Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno

Izgleda zelo poceni, če so samo plastike se ga splača obnovit. Če bi ga samo obnovil in prodal bi se verjetno dalo precej zaslužit :whistle:

Objavljeno

Jaz bi ga rad popravil, spremenil v nakeda in ga mel za na fax se vozit.

Objavljeno

Obvezno pogledat da ni kaj krivo, če je kiler cel, če je feltna ravna...Ker so ZELOOOOOOOO dragi deli za ta motor.

Objavljeno

Obvezno pogledat da ni kaj krivo, če je kiler cel, če je feltna ravna...Ker so ZELOOOOOOOO dragi deli za ta motor.

hahaha :D a se sam meni zdi al so sprednje vilce krive ? :D vsaj na tisti fotki ko je iz strani slikan? Garantirano ... ta motor po tem ko je paden ni več tapravi. Od kolega je samo pipnil tla in mu zdaj balanca trese če jo spusti :)

Objavljeno

Kolk pride približno servis na 12000?

Pomoje ne več kokr 70€

Jst sm dl za 1000km 51€ pa pol pr 6000km 56€

Objavljeno

Vem nič, ker ne dviguje telefona, ne odgovarja na maile in mesiče ;)

Zgleda en neresen tip :unsure: Sem ga klical, napisal SMS pa mail..pa nobenega odziva :blush: :blush:

Objavljeno

ta tip je dal stevilko od enih dveh upokojencev.jaz sem ju 2x klical, pa sta re mi obakrat oglasila.pa se je gospa zacela kregat da nimajo nobenga motorja pa da nej ze enkrat nehamo klicat.se je ze skor zjokala u telefon.tko da ja...tip je dau kr eno x cifro gor.:headbang:

Objavljeno

Meni se je tud zdaj ena ženska oglasila, je bila že vsa obupana, ker jo že cel dan klicarijo.....tako da ne kličite več.

Objavljeno

Kolikor sem bral vam letijo te yamahe normalno 120, končna pa je okoli 135. Meni gre po ravnini 110, če piha veter še manj, razen v primeru če se sklonim za šipo, potem gre hitro vendar ko se dvignem hitrost spet pade na 110. Končno imam prav tako 135 vendar jo zelo zelo težko dosežem. Imam pa 174cm in 70kg.

LP

Objavljeno

Kolikor sem bral vam letijo te yamahe normalno 120, končna pa je okoli 135. Meni gre po ravnini 110, če piha veter še manj, razen v primeru če se sklonim za šipo, potem gre hitro vendar ko se dvignem hitrost spet pade na 110. Končno imam prav tako 135 vendar jo zelo zelo težko dosežem. Imam pa 174cm in 70kg.

LP

Če nism za šipco se normalno vozim okol 128-129km/h...drugač pa imam 171cm pa 58kg...malce lažji =)

Objavljeno

Če nism za šipco se normalno vozim okol 128-129km/h...drugač pa imam 171cm pa 58kg...malce lažji =)

Tebe pa kr dolg ni blo za videt!

Men isto čist normalno potegne pr 175cm 80kg

Objavljeno

Tolk ti gre?? Pol gre pa moj res nekam čudno počasi...če se ne sklonim, niti ne razvije 5 prestave do konca.

Objavljeno

Tolk ti gre?? Pol gre pa moj res nekam čudno počasi...če se ne sklonim, niti ne razvije 5 prestave do konca.

Mislm da so tud prej nekateri mogoče pa sam en, se ne spomnem več dobr, ko je reku da mu isto potegne ko tvoja

Objavljeno

Sem bil pravkar na servisu zaradi tega. Jutri bom zvedel več, sicer pa je srviser rekel, da bo potrebno izmeriti kompresijo. Tudi meni se zdi da je izgubil kompresijo, ker iz nizkih obratov zelo slabo vleče, pri visokih še nekako gre, ampak kot sem rekel zmatra ga v 5. prestavi ki je sploh ne razvije do konca :S

Objavljeno

Sem bil pravkar na servisu zaradi tega. Jutri bom zvedel več, sicer pa je srviser rekel, da bo potrebno izmeriti kompresijo. Tudi meni se zdi da je izgubil kompresijo, ker iz nizkih obratov zelo slabo vleče, pri visokih še nekako gre, ampak kot sem rekel zmatra ga v 5. prestavi ki je sploh ne razvije do konca :S

Ko boš prišel iz servisa povej, če je težave odpravljena. =)

Objavljeno

kdaj pa nameravate it kj na raceland?

če misl kdo it, nj pove, bi se pridružu.

Objavljeno

kdaj pa nameravate it kj na raceland?

če misl kdo it, nj pove, bi se pridružu.

jst bi šel. Dej sm v temi 125ke podal vprašanje glede racelanda pa če morda veš povej

Objavljeno

prevoženih imam 10.010 km..in zadna guma je zlizana do šivovo...sedaj jo bom pa lahk zameju =)

jst bi šel. Dej sm v temi 125ke podal vprašanje glede racelanda pa če morda veš povej

bom pogledu

Objavljeno

škoda denarja in gum, raj pejte na marof .) raceland je čist premejhn, 2 ovinka sta mal hitrejša ostalo je pa za tole yamaho čist preveč zaprt ( neveš al bi mev u 2. al 3. prestavi), jest vem da ne grem več....:grrr

Objavljeno

škoda denarja in gum, raj pejte na marof .) raceland je čist premejhn, 2 ovinka sta mal hitrejša ostalo je pa za tole yamaho čist preveč zaprt ( neveš al bi mev u 2. al 3. prestavi), jest vem da ne grem več....:grrr

Marof je za R125 premejhn? :surrender: Ti si mislil, da boš zvočni zid preletu s tistih jajčkih xD ?

Objavljeno (popravljeno)

Napisal je da je raceland premali. :)

''Raj pejte na marof.''
Popravljeno . Popravil Gasperr

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!