rs fan Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 kok to mislis odrezu?? drgac pa js temu recem ploščica :P ja zbrusu no skrajšal ...
vision Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 ni to to, sm preveru, pa so cevke fajn gor nataknene. :) zgleda da je mal večji problem :glare: kaj pa če probaš svečko zamenjat.......drugače je pa lahko le še špula....
Aless Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 kaj pa če probaš svečko zamenjat.......drugače je pa lahko le še špula.... v najhujsem primeru pa CDI
rosse20 Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 a pa mogoče res ne bi kdaj peljali kaj k serviserju :?
Aless Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 a pa mogoče res ne bi kdaj peljali kaj k serviserju :? kaj ces k serviserju vozit,ce pa tak pokvarit znamo sami doma,...serviserji so pa tud redki taki ko znajo res zrihtat da se lahko rece da je zrihtal :D
frk Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 danes mel malo cajta pa se šetal po mariboru pa vidim prvo tole: [attachmentid=97449] mislim da jo je prodal zaradi tega :evilgrin: :evilgrin: : [attachmentid=97450] to pa še nova v spains n1 barvah: [attachmentid=97451]
cation Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 kaj ces k serviserju vozit,ce pa tak pokvarit znamo sami doma,...serviserji so pa tud redki taki ko znajo res zrihtat da se lahko rece da je zrihtal :D BRAVO! :OK: da ne bo kdo narobe razumel - se čist strinjam z zgoraj napisanim .)
Matex_46 Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 danes mel malo cajta pa se šetal po mariboru pa vidim prvo tole: [attachmentid=97449] mislim da jo je prodal zaradi tega :evilgrin: :evilgrin: : [attachmentid=97450] to pa še nova v spains n1 barvah: [attachmentid=97451] :lol1:
AJ Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 mislim da jo je prodal zaradi tega :evilgrin: :evilgrin: : [attachmentid=97450] Meni je tudi v ponedeljek padla ta lužica v oči :D Se mi zdi da je to justaboy-eva bivša...
Fric Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 ni tisto tastara rs-ka od justaboy-a tista tanova je pa bodoca masina od flejma hehe
norc 16 Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 od jsutaboy-a je ja samo luža pa ziher ni od tega motorja. ker ko jo je še on imel ni delala tega. tam pa je od takrat še tak niso pomojem zakurblali
Maci Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Bok, It's me again em se je ze to kermu zgodilo... Motor dela normalo peleš se ampak obratomir skace ko prfuknen:D enkrat na 0 pol kr na 12:Dpol kr neki cajta na 0 i tk....to mi zdj 2gi dan dela :eek: drgac peles se normalno .) :hmm:
skyline_m Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Bok, It's me again em se je ze to kermu zgodilo... Motor dela normalo peleš se ampak obratomir skace ko prfuknen:D enkrat na 0 pol kr na 12:Dpol kr neki cajta na 0 i tk....to mi zdj 2gi dan dela :eek: drgac peles se normalno .) :hmm: ja mojmu frendu isto dela, pa ce se ne motm je tko delal tud bahi, pa je on poj zamenjal akumulator pa je blo pomoje ok :OK: Bok, It's me again em se je ze to kermu zgodilo... Motor dela normalo peleš se ampak obratomir skace ko prfuknen:D enkrat na 0 pol kr na 12:Dpol kr neki cajta na 0 i tk....to mi zdj 2gi dan dela :eek: drgac peles se normalno .) :hmm: drugac pa pr frendu smo ze probal zamenat akumulator pa ni blo nc bols tko da nevem loh da so sam ksni kontakti al pa kej
Maci Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 (popravljeno) Tnx bomo probal pa poročamo :OK: :P Popravljeno Maj 16, 2007. Popravil Maci
JeRn3j Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Bok, It's me again em se je ze to kermu zgodilo... Motor dela normalo peleš se ampak obratomir skace ko prfuknen:D enkrat na 0 pol kr na 12:Dpol kr neki cajta na 0 i tk....to mi zdj 2gi dan dela :eek: drgac peles se normalno .) :hmm: štrom ga jebe .) p.s. ni aku. kriv :grrr
skyline_m Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 štrom ga jebe .) p.s. ni aku. kriv :grrr ja sj nism reku da je, sm reku sam da je baha tut neki obratomer jebal pa je zamenal akumulator pa je blo poj ok
rosse20 Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 kaj ces k serviserju vozit,ce pa tak pokvarit znamo sami doma,...serviserji so pa tud redki taki ko znajo res zrihtat da se lahko rece da je zrihtal :D BRAVO! :OK: da ne bo kdo narobe razumel - se čist strinjam z zgoraj napisanim .) jaja... sej ne pravim, da nimate prav. pravim samo, da če človek ne more nečesa sam porihtat doma, a ni boljš da pelje na servis, kjer mu zadevo porihtajo v doglednem času, pa še prej se lahko začneš spet vozit. al se tu motim?
_Fingi_ Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 jaja... sej ne pravim, da nimate prav. pravim samo, da če človek ne more nečesa sam porihtat doma, a ni boljš da pelje na servis, kjer mu zadevo porihtajo v doglednem času, pa še prej se lahko začneš spet vozit. al se tu motim? eh, tole s serviserji, je v velikih primerih hitrej če kr sam nrdiš :D
reesko Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Bok, It's me again em se je ze to kermu zgodilo... Motor dela normalo peleš se ampak obratomir skace ko prfuknen:D enkrat na 0 pol kr na 12:Dpol kr neki cajta na 0 i tk....to mi zdj 2gi dan dela :eek: drgac peles se normalno .) :hmm: to je blo pr men..aku je kriv štrom ga jebe .) p.s. ni aku. kriv :grrr ti pa tišina...aku je kriv ;) upraš rožleta pa jst ti povem..pa še kdo bo zravn povedu ;)
JeRn3j Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Pa ga morm menjat al sm napolnem? če je aku... pol ga menjej poglej kok je kisline notr... oz. če jo je sploh kj .)
reesko Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 jah nafili ga...pol pa če bo spet to delal ga menji.. poglej kok kisline je...in če je ni dost...dej notr DESTILIRANO VODO...mtki uzem od likalnika :P
Maci Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 :OK: jutri na delo :grrr Tnx boys prpelte se kaj dol v Belo krajino gremo na pijaco ce na pa v zidanco je se 1000L vina za spit :evilgrin:
k0ci Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 jah nafili ga...pol pa če bo spet to delal ga menji.. poglej kok kisline je...in če je ni dost...dej notr DESTILIRANO VODO...mtki uzem od likalnika :P al pa če mate klimo doma uno cev odšraufaj iz odtoka ko kondenz dol teče pa daj v flašo da se napolni pa imaš destilirano vodo
reesko Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 al pa če mate klimo doma uno cev odšraufaj iz odtoka ko kondenz dol teče pa daj v flašo da se napolni pa imaš destilirano vodo haha....magajvr :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se