Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
ETX ma ta, 11kw verzija 95 v originalu :whistle: ker se tud ne vrti na takih obratih kot RS, pa se izpusn kanal je manjsi ce se ne motm kot pri RS. Tud nima odpritine za RAVE.

hihi pol je pa čist druga scena ane :)

sam useen bi mogu menjat če je odblokeral... pa glede na pa naj pol da okol 100 al pa še mal :)

Objavljeno

Dost ja... pomoje bi mogu dt nekje okol 110 max... čeprov, je težko tkole kr ugibat an... glede na to, da ma zdej 95, pa ma obe cevi v ariboxu odprte... rska ma pa eno zaprto, pa ma 115 al kok že?

Objavljeno
Dost ja... pomoje bi mogu dt nekje okol 110 max... čeprov, je težko tkole kr ugibat an... glede na to, da ma zdej 95, pa ma obe cevi v ariboxu odprte... rska ma pa eno zaprto, pa ma 115 al kok že?

ja v čistem stocku ma 115... ko se airbox odpre bi blo tam 120 treba dat... pol če še blokado daš ven ni treba menjat, če daš pa še kakega điannellija pol bi bla pa 125 prava :)

Objavljeno (popravljeno)

Priporočam kakega serviserja ker takole ugibanje je kot igranje ruske rulete. Če si ga odblokiral kakor razumem daj notr enako dizo kot jo majo odblokerane rse. Gusasta puša pa nebi smela bit problem vedno se je dala taka puša notr pa ni meu noben problema. Pa ne verjamem da bi zarad premajhne dize ribalo prej bi verjel da zard preveč zraka. A sta dve odprtini v airboxu že original?

Popravljeno . Popravil Dolee
Objavljeno

Če bo dal na odblokirano ETX enako dizo kot na odblkirano RS, bo 100% prevelika diza :whistle:

Pa, za vsako malenkost tud ni treba motor h serviserju vozt. Neki se pa lahko tud sam naučiš šraufat.

Objavljeno
Priporočam kakega serviserja ker takole ugibanje je kot igranje ruske rulete. Če si ga odblokiral kakor razumem daj notr enako dizo kot jo majo odblokerane rse. Gusasta puša pa nebi smela bit problem vedno se je dala taka puša notr pa ni meu noben problema. Pa ne verjamem da bi zarad premajhne dize ribalo prej bi verjel da zard preveč zraka. A sta dve odprtini v airboxu že original?

1. serviserja ne rabš... ker dela tko k recmo da bi sam to delov... da dizo mal poštela sproba... če ni toto zamenja itd.

2. glede na to da nisi niti prebral ni enak motor kot pri rs ki torej bo 120diza+ občutno prevelika

3. zaradi premajhne dize riba riba... :grim kr prašej tvoje mehankarje

4. zrak se da regulirat... tudi zarad premočne/premajhne mešance zrak/benz motor rad zariba

thats it... :OK:

Če bo dal na odblokirano ETX enako dizo kot na odblkirano RS, bo 100% prevelika diza :whistle:

Pa, za vsako malenkost tud ni treba motor h serviserju vozt. Neki se pa lahko tud sam naučiš šraufat.

eh ja

točno o tem sm opisal moj naslednji članek.. že cca. 70 dans :D

Objavljeno

Ne samo ti iz izkušenj povem da je bolš tko ;) sm meu rso velik časa in kar kol nespametnga delat pomen ribanje in ostalo.

Objavljeno (popravljeno)
Ne samo ti iz izkušenj povem da je bolš tko ;) sm meu rso velik časa in kar kol nespametnga delat pomen ribanje in ostalo.

tud jst sm jo meu

pa ti tud povem da so serviserji za en kurac :OK: smo kr doma pošravfal ... pa tud nč ni ribal :grrr

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

zdaj pa povej kje je razlika, če je diza premajhna je logično, da dobi potem motor preveč zraka

seveda moraš na to gledat tako: premalo bencina v mešanici neposredno pomeni tudi preveč zraka

Objavljeno

Jernej sm ti poslou že pm. sej se me najbrš še spomnš RS maniac. No jst sm veglu ( serviser) dost zaupu pa je na koncu use štimal tko kokr je mogl. Pravim da hitr pride do kšne lastne napake ki se serviserju dobrmu ne more zgodit.

Objavljeno

Zadnjih 10 objav je blo pobrisanih, ker se niso navezovale na temo :trance_33_sleep:

Objavljeno
ostalo use original odblokiran dellorto 28mm, airbox odčupan??

128 :grrr

125 :grim :OK:

Ja itq, vse odprt pa odčupan!

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno
1. serviserja ne rabš... ker dela tko k recmo da bi sam to delov... da dizo mal poštela sproba... če ni toto zamenja itd.

2. glede na to da nisi niti prebral ni enak motor kot pri rs ki torej bo 120diza+ občutno prevelika

3. zaradi premajhne dize riba riba... :grim kr prašej tvoje mehankarje

4. zrak se da regulirat... tudi zarad premočne/premajhne mešance zrak/benz motor rad zariba

thats it... :OK:

eh ja

točno o tem sm opisal moj naslednji članek.. že cca. 70 dans :D

Dj sam nek mi povej kaj morem pogledat pa na kaj morm pazt, da bom prav naštelu to mešanco zrak/benz...

Zto k sm opazu da je men bat lih zard tega zbrusl k nism mel prav naštelan.

tud jst sm jo meu

pa ti tud povem da so serviserji za en kurac :OK: smo kr doma pošravfal ... pa tud nč ni ribal :grrr

Ja jz hodm za serviserja...bomo vidl čez 2 let kašn bom :D

Objavljeno

zdele sm nesu predračun na zavarovalnco. in so rekl da bom dobu ukol 800-1000€, toj pa to. zdj pa kdaj bom to dobu, se pa tut ne ve. ker niso še dobil zapisnika od policije.

amm.. zdj pa nevem kva nj :D a kdo kup RSko za ukol 900-1000€? :D prodal mu jo v celoti. :D je še zmer vozna pa to, sam pač ma praske :D

Objavljeno
zdele sm nesu predračun na zavarovalnco. in so rekl da bom dobu ukol 800-1000€, toj pa to. zdj pa kdaj bom to dobu, se pa tut ne ve. ker niso še dobil zapisnika od policije.

amm.. zdj pa nevem kva nj :D a kdo kup RSko za ukol 900-1000€? :D prodal mu jo v celoti. :D je še zmer vozna pa to, sam pač ma praske :D

maš mogoče kšno sliko? me zanima kok je od nje ostalo :P

Objavljeno
maš mogoče kšno sliko? me zanima kok je od nje ostalo :P

amm, k bo sončn vreme, jo bom dou iz garaže pa prpopou par slikc sm gor.. bom slikou vsako prasko pa razpoko posebej.. :) čist vse.

drgač pa plastika je popokana/počena pa popraskana, pa nosilc spredej je pač skrivlen, to se skrivi pr vsakmu k pade in poj je use našponan, to se sam mal odkrivi pa je ql :)

uglavnm, k bo sonce bom slikou s telefonam od bliz.. da se bo saj kj razločl :D ker mam švoh fotoaparat :D

Objavljeno
ostalo use original odblokiran dellorto 28mm, airbox odčupan??

128 :grrr

125 :grim :OK:

jery sej ves da to nemors tko govort.. baje da je celo pr usakem motorju klahko drgacna 2+- mi je reku un pero...

lej tole je igranje ruske rolete cisto in kaj misls da ti bo najvec pobral dnarja ? ja tocno za nastelanje razmerja... najprej das velko tko da zih ne zariba pol pa zmeri manj ko pa prides na prbl. kavno (beri ne lesnikovo ampak bolj med crno pa rjavo) barvo pa stelaj se z ventilckom za zrak. tist daje v velikih obratih tudi velike razlike...

ne nista dve samo ena je na bolj tanovih...

če kdo kopuje rsko evo jo od bratranca res ohranjena pa 100% realni km http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=1814210

on je v 2 letih naredo max 2-3k km

heh jst sm meu tut 7k u dveh letnih ja... :alien1:

ok evo fanticki sm se mal javu ni kej prevec novga... uglavnm tok da boste vedl sm dubu kolen original 34 (tak k je biu u cestrfildkah) biu je 40€. pa mam se ene par problemov kot naprimer da sm lastnorocno odtrgal karbon na dusilcu tako da se lahko vrti :D pa tista sonda za tacko da crkne motor sm odtrgu enkrat pa tko... sam sej bo :D

aja boys a mi date cifro prosim za servis arai celad ce kej veste?

pa se eno uprasanje- enkrat sem v robnik ceste malce priletel z izpuhom- ze skoraj kjer se zacne odebeljeni del (ce gledamo iz cilindra ven pol k gre dol krivina k ze cist zavije se mal naprej k se ze razsiri mal) no in je recimo luknjica premera 1cm pa udrta pol cm. nek strovkonjak v tem segmentu mi je reku da pac to ni panike pr 2t pa sploh ne pa me se od vas zanima mnenje? sej cene bom ven povleku sam a je mozno da se kej pozna to?

lp Boh

Objavljeno
pa se eno uprasanje- enkrat sem v robnik ceste malce priletel z izpuhom- ze skoraj kjer se zacne odebeljeni del (ce gledamo iz cilindra ven pol k gre dol krivina k ze cist zavije se mal naprej k se ze razsiri mal) no in je recimo luknjica premera 1cm pa udrta pol cm. nek strovkonjak v tem segmentu mi je reku da pac to ni panike pr 2t pa sploh ne pa me se od vas zanima mnenje? sej cene bom ven povleku sam a je mozno da se kej pozna to?

lp Boh

toj tista scena, resonanca pa to :)

pumoje ni glih fajn da je tm lukna. ker poj ne deluje več tko k bi mogl.

Objavljeno

luknjica res ne, če je vdrto tak mal kot si napisal pa ni panike, tam pa samo nekaj našvasaš gor pa bo

Objavljeno

jaja ni lukne nc bat udrto je ene max pol centi mogoce 3mm.. kaj nej zašvasam?

lp Boh

Objavljeno

Mislil je v primeru da maš luknjo, drugače pa sam tist železo vn potegnešpa je to to :)

Objavljeno

če je sam tok vdrto pusti, ni panike

mislil sem da zašvasaj če je luknja ja :yes:

boš pa težko tisto vdrtino poravnal........zdaj da bi s tistim ko eno palčko pripikaš gor z švasanjem pozabi, ker so stene izpuha kar debele in ukrivljene, tako da na noter se ga še da vkrivit, ven potegnit pa je zelo težko........edino tako bi lahko da bi zvrtal luknjico in potem z nečim poravnal, samo se ne splača, razlike ne bo pa če je tako kot je al pa ravno kot je bilo

Objavljeno

no, js sm zdele motor poslikou, mislm da vse praske pa to :)

zdj morm dt pa slike iz telefona na komp.. sam se pumoje use bl švoh vid, ker mam ČIST u kurcu fotoaparat na telefonu :)

aja, pa plastika mislm da sploh nobena ni počena.. sam use je našponan mal pa popraskan.. toj pa mislm da to.

slike pridejo kmalu :)

Objavljeno

post-5337-1200405193_thumb.jpg

upraskan lonc.

post-5337-1200405203_thumb.jpg

zadnja leva stran

post-5337-1200405217_thumb.jpg

leva stran oklepa

post-5337-1200405231_thumb.jpg

leva stran oklpea zgoraj

post-5337-1200405250_thumb.jpg

okrušena feltna (spredna)

post-5337-1200405263_thumb.jpg

sprednji del oklepa. našponana plastika zarad zvitih nosilcev (luč je cela)

post-5337-1200405275_thumb.jpg

sprednja strehca, sm jo našponov da se vid da je tm zlomlena.

post-5337-1200405289_thumb.jpg

desnji zgorni del

post-5337-1200405302_thumb.jpg

opraskane srednje vilce + strehca

post-5337-1200405322_thumb.jpg

desna stran oklepa

post-5337-1200405335_thumb.jpg

še ena slika kjer se vid da je use skp mal našponan.

P.S. še nekaj slik pride.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!