pajkica Objavljeno April 14, 2013 Deli Objavljeno April 14, 2013 sam tega se spomnim..... ataIBA, Keiko, suzuki in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Schultz Objavljeno April 14, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno April 14, 2013 No, danes je padla malo daljša turca. Ker me je abstinenca po prelazih že pošteno lotevala, sem si za pokušino omislil malo Rezije in furlanske "dolomite". Štart je bil ob 10.40 in pot me je nesla preko NG v Kobarid, kjer je nastala tale fotka: Tu sem napojil konja in nadaljeval v Žago, kjer sem zavil za Učjo in nadaljeval čez prelaz Tanamea (870m n. v.). Tu je še zimsko vzdušje... . Potem je sledil spust v Tarcento in nadaljevanje poti mimo Gemone do jezera Cavazzo Carnico. Od tu pa po regionalki do Verzegnis-a, kjer sem se spustil do jezera in naredu en fotoseššon.. Nato sem nadaljeval vzpon preko sedla Chianzutan(950 m n. v.). In ker je bila ura od kosila, pač sem si v oštariji na vrhu privošču eno pašto bolonjez in čez dobre pol ure piču dalje. Po spustu se sedla sem zavil proti Pradis di sotto, ki vodi do Tramonti di sotto/in mezzo/sopra. To je ena luštna lokalna cestka širine enega dobrega avta, samo po svoje zanimiva. Še utrinekte ceste: in jezera Tramonti. Planirano je bilo, da grem preko prelaza Rest, samo je bila cesta zaprta (ni pisalo razloga, verjetno je kakšen plaz ali kaj podobnega). No,...tako sem naredu polkrog na levo in se odpravil proti jugu do naselja Travesio. Od tu pa spet proti severu skozi Clauzetto in ponovno čez sedlo Chianzutan v Tolmezzo. Po vseh ovinkih je pasalo malo ravnine, in s hitrim tempom sem jo udaril v Resiutto, da bom šel preko Učje nazaj domov. Pričnem se vzpenjat čez prelazek Učja in po en par ovinkih me preseneti tole.... Grem mimo in po en par serpentinah pa naletim na snežni plaz, ki je prekrill celo cesto (ni bil frišen, ker je bilo en kup listja že po njem). Ponovno sem naredil polkrog na levo in se vrnil na glavno cesto ter nadaljeval v Chiusaforte, kjer sem moral napojit konja (samo za pet evrototov, da sem prišu do Kobarida). Pred tem naseljem me je prijazni avtomobilist opozoril na radar, tako da sem šel lišo skozi. Po rifornimentu sem nadaljeval preko zimsko razposajene Selle Nevee, kjer so me ta pozni smučarji, ki so končali smuko na Kaninu en malo čudno gledali, ko so spravljali smuči v kufre v svojih avtih. Aja...še utrinek:. Po spustu z Nevee sem prvič videl jezero Raibl pod Predelom poledenelo, seveda sem ga sliku. No nato sem po tresajoči cesti prišel čez Predel do Bovca, od tu pa do Kobarida, kjer sem napojil konja in odpeketal proti domu. Nabralo se je lepih, sončnih in snežnih 518 km. Kmet2, cedevita, Kmetica2 in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno April 15, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno April 15, 2013 Končno je včeraj padla ena konkretna furca(450km) Krstil sem tud krampka,in ker sem hotel videt če se da kolenčkat tudi z tem čudom,sva z IgorjemKr skupino pustila malo naprej,no tako sva jo užgala čez Sečoveljske soline na mejni prehod,drugi pa na Dragonjo,zbrali smo se spet na vrhu hribčka No takole po pravilih smo prečkal most,varnostna razdalja,hitrost vse BP..... .) Zavili smo v Limski kanal na kavico in remont,eden od teh je bil bmfl drugi pa...... :xx: zabičano sem dobil,da ne smem oment,olje je curilo in to na Japončku No takole smo se stacionirali,malo tu malo tam Sta pa gužvo takoj izkoristla Mark in Sonček od Papeža :lol:tud Papež ni ostal ravnodušen ob pogledu..... .) Pula,slika je mal stresena saj je Juža ,ki slika vozil za mano ....... :lol: kramp tok seka,da se ne moreš zgubit,saj zraven odpadajo še vijaki,če jih slediš za nazaj prideš domov Smo pa vsi nestrpno pričakovali kaj se bo zgodilo ,saj je Damy čakala žarek iz vesolja....zgodilo se je..............NIČ Čez Plomin do Opatije se še mal ustavimo.... In počasi odrinemo domov,del skupine je ostal pr Čuku na pizzi,midva z ženo pa domov po kužiko ki jo je čuval Zivnorc,je mela domači tretman(klobase ,žolca,ocvirki..... ) No zdej pa spet mal na mopija suzuki, Kmetica2, motozajebant in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 15, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno April 15, 2013 najprej smo se gužvali na OMV pol smo se gužvali v Sistiani gneča je bila tudi v Trstu pol pr Vikiju še dobro, da ni blo nobenga na ridah NEPRECENLJIVO!!!!! BREITNER, igorkr, PMitja in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BelaStrela Objavljeno April 15, 2013 Deli Objavljeno April 15, 2013 Živnorc je mel kužka?!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 15, 2013 Deli Objavljeno April 15, 2013 Živnorc je mel kužka?!? ja sej ti je kmet napisal: živnorc je meu za kosilo, obaro, klobase in kužka HyperJack, Kmetica2, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno April 15, 2013 Deli Objavljeno April 15, 2013 Fin fin vikend. jValantu hvala za kavo pr Vikiju. Suzukiju hvala k je lovil samga sebe in svojo senco (al Damija?) pa ostalim tud, de sm z vikija lahk ropotal z vami. Ugotovitev tedna: Honda brez benza crkne. DAMI34, suzuki, blazku in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno April 15, 2013 Deli Objavljeno April 15, 2013 No, pa še en kratek video včerajšnje vožnje, po obronkih Pohorja .... http://youtu.be/kWeUgMFpo4Q Kmet2, DAMI34 in Schultz 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno April 15, 2013 Deli Objavljeno April 15, 2013 Hej, na tej fotki pri Vikiju si pa naju ujel v objektiv, ravno ko sva odhajala. Lepo se je takole najdet na tujih fotkah Mimogrede, pri Vikiju se nisem mogel načuditi kretenizmu ki so ga zganjali trije italianski mulci, ki so nonstop nažigali gor in dol tiste svoje ropotulje, spravljali v nevarnost ne samo sebe, ampak predvsem druge, oblečeni so bili pa v adidaske, kavbojke (navadne) in vetrovke! :BUA: pol pr Vikiju o5ZAzLXqcfwlGMR6MAWv1mhl303eo6_X-rJbJsSCyic.jpg DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno April 15, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno April 15, 2013 (popravljeno) no, tud pr nas je bla včeraj končno ena mal bolj korektna furca ..... ..... ob desetih smo se odpravli iz Ljubljane .... v navezi 2 x Wermachtexpress in 2 x Rižota ... jasno zato, da smo imeli eno normalno povprečje ..... .... prvih trideset kilometrov sem res z največjim veseljem pozdravljal prav vse motoriste, se mi zdi da sta bla vmes tud ene dva kolesarja, k smo prišli pa na OMV, je blo pa pozdravljanja že mal velik, ker bi moral začet vozit brez rok, če bi hotu čist vsem odzdravit ....... ...... se mi zdi, da je včeraj prav vsak, ki mu je vžgal motor, prišel na OMV,...... pa verjetn je blo zraven še ene par domorodcev, k so jajca ki niso vžgala kr pririnl do tja ...... ..... naprej smo se odpravli v Opatijo, kjer smo ob promenadi "uredno" popili kavico, hitr smo pa tud pogruntal, da so razen motoristov ven prilezli že tud čist tapravi poletni "Pershingi" u seksi dekoltejih in miničih .... ....od tam smo, sicer mal matasti zarad hudih prizorov, odšli čez Plomin do Vrsarja ..... .... odsek Opatija - Plomin pa ne bi posebej povdarjal .... jasno, tko kt zmeri ..... "za zdrkat" blo je dvaidvajset stopinj, in smo taprvič probal do ušes mal .... (sam ne okol govort, ker sem naši doma obljubil, da bomo skoz po predpisih vozil .... :wacko: ) Uglavnem, Vrsar je še zmerom carski, naš lokal Batana že na polno obratuje, v kampu me pa plaža tud čaka skor taka, kt sem jo lani jeseni zapustil .... Bilo je zelo prijetno, čeprav pa nisem mogel iz svoje kože, da se ne bi mal pogužval še mal pr Vikiju popoldne .... Popravljeno April 15, 2013. Popravil pik1 DAMI34, Gasperr, Schultz in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 15, 2013 Deli Objavljeno April 15, 2013 Fin fin vikend. jValantu hvala za kavo pr Vikiju. Suzukiju hvala k je lovil samga sebe in svojo senco (al Damija?) pa ostalim tud, de sm z vikija lahk ropotal z vami. Ugotovitev tedna: Honda brez benza crkne. edinkrat u lajfu mi je uspelo Suzukiju ubežat...pa še to zato, k sm bil zadaj igorkr in suzuki 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno April 15, 2013 Deli Objavljeno April 15, 2013 Eni smo ga tok pogrešali, da smo ga šli pogledat dokler ga še je nekaj v hribih http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=1-3166 igorkr in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aders Objavljeno April 15, 2013 Deli Objavljeno April 15, 2013 Tudi jaz sem danes odprl moto sezono! kam drugam za začetek, kot do belokranjskega DC-3 DAMI34, SLVR, skalaprava in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno April 15, 2013 Deli Objavljeno April 15, 2013 Ta belokranjski frčoplan je zdej pa že prava atrakcija ratala tu gor na motosvetu Na tak način lahko pokažemo širši javnosti vse znamenitosi iz naših koncev. Naslednjič se lahko začnemo slikati pri treh farah, al pa na izviru Krupe,... hehehe turistični pro(motor)ji :grim Lp. Tudi jaz sem danes odprl moto sezono! kam drugam za začetek, kot do belokranjskega DC-3 SLVR, trebor in aders 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno April 16, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno April 16, 2013 Jadranka je odpadla,pa sem zakrožil mal po primorski,Krasu in Italiji.... na poti do primorske sem mislil mal po stranskih potkah,po premisleku sem se hitro premislil :blink: Ride prazne ,Viki tud,Trst pa usran ko vedno Včasih je bil naš Naprej od Trsta sem zavil za Udine,Venecija in na Fernetičih prečkal v našo kuro :lol: Šel pogledat lipico,golf igrišče bi blo pa za oranžkota prava pista za rit parkiral zraven Lipicanca,primerjava....oba poskočna Še mal krožu..... Zavil na Divačo in proti Gorici kjer poberem IgorjaKr .) in se odpravil v Vajdušno k fanatičnemu Kwakarju ki je poštimal moj zmešani Zumo Ji pristoji,ko hlače na rit .) Potem pa sem IgorjaKr nahecal da me je pospremil do Rid in usmeril domov,saj ko sem na motorju je isto kot da nimam doma...nomad čisti :lol: pa sem zaokrožil na 400km,počas prinašam notri deževje in sneg CeneR, igorkr, Schultz in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 16, 2013 Deli Objavljeno April 16, 2013 in se odpravil v Vajdušno k fanatičnemu Kwakarju ki je poštimal moj zmešani Zumo res, da sem se zredil čez zimo...sam, ti maš po mojem širokokotni objektiv na fotkiču. Kmetica2, SLVR in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMWRIDER Objavljeno April 16, 2013 Deli Objavljeno April 16, 2013 res, da sem se zredil čez zimo...sam, ti maš po mojem širokokotni objektiv na fotkiču. Ne nateguj folka...Majco je Kmet ubleku,ti si pa slikal!!!! :P Kmetica2, DAMI34, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno April 16, 2013 Deli Objavljeno April 16, 2013 Danes je bilo zelooo malo kilometrčkov, pa še ti so bili odpeljani z 500% previdnostjo, saj sva šla z lubico po nove copatke. Ker pa se jih mora navadit je nisem priganjal domov. DAMI34, Kmet2, pik1 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 16, 2013 Deli Objavljeno April 16, 2013 Danes je bilo zelooo malo kilometrčkov, pa še ti so bili odpeljani z 500% previdnostjo, saj sva šla z lubico po nove copatke. Ker pa se jih mora navadit je nisem priganjal domov. lepi copatki ,pa še poceni..vsaj jst sm jih dobil..držijo pa tut...še kilotrino prevermo pa bo Ne nateguj folka...Majco je Kmet ubleku,ti si pa slikal!!!! :P kmet pa nima takih Ušesc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno April 16, 2013 Deli Objavljeno April 16, 2013 res, da sem se zredil čez zimo...sam, ti maš po mojem širokokotni objektiv na fotkiču. .... hahahahahaa... a si se napumpal..... ti je kar iz desne rame en mehurček v obliki čelade spustu.... Kmetica2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 16, 2013 Deli Objavljeno April 16, 2013 res, da sem se zredil čez zimo...sam, ti maš po mojem širokokotni objektiv na fotkiču. ..... stari, ti se res rad igraš s fotomontažo ..... ps. čeprov ti pa priznam, da je napis na majčki pa res carski !!!!!!!! :hooray: DAMI34 in Kmetica2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava igorkr Objavljeno April 16, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno April 16, 2013 Z malo zamude ma vseeno ... Nekateri presekajo dam s kafetom, drugi šnopcem, pri meni se je pa včeraj začelo tako.... Kmet2: "Igor kam morem zavit da pridem v Gorico zdej sem pa ...." Tako se je začelo, pole pa Domov kot normalni ljudje, se preoblečt in glej ga ob 16.15 že s polnim rezervoarjom na poti v Ajdovščino Najprej diskreten postanek pri Bemflrajderki. Morem pa priznat, da ima pravi naziv. Takoj ko se je vsedla na KTM, že so stvari začele odpadat :wacko: , Kmet kot kavalirski BMW-jaš pod krinko pa stvari diplomatsko skrivat :krneki: Pa še to, bemflarka se ne da, navkljub skušnjavi za se vsest na Yamaho je ostala neomajana, tako da slike ni :notworthy: Dami34 nam zaželel srečno pot .... Nato pa prav umirjeno do OMW Postojna in Rid. Kratek postanek nato pa za gušt proti domu in sončnemu zahodu. Dan se tako prečudovito zaključil umetnica51, Keiko, Zivnorc in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmetica2 Objavljeno April 17, 2013 Deli Objavljeno April 17, 2013 res, da sem se zredil čez zimo...sam, ti maš po mojem širokokotni objektiv na fotkiču. res dobr zgledaš ni kej BMWRIDER in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 17, 2013 Deli Objavljeno April 17, 2013 res dobr zgledaš ni kej .... men pa ni glih tok dobr ..... BelaStrela 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 17, 2013 Deli Objavljeno April 17, 2013 .... men pa ni glih tok dobr ..... Zase se brigej :lol: DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se