Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

kdo kol ono prodaja krepko pretirava s ceno....

jaz sem 2003 letnik prodal za 2000€

Objavljeno

ka zdaj pa vsi se vedno spite :D

jaz se po dobrih 3 urah spanca odpravlam v solo :P

fajn bodite,pa ne prevec strani nabit

Objavljeno
ka zdaj pa vsi se vedno spite :D

jaz se po dobrih 3 urah spanca odpravlam v solo :P

fajn bodite,pa ne prevec strani nabit

no ja.....to glih ne vem kak je v to temo prislo....ker sem v 125ke javte se piso :hmm:

Objavljeno

Nekak je ušlo, kkdo bi vedu :whistle:

Objavljeno

Kot prvo pozdrav vsem skupaj!

Premisljujem o nakupu Aprilie RS 125 in sicer vem za eno ki je lepo ohranjena, ima 22 000 prevozenih s tem da je bil bat menjan pred 4000 za kar ima servisno knjigo in racune. V motor je bilo vedno toceno olje Castrol TTS. Fant je sicer padel ampak z motorjom a ni bilo nic hujsega(razbil je masko, luc in podrsal ga je).To je zdaj vse lepo porihtano. V motorju je RAVE ventil, ima nove gume, ploscice in K&N filter. Cena je pa tam okoli 2000 eur za letnik 2001 s tem da je prvic vozen 2002.

A je motor vreden tega dnarja in kaj moram paziti pri nakupu Aprilij??

Prosim za nasvete in LP!

Objavljeno (popravljeno)
Kot prvo pozdrav vsem skupaj!

Premisljujem o nakupu Aprilie RS 125 in sicer vem za eno ki je lepo ohranjena, ima 22 000 prevozenih s tem da je bil bat menjan pred 4000 za kar ima servisno knjigo in racune. V motor je bilo vedno toceno olje Castrol TTS. Fant je sicer padel ampak z motorjom a ni bilo nic hujsega(razbil je masko, luc in podrsal ga je).To je zdaj vse lepo porihtano. V motorju je RAVE ventil, ima nove gume, ploscice in K&N filter. Cena je pa tam okoli 2000 eur za letnik 2001 s tem da je prvic vozen 2002.

A je motor vreden tega dnarja in kaj moram paziti pri nakupu Aprilij??

Prosim za nasvete in LP!

Ne vem če je vse to res je pomoje kr vredu! Sam kokr vem je justaboy prodal aprilio za 2000€ 2003 letnik!!

Po svojih izkušnah...pejd probat pelat pa že nekak vidš kašna je stvar!

Al pa uzam koga sabo k se spozna...

Drgač pa Aprilia rulz :winkiss: :whistle:

Popravljeno . Popravil Ven0m
Objavljeno
Ne vem če je vse to res je pomoje kr vredu! Sam kokr vem je justaboy prodal aprilio za 2000€ 2003 letnik!!

Po svojih izkušnah...pejd probat pelat pa že nekak vidš kašna je stvar!

Al pa uzam koga sabo k se spozna...

Drgač pa Aprilia rulz :winkiss: :whistle:

Pelal sm se danes z njo in gre lepo.

A misls da je to prevelika cena?? Sam justaboy jo je res prodal za 2000. Kolk je taksnih primerkov?? :rolleyes:

Objavljeno
Pelal sm se danes z njo in gre lepo.

A misls da je to prevelika cena?? Sam justaboy jo je res prodal za 2000. Kolk je taksnih primerkov?? :rolleyes:

Objavljeno

jaz sem konec lanske sezone prodal 2004 letnik za 2700. resda sem enega lepo nasral.

glej glede na to da je skipana in če so res 22k km realno ker moja jih je imela isto. je to taka cena bolj tam za 1600-1800 če so nalepke res vse tip top še mogoče. več vsekakor ne

Objavljeno
jaz sem konec lanske sezone prodal 2004 letnik za 2700. resda sem enega lepo nasral.

glej glede na to da je skipana in če so res 22k km realno ker moja jih je imela isto. je to taka cena bolj tam za 1600-1800 če so nalepke res vse tip top še mogoče. več vsekakor ne

Ja kilometri so sigurn realni! Ta motor drugac prodaja moj frend in je prvi lastnik.

Objavljeno
Ja kilometri so sigurn realni! Ta motor drugac prodaja moj frend in je prvi lastnik.

pa ma zj use nalepke pa to poštiman???

Objavljeno (popravljeno)

hehe :lol1: :lol1: :lol1: tipo je misol da je marijo kupu :lol1: :lol1: :lol1: no pomojem je zdej motor že v grabnu, ker kurk je on furov :wacko: :wacko: :wacko:

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno
hehe :lol1: :lol1: :lol1: tipo je misol da je marijo kupu :lol1: :lol1: :lol1: no pomojem je zdej motor že v grabnu, ker kurk je on furov :wacko: :wacko: :wacko:

moreš mislit da je še celi. zdaj ga samo serviseji "napizdujejo " kaj mora vse menjat. hehe

Objavljeno

sem prodaj za 2000 ja.....s tem da je sla v trgovino,kjer se je naprej prodala za 2300 se mi zdi....je pa mela po stevcu 14k km,....drugace pa najmanj 9k vec(tolko sem jaz nazaj prevrtel)....pa se kakih 10k zraven mogoce :P

vizualno pa je bila lepo ohranjena,....kar se pa masine tice je pa povsem druga zgodba

Objavljeno
sem prodaj za 2000 ja.....s tem da je sla v trgovino,kjer se je naprej prodala za 2300 se mi zdi....je pa mela po stevcu 14k km,....drugace pa najmanj 9k vec(tolko sem jaz nazaj prevrtel)....pa se kakih 10k zraven mogoce :P

vizualno pa je bila lepo ohranjena,....kar se pa masine tice je pa povsem druga zgodba

hehe :rolleyes: Ta RS-ka je lepo ohranjena i vizualno in po motorju :naughty:

Objavljeno

samo vseeno s ceno pretirava,glede na km

Objavljeno
samo vseeno s ceno pretirava,glede na km

Nevem tocno ki nism tega spremljal. Kolk bi pa bla realna cena??

Objavljeno

če hočš vizualno in lepo ohranjeno rs ko ti jo jst prodam za 2700€pa ima 14.000km popolnoma realnih .) 2002 v temi slikce motorjem 125-250ccm maš tudi 2 najnovejše slikce ;)

Objavljeno
..je pa mela po stevcu 14k km,....drugace pa najmanj 9k vec(tolko sem jaz nazaj prevrtel)....pa se kakih 10k zraven mogoce :P

alo kako pa števc nazaj zavrtiš?jst bi ga tud mogu kej :P

Objavljeno

Aprilia se zdej pa res prodaja.... če kdo kupi prow...za ceno se da zment... drugače bo pa še en let ostala pa bo šla v predelavo.. :unsure: :unsure:

Objavljeno

se mi zdi da se ga sam naprej vrti...

Objavljeno

Tebe so kilometri zadnič zjebal a :P

Objavljeno
Tebe so kilometri zadnič zjebal a :P

ma dej :headbang:

kr neki je zamoril un...fafa mi nej rit ;)

Objavljeno
ma dej :headbang:

kr neki je zamoril un...fafa mi nej rit ;)

rit kosmato pravš :naughty:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!