Keiko Objavljeno Marec 24, 2012 Opozori Objavljeno Marec 24, 2012 Nejcu sm s 4 evri najbrž poleg svoje plačala še njegovo pijačo. Zdej mi je dolžn. :hooray: V bistvu ti ni ker je ves drobiž nasul meni da naj ti vrnem ker te večkrat vidim .) Tako da so ti evri v spešl predalčku v moji moto-denarnici in čakajo naslednji miting - ali za jacka če bomo brez ali pa za kofe če bomo z motorji mig72 1
BelaStrela Objavljeno Marec 24, 2012 Opozori Objavljeno Marec 24, 2012 OooOOOooOOoooOO zdej ga bom mavričarja :bum: :bum: NEEEEEEEEJC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GKeko Objavljeno Marec 24, 2012 Opozori Objavljeno Marec 24, 2012 OooOOOooOOoooOO zdej ga bom mavričarja :bum: :bum: NEEEEEEEEJC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A tebe sem tud vido Joj kolk folka je blo danes tam... pa vsi na forumu
exclan Objavljeno Marec 24, 2012 Opozori Objavljeno Marec 24, 2012 Narobe vidu, oz. tisto je bla ena druga punca na nakedu. Smo pa res trije ko smo se pripeljali nardili prekršek in zavili levo k Vikiju (kljub znaku) in to direkt pred policaiji... pa ne tega delat pri vikiju sej niste tam bili enkrat veste da tam kak prileti gor in se mimogrede kaj zgodi dejte se peljat do križišča spodaj pa tam obrnit ni zaradi prekrška kot zaradi možne nevarne situacije ki se lahko zgodi. mig72, vonAxl, GKeko in 3 others 6
GKeko Objavljeno Marec 24, 2012 Opozori Objavljeno Marec 24, 2012 pa ne tega delat pri vikiju sej niste tam bili enkrat veste da tam kak prileti gor in se mimogrede kaj zgodi dejte se peljat do križišča spodaj pa tam obrnit ni zaradi prekrška kot zaradi možne nevarne situacije ki se lahko zgodi. Smo pa res trije ko smo se pripeljali nardili prekršek in zavili levo k Vikiju (kljub znaku) in to direkt pred policaiji... Si vido kak si to upajo direkt pred policijo mig72 1
Keiko Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 (popravljeno) GKeko ne moralizirat prosim... Tisto ni bila hvala, ampak to, da sem (smo) nardili neumnost.in jo odnesli še dobro - glede na to, da nismo dobili kazni kljub temu da so nas vidli. Predvidevam da ti vedno in povsod voziš po omejitvah in predpisih in da nikoli nisi naredil kakšne neumnosti. Sicer pa - exclan - ja zdaj vem za drugič. Se tko malokrat ustavim tam, tiste parkrat ko sem se, sem vedno prišla z obale in ni blo problema. Popravljeno Marec 25, 2012. Popravil Keiko
GKeko Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 GKeko ne moralizirat prosim... Tisto ni bila hvala, ampak to, da sem (smo) nardili neumnost.in jo odnesli še dobro - glede na to, da nismo dobili kazni kljub temu da so nas vidli. Predvidevam da ti vedno in povsod voziš po omejitvah in predpisih in da nikoli nisi naredil kakšne neumnosti. Eh no vseeno,glavno da ste šli dobro skozi. Nisi zaštekala kaj sm htel povedat.
nejcgs Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 Men je blo tudi lušno danes. Začela sem brez menjalnika do ČrneStrele, potem sem bla big mama za njenga koktejlčka in sem prijazno vozila za njo do odličnega zajtrka (toast z jajcom na oko gor - HUDO?! ) .. glih, ko je blo treba plačat je pršou mem en sikač s pisano čelado in potegnu denarnco. Hudi so te LPPjevci :notworthy: jao kaj vaju razvajajo, bi to prepovedal :grim Nejcu sm s 4 evri najbrž poleg svoje plačala še njegovo pijačo. :hooray: zdaj pa vem kako se počuti maus k ga moto punce častijo s pijačo :xx: OooOOOooOOoooOO zdej ga bom mavričarja :bum: :bum: NEEEEEEEEJC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o čao BS, n'kar me ne malti po buč, drugič pa posluši in ubogi in posprav tošl. Drugače se ti bom pa še 1x posebej oddolžil za spravljanje v red naših serviserjev :-)) k smo glih debatirali zakaj ti motor vleče v levo; če dobro pogledam sliko, se mi zdi da ti levi del motorja mal bolj obremeniš kot desnega :grim ataIBA 1
BelaStrela Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 jao kaj vaju razvajajo, bi to prepovedal :grim o čao BS, n'kar me ne malti po buč, drugič pa posluši in ubogi in posprav tošl. Drugače se ti bom pa še 1x posebej oddolžil za spravljanje v red naših serviserjev :-)) k smo glih debatirali zakaj ti motor vleče v levo; če dobro pogledam sliko, se mi zdi da ti levi del motorja mal bolj obremeniš kot desnega :grim a ni tole zgoraj mal kontradiktorno??? Sicer pa jamram, da mi ga vleče v desno in zato tudi sedim očitno bolj na levi. Praši Romančka, ti bo on kej na to temo povedu. Zdej bo sezona sladoleda - kdaj dobim? Pa hvala za fotko... zgleda sm šla res počas, da si mel cajt odprt žep (vem kko je to zajeban na Revitki), potegnt vn telefon, najdt kamero, nacilat opletajočo strelo... vmes pa še krotit tega mavričastga razgrajača. Res hud multitask :notworthy: trebor 1
nejcgs Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 a ni tole zgoraj mal kontradiktorno??? ne NI, ker en razvaja en pa časti ker si opravila dobro delo
nejcgs Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 (popravljeno) včeraj bil na poligonu, v glavnem kor opazovalec, se je pa vse prehitro odvijalo zame - osmico komaj sledil z očmi Popravljeno Marec 25, 2012. Popravil nejcgs Keiko, gandi in She 3
Dr_Jakob Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 Midva s TICI sva bila ravno takrat tam... sva bila pri vhodu parkirana, k sm jih šel pokazat kje sploh ta zadeva je...
aders Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 Midva s TICI sva bila ravno takrat tam... sva bila pri vhodu parkirana, k sm jih šel pokazat kje sploh ta zadeva je... kje pa je? mene tudi zanima
Dr_Jakob Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 CVV Vransko? Izvoz Vransko, potem pa pred gostilno Grof zaviješ na prvem izhodu krožišča ... mičken se pelješ po eni ozki zaviti cestici (cca 1km) in Voila. aders 1
BelaStrela Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 ne NI, ker en razvaja en pa časti ker si opravila dobro delo Trebči ni nč razvaju. Pod a) je bil tko vesel, k me je zagledal in pod se mi je oddolžil za zabavo, ki sem mu jo organizirala z vožnjo skozi mesto s cigansko škatlo za čevle montirano s ciganskimi pajki na zadn sedež od tko NOBL motorja. Me je vidu k sm nesla pecivo Romančku - zato, da si ti dobil motor v petek nazaj :grim nejcgs in trebor 2
Kmet2 Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 Trebči ni nč razvaju. Pod a) je bil tko vesel, k me je zagledal in pod se mi je oddolžil za zabavo, ki sem mu jo organizirala z vožnjo skozi mesto s cigansko škatlo za čevle montirano s ciganskimi pajki na zadn sedež od tko NOBL motorja. Me je vidu k sm nesla pecivo Romančku - zato, da si ti dobil motor v petek nazaj :grim A Romančku z A-Cosmosa?
Popularna objava strajnarR Objavljeno Marec 25, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 (popravljeno) Danes malo v dvoje in vremensko čudnih 70km. Čez dolenjske Toplice, še prej v Straži policijska kontrola, bilo vse OK Črmošnjice, Semič, Črnomelj - tukaj sladoled in nazaj čez Uršna sela, Straža... V Semiču en pas ceste moker in rahle kaplje ter veliko dišeče gnojnice Kaj mam od danes? Dober sladoled in umazan motor Že spucan Popravljeno Marec 25, 2012. Popravil strajnarR aders, Kras, HyperJack in 9 others 12
igorkr Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 O super je blo, Šla z Alen1 do Vikija, tam srečala NejcaGS pa smo se Šli Še obrnt do kopra pa seveda malo oprat, da bom imel drugo soboto kaj lepega za počet (beri prvo pranje Sinfonije ) Skratka lepih 180km LP Igor She in rumenicestak 2
Ninč Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 hotel mama- hotel 8.štuk... fajn je blo vse kar sem vidla slikala, nisem ker ni blo kam za dat, biu pouhn kufr :yes: igorkr, Maximus, rumenicestak in 1 other 4
Popularna objava nxyz Objavljeno Marec 25, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 Najina prva skupna turca letos vsak na svojem brum brumu. Štartala sva okrog dveh popoldne iz Kamnika, pot naju je vodila čez Vodice, Škofjo Loko proti Železnikom, tam do DražgoŠ pogledat spomenik, nazaj na Železnike in čez SoriŠko Planino in Bohinjsko Bistrico do Bohinjskega jezera. Iz tam sva Šla potem nazaj čez Bled, Kranj, Komendo v Kamnik. Nabralo se je okrog 190km. Nikjer naju ni ujel dež. Pot: DražgoŠe: Še sneg čez SoriŠko Bohinj In končno zaslužena kavica v kamniku monsterogi, Kras, nejcgs in 14 others 17
Popularna objava PiKi17 Objavljeno Marec 25, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 (popravljeno) Včeraj poslal sms kolegu in Keiko. Dobili smo se ob 11h na omfau v Postojni. Plan je bil slikat Kolosej v Puli. Slike ma Keiko. Jaz sem bli len prijetnih 400km, z malo mokrih cest in 2x minutno plohico. Na Črnem kalu smo mal v gužvo padli. Pa smo levga pržgal pa mim pičil Zdaj grem pa naprej x factor gledat Popravljeno Marec 25, 2012. Popravil PiKi17 Nikii, gandi, Gasperr in 12 others 15
Popularna objava Keiko Objavljeno Marec 25, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 No da napišem mičkeno več .) štart v Ljubljani, po AC do Postojne ker se je že mudilo, tam smo se dobili in spili eno pijačo na pumpi, potem štart naprej čez Pivko do Ilirske Bistrice in naprej čez mejo – do Opatije in naprej čez tiste lepe ovinke ob obali do naslednje pavze v hotelu na rtu Mašnjaku – pijača z razgledom Nato naprej čez Barban do Pule poslikat areno... in seveda še našo trojico... Naprej čez Bale in ovinek čez Rovinj, ob Limskem kanalu en kratek postanek... Od tam naprej do Baderne, mimo Grožnjana in Buj čez mejo. Na poti do Dekanov se nam je ratalo zgubit, vmes sem šla tankat in kmalu za tem smo se spet našli. Mimo Črnega Kala do gužve proti Kozini (vse stalo ker je bila zaprta AC pri Kastelcu). Do Kozine se nam je ratalo prebit mimo in od tam naprej smo spet uživali v vožnji. Čez Senožeče do Postojne, fanta sta šla tam jest jaz pa sem šibala nazaj. Na Ridah smo se srečali in na hitro počvekali z rumenim duom in Suzukijem, potem pa do Vrhnike in tam na AC do Ljubljane. 450 kilometrov – pasalo! :yes: nejcgs, mig72, halls in 21 others 24
Popularna objava BelaStrela Objavljeno Marec 26, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 26, 2012 Ne vem, če velja ravno za "dnevno vožnjo", je pa bil popoldanski trening - porabila sem ravno za 100 km bencina Z BMWjcem sva šla na poligon, kazat mišice in je bilo prav luštno. Razen kratkega vijuganja, so vse vaje z njim prijaznejše kot s šolskim motorjem. In ABS odlično in odločno deluje. Nič več me ni strah bremzanja. Res, da sem podrla nekaj k sreči gumijastih količkov - za prvič zelo majhen davek. Preizkusila sem tudi BMW GS Adventure. Kdo bi si mislil, je še bolj priročen za skakanje med oranžnobelimi ovirami kot naked iz iste hiše. No, je pa še vseeno RAJNGLA. Ni pa neroden. Kot kakšna predebela balerina, ki kljub salu pleše vrhunsko. Narisala sem 4 osmice (ampak tiste za "večje" motorje - 8x14), pa nekaj vijuganj pri 40 km/h, zaviranje v sili, vožnja med 2 črtama s koračno hitrostjo, izogibanje oviri z zaviranjem in brez pri 30 km/h... Speljevanje v klancu. Zabavno popoldne - hvala Tomažku iz Korelata, ki mi ga pusti takole srat. Postalo nama je vroče in sva šla še en manjši krogec ob Ljubljani - BTC - pumpa - J obvoznica - škofljica - šmarske ride - Grosuplje - Ponova vas - Županova jama - Turjak - Lavrica. Ravno oprani in na"shine and go"-ani motor mi je spet napral in v pesek spaniral dežek, ki je omočil cesto. Danes spet šlauf, šajn end gou! rumenicestak, Be wild, Kmet2 in 9 others 12
Popularna objava vencel Objavljeno Marec 26, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 26, 2012 Prelep dan da nebi naredu en krog od 320 km, Čez Kalce,Col ,Ajdovščino na Mirenski grad. Pogled z gradu na Miren in Novo Gorico Po dolini Soče do Žage na kosilo Čez Vršič proti domu,na primorski strani brez snega na gorenjski pa ga je še nekaj She, GKeko, Kmet2 in 10 others 13
vencel Objavljeno Marec 26, 2012 Opozori Objavljeno Marec 26, 2012 Prelep dan da nebi naredu en krog od 320 km, Čez Kalce,Col ,Ajdovščino na Mirenski grad. Pogled z gradu na Miren in Novo Gorico Po dolini Soče do Žage na kosilo Čez Vršič proti domu,na primorski strani brez snega na gorenjski pa ga je še nekaj Na celi poti srečal samo dva motorista , igorkr 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se