilo ene 13-15°C (od domžal do vipave je bilo od 5 do 10°C - glih prava temp. za na motor). pa še pogled na vipavsko dolinco: nazaj grede pa h konšku, kjer sem videl da je bilo še več enako mislečih motoristov :grim danes je bila čudovita fura. Prava temperatura, svež oster zrak, lepo vreme, nobene gneče na cesti in sem ter tja kak vesel motorist, ki je pripeljal nasproti Markko, RobiRoberto, Keiko in 7 others 10
igorkr Objavljeno April 1, 2012 Opozori Objavljeno April 1, 2012 glede na to da je bilo včeraj povsod objavljeno je nekdo pozabil zapret kokošnjak, sem jo potem mahnil med "prašinarje" (v izogib cestnim zastojem) - tako je bilo ene 50% asfalta ter 50% makadama. Cilj je bil klasika - viki burger in nazaj samo da po malce drugačni poti. In ker sem včeraj zaprašil motor in obleko sem jo danes mahnil preko vipave (kjer je pihalo 96-100km/h) do gorice. V vipavi mi je spihalo včerejšni prah, v gorici pa sem se mal pregrel - tam je bilo ene 13-15°C (od domžal do vipave je bilo od 5 do 10°C - glih prava temp. za na motor). pa še pogled na vipavsko dolinco: nazaj grede pa h konšku, kjer sem videl da je bilo še več enako mislečih motoristov :grim danes je bila čudovita fura. Prava temperatura, svež oster zrak, lepo vreme, nobene gneče na cesti in sem ter tja kak vesel motorist, ki je pripeljal nasproti Pa neč ne javiš da v Gorico prihajaš, bi bil povabljen vsaj na kafe gandi 1
igorkr Objavljeno April 1, 2012 Opozori Objavljeno April 1, 2012 O danes pa naredil celih pet krogov po garaži z mojo APN -7. Motorček fajn dela, ga spravil celo enkrat v zdrs zadnjega in enkrat v zdrs sprednjega kolesa No to da sem zaplinil štuk garažne hiše bom zamolčal Igor trebor 1
Whiskey Objavljeno April 1, 2012 Opozori Objavljeno April 1, 2012 Nejcgs, pa ne da drgneš TKC-je samo po asfaltu? gandi 1
pajkica Objavljeno April 1, 2012 Opozori Objavljeno April 1, 2012 štart v snegu pri 0 stopinj...kdo me je pa kdo me ni prehitu ne vem, še manj vem koga sem srečala vem samo da je cilj dosežen: bograč + gibanica vse ostalo čist nepomembno huala vsem DAMI34, She, gandi in 2 others 5
nejcgs Objavljeno April 1, 2012 Opozori Objavljeno April 1, 2012 Nejcgs, pa ne da drgneš TKC-je samo po asfaltu? ne samo da jih drgnem, sem jih že skoraj zdrgnil. Če bo šlo tako naprej, ne bodo dočakale 6000 prevoženih kilometrov. Sej so kr fajn gume, se zelo dobro držijo, edino pregrevajo se in potem v ovinkih drsi. Tako da sedaj se po asfaltu vozim bolj počasi in če se le da čimprej na makadam - tam se pa začne veselica
DAMI34 Objavljeno April 2, 2012 Opozori Objavljeno April 2, 2012 jučeri štart ob 8.30...v Ajdovščini burja do 127km/h...prebijanje preko vipavske doline pri max 45km/h pa še me je metalo 1 meter levo pa 1 meter desno. V Postojni se je mal umirilo, temperatura 0C..zmrzovanje do Kamnika, kjer je še rahel sneg naletaval...no potem je posijalo sonce, ogreli smo se, videli vse možne in nemožne konce celjske kotline in pičili do Dobrovnika na bograč...njami..njami. maus, nejcgs, Kmet2 in 4 others 7
Frips Objavljeno April 2, 2012 Opozori Objavljeno April 2, 2012 Sobota, 31.3.2012, tur d Slovenija.....KK-NM-Kočevje-Ribnica-Lj-Litija-Zidani most-KK....kratko ali slatko...no malo tečno tudi. Bo treba pičit kmalu nekam na daljšo turo čez mejo. To drajsanje po kokoški se mi več ne da. Aja, Maus...sploh ne vem kaj te kličem kje si....ker itak vem kje te najdem She, maus, gandi in 1 other 4
nejcgs Objavljeno April 2, 2012 Opozori Objavljeno April 2, 2012 ...v Ajdovščini burja do 127km/h...prebijanje preko vipavske doline pri max 45km/h pa še me je metalo 1 meter levo pa 1 meter desno. ...... pa reč da ni fino k te veter mal prestavlja levo-desno. Mal adrenalin naraste, posebno če prehitevaš kak kamion (iz zaveterja v trenutku na močen bočni veter) Kot kaže sem jaz včeraj mal zamudil, ker ko sem bil dol je na semaforju pisalo samo še 100km/h (hitrost vetra). gandi in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno April 2, 2012 Opozori Objavljeno April 2, 2012 pa reč da ni fino k te veter mal prestavlja levo-desno. Mal adrenalin naraste, posebno če prehitevaš kak kamion (iz zaveterja v trenutku na močen bočni veter) Kot kaže sem jaz včeraj mal zamudil, ker ko sem bil dol je na semaforju pisalo samo še 100km/h (hitrost vetra). to je bil moj maximum. Če piha 100 še ni problem, če piha 130 nikol več. ti bom točno opisal, pa še v dvoje sva bila na motorju. Če se voziš iz Ajdovščine proti Podnanosu je pritisk in nabijanje burje z leve strani in nekoliko čelno..no way da bi šel več kot 50km/h. Druga je če greš v obratni smeri, ker greš v bistvu v isti smeri skoraj kot piha in je mnogo lažje. Premikalo me je z leve na desno po celem voznem pasu, pa sem vajen burje in se je ne bojim. Tudi prestavilo me je že. In na koncu za piko na i, me je še butasta baba prehitela samo pol metra stran. Gasperr, She in gandi 3
corser Objavljeno April 2, 2012 Opozori Objavljeno April 2, 2012 pa reč da ni fino k te veter mal prestavlja levo-desno. Mal adrenalin naraste, posebno če prehitevaš kak kamion (iz zaveterja v trenutku na močen bočni veter) Kot kaže sem jaz včeraj mal zamudil, ker ko sem bil dol je na semaforju pisalo samo še 100km/h (hitrost vetra). Mene ja pa čist panika tele kamione prehitevat, ker me je enkrat skor en Litvanski snel. To da te mal prestavlja je itak jasno, pa še kak tečen avtomobilist od zadaj.... Od takrat naprej imam resen problem prehitevat na autobahnu.... gandi 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se