slylokanc Objavljeno Februar 5, 2023 Opozori Objavljeno Februar 5, 2023 8 hours ago, Luka66 said: Malo sem pospravil delavnico in našel nekaj stvari viška, še neuporabljenih, če kdo rabi, da mi ne leži po omarah, cena pih sitnica sport šipca GIVI za AT 1100 sport šipca WRS za AT AS 1100 zaščite prednjih luči Powerbronze za AT ali AT AS filter za zrak Twin filter z oljem za AT ali AT AS Kolk je ta par filtrov? In če mi lahk stojijo 3 leta,k prej jih najbrž ne bom nucu.
fico77 Objavljeno Februar 28, 2023 Opozori Objavljeno Februar 28, 2023 Ob 3. 2. 2023 ob 18:13, DAMI34 pravi: Kolega prodaja, če koga zanima https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=18008985&display=Honda Africa twin 1.lastnik Slovenski&fbclid=IwAR3H4PsftOpXTfXpKLdg2pa3uZxSs9EqEbJ6f8LkeEtXZ-pAY19-3E5U8UY Povej temu tvojmu kolegu, da je malo čuden. Motor prodaja že pol leta in vsak teden spreminja ceno za 100 gor in 100 dol. Po moje ni resen in samo išče pozornost. Tisti, ki resno išče rabljen motor, takoj opazi oglas, ki se ponavlja. Če bi bil resen in bi hotel motor prodat, bi ceno spustil ali pa nehal prodajat. Jaz, če ni interesa in hočem nekaj prodat, spustim ceno. Pa ne zveni to, da bi jaz kupil ta motor. Želim mu, da ga čim bolje proda
DAMI34 Objavljeno Marec 1, 2023 Opozori Objavljeno Marec 1, 2023 pred 17 urami, fico77 pravi: Povej temu tvojmu kolegu, da je malo čuden. Motor prodaja že pol leta in vsak teden spreminja ceno za 100 gor in 100 dol. Po moje ni resen in samo išče pozornost. Tisti, ki resno išče rabljen motor, takoj opazi oglas, ki se ponavlja. Če bi bil resen in bi hotel motor prodat, bi ceno spustil ali pa nehal prodajat. Jaz, če ni interesa in hočem nekaj prodat, spustim ceno. Pa ne zveni to, da bi jaz kupil ta motor. Želim mu, da ga čim bolje proda njegov problem , če motovili s ceno. Je pa pri cenah tako, da ko pride resen kupec, se hitro lahko zdila, vsaj pri meni. slylokanc 1
Roman AT Objavljeno Marec 27, 2023 Opozori Objavljeno Marec 27, 2023 Uradno ... Upam, da se vidimo ... Lp Roman sohen 1
Roman AT Objavljeno April 1, 2023 Opozori Objavljeno April 1, 2023 Ob 22. 2. 2023 ob 20:22, Roman AT pravi: Naročila samo še do torka 04.04.2023 Lp
Knejbl Objavljeno April 29, 2023 Opozori Objavljeno April 29, 2023 (popravljeno) Posodobitev za notranji mir.....pa srečno vožnjo vsem.... Popravljeno April 29, 2023. Popravil Knejbl Roman AT, IF7, dolenc100 in 6 others 8 1
Roman AT Objavljeno Maj 1, 2023 Opozori Objavljeno Maj 1, 2023 Ob 29. 4. 2023 ob 19:35, Knejbl pravi: Posodobitev za notranji mir.....pa srečno vožnjo vsem.... Če verjameš al pa ne ... razmišljam, da bi dal dol akrapota in dal nazaj gor original ... 😉😂🤣
Knejbl Objavljeno Maj 2, 2023 Opozori Objavljeno Maj 2, 2023 pred 7 urami, Roman AT pravi: Če verjameš al pa ne ... razmišljam, da bi dal dol akrapota in dal nazaj gor original ... 😉😂🤣 A je preveč ropota?Sam pa razmišljam al bi dal cevi gor al ne. Sladke skrbi.🤔 Roman AT 1
Roman AT Objavljeno Maj 2, 2023 Opozori Objavljeno Maj 2, 2023 (popravljeno) pred 7 urami, Knejbl pravi: A je preveč ropota?Sam pa razmišljam al bi dal cevi gor al ne. Sladke skrbi.🤔 Preveč ropota ... samo lonec imam gor ... so cevi za 2017 od akrapota mal debelejše kot original in bi bilo treba "šusplato" modificirat ... Popravljeno Maj 2, 2023. Popravil Roman AT
Roman AT Objavljeno Maj 2, 2023 Opozori Objavljeno Maj 2, 2023 Lonec skrit za "kanto" spredaj je pa SW Motech plata ... lepo objame spodnji del mašine ... plošča dizajnirana za normalne cevi (original) ... raje dobro zaščitim motor kot pa menjam cevi in modificiram plato ... 😉 RobiRoberto in Knejbl 1 1
Knejbl Objavljeno Maj 2, 2023 Opozori Objavljeno Maj 2, 2023 pred eno uro, Roman AT pravi: Lonec skrit za "kanto" spredaj je pa SW Motech plata ... lepo objame spodnji del mašine ... plošča dizajnirana za normalne cevi (original) ... raje dobro zaščitim motor kot pa menjam cevi in modificiram plato ... 😉 Serijski izpuh je na starem modelu boljši, bolj močan.Meni se zvok z akrapo dopade.Ni pretih in ni preglasen.Cevi pa ne vem točno, na ATAS paše skupaj original pokrov.Bomo vidli ko bo dan-D. Lp Roman AT 1
Roman AT Objavljeno Maj 2, 2023 Opozori Objavljeno Maj 2, 2023 pred 34 minutami, Knejbl pravi: Serijski izpuh je na starem modelu boljši, bolj močan.Meni se zvok z akrapo dopade.Ni pretih in ni preglasen.Cevi pa ne vem točno, na ATAS paše skupaj original pokrov.Bomo vidli ko bo dan-D. Lp Dobil sem testni kompket izpuh po taki ceni, da še jagenčki obmolknejo 😂😂😂 ... pa ni šlo skupaj ... v ASu so se pa mehaniki zabavali in zaje ... na koncu je izpadlo ali rezat in predelovat plato ali pa odpadejo akrapo cevi ... sem izbral raje plato kot mora biti ... tako, da me sedaj nobena skala ali kamen ne preseneti ... 😉👌👍🏻 Knejbl 1
MiNa Objavljeno Maj 4, 2023 Opozori Objavljeno Maj 4, 2023 Ob 22. 2. 2023 ob 20:22, Roman AT pravi: A lohk js tud s svojo polovico "Afrike" pridem? MARE 65, DAMI34, Roman AT in 2 others 4 1
Roman AT Objavljeno Maj 4, 2023 Opozori Objavljeno Maj 4, 2023 pred 1 minuto, MiNa pravi: A lohk js tud s svojo polovico "Afrike" pridem? Sam jo skrij tja nekam v grmovje ... 🙃😎 Knejbl, MiNa, Mavti in 1 other 4
Roman AT Objavljeno Maj 9, 2023 Opozori Objavljeno Maj 9, 2023 Zaradi napovedi slabega vremena bo srečanje 27.05.2023 Se vidimo!
sohen Objavljeno Maj 11, 2023 Opozori Objavljeno Maj 11, 2023 Ob 4. 5. 2023 ob 18:48, MiNa pravi: A lohk js tud s svojo polovico "Afrike" pridem? Sj ne upaš😀 Kugelschreiber, GregorM in MiNa 3
Luka66 Objavljeno Oktober 6, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2023 Končno so se pri Hondi zbudili in prisluhnili zahtevnejšim kupcem iz EU in USA........bo nekaj sprememb.......Honda AT AS bo bolj cestno touring orientirana, sprednje kolo 19 col...standard pa bo očitno bolj real ADV naravnana....in obe možnost menjalnik DCT, tudi standard možnost EERA, nekaj več navora in boljše krivulje moči moči (trenutno le to 😕) in še nekaj drugih posodobitev.... https://www.motorcyclenews.com/news/new-bikes/2024-honda-africa-twin-adventure-sports/ Vsaj AS, ki naj bi bila bolj touring, rabi še nekaj dodatnih KM, beri nekaj 10, kot se piše turbača 🙂 in bo hudo konkurenčen bajk v tem ADV razredu z 19 colskimi prednjimi kolesi. Kugelschreiber 1
MiNa Objavljeno Oktober 9, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2023 Ob 6. 10. 2023 ob 19:12, Luka66 pravi: 19 colskimi prednjimi kolesi. Na njih pa nameščene "štoflarce" Za nekatere je vsak makadam OFF ROAF Kmet2 in Kugelschreiber 1 1
Knejbl Objavljeno Oktober 9, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2023 (popravljeno) Tko iz firbca....ali obstaja možnost da bi se elektronsko vzmetenje dalo vgradit na modele od 2020 dalje?Govorimo o osnovnem modelu. Je pa nova 5kg težja. Lp Popravljeno Oktober 9, 2023. Popravil Knejbl
Kmet2 Objavljeno Oktober 9, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2023 pred 1 uro, Knejbl pravi: Tko iz firbca....ali obstaja možnost da bi se elektronsko vzmetenje dalo vgradit na modele od 2020 dalje?Govorimo o osnovnem modelu. Je pa nova 5kg težja. Lp Ne, ker te bi preveč koštalo. Saj se ne gre samo za zamenjavo vzmetenja, temveč tudi softweara itd... Možno pa je, da imajo že vse pripravljeno samo konektaš z računalnikom in vala....😁 MiNa in Kugelschreiber 2
Luka66 Objavljeno Oktober 9, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2023 pred 11 urami, MiNa pravi: Na njih pa nameščene "štoflarce" Za nekatere je vsak makadam OFF ROAF Saj standard izvedba AT naj bi imela še vedno 21 col spredaj in bo bolj "OFF ROAD" naravnana.....očitno bodo bolj segmentirali oba modela.........AS pa bo šla "bolj na cesto" in v zelje ADV potovalnikom, ki so bolj potovalniki kot pravi ADV bajki, še posebej, če bodo dodali turbo in s tem dodatne KM, ter navor, kar ji sedaj "manjka"........HONDA bi tako končno spet sestavila en HUD bajk 👍 verjetno prvi turbo v potovalnem ADV segmentu........s takimi resursi, ki jih imajo in kot največji proizvajalec dvokolesnikov na svetu, je sramota, da delajo take neprepoznavne in instant bajke, razen redkih izjem, med katerimi je na srečo tudi AT, ki jo bodo očitno povzdignili na višji nivo, sprejemljiv tudi za petične evropejce in amere. Kugelschreiber, DAMI34 in MiNa 3
Kugelschreiber Objavljeno Oktober 9, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2023 On 10/6/2023 at 7:12 PM, Luka66 said: Končno so se pri Hondi zbudili in prisluhnili zahtevnejšim kupcem iz EU in USA........bo nekaj sprememb.......Honda AT AS bo bolj cestno touring orientirana, sprednje kolo 19 col...s Mah…preprican sem da se bo super peljal, jih pa vseeno tezko razumem. Tud z novim motorjem ne bodo sli na standardne 120/70-19 spredaj 170/60-17 zadaj. Zadnja ostaja 150/70-18!! prednja pa starikava mera 110/80-19. Varadero in xrourer sta imela z zadnjo 150/70-17 bol “civil” mere, in vec gum na voljo… MiNa in Luka66 2
MARE 65 Objavljeno Oktober 9, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2023 Ali je kaj resnice v tem ? Zadnji zobnik 44 namesto originalnih 42 zob.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se