Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

al pa pejt na pumpo... liter je 48 centov :grim

Objavljeno

Bok, It's me again

em se je ze to kermu zgodilo...

Motor dela normalo peleš se ampak obratomir skace ko prfuknen:D enkrat na 0 pol kr na 12:Dpol kr neki cajta na 0 i tk....to mi zdj 2gi dan dela :eek: drgac peles se normalno .) :hmm:

men isto dela sam ne tuk extremno (bol pr visokih obrath)

haha....magajvr :D

:lol1: ki si pa zej njega najdo :D

Objavljeno

Meni je tudi v ponedeljek padla ta lužica v oči :D Se mi zdi da je to justaboy-eva bivša...

moja je ja....luzica je pa ze stara prijateljica tega motorja

ni tisto tastara rs-ka od justaboy-a tista tanova je pa bodoca masina od flejma hehe

tanova je ful divja....samo moja bivsa pa bol gre (kakdolgopress)

od jsutaboy-a je ja samo luža pa ziher ni od tega motorja. ker ko jo je še on imel ni delala tega. tam pa je od takrat še tak niso pomojem zakurblali

je od rske je :D ce je se oprali niso,kaj sele zakurblali,....luza se pa dela,ker nad auspuhom neki olje tece ven,....oz mozno da so jo zakurblali,ker to je delala,ko si vroco masino sparkiro

štrom ga jebe .)

p.s. ni aku. kriv :grrr

probaj akumulator napolnit al pa menjat,ce ne pa poglej ce mas une 3 sravfeke vredi zategnjene na zadni strani obratomerja(masko mors dol vzet),ker ce niso vredi zategnjeni ma vezje v obratomerju lufta pa ni fiksno in povzroca skakanje,....vsaj pr men je blo bols ce sem zategno

Objavljeno

kaj pa če probaš svečko zamenjat.......drugače je pa lahko le še špula....

svečko bom šu ta tedn kupt u trgoavto.

toj tut fotr reku da je lohk špula.

drgač pa ja.. v najhujšmu primeru je CDI :headbang:

sj se bomo enkrat krančani skp dubil nek, pa mal pogledal moj motor :blush: če se vm bo dal :P

Objavljeno

svečko bom šu ta tedn kupt u trgoavto.

toj tut fotr reku da je lohk špula.

drgač pa ja.. v najhujšmu primeru je CDI :headbang:

sj se bomo enkrat krančani skp dubil nek, pa mal pogledal moj motor :blush: če se vm bo dal :P

hm, v trgoavtu sm že jest sprašvov za NGK pa Denso svečke, pa niso mel :BUA:

Naša postojanka so nekako Zbilje ratale, so zmeri fajn pičke tm pa baje ena dobra kelnarca.Sej se mormo v kratkem spet dobit, da se spoznamo pa, da mitofreak prpele svojo pridobitev pokazat :OK: Tko, da spremljej redno 125ke se javijo temo pa boš vedu kdaj bomo tm pa se prpeleš spotoma mem al pa se v Kranju nekje dobiva pa vozm pred tabo, če bi blo slučajn kej narobe z motorjem ;)

:grim :grim :grim :yea1:

Objavljeno (popravljeno)

hmm, kaj pa olje za mešanco? a to pa majo v trgoavtu? k ne mislm kupvt petrolovga :D

Priporočam Motul 710, malo višja cena opraviči kvaliteto ;) Pri Vombergarju je mislm, da 18€

Popravljeno . Popravil Roky
Objavljeno

če koga zanima tuono se prodaja po 2950.- E , je letnik 2004 ma 5200km prvič je biu registreran leta 2006(april), nima 0 predelav, redno serviseran, pravkar s servisa, ful lepo uzdrževan, če koga zanima nej piše....

Objavljeno

ka pa mašino ma isto ko rska

al ma kej prirejeno

sm pa jst tud razmišlu o njem sam pol je pršla tanova rska vn :OK:

Objavljeno

A kdo mogoče ve kje bi lahk naroču dihtunge?? K un pedr mi jih bo pošilu še ene pol leta tko da se bom verjetn lih drugo sezono začel vozt... :headbang: :headbang:

Objavljeno

spet jest težim!! :) :) dejte mi prosim povedat kje točno se nahaja antivbriacijska gred?? vem samo da je na levi strani, sm kje (spredi zadi) ?? pa kakšno to sploh zgleda?? če kdo kšno pametno sliko najde k se lepo vidi antivibracijska gred nej jo senda!! prosm pomagajte, k bomo u sobot popravlal motor!!!!! hvala usm k boste pomagal!!!!!!! :worship: :worship: :worship: :worship:

Objavljeno

ko boš vzel pokrov sklopke dol boš videl 2 plastična zobnika in desni je od antivibracijske gredi levi pa od glavne gredi.

post-5879-1179505142_thumb.jpg

Objavljeno

[attachmentid=97555]

ubistvu ti je pa bikerboy že use opisal :)

post-10875-1179507020_thumb.jpg

Objavljeno

ka pa mašino ma isto ko rska

al ma kej prirejeno

sm pa jst tud razmišlu o njem sam pol je pršla tanova rska vn :OK:

vse je isto :) sam da je to kao RS-ka brez plastik...pa tu pa tam so kaki vizualni deli spremenjeni

Objavljeno

pol pa more jet :OK:

Objavljeno

pol pa more jet :OK:

jet? to pomeni it? :P

Rska gre vseeno bolj...

Objavljeno (popravljeno)

Rska gre vseeno bolj...

to tud grčar piše...temu se reče ZAHOJENA slovenščina...sam čudn da o grčar govori k je iz lj...ponavad to na kmetih govorijo(na naših koncih)

Popravljeno . Popravil reesko
Objavljeno

Rska gre vseeno bolj...

ja mašina je čist obična, tko k od rske tastare, ma isti frgazr use, edin če gre slabš je zrd aerodinamike k nisi tok "skrit" za masko, šipco ... na motorji ni 0 delan razn mogoče pride nova krivina, sam newem... :P :P :P

Objavljeno

zaka bi zej novo krivino gor devu ce prodajas... :hmm:

Objavljeno

kupca hoče mal zrajcat :D

Objavljeno

sej a si nisi ti sam zrihtu tist..pa ti usen ni delal...a si tud ti meu napako :devil:

am jst tele gredi nism vun dajov nikol... sm sam zobnike štelov pa take pizdarije... gredi nism pa nikol ven dajov... glede napake... pa nebi nč vedel :)

Objavljeno

Tle bi jst še neki povedou.

Tud k sm šponu ketno sm opazu da so odstopanja med cahni al pa če vzameš šubler pa zmerš. Naprimer naštelaš levo in desno stran na isto črtico, pol pa uzameš šubler pa je na eni strani usaj 1mm več kukr na drugi. Kaj naj pol gledam? Šubler al cahne?

cahne... ker so cahni tko kot morjo bit, da je guma naravnost!!!

ni nujn...kle pr ketni je kurac....zato ker loh da je ena stran nihajke krajša k druga...in je težko to rečt ;)

:yes:

vem da si štelu..sam a nsi ireku da si dau na cahne..pa da ti je še zmer tresl?..loh da je blo narobe označen tko k pr men.. ;)

pol so pa na servisu gledal kok visok je bat itd..tko k je men vegl gledu...

ma važn da men mito gre k burja...kdaj greva dragat jernejči :devil:

ti pa tvoj mito :slap: :lol1:

Objavljeno

ni nujn...kle pr ketni je kurac....zato ker loh da je ena stran nihajke krajša k druga...in je težko to rečt ;)

pol ne bi cahnov kr tko nardil, bi jih pač mal zamaknil, ti motorji niso kitajski da bi kar tam dal enmu frocu fleksarco u roke pa naj dela cahne

Objavljeno

pumoje da pr mojmu motorju svečka ni fuč, k če bi bla fuč bi motor nagajou že pr nizkih obratih.

prejle sm ga šu mal sprobat (ker sm že skoraj zdrou) in je delou dokaj "normalno" dokler ga nism spustu na višje obrate, pridem do okoli 9000rpm v 3. ali 4. prestavi in mi motor umre. poj pa čakam k mau prtegnen ob cesti da motor spet zalaufa čez kšne 3min. in se nesrečno domov odpelem z nizkimi obrati pri 60km/h :glare:

upam d ni CDI fuč.

nč.. zdj grem pa gledat Eurosport :)

Objavljeno (popravljeno)

pumoje da pr mojmu motorju svečka ni fuč, k če bi bla fuč bi motor nagajou že pr nizkih obratih.

prejle sm ga šu mal sprobat (ker sm že skoraj zdrou) in je delou dokaj "normalno" dokler ga nism spustu na višje obrate, pridem do okoli 9000rpm v 3. ali 4. prestavi in mi motor umre. poj pa čakam k mau prtegnen ob cesti da motor spet zalaufa čez kšne 3min. in se nesrečno domov odpelem z nizkimi obrati pri 60km/h :glare:

upam d ni CDI fuč.

nč.. zdj grem pa gledat Eurosport :)

glih tako je lahko svecka, ni nujno da fela v celoti, pac pri visjih obratih ne da iskre, js sm meu skor identicn problem ko ti...men je zamorilo motor nad 7000 obrati ali pa na vec kot tricetrt odprtem gasu.........no pa sm zamenju, pa je blo ok

Popravljeno . Popravil vision
Objavljeno

tak problem je meu en na mitotu..kva je že un...na msnju ga mam no :D nevem kdo uglavnm en kle na forumu :P

zdele sm prašou enga kolega pa je reku d je ECU čip frjetn zanč. tko da to pride ene 40k SIT.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!