TakeALookAround Objavljeno Februar 2, 2016 Deli Objavljeno Februar 2, 2016 A Leovince se zbuja spet? A niso zakljucil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KilleRBee Objavljeno Februar 2, 2016 Deli Objavljeno Februar 2, 2016 Tud pr Remusu ne spančkajo... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 2, 2016 Deli Objavljeno Februar 2, 2016 tole pa men izgleda kot en konc klaftre ... basbas, Bambi61 in moto rider 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Februar 2, 2016 Deli Objavljeno Februar 2, 2016 Koliko pa stane Remus al' pa LeoVince za Africo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KilleRBee Objavljeno Februar 2, 2016 Deli Objavljeno Februar 2, 2016 Najcenejši Remus pride polna z ddv 390€! moto rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Februar 2, 2016 Deli Objavljeno Februar 2, 2016 pred 16 urami, sayo pravi: LeoVince ma že DIMNIK, Sneci nikakvo za moje pojme luxsa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Februar 2, 2016 Deli Objavljeno Februar 2, 2016 Izpuh je morda smiselno zamenjat zaradi zvoka ali morebiti, moči motorja, Zaradi izgleda pa to delajo le šminkerji, Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Februar 2, 2016 Deli Objavljeno Februar 2, 2016 Zaradi izpuha je manjši kufer, kar je smešno, saj gre nekako za "potovalen" motor, najbrž bi se našla kakšna drugačna rešitev. Zgleda, da so motor gradili okoli izpuha Da bi pa menjal izpuh zaradi zvoka, je pa še najbolj banalen razlog od vseh. Tudi žensko menjaš, če ne vzdihuje dovolj glasno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno Februar 2, 2016 Deli Objavljeno Februar 2, 2016 pred 13 minutami, Snecer pravi: Zaradi izpuha je manjši kufer, kar je smešno, saj gre nekako za "potovalen" motor, najbrž bi se našla kakšna drugačna rešitev. Zgleda, da so motor gradili okoli izpuha Da bi pa menjal izpuh zaradi zvoka, je pa še najbolj banalen razlog od vseh. Tudi žensko menjaš, če ne vzdihuje dovolj glasno? Ne vem! Moja se dere ko hudič! DAMI34, Kmet2, moto rider in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Februar 2, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 2, 2016 pred 25 minutami, Snecer pravi: Tudi žensko menjaš, če ne vzdihuje dovolj glasno? V takem primeru se menja jebača gradbenik, moto rider, Snečer in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 2, 2016 Deli Objavljeno Februar 2, 2016 pred eno uro, vandrovec pravi: Izpuh je morda smiselno zamenjat zaradi zvoka ali morebiti, moči motorja, Zaradi izgleda pa to delajo le šminkerji, kvečjemu zaradi volumna desnega kovčka.. samo to bi potem Moral nekdo ponuditi slip-on in kovčke z nosilci v paketu.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drjack_dj Objavljeno Februar 2, 2016 Deli Objavljeno Februar 2, 2016 marsikje res bolje izgledajo aftermarket izpuhi, ampak pri vsem do sedaj videnem in v bodoče pričakovanem se mi zdi original po izgledu še najbolj skladen s celim motorjem. zarad kovčkov bi bila pa edina rešitev, če bi ga v rit stlačil, kot športakom, čeprav enduri to res ne paše. Pa tudi centralizaciji mase bi škodoval tam visoko zadaj. alen1 in genius12 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 2, 2016 Deli Objavljeno Februar 2, 2016 pred 12 urami, DinDiin pravi: A Leovince se zbuja spet? A niso zakljucil? Izgleda da ne ,sam sem ga namontiral mesec nazaj TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Februar 2, 2016 Deli Objavljeno Februar 2, 2016 lahko ga ma spodaj lepo, tudi avti za "enduro" majo izpuh spodaj in ne na vratih, pa še z zaščito bi ga združili, vse se da Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drjack_dj Objavljeno Februar 2, 2016 Deli Objavljeno Februar 2, 2016 pred 1 uro, Snecer pravi: lahko ga ma spodaj lepo, tudi avti za "enduro" majo izpuh spodaj in ne na vratih, pa še z zaščito bi ga združili, vse se da Pa prav z namenom nisem omenil te rešitve (ki to ni), ker sem vedel da jo boš ti. Zakaj je pa najslabša bi pa z vsaj mal razmišljanja moral že zdavnaj vedet. Enako kot je geštel športaka ali nakeda neprimeren za enduro, pa čeprav je močan in čeprav so ravno to pri določenih modelih mnogih znamk naredili. To potem niso endure ampak SUV na dveh kolesih. In ne, niti običajni avtomobili nimajo loncev pod težko mašino. Razmisli malo kako bi konstruiral max klirens in nizko težišče? Se opravičujem vsem ostalim za off-topic. sayo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Februar 2, 2016 Deli Objavljeno Februar 2, 2016 (popravljeno) pred 2 urami, Snecer pravi: lahko ga ma spodaj lepo, tudi avti za "enduro" majo izpuh spodaj in ne na vratih, pa še z zaščito bi ga združili, vse se da Kje bi ti pri AT namestil auspuh ? Popravljeno Februar 2, 2016. Popravil sayo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 2, 2016 Deli Objavljeno Februar 2, 2016 pred 10 minutami, sayo pravi: Kje bi ti pri AT namestil auspuh ? med lučmi ..vsi bi mislili da je vstopnik za zrak , toplo bi pihalo pa še za čez vodo bi bil dovolj visok da ga ne zalije .... ja ... moto rider, DAMI34, drjack_dj in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno Februar 3, 2016 Deli Objavljeno Februar 3, 2016 Jaz mislim, da postajajo originalni izpušni lonci sčasoma vse lepši oz. bolj dodelani in skladni z obliko motocikla. Nekako tako, kot se je zgodilo z avto platišči: še v '90 so bila originalna obupna, danes pa so čisto kulturna in še redkokdo poseže po aftermarket robi. Pri tej AT tudi meni original še najbolje izgleda in tudi meni LeoVince ne izgleda sploh. Zakaj je lonec tam in ne spodaj, pa mislim, da lahko vsak stuhta... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Februar 3, 2016 Deli Objavljeno Februar 3, 2016 Jaz se pa davno tega spomnim motorjev, ki so imeli po šest cilindrov in sedem auspuhov... Eden je bil sam' za strelat'... thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Februar 3, 2016 Deli Objavljeno Februar 3, 2016 Če že mi je ta aftermarket dimnik najači Ferrarist, jany, TakeALookAround in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lipstick Objavljeno Februar 3, 2016 Deli Objavljeno Februar 3, 2016 pred 2 urami, gift pravi: Če že mi je ta aftermarket dimnik najači Tale ne zadovoljuje niti Euro 2 norme, za leto 2016 je zahtevana Evro 4 ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Februar 3, 2016 Deli Objavljeno Februar 3, 2016 Saj pa ni Euro Twin... Mufler 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
royal Objavljeno Februar 3, 2016 Deli Objavljeno Februar 3, 2016 (popravljeno) pred 5 urami, Lipstick pravi: Tale ne zadovoljuje niti Euro 2 norme, za leto 2016 je zahtevana Evro 4 ! zadovoljuje ima vgrajen EU VW čip Popravljeno Februar 3, 2016. Popravil royal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Februar 3, 2016 Deli Objavljeno Februar 3, 2016 EU izpušna norma nima nobene veze z izpušnim loncem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 3, 2016 Deli Objavljeno Februar 3, 2016 pred 15 minutami, sayo pravi: EU izpušna norma nima nobene veze z izpušnim loncem z dušilcem oz. dušilnim delom izpušnega lonca če smo bolj točni..moj boni je imel v vsakem od obeh loncev katalizator ..kje ga ima AT ne vem - lahko da ga ima pod blokom motorja tako kot novi triumphi in izpušni lonec ali lonca nimata vpliva na emisije.. bolj kot gledam se mi zdi , da je v tistem črnem delu katalizator..zato šele od tam naprej slip-on.. sayo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se