Zok Objavljeno Januar 5, 2021 Opozori Objavljeno Januar 5, 2021 Nje ga srat. Celo podnapise je zgeneriralo - in to precej dobro. Black_Racer, izibajker, DAMI34 in 2 others 5
Zok Objavljeno Januar 16, 2021 Opozori Objavljeno Januar 16, 2021 speedfighttuning, DAMI34, MiNa in 1 other 4
Zok Objavljeno Marec 20, 2021 Opozori Objavljeno Marec 20, 2021 Evo. Ce moj avto ne bi imel kronicnih obolenj, bi bil projekt Futura ze zdavnaj zakljucen. Cetrti del... speedfighttuning, Sam dePihlja, marincspeedshop in 2 others 5
Zok Objavljeno Junij 30, 2021 Opozori Objavljeno Junij 30, 2021 Sicer sem imel precej (elektronskih) tezav, vendar zaenkrat "uradna" dokumentacija ne obstaja. Tezave so premoscene, sistem dela tip top. Vmes sem menjal se vilice in zavorna koluta (320 mm - Mille/Falco komplet), pa seveda sem s testiranjem gume zlizal v podn, zato je dobila se novo obutev - zadevscina spila! marincspeedshop, Joker, schwantz in 1 other 4
Zok Objavljeno Maj 4, 2022 Opozori Objavljeno Maj 4, 2022 Kozjansko vabi DAMI34, MiNa, Joker in 2 others 4 1
Zok Objavljeno Maj 4, 2022 Opozori Objavljeno Maj 4, 2022 Aja. Predvcerajsnjem je malo dezevalo, pa sem sel preizkusat malo spremenjene dezne nastavitve TCS (ki btw deluje presenetljivo dobro - video menija spodaj). Pa sem koncal tako, da sem prakticno izpraznil tank, prevozil 6 obcin, in pomiril duhove.😁 Mavti, Joker, DAMI34 in 3 others 6
Zok Objavljeno Maj 4, 2022 Opozori Objavljeno Maj 4, 2022 Aja, se "skatla" TCS-a... Primerja hitrost prednjega in zadnjega kolesa (signala z ABS senzorjev), in po potrebi izključi injektor drugega valja... ...hudo učinkovita zadeva. Le wheelije tu in tam malo pogrešam. Rdeči, marincspeedshop, Kugelschreiber in 5 others 8
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se