Nearrain Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 Evo oživljamo ga ,nazadnje je bil v uporabi septembra 2014 :grim Italijana so prevzeli mehaniki ,petarda bo pa jutri že na cesti,poskrite se Kmet prihaja spet..... Ne vzigi se prevec... PS: Naci Tuna tegale nemskega cigana Pomalca za predjed
Kmet2 Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 (popravljeno) Ne vzigi se prevec... PS: Naci Tuna tegale nemskega cigana Pomalca za predjed No boš pokazal,Naci Popravljeno Maj 12, 2015. Popravil Kmet2
Nearrain Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 I majke mi... šareniji je od svadbenih kola Mavti 1
Nearrain Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 No boš pokazal,Naci že Italijani ni nikjer pustu zadaj če so ble pnevmatike ok da se ne bos prehvalu.... makarona se tud nagnit ne da, ker je takoj na "stranskih kolesckih"
Kmet2 Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 da se ne bos prehvalu.... makarona se tud nagnit ne da, ker je takoj na "stranskih kolesckih" Mirn si mirn ,dihaj
Nearrain Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 Mirn si mirn ,dihaj BTW: tudi moja pokojna mama je katrco znala na ravninah v iberture spravljat :notworthy:
Kmet2 Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 BTW: tudi moja pokojna mama je katrco znala na ravninah v iberture spravljat :notworthy: Spet nisi tablet vzel ^_^
Nearrain Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 Spet nisi tablet vzel ^_^ uuuuuuUUUUuuuuuuUUUUUuuuuuuUUUUUuuuuuUUUUUuuuu Kmet2 1
ofc Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 Kmet2, kako je pa sopotnici na KTM v primerjavi z MTS ?
MiNa Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 Kmet2, kako je pa sopotnici na KTM v primerjavi z MTS ? V vsakem primeru neugodno zarad brzine ! poggy 1
Kmet2 Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 Kmet2, kako je pa sopotnici na KTM v primerjavi z MTS ? Od vseh motorjev ki sem jih imel je najbolj uživala na starem 990ADV,takoj za njim je novi 1190ADV ,presenečen pa sem bil da je najbolj skritizirala GSA ! Oba KTM pravi da sta boljša (njeno osebno mnenje) od MTS in GSA. Na zadnje mesto je postavila GSA Zaradi brzine in zajčkov Z svojo ženo nisem imel situacij,saj se takrat zavedam da zadaj vozim zaklad ofc in MiNa 2
ofc Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 (popravljeno) Zanimivo...ker ko sem bral teste, so ravno to najbolj 'grajali' pri KTM, za GSA sem pa slišal različna mnenja ja. Popravljeno Maj 12, 2015. Popravil ofc
Kmet2 Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 Zanimivo...ker ko sem bral teste, so ravno to najbolj 'grajali' pri KTM, za GSA sem pa slišal različna mnenja ja. Ja vsak občuti drugače,naprimer meni je sedež od MTS (voznik) vrhunski
Nearrain Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 Od vseh motorjev ki sem jih imel je najbolj uživala na starem 990ADV,takoj za njim je novi 1190ADV ,presenečen pa sem bil da je najbolj skritizirala GSA ! Oba KTM pravi da sta boljša (njeno osebno mnenje) od MTS in GSA. Na zadnje mesto je postavila GSA Z svojo ženo nisem imel situacij,saj se takrat zavedam da zadaj vozim zaklad Zenskam je bolj vazen izgled, kot pa uporabnost/voznost etc, etc . Njej je bolj vazn, da se voz na lustkanem/lepem mopedku, ko pa na voznem. Primerjaj svojga KTM-ja s stiklami in bos dobil odgovor.
Kmet2 Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 Zenskam je bolj vazen izgled, kot pa uporabnost/voznost etc, etc . Njej je bolj vazn, da se voz na lustkanem/lepem mopedku, ko pa na voznem. Primerjaj svojga KTM-ja s stiklami in bos dobil odgovor. Lej ne tež,ne more bit GSA vsem všeč,meni je to vrhunski motor z podhranjenim agregatom! Moja je pa dost pametna in stara da ve bolje kot ti kaj ji paše
Nearrain Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 Lej ne tež,ne more bit GSA vsem všeč,meni je to vrhunski motor z podhranjenim agregatom! Moja je pa dost pametna in stara da ve bolje kot ti kaj ji paše Men je Aprillia Tuono vsec, ne pa GSA ! GSA je grd kt pes. Sam je pa kljub podhranjenosti zlo dobr za kaksne stevilcne konje v maline povabit. PS: kak si . . . ne more bit cel svet na proteinih . . . podhranjen je reku . . . ccc . . . Snečer 1
Kmet2 Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 Men je Aprillia Tuono vsec, ne pa GSA ! GSA je grd kt pes. Sam je pa kljub podhranjenosti zlo dobr za kaksne stevilcne konje v maline povabit. PS: kak si . . . ne more bit cel svet na proteinih . . . podhranjen je reku . . . ccc . . . A si edinček,ker obnašaš se že tako....moje je najboljše,moje je top jz in jz sva nad vsemi ....nekaj takšnega :grim Kar se pa tiče stikl jih jaz vsaj obvladam in se z njimi ne valjam po škarpah ,KTM je za moje koleno veliko bolj prijazen kot 40kg težji GSA v tem je point
Nearrain Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 (popravljeno) "moje je najboljše,moje je top jz in jz sva nad vsemi" Dragec...ce bi mi kdo drug to rekel, bi morda celo pomislil, da je resno pomislil, kar mu je uslo iz ust. PS: c c c mal skromnosti prosim in ne opisuj refleksij Popravljeno Maj 12, 2015. Popravil Nearrain lajbn 1
Kmet2 Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 "moje je najboljše,moje je top jz in jz sva nad vsemi" Dragec...ce bi mi kdo drug to rekel, bi morda celo pomislil, da je resno pomislil, kar mu je uslo iz ust. PS: c c c mal skromnosti prosim in ne opisuj refleksij Evo vse maš prov .....bo zdaj v redu
sayo Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 A je blo pol ceneje zamenjat GSA k ženo? Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Maj 13, 2015 Opozori Objavljeno Maj 13, 2015 A je blo pol ceneje zamenjat GSA k ženo? definitivno DAMI34 1
jany Objavljeno Maj 17, 2015 Opozori Objavljeno Maj 17, 2015 Neki za snecerja :-D keri pride prvi ? Kmet2 1
sayo Objavljeno Junij 12, 2015 Opozori Objavljeno Junij 12, 2015 Včeraj sem kupil Hrvaško MOTOREVIJO v kateri je objavljen supertest izdržljivosti na 50.000 km z KTM 1190 ADV, če koga zanima ... Kmet2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se