_Fingi_ Objavljeno December 25, 2007 Opozori Objavljeno December 25, 2007 Ja sej na to sem ciljal, da ti ga tko ocenijo (po evrotaxu) da je za zjokat :rolleyes: :rolleyes:
kukec1 Objavljeno December 25, 2007 Opozori Objavljeno December 25, 2007 http://www.dat.de/fzgwerte/index.php?actio...tamp=1198614309 na tej strani naračuna okol 1200€
Climber116 Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 js mam pa še par uprašanj, ko zdej čez zimo počas motor rihtam... 1. svečka je čist črna, še zavsak ko sm jo gledu, tak da bi lahk mal več zraka dobu. Zdej me pa zanima kok je s tem air boxom, ka je treba z njim nardit? 2. kok na tisti črpalki naštimam da mal večjo mešanco dela, zdej ko bom še krivino menju, pa ne bi rad da ribne kej :rolleyes: pa prosim ne mi z iskalnikom težit, kr sm dve uri po tej temi iskal še za druge stvari to se mi pa ne da več :whistle:
_Fingi_ Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 Eh... če je svečka črna... lahko, obrneš vijak zravn tistega za štandgas štelat, za kkšne pol obrata v desno, se pravi zapreš, da dobi manj bencina v mešanico; lahko spustiš iglo lahko pa daš manjšo dizo. Odvisno, pri kakšnih obratih recimo se ti svečka tako obarva. Jest bi reku da bi blo najbolj kr iglo spustit, ker če boš dajov drug auspuh, pol nebi blo fajn manjše dize dajt. Aja, al pa, če hočeš, pr airboxu, maš na vrhu iz njega dve cevki. Pa ena je zamašena. Še tisto odmašiš, pa je to to.
FlamE#7 Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 jap prov je povedu... sam jst nebi nc stelu dokler ne das krvine gor k pol je cist neki druzga... mesanco olja pa tist sravf odtegnes na pumpici za olje (k je gor iz rezervoarja cevka pritrjena. :worship:
_Fingi_ Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 (popravljeno) Flame, sicer ne vem kako je pri Aprilii, samo, pri Cagivi si količino olja nastavljal na tistmu šraufku k pride zajla do pumpe, ne cevka iz rezervoarja? Aja, popravlam, sm te narobe zastopil (sm mislil da bi ti odtegnil šraufek na cevki :blush: ). Ja, sej ubistvu je vrjetno samo en šrauf, pa se tistega odtegne. Popravljeno December 27, 2007. Popravil _Fingi_
_LuX_ Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 Pr Aprilii je isto, tm maš šraufk skozi katerga gre zajla.
bugimen Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 flame mislis zajlo sponat mislm bl k je nasponana zajla vec olja dobi masina a je tak?
_LuX_ Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 flame mislis zajlo sponat mislm bl k je nasponana zajla vec olja dobi masina a je tak? Ja bl odšraufaš šrauf, več olja dobi
womlan Objavljeno December 29, 2007 Opozori Objavljeno December 29, 2007 flame mislis zajlo sponat mislm bl k je nasponana zajla vec olja dobi masina a je tak? ja bl kt ti tist šrauf odtegneš s tem zajlo bl nategneš to pomeni da dobi več olja...
Climber116 Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Ima gdo iz Celja in okolice odprto krivino za prodat?
norc 16 Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Ima gdo iz Celja in okolice odprto krivino za prodat? mb -> ptuj
Climber116 Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 dejte na ZS če še ma gdo, da ne bomo preveč smetil :whistle:
JeRn3j Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 ma kdo dizo 128 za prodat? mam sam 130 če rabš :) povej drgač kaj si menjov da rabš 128 ko, pa ti povem če bo kul :)
JeRn3j Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 (popravljeno) đianeli fajfa :whistle: ostalo use original odblokiran dellorto 28mm, airbox odčupan?? 128 :grrr 125 :grim :OK: Popravljeno Januar 3, 2008. Popravil JeRn3j
_LuX_ Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 ostalo use original odblokiran dellorto 28mm, airbox odčupan?? 128 :grrr 125 :grim :OK: ej a mi lohk poveš kera diza je kej za mojga primerna, če se ti slučajno kej sanja? ETX, odblokirana, dellorto 28mm
JeRn3j Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 (popravljeno) ej a mi lohk poveš kera diza je kej za mojga primerna, če se ti slučajno kej sanja? ETX, odblokirana, dellorto 28mm hihi no ja najbrž bi 123 najlepš zasvirala :grim tud 120 bi šla :) pomojem bi bla najbolša isto k sm jo fafexu notr fuknu ... to je bla pa 123 če se ne motm ... al pa 122 :hmm: Popravljeno Januar 3, 2008. Popravil JeRn3j
_LuX_ Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 hihi no ja najbrž bi 123 najlepš zasvirala :grim tud 120 bi šla :) pomojem bi bla najbolša isto k sm jo fafexu notr fuknu ... to je bla pa 123 če se ne motm ... al pa 122 :hmm: hah zdej mam pa ene 94 al pa 95 notr
JeRn3j Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 (popravljeno) hah zdej mam pa ene 94 al pa 95 notr ja le zakaj piše pol etx zaribana :whistle: večjo dizo daj pa bo :whistle: ni pol čudno da vsi pizdijo kak motorji ribajo, če mate pa take štose v motorih :) Popravljeno Januar 3, 2008. Popravil JeRn3j
_LuX_ Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 (popravljeno) ja le zakaj piše pol etx zaribana :whistle: pa maš drgač tud ti rotax 123? ker če ni tale 123 pol to ni to :) rotax 122 je, a misliš da je tolk razlike med mašinama? Drugače pa ni to vzrok da je zaribala, fora je v temu ker je v aluminjast celindr nabita gusasta puša in mi je zarad različnga raztezanja materialov celindr ratov ovaln Popravljeno Januar 3, 2008. Popravil mad driver
JeRn3j Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 rotax 122 je, a misliš da je tolk razlike med mašinama? Drugače pa ni to vzrok da je zaribala, fora je v temu ker je v aluminjast celindr nabita gusasta puša in mi je zarad različnga raztezanja materialov celindr ratov ovaln hehe sm popravu ... pomojem ni to tok bistva ... kukr vem je edina razlika bolj ko ne da je serijsko rave pa to je to... res pa je da je na rotaxu 122 fergi ponavad 34mm ... vsaj pr rs ki je tk :hmm: glede cilindra je pa tole ena velka štala... pomojem boš mogu kar komplet cilinder menjat ker ven da pri avtu je cela pizdarija če se to zgodi... pa če maš 28mm bi moglo bit tam okol 120 ... če maš pa 34mm je pa tam 150+ diza
_Fingi_ Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 ETX ma ta, 11kw verzija 95 v originalu :whistle: ker se tud ne vrti na takih obratih kot RS, pa se izpusn kanal je manjsi ce se ne motm kot pri RS. Tud nima odpritine za RAVE.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se