norc 16 Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 sej glih dans sm biu na apriliji da bi ka gupu ce bi biu tm nekje zmerna cena...sam je biu pa 185€....nwm tok pa nebi dau ....nikollll po polovični ceni ti ga zrihtam
Roky Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 kaj to misliš dat na staro rsko nov dušilec da te razočaram nepaše ker ima šrafe narejene kontra ko stara. tak da ti dušilec stoji po prek ne pa ravno. pa še na začetki in na konci dušilca je slepi prostor ki jemlje moč. pomoje hoče on to spravt na TZR125, ki pa ima dušilc na drugi strani kot RS :hmm:
Matex_46 Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 Jst tud ne. Pomoje je najbolš kupt Gianelli al pa odprt avspuh od tastarih aprilij(a je to GP al ni?) kaj to misliš dat na staro rsko nov dušilec da te razočaram nepaše ker ima šrafe narejene kontra ko stara. tak da ti dušilec stoji po prek ne pa ravno. pa še na začetki in na konci dušilca je slepi prostor ki jemlje moč. :grim
Čamac Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 On ga hoče dat na TZR-ko tak da bo že malo uredil da ga bo spravo gor :) po polovični ceni ti ga zrihtam no evo sem ti reko da se bo hitro najdo :)
Cilindr Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 po polivicni ceni ahhaha... sej ves da ti dam 80 € za dusilc ja ce bi biu od akropovica...sej pravm en mi ze prodaja od mitota za 30 pa je reku da ce se bova resn zmenila mi ga da za 25 Pa nikol ni vredn 90€ dusilc ta to vemo usi klele;) ;) Ja na TZRjo bi ga dau=)sej bom jst ze to predelu tko da bo pasal=)
norc 16 Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 po polivicni ceni ahhaha...sej ves da ti dam 80 € za dusilc ja ce bi biu od akropovica...sej pravm en mi ze prodaja od mitota za 30 pa je reku da ce se bova resn zmenila mi ga da za 25 Pa nikol ni vredn 90€ dusilc ta to vemo usi klele;) ;) Ja na TZRjo bi ga dau=)sej bom jst ze to predelu tko da bo pasal=) glej sam si rekel da pride novi 185eurov tak da roba iz druge roke se ponavadi kopuje po polovični ceni tak da nejamraj če ti kaj nepaše.
Schmid87 Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 po polivicni ceni ahhaha...sej ves da ti dam 80 € za dusilc ja ce bi biu od akropovica...sej pravm en mi ze prodaja od mitota za 30 pa je reku da ce se bova resn zmenila mi ga da za 25 Pa nikol ni vredn 90€ dusilc ta to vemo usi klele;) ;) Ja na TZRjo bi ga dau=)sej bom jst ze to predelu tko da bo pasal=) poj pa ne jamri pa kup dušilc za 25€ :winkiss:
Aless Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 za vse ki vozite novo rsko....ce je kdo bol "potovaln" tip pa rabi kufer s polosco in nosilcem ki pase na tanovo rsko naj pove....jaz ga ne bom vec rabil....tako kot ne RAVEa
Cilindr Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 a bo cist nov al zapakeran ..??..rabljen=)...ne hvala...realno fantje..hvala=)
Matex_46 Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 a bo cist nov al zapakeran ..??..rabljen=)...ne hvala...realno fantje..hvala=) oj si biu ti mogoče na zadnji Maksi delavnici? se mi je zdel, d je en s TZR-ko prprdel :?
Aless Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 a bo cist nov al zapakeran ..??..rabljen=)...ne hvala...realno fantje..hvala=) norc 16 je po vsej verjetnosti imel v mislih moj izpuh....izpuh je NOV,...par km,brez kake praske,kaj sele da bi mel kaki kup saj notri kot naprimer stari dusilci....
FlamE#7 Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 A je kej poznat na motorju? K je men na tla padu sm sam žmigouc odlomu :whistle: A je gdo od vas rešu problem s prikazovanjem temperature motorja? Men zdej skor nikol več ne kaže, pa je nataknjen kabl na cilindru do konca. ja žmigovc je šu :P drgač pa dons sm kasko zavaroval.. foter je rekel naj si sam plačam nism meu nobene bonifikacije... pri ZM (prbl kot vse ostale) je blo 600€ :wacko: :wacko: :wacko: grem ju3 ze za zmigovc tja ej za usako prasko jih bom terju!!! :angry: :glare: poj pa ne jamri pa kup dušilc za 25€ :winkiss: sam res ! :photo: aja pa kaj bos daju na tisto tzro grdo staro tok lep pa nov dusilec? :P
Cilindr Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 oj si biu ti mogoče na zadnji Maksi delavnici? se mi je zdel, d je en s TZR-ko prprdel :? ne ne bl slaba.....jst mam spredno pa stranske plastike cist bele.. pa CASTROLl s crno gor pise=)
Cilindr Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 norc 16 je po vsej verjetnosti imel v mislih moj izpuh....izpuh je NOV,...par km,brez kake praske,kaj sele da bi mel kaki kup saj notri kot naprimer stari dusilci.... jah pa usen ni dusilc vredn 90 €....pa ce je zdele iz fabrke uzun...pomoje ga se iz fabrke ne prodajajo tok ampak sam te kle glumpci=)
mitiž46 Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 ja žmigovc je šu :P drgač pa dons sm kasko zavaroval.. foter je rekel naj si sam plačam nism meu nobene bonifikacije... pri ZM (prbl kot vse ostale) je blo 600€ :wacko: :wacko: :wacko: grem ju3 ze za zmigovc tja ej za usako prasko jih bom terju!!! :angry: :glare: sam res ! Ti jih kr terjej, sej si zadost plačou. Če se bodo pa kej kontra postaulal pa odvetnika uzem(dobr, sam za žmigouc glih ni treba k je 28€), boš vidu kok pol radi izprsijo €€€
mitiž46 Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 jah pa usen ni dusilc vredn 90 €....pa ce je zdele iz fabrke uzun...pomoje ga se iz fabrke ne prodajajo tok ampak sam te kle glumpci=) Ti sploh ne veš kakšne so cene od Aprilie s fabrke. To ti nategnejo na 1000% realne vrednosti, pa če čš kupi če ne si pa sam nared. Pr japoncih je pa to mal drgač...
k0ci Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 Ti jih kr terjej, sej si zadost plačou. Če se bodo pa kej kontra postaulal pa odvetnika uzem(dobr, sam za žmigouc glih ni treba k je 28€), boš vidu kok pol radi izprsijo €€€ ja seveda bo, tukaj je na javnem forumu šel razlagat kako mu je motor padel po tleh, šele potem ga je šel kasko zavarovat, zdaj bo pa terjal odškodnino :headbang:
mitiž46 Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 ja seveda bo, tukaj je na javnem forumu šel razlagat kako mu je motor padel po tleh, šele potem ga je šel kasko zavarovat, zdaj bo pa terjal odškodnino :headbang: A je s tem kej narobe? Sej zakon je zakon. Tud policaj če te vid da greš skoz naselje 120 če nima radarja ti ne more reč da si šou 120. Ti pač kasko zavaruješ in jim pokažeš razbite kose in če jim kej ni prow pa odvetnika pokličeš pol pa sam kimajo. Oni itak nočjo dat odškodnine zlepa, tud če si mel dejansko zavarovano ko si razbil, tko da na vsak način morš od njih zgrda terjat ker zlepa se ne da.
Cilindr Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 Ti sploh ne veš kakšne so cene od Aprilie s fabrke. To ti nategnejo na 1000% realne vrednosti, pa če čš kupi če ne si pa sam nared. Pr japoncih je pa to mal drgač... sej vem japoncki so pocen=D sam se grem stavt da tut iz fabrke ne prde dusilc 90 € pa tut ce je od aprliije ...ma sej nima veze=) sam k je tok sexy tale dusilc=D sej bom probu sam nardit =D
k0ci Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 A je s tem kej narobe? Sej zakon je zakon. Tud policaj če te vid da greš skoz naselje 120 če nima radarja ti ne more reč da si šou 120. Ti pač kasko zavaruješ in jim pokažeš razbite kose in če jim kej ni prow pa odvetnika pokličeš pol pa sam kimajo. Oni itak nočjo dat odškodnine zlepa, tud če si mel dejansko zavarovano ko si razbil, tko da na vsak način morš od njih zgrda terjat ker zlepa se ne da. hja to je isto kot bi se nekdo npr. danes polomil, jutri bi se pa šel zavarovat na vse zavarovalnice za najvišjo možno vsoto in potem kasiral, tako ne gre veš če je kasko zavaroval včeraj mu velja od včeraj naprej in ne tudi za nazaj
kukec1 Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 pr poškodbah telesa je to drugo.. nemorš 3 dni po poškodbi it k dohtarju ker bodo zgruntal....za kasko pa...kak bodo te oni vedli da si je žmigauc polomo predn je zavaroval??
Aless Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 kdo je na novi aprilii ze menjo auspuh? Rabo bi se fedre pa un del ko pride auspuh na cilinder pritrjen....ce je kdo tak dober da bi mi za 3 tedne posodo....pa ploscico za na cilinder(original)
Drejo Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 Fora kaska je da ima 1% odbitne postavke od novega motorja..se pravi če je nov motor vreden 4000€ je to 40€...se pravi da se ne splača it gor za žmigovc kr boš ubistvu v minusu...tut zavarovalnice niso tok neumne
norc 16 Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 kdo je na novi aprilii ze menjo auspuh? Rabo bi se fedre pa un del ko pride auspuh na cilinder pritrjen....ce je kdo tak dober da bi mi za 3 tedne posodo....pa ploscico za na cilinder(original) mam jaz doma vse tvoje dele dobiš toti teden.
k0ci Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 pr poškodbah telesa je to drugo.. nemorš 3 dni po poškodbi it k dohtarju ker bodo zgruntal....za kasko pa...kak bodo te oni vedli da si je žmigauc polomo predn je zavaroval?? saj pravim da je vse raztrobil na javnem forumu :headbang:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se