Ervin93 Objavljeno Julij 4, 2010 Opozori Objavljeno Julij 4, 2010 Pa dj ti gor za foro Igorja. MASS ma zanimivo ponudbo. Najglasnejši izpuhi resnično xD Praši če majo za tvojga mopeda kaj na izbiro. Eto sm prašu v tisti temi k ma, pa da vidmo če majo.
znj Objavljeno Julij 5, 2010 Opozori Objavljeno Julij 5, 2010 Meni so tudi rekli, da nimajo ampak so mi pa ponudili, da jim pošljem krivino oz. kar cel sistem in bojo priredili oz. naredili novega Sicer bi bil brez homologacije ampak vseeno. Na koncu sem se odločil, da tisti denar drugače porabim oz. si ga prišparam za druge stvari. Izprijenec 1
Ervin93 Objavljeno Julij 5, 2010 Opozori Objavljeno Julij 5, 2010 Meni so tudi rekli, da nimajo ampak so mi pa ponudili, da jim pošljem krivino oz. kar cel sistem in bojo priredili oz. naredili novega Sicer bi bil brez homologacije ampak vseeno. Na koncu sem se odločil, da tisti denar drugače porabim oz. si ga prišparam za druge stvari. jst pa nimam tuki kej denarja pršparat kr mam kasko avspuh pa potolčen. Torej jst dam tist procent kupoprodajne vrednosti vozila 38€ in to je to. Posebi tistga dela se pa neda niti popravt niti posebi zamenat ki je potolčen pa spraskan Izprijenec 1
znj Objavljeno Julij 5, 2010 Opozori Objavljeno Julij 5, 2010 Hajej, pizdarija. Jaz sem imel vse celo in so mi morda zato poslali ponudbo Izprijenec 1
Maj15 Objavljeno Julij 6, 2010 Opozori Objavljeno Julij 6, 2010 kok si pa dau za kasko ? k js sm pr triglavu prašu pa mi je naračunu neki čez 500 €
Ervin93 Objavljeno Julij 7, 2010 Opozori Objavljeno Julij 7, 2010 tm neki okol 630€ vred z AO+ Ampak sem imel samo 75% kasko. Danes ti lahko povem koliko je 100% kasko če se bo danes registriralo
Ervin93 Objavljeno Julij 7, 2010 Opozori Objavljeno Julij 7, 2010 Hajej, pizdarija. Jaz sem imel vse celo in so mi morda zato poslali ponudbo Sej niso vedl da mam poškodvanga. Jst sm samo prašu če majo kej za r125 pa je odgovoru da se njihova ponudba začne pri 250+ccm
obifix Objavljeno Julij 8, 2010 Opozori Objavljeno Julij 8, 2010 men pa mootor ne vžge. ko pritisnem električni vžig normalno zaganja motor a se noče nažgat. smo ga na porivaje užgal..in sm tiščal poven gas.in neki sekund je motor pospeševal neki sekund pa se je obnašal, kakor da bi spustil gas... kka bi blo narobe? mislm jst sumim da je s čokom neki narobe. oz, da motor ne dobi zraka.
Robyy Objavljeno Julij 8, 2010 Opozori Objavljeno Julij 8, 2010 Kot prvi k na to odgovarjam ti bom postavu najbl neumno uprašanje, maš benz? drgač pa probi svečo zamenjat...
obifix Objavljeno Julij 8, 2010 Opozori Objavljeno Julij 8, 2010 ja benz mam..ker ko mi prvič ni užgau..sm serviserja prašu zakaj. pa je reku da mgoče zto k sm meu bl mal benza pa da je zrak pršu...pol je začeu pa pogost to delat... svećka je bla pred 1000km oz enim mescem nova ker sem servis na 12.000km naredu....svečka odpade, saj bi potem moral normaln delat ko smo ga na porivaje užgal.
Miha94 Objavljeno Julij 8, 2010 Opozori Objavljeno Julij 8, 2010 mogoč ti pa bencina ne dobiva. men je enkrat en bencin zapru pa sm se fural pa mi je čist spraznil, akumulator sm mu prazn,pol sm ga pa odpru bencin pa sva ga s frendom po enmu parkplacu ene pu ure vlačila gor pa dol na porivaj da je dubu mal bencina da je vžgal pol.
obifix Objavljeno Julij 9, 2010 Opozori Objavljeno Julij 9, 2010 mogoč ti pa bencina ne dobiva. men je enkrat en bencin zapru pa sm se fural pa mi je čist spraznil, akumulator sm mu prazn,pol sm ga pa odpru bencin pa sva ga s frendom po enmu parkplacu ene pu ure vlačila gor pa dol na porivaj da je dubu mal bencina da je vžgal pol. ja in kje se pr yamahci odpre benz?? sam benza mi ni nben zapru..ker to mi dela že lajk 200km
Miha94 Objavljeno Julij 9, 2010 Opozori Objavljeno Julij 9, 2010 nevem kje ma yamaha to. jst sm samo povedu kako je bilo pri meni k ma za zaprt benz na tako vidnem mestu . Potem ti pa neznam pomagat
SpiZek Objavljeno Julij 9, 2010 Opozori Objavljeno Julij 9, 2010 ja benz mam..ker ko mi prvič ni užgau..sm serviserja prašu zakaj. pa je reku da mgoče zto k sm meu bl mal benza pa da je zrak pršu...pol je začeu pa pogost to delat... svećka je bla pred 1000km oz enim mescem nova ker sem servis na 12.000km naredu....svečka odpade, saj bi potem moral normaln delat ko smo ga na porivaje užgal. probi usen kšno drugo svečko svečko. jest sm meu tut svečko mn kt 1000km narjen pa ni dobr delal pol sm dou pa drugo je pa delal k puška
obifix Objavljeno Julij 10, 2010 Opozori Objavljeno Julij 10, 2010 hm možno,da bi bla res svečka...sam nvm pomoje ni svečka neč kriva..upam, da nima elektronka kj veze, da ne vžge.
domi46 Objavljeno Julij 17, 2010 Opozori Objavljeno Julij 17, 2010 hm možno,da bi bla res svečka...sam nvm pomoje ni svečka neč kriva..upam, da nima elektronka kj veze, da ne vžge. probej svečko zamenat ku je lahku tut nova svečka defektna
obifix Objavljeno Julij 18, 2010 Opozori Objavljeno Julij 18, 2010 problem je rešen,saj mi je crklna pumpa za bencin
Miha94 Objavljeno Julij 18, 2010 Opozori Objavljeno Julij 18, 2010 (popravljeno) problem je rešen,saj mi je crklna pumpa za bencin hehe pol sm mu prou :closedeyes: Popravljeno Julij 18, 2010. Popravil Miha94
burekparty Objavljeno Avgust 12, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2010 zdravo odločam se za nakup tegale motorja kupil bi rabljenega. zanima me pa kaj moram pogledati/preveriti na motorju ko ga bom kupoval, ker se ne spoznam ravno tolko na motorje v bližini pa tudi ni nobenega, ki bi imel izkušnje z kupovanjem motorjev. glede kilometrov pa gledam da jih ima okoli 13k-14k. Lp
Ervin93 Objavljeno Avgust 12, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2010 zdravo odločam se za nakup tegale motorja kupil bi rabljenega. zanima me pa kaj moram pogledati/preveriti na motorju ko ga bom kupoval, ker se ne spoznam ravno tolko na motorje v bližini pa tudi ni nobenega, ki bi imel izkušnje z kupovanjem motorjev. glede kilometrov pa gledam da jih ima okoli 13k-14k. Lp Nč kej preveč posebnga. Servisna knjižca, da če je bil kej paden nared en krog da se kej ne trese ap da ni kej zvitga pa podobne stvari
burekparty Objavljeno Avgust 12, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2010 Aha, potem samo motor okoli pogledam, se z njim zapeljem ter preverim če so vse listine potrjene? lp
juree Objavljeno Avgust 12, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2010 (popravljeno) Če je na avto . netu lahko posreduješ link če ga bo kateri prepoznal. Pri 13-14kkm je meni začelo ropotati v motorju, tko da glej da mašina nebo oddajala kakšnega čudnega zvoka, ker poj je zariban oz. nadobri poti da zariba Popravljeno Avgust 12, 2010. Popravil juree
Ervin93 Objavljeno Avgust 13, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2010 Če je na avto . netu lahko posreduješ link če ga bo kateri prepoznal. Pri 13-14kkm je meni začelo ropotati v motorju, tko da glej da mašina nebo oddajala kakšnega čudnega zvoka, ker poj je zariban oz. nadobri poti da zariba bog ve kaj si ti stem motorjom delu :evilgrin: Moj pr 20000 dela zaenkrat ko urca. Sam olje je treba dolivat sproti . Ko je hladna mašina je treba čist lepo speljevat nč gasa do konca kr takrat zlo rad meče olje ven. Se vid pr loncu.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se