Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno

Ne se zanašat samo na cifre. V živo je slika čist drugačna ker je R6 zelo nabita :) Pa pozicija sedenja je tud mal bol pokončna na r125. 200cm je pa kr mal kruta višina sploh za novejše SS, lah pa pogledaš malo starejše modele B)

Objavljeno

jst sm velki 171cm :D pa nimam z motorjem neč težav, tut lepo se skrijem zašipco... mam pa 58kg+oprema...tko, da mam postavo danija pedrose, heh...edin, ko ga je treba nazaj rint, tam bo pa lahk kdaj nastala kaka težavca...heh...

Objavljeno

meni pa moja yamaha r125 ni nikoli pila olja..nivo je vedno enak...sem pa menjal olje na 1000km, potem na 6000km in sedaj na 9000km..

not pa imam motul olje...

Objavljeno
meni pa moja yamaha r125 ni nikoli pila olja..nivo je vedno enak...sem pa menjal olje na 1000km, potem na 6000km in sedaj na 9000km..

not pa imam motul olje...

Zgleda da mam js mašino v kurcu ker mam končno 110 km/h drugi mate 130, pa pune hakle mi olja pije drugim spet ne tak da nevem :D:D

Objavljeno (popravljeno)
Zgleda da mam js mašino v kurcu ker mam končno 110 km/h drugi mate 130, pa pune hakle mi olja pije drugim spet ne tak da nevem :D:D

dvomim, lahko pa tudi.

Kaj pa reklamacija?

Lahko pa poveš iz kje si, pa se dogovorimo za skupnjo vožnjo, pa vidimo če res veliko v zaostanku ostane oz. mal zamenjamo da se "občuti" razlika.

Popravljeno . Popravil juree
Objavljeno (popravljeno)

Ne sej mi ni tak problem za tistih nekaj km/h. Za olje bom pa povprašal na servisu da vidim kaj mi bodo povedali. Sma se pa lansko sezono z Jasminom15 skup peljala pa mislim da nama je kr isto šlo. Seveda se pa lahko dogovorimo za kako turco potem med počitnicami ko bo več časa.

Popravljeno . Popravil cesko
Objavljeno

Tistih nekaj km gor ali dol, jaz bi vseeno hotel čisto normalen mtoor brez kakršnih koli napak vseeno :)

Objavljeno
Tistih nekaj km gor ali dol, jaz bi vseeno hotel čisto normalen mtoor brez kakršnih koli napak vseeno :)

wiu iuuuu :D to morajo postimat v gaarancijii ce ves kaj mislim dddddddddddddd

Objavljeno
wiu iuuuu :D to morajo postimat v gaarancijii ce ves kaj mislim dddddddddddddd

a bos kupo ti opremo ? :)

Objavljeno (popravljeno)
sm čist nov pr mtorjih tko da se mi ne smejat če bom kšno butnu. A se da naprimer v to yamaho vgradit naprimer močnejši motor od močnejše yamahe oz. kšnga druzga motorja. Kr živim v bloku bi bla zlo težka da bi pr 18ih spravu not kšno yamaho r6.

Vgradil bi pa naprimer če se bi dal naprimer 250-350ccm.

Na ameriškem forumu sem videl 50ccm športnika v katerem je imel 450ccm mašino od ene endure ;) vse se da! Ti sam $ pokaži.

Popravljeno . Popravil Brejker
Objavljeno
Na ameriškem forumu sem videl 50ccm športnika v katerem je imel 450ccm mašino od ene endure ;) vse se da! Ti sam $ pokaži.

Vlko vlko vlko $ :D

Objavljeno
Vlko vlko vlko $ :D
Objavljeno
Za 200 novo kupim :D

Opremo? :hmm:

Objavljeno
Opremo? :hmm:

Škorni Diadora MX 5 SM ( novi so bili pred ksnimi 2 mesci 149€), zdaj so MENDA drazji. Pa potem ima pa se ene lepe Foxove rokavicke,samo nevem ce bom denar nabrau xD (novi okoli 50€+).

Objavljeno
Škorni Diadora MX 5 SM ( novi so bili pred ksnimi 2 mesci 149€), zdaj so MENDA drazji. Pa potem ima pa se ene lepe Foxove rokavicke,samo nevem ce bom denar nabrau xD (novi okoli 50€+).

js sm 180 dav ko je bva akcija :)

Objavljeno (popravljeno)

je kdo že probal koliko kilometrov se da peljat še ta motor na "rezervi".?????.to mislim takrat ko začne ponovno štet kilometre...jaz sem prišel nekje do 35km..pa je še blo nekaj goriva not..

Popravljeno . Popravil maki99
Objavljeno

:topic:

Kaj je že kdo pado s to Yamaho? Pa kaj res gre delat wheelija samo v hrib? Na Youtubu sem vido da so delali standing wheelie po ravnem. :hmm:

Objavljeno

Kaj je že kdo pado s to Yamaho? Pa kaj res gre delat wheelija samo v hrib? Na Youtubu sem vido da so delali standing wheelie po ravnem. :hmm:

z vsakmu motorjem greš loh po tazadni če znaš an.

če ti ne rata pa tolk počak da ti rezerva začne svetit da je motor mal lažji spredi. :trance_33_sleep:

Objavljeno
je kdo že probal koliko kilometrov se da peljat še ta motor na "rezervi".?????.to mislim takrat ko začne ponovno štet kilometre...jaz sem prišel nekje do 35km..pa je še blo nekaj goriva not..

jst sm jih naredu 75km pol je pa že neka druga oznaka (mislim da F-0), samo se ne spomnim točno, ampak v tanku je bilo za pljunek bencina :lol1:

Objavljeno

bom moral probat koliko km gre nardit po tem ko napiše f.....

kanto v nahrbtnik..pa furat...heheh

Objavljeno

pa kaj ti motor gledaš po tem ali se da naredit whelija?

itak je pa to odvisno od dost dejavnikov

Objavljeno
pa kaj ti motor gledaš po tem ali se da naredit whelija?

itak je pa to odvisno od dost dejavnikov

Dva od njih sta moc masine in kvaliteta vzmetenja. Cez pol leta, bos sel kupovat nove vilice :) garantiram :) (ali pa vsaj krize xD )

Pa tudi tezko se bos s tem naucil in drago te bo stalo. (drage plastike, in padel bos 100%)

Objavljeno
Dva od njih sta moc masine in kvaliteta vzmetenja. Cez pol leta, bos sel kupovat nove vilice :) garantiram :) (ali pa vsaj krize xD )

Pa tudi tezko se bos s tem naucil in drago te bo stalo. (drage plastike, in padel bos 100%)

gre po zadni in po sprednji preverjeno ;) samo finta je v tem da mi je že semering na vilci začel spuščat in to kr... :P

Objavljeno
bom moral probat koliko km gre nardit po tem ko napiše f.....

kanto v nahrbtnik..pa furat...heheh

F-0 najbrž pomeni Fuel = 0 tko da prov velik zihr ne :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!