BMWflar Objavljeno Oktober 27, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2013 (popravljeno) js sm biu okol 14,00 gor ... nism se pri spomeniku ustavil Sem te vidu gor na vrhu, jaz z GSom srebrnim mimo šibal. Popravljeno Oktober 27, 2013. Popravil kucin
maus Objavljeno Oktober 27, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2013 Sem te vidu gor na vrhu, jaz z GSom srebrnim mimo šibal. lokha bi se ustavu in za kawo dau :angry:
BMWflar Objavljeno Oktober 27, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2013 lokha bi se ustavu in za kawo dau :angry: Dobiš naslednjič za dve! maus 1
maus Objavljeno Oktober 27, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2013 lahko bi primerju GS-a in Triumpha Tigerja 1200 ... .. sva bla skupaj
BMWflar Objavljeno Oktober 27, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2013 Mi ponosni GSovci se ne ustavljamo in primerjamo s kom drugim , niti ne pozdravljamo drugih ampak nas drugi pozdravljajo, sicer pa to itak veš. HA HA maus 1
maus Objavljeno Oktober 27, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2013 Mi ponosni GSovci se ne ustavljamo in primerjamo s kom drugim , niti ne pozdravljamo drugih ampak nas drugi pozdravljajo, sicer pa to itak veš. HA HA itak si morte med sabo izkušnje zamenjat .. da naumo še tlele zasvinjal, ti bom odgovoru v drugi temi :krneki: škoda, pa drugič
DOHO Objavljeno November 12, 2013 Opozori Objavljeno November 12, 2013 ej ko je že kaj snega gore? haha konec je :surrender:
Whitee Objavljeno November 12, 2013 Opozori Objavljeno November 12, 2013 Se vidmo aprila :closedeyes:
Whitee Objavljeno November 12, 2013 Opozori Objavljeno November 12, 2013 Umiram samo ob misli, da se zima še niti začela ni DOHO 1
DOHO Objavljeno November 15, 2013 Opozori Objavljeno November 15, 2013 jebovas ke je še marec da bo nekaj upanja...ze pa se še bencin poceniu moped pa v garaži zmrzavle hhhh
stuhec Objavljeno November 15, 2013 Opozori Objavljeno November 15, 2013 Brez asfalta pa je kr lustn Tak da zdj se kr naravnost gor da pelat
stjepan Objavljeno Marec 1, 2014 Opozori Objavljeno Marec 1, 2014 ko je z reko narobe?so jo razbili al kak?pa da nem 2x vprašao slučajno...kmet javi se pa povej v kakem stanji je :grim
DOHO Objavljeno Marec 2, 2014 Opozori Objavljeno Marec 2, 2014 ko je z reko narobe?so jo razbili al kak?pa da nem 2x vprašao slučajno...kmet javi se pa povej v kakem stanji je :grim ko fantaziraš, gdau bo sredi hoste lamal ausfalt pa če se mislite gore furat si vsaj novo temo ofnajte ne pa pisati v toto staro grem jes en krog vi pa čokolino frezat
honda2000 Objavljeno Marec 2, 2014 Opozori Objavljeno Marec 2, 2014 ko fantaziraš, gdau bo sredi hoste lamal ausfalt pa če se mislite gore furat si vsaj novo temo ofnajte ne pa pisati v toto staro grem jes en krog vi pa čokolino frezat Daj piši ali vse po pohorsko ali vse slovensko, da te bomo tudi sami pohorci in drugi z drugih koncev vredu razumeli!
stjepan Objavljeno Marec 2, 2014 Opozori Objavljeno Marec 2, 2014 ko fantaziraš, gdau bo sredi hoste lamal ausfalt pa če se mislite gore furat si vsaj novo temo ofnajte ne pa pisati v toto staro grem jes en krog vi pa čokolino frezat v sloveniji bojo glih tam fse zlamali tak de se ne čudi če boš prišo gor pa bo fse razbito kak boš pisao f kako novo na takem idjotskem mrliškem forumi čokolinar ko se boš meno mi smo se že vozili te ko si se ti še zram peči treso
Domen L Objavljeno Marec 2, 2014 Opozori Objavljeno Marec 2, 2014 V ponedeljek sem bil gor in zgleda vse dokaj vredu. Polomlenega ni preveč, cesta je pa tudi dokaj ok na parih ovinkih še kar veliko peska in ponekod se še sneg topi čez cesto drugače se pa že da pelat.
Whitee Objavljeno Marec 3, 2014 Opozori Objavljeno Marec 3, 2014 Admini dajte popravit naslov teme če se da, drugače bom pa res naredil novo temo. Aja pa ne pozabit spremenit reka v Reka :grim
Whitee Objavljeno Marec 11, 2014 Opozori Objavljeno Marec 11, 2014 Nova tema, da se ne bo pisalo v tisto 2012. Lahko bi administratorji spremenili samo naslov stare, ampak so neposlušni Pa Reka je po novem tudi z veliko Tako, da pišite vtise, fočke, lepite slike... DOHO 1
DOHO Objavljeno Marec 12, 2014 Opozori Objavljeno Marec 12, 2014 Ok to je to :grim nisem še bil nič gore,je veliko peska še pocesti? gume kaj držijo? se že gdo fura gore ?
stjepan Objavljeno Marec 12, 2014 Opozori Objavljeno Marec 12, 2014 Nova tema, da se ne bo pisalo v tisto 2012. Lahko bi administratorji spremenili samo naslov stare, ampak so neposlušni Pa Reka je po novem tudi z veliko Tako, da pišite vtise, fočke, lepite slike... ne da so neposlušni zabiti so tak ko je zabit toti forum vse se piše v eno temo amaterji nesposobni...kmet pa tak misli da je to njegov privat forum...gamat Ok to je to :grim nisem še bil nič gore,je veliko peska še pocesti? gume kaj držijo? se že gdo fura gore ? te pa svojo sliko dao gor svojo
Whitee Objavljeno Marec 12, 2014 Opozori Objavljeno Marec 12, 2014 Nisem še bil nič gor letos, šele v prvi polovici aprila bo možno, saj takrat šele delam izpita za višjo kategorijo, star motor je pa tudi že šel. Tako, da sedaj samo berem forum in se slinim za vsemi, ki se vozijo v teh lepih dneh
Buschi Objavljeno Marec 16, 2014 Opozori Objavljeno Marec 16, 2014 Tako le: cesta čez Malo reko je polna peska in lubja ter zemlje od vlačenja dreves. Cesta na Marijo reko je polna peska, nekaj je zemlje. Naprej od cerkve se da do kapelice, kjer se zavije za Zajčjo kočo-cesta do Podmeje je ZAPRTA zaradi padlih dreves. Glavna cesta Prebold-Podmeja je pa na našo Savinjsko stran normalno prevozna, pesek je samo po robovih asfalta. Na Trboveljsko stran se pa nisem peljal.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se