DOHO Objavljeno Avgust 11, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2013 Včere jih je blo nekaj...je biu gdo od tu ? eni so gore sedeli kr celo popoldne
Agv Objavljeno September 10, 2013 Opozori Objavljeno September 10, 2013 nism nikjer najdu take teme glih pa me zanima če kdo ve za marijo reko, do kolk stopinj je približno lahko zunaj pa da SAWINA guma še drži? Seveda govorim za polaganje.
Zivnorc Objavljeno September 26, 2013 Opozori Objavljeno September 26, 2013 FOČK včeraj! prvič sem se peljal po tej cesti in veste kaj vam povem: da mi je VŠEČ sicer sem šel (smo šli) dopoldne in je bil asfalt vlažen in hladen, pa še "proti na dol" tko da počasi in z rezervo... nism nikjer najdu take teme glih pa me zanima če kdo ve za marijo reko, do kolk stopinj je približno lahko zunaj pa da SAWINA guma še drži? Seveda govorim za polaganje. S katero koli gumo... tudi SAWINO lahko položiš do konca..... če drži - drži... drugače pa gre čisto do "konca" ... glej... da ne bom preveč pameten, ko sem se prvič peljal po tej cesti (ampak mislim, da je moje mnenje ravno zaradi tega objektivno): asfalt se mi zdi zelo v redu, tako da ta faktor lahko odkljukaš.. drugi faktor: če je asfalt "zašvican" v tem letnem času, glih ni pametno "polagat" tretji faktor: če gumo dobro segreješ, drži tudi na hladnejšem asfaltu... ... pa še polno drugih faktorjev... samo ne bom pametoval preveč... Whitee 1
DOHO Objavljeno Oktober 7, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2013 drugo sezono si lahko vsaj novo temo naredimo da nebomo spet pisali kr v staro a še je varno it pokolenu na reki?
Whitee Objavljeno Oktober 11, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2013 Upam da je, ker drugo leto pride nova sprednja guma
DOHO Objavljeno Oktober 16, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2013 ni glih nov posnetek pač sem ga slučajno vidal pa se mi je zdel ok kurba tolko jih še nism vidal gore DXR16 in vanucci 2
Whitee Objavljeno Oktober 16, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2013 (popravljeno) Moj posnetek Sam škoda, ker imam ta telefon, ki ne spada ravno v to stoletje več, zato tudi slaba kvaliteta. Je pa bil ta dan res svetovn, bi lahko bil gori 3 ure pa se ne bi naveličal, ker si res imel kaj za videt. Popravljeno Oktober 16, 2013. Popravil whiteghost Kras in DOHO 2
DOHO Objavljeno Oktober 16, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2013 Pa sa se vidi še kar dobro Sa ti rečem bomba je za vidat, še bolše bi pa blo v živo vidati, samo letos že vrjetno nebo več take gužbe gore, čeglih v nedelo jih je blo tudi dosti
Whitee Objavljeno Oktober 16, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2013 Za vikend jih bo pomoje neki gor, ko je ša zadn sončn, sam js ne bom šol, mam gumo že staro pa jo morm menjat pozim, tak da se bom za vikend rajš odpelo nekam.
DOHO Objavljeno Oktober 19, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2013 Za vikend jih bo pomoje neki gor, ko je ša zadn sončn, sam js ne bom šol, mam gumo že staro pa jo morm menjat pozim, tak da se bom za vikend rajš odpelo nekam. vanucci kombinezon maš ?
Snatcher Objavljeno Oktober 20, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2013 Prou lepo sonce se je nardilo za (upam da ne še) konec sezone Whitee, DXR16 in RobiRoberto 3
DOHO Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 Edn od čistih ovinkov Drugače pa listja polno po cesti, zgleda lepo, pa tud pelat se še da Whitee, vanucci, DXR16 in 1 other 4
Whitee Objavljeno Oktober 26, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2013 Jutr popoldne najbrž fočk po dolgem času
maus Objavljeno Oktober 27, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2013 Dons enkrat gor in dol .. full listja po cesti, ampak se da lepo pelat ... kr nekaj vas je bilo pri spomeniku .. opazil Pumo ker ima ninđo Gor sm kawo spiu .. pol se je pa mudilo vanucci in Whitee 2
DOHO Objavljeno Oktober 27, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2013 aha ninđo 12 sm pa jes tudi vidal je pa blo nes dosti majn listja na cesti ko prejšni kedn..samo je pa blo več nekega drobnega smetja, samo pelat se je dalo ..motoristov pa je tudi blo kr dosti...ker sm bil prepočasn več ne pridem haha
maus Objavljeno Oktober 27, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2013 nuben ni prepočasn.. ..vsak pelje kokr pač zna oziroma kot mu paše.. ... če je bla črna .. pol je bla moja .. pri domu sem kawo spiu .. pol pa počas dol odpelu
Whitee Objavljeno Oktober 27, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2013 Kdaj ste to bli? Ker jaz sem šel gor okoli 4. ure, pa so tam bili neki ljudje, avtov polno, pa župnik je neki predavo
maus Objavljeno Oktober 27, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2013 (popravljeno) js sm biu okol 14,00 gor ... nism se pri spomeniku ustavil Popravljeno Oktober 27, 2013. Popravil maus
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se