Mačica Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 (popravljeno) Evo, ker vem, da že komaj čakate klik Popravljeno December 31, 2007. Popravil Mačica
šokac Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 Ma kaj se tak rano dereš :wacko: ....jaz bi še :zzz: :trance_33_sleep:...klinc pa dobro jutro :doze: Ma sine, gdje si mi ti? Res si celi foter. :beer2:
šokac Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 Evo, ker vem, da že komaj čakate klik Enkrat sem rekel, da pridem pogledat, pa nisem držal besede. Upam, da jo tokrat izpolnim in pridem s svojo drago. Ne morem odpreti plakata. Ob kateri uri se začne?
motoristek Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 (popravljeno) Meni ga je prvič odprl, zdaj pa noče več... :headbang: ...dolgo ga odpira.... ob 19h. :rolleyes: malo počakaj pa se ti bo odprl... :yea1: Popravljeno December 31, 2007. Popravil motoristek
Mačica Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 Enkrat sem rekel, da pridem pogledat, pa nisem držal besede. Upam, da jo tokrat izpolnim in pridem s svojo drago.Ne morem odpreti plakata. Ob kateri uri se začne? Vsakokrat ob 19ih
Provokator Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 (popravljeno) Pa saj ženske in tehnika ne grejo skupaj..... evo plakata od vrhunske vohunske komedije...... pa lepe praznike vsem Popravljeno December 31, 2007. Popravil Provokator
BremzPenzl Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 In napočil je dan, ko se vam še zadnjič v tem letu lahko zaderem:DOBRO JUTRO!!! :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: kaj si dežurni, da si tak zgodn, se neo snejga da bi plužo... :naughty:
stuhec Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 stajerci, zelim vam vesel in zanimiv zakjlucek leta
Vanga Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 Res je. Brez go. Varaderove, bi se težko spile vse tiste gajbe pira. :whistle: Lobo in Mutika sta lepi moto par. "Jutri je sobota" ženila se mogoče bota... :010 :chase: :fight2: :chase: :fight1: :smoke: Evo, ker vem, da že komaj čakate klik Se vidimo! :010 kaj si dežurni, da si tak zgodn, se neo snejga da bi plužo... :naughty: Naj kar ostane tako vreme kot je.Dežurni do 20.00h. :wacko: stajerci, zelim vam vesel in zanimiv zakjlucek leta Hvala enako!Vse naj, naj v novem letu! :beer2:
stuhec Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 kje bi bili, če bi bila dans sreda ?
Vanga Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 kje bi bili, če bi bila dans sreda ? :hmm: :? če bi bila sreda?
šokac Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 :fight2: :chase: :fight1: :smoke: Hvala enako!Vse naj, naj v novem letu! :beer2: :D No, lepo se imejte banda Mariborska, Ptujska, Celjska in okoliška. Pri hrani in pijači pa le zmerno. Šokac in Lumpa mata vas rada. :beer2:
šokac Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 Pa saj ženske in tehnika ne grejo skupaj..... evo plakata od vrhunske vohunske komedije...... pa lepe praznike vsem Imaš prav. Jaz tudi že to dolgo pravim. :D Hvala enako, se vidimo. :beer2:
RockerMB Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 Ravno prišel iz kluba, mamo danes silvestrovanje pa je treba nekaj stvari porihtat :worship: . V galavnem, za jutri, na veliko željo naše Mamike sem se dogovoril z osebjem, da bo zvečer odprto, tako da Vaš sestanek še vedno velja po 18.00uri.Pa nekaj raznorazne žganjice je še od sobote ostalo, tak da se pripravite :naughty: :naughty: :naughty: .Lep in čim bolj živahen skok v novo leto vam želim, lupčkali se bomo pa drugo leto (predvsem z ženskim spolom) :winkiss: :winkiss: :winkiss:
ZD€N€ Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 čer v 02 in lepe želje za 2008 :worship:
Rocky Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 Da še jaz pristavim moj lonček. Hvala vsem, ki ste naredili sobotno veselico. Žal je vse šlo tako hitro, da sem z nekaterimi spregovoril bolj malo z nekaterimi pa malo več. Vse kar sem poskusil je bilo dobro :worship: Vesel sem, ker sem spoznal nekaj staro novih fac pa nekaj novih, (Tati :004 :004 :004, Jure, Pips, Nina brez 3X6 - dobra gibanica :worship: in .... Hvala, hvala, hvala..... Pervy še vedno si CAR!!! :worship: :worship: :worship: Tak banda moja! :worship: Upam, da ste že nabrušeni v pričakovanju Novega leta. Vsem skupaj želim, ZDRAVJA, sreče, čimveč odštekanih torkovih večerov in seveda odhaklanih, nepozabnih, uživaških in VARNIH kilometrov!!!! :OK: :OK: :OK: Za vse tiste, ki boste ob televizorjih. Na 3 SAT imate do 07:00 zjutraj različne glsbene POP, ROCK izvajalce. Pozdrav izpod vinogradov! Rocky Triumphator!
Ski_Fanatic Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 He, he,že zato je dobro, ker je zadnje v tem letu.Lepo uživajte, lepo praznujte, veliko sreče in zdravja v novem letu, za tebe in tvoji princeski. :winkiss: Fala lepa! :)
Ski_Fanatic Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 Ma sine, gdje si mi ti? Res si celi foter. :beer2: Sine ti radi ove noči :angry: ...a ti tata, šta ti tako radiš :?
Motorist76 Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 Vse naj naj, pa naj bo veliko varnih, veselih in nasmejanih km, pa da bomo se velikokrat srecali, na cesti in na raznih postankih Zdravje in veselje pa naj nas druži! B & D
Ski_Fanatic Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 Banda motoristična.... Vsem, ki mi niste poslali novoletno čestitko želim, da vam strela vdari v jelko, dedek mraz naj se vam posirje v pratror in bolhe naj vam pozrejo cucka. Vsi tisti, ki ste mi želeli vse naj za 2007 vam povem, da se mi želje niso izpolnile in mi rajsi za 2008 posljite kar gotovino! Hvala! :whistle:
bmwslo Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 Toteki srečno in veselo 2008 iz štamperllanda :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
Vanga Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 Naj bo srečno, zdravo in veselo 2008! Na dveh kolesih pa varno, polno novih doživetij in spoznanj. Vangovi. :winkiss:
motoristek Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 Naj bo srečno, zdravo in veselo 2008!Na dveh kolesih pa varno, polno novih doživetij in spoznanj. Vangovi. :winkiss: Prav maš stari... :beer2:
pupa Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 Dragi moji! tudi iz moje strani vse naj naj v letu 2008! Pa res upam, da se kmalu spet kaj vidimo! poljubčke in pozdravčke iz Krvavca :naughty:
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 Gospa tašča Mutika :evilgrin: Vse najbolše v letu 2008... :whistle: Hčerko kdaj na zbor kak prpel :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se