Ervin93 Objavljeno Junij 3, 2010 Opozori Objavljeno Junij 3, 2010 Kolker vm je un komu jo je kewo prodal, mal spucal, kilometre nekak nazaj dal, pa prodajal za šeenkrat več. Tko da kewo nevem če je dal čist zjahano naprej To vem kr je kewo sam napisu neki časa nazaj da so kilometri zavrteni nazaj pa da je ponarejena servisna pa take pa tko
Ervin93 Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 Kok ste dal € za tretji servis(12000)?
kewo Objavljeno Junij 8, 2010 Opozori Objavljeno Junij 8, 2010 Kok ste dal € za tretji servis(12000)? odvisno kje majstr okol 90evru, men so še ploščice menjal...
Ervin93 Objavljeno Junij 8, 2010 Opozori Objavljeno Junij 8, 2010 odvisno kje majstr okol 90evru, men so še ploščice menjal... Pr juretu na viču. Sm dl včeri za ploščice kr sm mel sam še železo nč "mesa" 36€. Dans pa servis 56€, tko da is kr zadel
budacki Objavljeno Junij 8, 2010 Opozori Objavljeno Junij 8, 2010 (popravljeno) http://www.avto.net/....asp?ID=3853753 Evo direktne konkurence Yamahi. Pa donz sm vidu v Novemu mestu eno FIAT Replico. Čist nova Technical specifications Engine: Single cylinder 4Stroke 4V Euro 3 Bore x stroke: 58 x 47 mm Displacement: 124.2 cc Fuel supply: Ø 30 Carburetor Cooling system: Liquid Starting system: Electric Compression ratio: 12:1 Fuel: Unleaded petrol Lubrication system: Mechanical Oil pump Clutch: Multi-plate Gearbox: 6 speeds Front suspension: Ø 40 mm Upside down fork. 110 mm travel Rear suspension: Monoshock, 120 mm wheel travel Front brake: Ø 300 mm Disc. Radial Caliper Rear brake: Ø 218 mm Disc. Floating Caliper Tyres: Front: 110/70 x 17” Rear: 130/70 x 17” Maximum length: 1.977 mm Maximum width: 795 mm Wheelbase: 1.355 mm Seat height: 800 mm Fuel tank: 14 L Weight: 120 kg Popravljeno Junij 8, 2010. Popravil budacki bawbaw 1
juree Objavljeno Junij 8, 2010 Opozori Objavljeno Junij 8, 2010 preveč dnarja Za tak dnar bi raj kupu 1 let staro rsko pa tisto razliko mel za ole budacki, Gasperr, Ervin93 in 1 other 2 2
budacki Objavljeno Junij 8, 2010 Opozori Objavljeno Junij 8, 2010 preveč dnarja Za tak dnar bi raj kupu 1 let staro rsko pa tisto razliko mel za ole Dej no dej. Za R125 si pa dau 3600€
pevecm Objavljeno Junij 8, 2010 Opozori Objavljeno Junij 8, 2010 http://www.avto.net/....asp?ID=3853753 Če ga zelo nahitro pogledaš je kakor R125.
juree Objavljeno Junij 8, 2010 Opozori Objavljeno Junij 8, 2010 Dej no dej. Za R125 si pa dau 3600€ ja sm. Pa če nebi kupil r125, če bi mi bil ta bol ušeč bi vrjetn tega uzeu. Ampak zj k vem, kak dolgčas rata po taki kilometrini mi je tut 3600 preveč
obifix Objavljeno Junij 15, 2010 Opozori Objavljeno Junij 15, 2010 zanima me če ste mogl dat pr 12.000km naštelat ventile?
cesko Objavljeno Junij 15, 2010 Opozori Objavljeno Junij 15, 2010 zanima me če ste mogl dat pr 12.000km naštelat ventile? Js jih pr 12000 še nism dau. Pr 13000 sm pa motor prodau tko da verjetn je na 18000 fajn da se naštela.
kewo Objavljeno Junij 15, 2010 Opozori Objavljeno Junij 15, 2010 zanima me če ste mogl dat pr 12.000km naštelat ventile? zkaj že? men jih tut pri 24 000 niso...
GoUpC Objavljeno Junij 16, 2010 Opozori Objavljeno Junij 16, 2010 zanima me če ste mogl dat pr 12.000km naštelat ventile? Ventile pred 40k nimaš kej štelat razn če opazš, da se moped kej čudno oglaša... to ni stvar, ki bi se jo delal kot redni servis.
kewo Objavljeno Junij 16, 2010 Opozori Objavljeno Junij 16, 2010 Ventile pred 40k nimaš kej štelat razn če opazš, da se moped kej čudno oglaša... to ni stvar, ki bi se jo delal kot redni servis. tako je obifix pomoje so te mal in zaslužli kak evro več...
GoUpC Objavljeno Junij 16, 2010 Opozori Objavljeno Junij 16, 2010 Še to: Tamala kupuje motorček in ker je poslušala pametn nasvet se odloča za nakup r125. Zanima me kako je z velikostjo(slabih 170cm) oz. kakšna višina je potrebna da normalno stopiš dol? V primerjavi z mojo imata približno enako višino sedeža in pri moji ne pride normalno do tal, ampak je pa 125 precej ožja v sedežu tko, da smo tm tm. Če ma kdo kšne izkušnje bi prosu če mal pove kako je s tem, drugač pa itq ni druge kot da gre probat. P.S Če bo kdo prot koncu sezone prodajal svojo se priporočam za kšno pametno ceno pa more bit competition white al pa moder (babepress )
cesko Objavljeno Junij 16, 2010 Opozori Objavljeno Junij 16, 2010 Še to: Tamala kupuje motorček in ker je poslušala pametn nasvet se odloča za nakup r125. Zanima me kako je z velikostjo(slabih 170cm) oz. kakšna višina je potrebna da normalno stopiš dol? V primerjavi z mojo imata približno enako višino sedeža in pri moji ne pride normalno do tal, ampak je pa 125 precej ožja v sedežu tko, da smo tm tm. Če ma kdo kšne izkušnje bi prosu če mal pove kako je s tem, drugač pa itq ni druge kot da gre probat. P.S Če bo kdo prot koncu sezone prodajal svojo se priporočam za kšno pametno ceno pa more bit competition white al pa moder (babepress ) Ja r125 je kr visok motor. Jst sem velik 172 cm nekje pa nism meu kakih posebnih problemov. Res nism prišel dol z obema nogama na celih stopalih sem pa prišel tam nekje z pol stopala na obeh nogah. Pomojem pr višini 170 cm bo prišla dol nekje s prsti.
kewo Objavljeno Junij 17, 2010 Opozori Objavljeno Junij 17, 2010 Še to: Tamala kupuje motorček in ker je poslušala pametn nasvet se odloča za nakup r125. Zanima me kako je z velikostjo(slabih 170cm) oz. kakšna višina je potrebna da normalno stopiš dol? V primerjavi z mojo imata približno enako višino sedeža in pri moji ne pride normalno do tal, ampak je pa 125 precej ožja v sedežu tko, da smo tm tm. Če ma kdo kšne izkušnje bi prosu če mal pove kako je s tem, drugač pa itq ni druge kot da gre probat. P.S Če bo kdo prot koncu sezone prodajal svojo se priporočam za kšno pametno ceno pa more bit competition white al pa moder (babepress ) Ni problema, sam imam slabih 170cm pa tut nism dobro dosegu na tla... itq se bo navadla z eno nogo dol stopit, motor ima pa tut švoh 140kg, tolk da ni nekakšen problem, mislim pa da se da višino sedeža (armortizer) tudi pomanjšat (lowering kit). Moj sošolec bo prodajal, belo rdečo, lepo ohranjena, 12 000km, servisirana, nove gume, pa voz se normalno. Tako da ima zelo ohranjeno yamahco brez praske LP
obifix Objavljeno Junij 17, 2010 Opozori Objavljeno Junij 17, 2010 nene neč me niso nategnil.ker je motor čudn ropotal..pa sm ga pelu dol, pa ga je sam nažgau pa je reku, da bo treba ventile naštelat...sam mi je čudn, da se je do zj to sam men zgodlo, ker prej ni o tem še nben neč pisu.. važn,da so zj naštelani in normalno lavfa =))
juree Objavljeno Junij 20, 2010 Opozori Objavljeno Junij 20, 2010 Še to: Tamala kupuje motorček in ker je poslušala pametn nasvet se odloča za nakup r125. Zanima me kako je z velikostjo(slabih 170cm) oz. kakšna višina je potrebna da normalno stopiš dol? V primerjavi z mojo imata približno enako višino sedeža in pri moji ne pride normalno do tal, ampak je pa 125 precej ožja v sedežu tko, da smo tm tm. Če ma kdo kšne izkušnje bi prosu če mal pove kako je s tem, drugač pa itq ni druge kot da gre probat. P.S Če bo kdo prot koncu sezone prodajal svojo se priporočam za kšno pametno ceno pa more bit competition white al pa moder (babepress ) pero...boš predstavu en dan hahahahaha Em...lej, bom prašu kolegico kok je velka pa ni mela posebnih problemov z mojmu. Kolkr se pa spovnem, je pa r6 nižji motor, oz. se je meni zdela r125 višji motor.
GoUpC Objavljeno Junij 21, 2010 Opozori Objavljeno Junij 21, 2010 pero...boš predstavu en dan hahahahaha Em...lej, bom prašu kolegico kok je velka pa ni mela posebnih problemov z mojmu. Kolkr se pa spovnem, je pa r6 nižji motor, oz. se je meni zdela r125 višji motor. Hahaha bom predstavu valda magar na ridah, ko jo bom uču po kolenu pelat No dej praš ja ma sej če se Pedrosa pele na svoji ni panike pomoje za tole Men se isto zdi nižji ampak po specifikacijah nej bi mela r125 malenkost nižjiga. Mogoče je optična prevara k je r6 tok širša in poj tko izpade...
juree Objavljeno Junij 21, 2010 Opozori Objavljeno Junij 21, 2010 Mogoče poj še fizična prevara filinga k se gor zdi..nevem
juree Objavljeno Junij 26, 2010 Opozori Objavljeno Junij 26, 2010 GoUpC, mojega sta vozili 166 oz. 167cm. Mejčkeni problemi stem da je stopila, ampak se ga je dalo kontrolirati. Tko da pomoje 170 bo kr ok
GoUpC Objavljeno Junij 26, 2010 Opozori Objavljeno Junij 26, 2010 GoUpC, mojega sta vozili 166 oz. 167cm. Mejčkeni problemi stem da je stopila, ampak se ga je dalo kontrolirati. Tko da pomoje 170 bo kr ok No super tnx za odgovor drgač pa čimprej neki zrihtej, ride kličejo
Ervin93 Objavljeno Julij 4, 2010 Opozori Objavljeno Julij 4, 2010 (popravljeno) Je še kdo živ od r125-k al ste vsi popadal po tleh kot velika večina do zdej Kater avspuh bi dal gor? Akrapovic al Leovince? Leovincea sm slišu že ene parkrat, akrapovica pa še ne. Pa ne mi začet da je škoda denarja kr če se bo dal zment z zavarovalnico bodo tud oni dost cenej pršli skos kr orginal izpuh stane neverjetnih 850€ Popravljeno Julij 4, 2010. Popravil yourfriend11
budacki Objavljeno Julij 4, 2010 Opozori Objavljeno Julij 4, 2010 Je še kdo živ od r125-k al ste vsi popadal po tleh kot velika večina do zdej Kater avspuh bi dal gor? Akrapovic al Leovince? Leovincea sm slišu že ene parkrat, akrapovica pa še ne. Pa ne mi začet da je škoda denarja kr če se bo dal zment z zavarovalnico bodo tud oni dost cenej pršli skos kr orginal izpuh stane neverjetnih 850€ Pa dj ti gor za foro Igorja. MASS ma zanimivo ponudbo. Najglasnejši izpuhi resnično xD Praši če majo za tvojga mopeda kaj na izbiro.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se