Schmid87 Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 slikan od spredaj (se vidi da sta nosilca (kjer sta špegla pršravfana) skrivlena na notr) riders point of view riders point of view2 opraskana leva ročka & utež & plastika prestavna tačka. to daš sam nov šravf notr pa eno gumico čez, paj ql. (se vid da sm že enkrat sam to naredu) prestavna tačka sprednji del tuki zgleda k da je use OK :) :closedeyes: zadnja guma (dokaj vredu ohranjena) --//-- še ene par slik pride :)
Schmid87 Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 (popravljeno) leva štanga pr balanci je skrivlena.. pride do gesta če ornk našponaš. tuki notr je mal skrivlena. spet slikan od spredi. again leva stran še enkrat slikan opraskan del feltne tuki je štekarčk za tačko. to sm pa šrejle opazu šele. zato mi pa ugasne če dam v prvo. to je treba sklopt again. no, to so slikce :) mislm da sm use poslikou kar je narobe na motorju. če pa kšnga še kj zanima nj pa tuki praša al pa po PM (kot ste nekateri že nrdil). Popravljeno Januar 15, 2008. Popravil FiFtY_
Schmid87 Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 Kuga si pa delu, fnte? nop. ena baba me je izsilla.
Schmid87 Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 aja pa mimo grede (za vse tiste ki vas zanima), komplet plastike (iz poliestra (mislim da)), pride 250€ (brez barvanja/nalepk) Komplet vsebuje: - Prednja strehica, - prednja maska - spodnja maska - pokrov rezervarja - zadek+ plata
_Misko_ Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 na začetku še ne zgleda da je kej velik sfukan sam pol se pa vid d je kr postran :) Kaj drgač prikazuje na RS-ki sredinski digitalni display(števc) na armaturki?
Schmid87 Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 na začetku še ne zgleda da je kej velik sfukan sam pol se pa vid d je kr postran :) Kaj drgač prikazuje na RS-ki sredinski digitalni display(števc) na armaturki? temperaturo, štoparica, napetost akumulatorja, ura
_Misko_ Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 (popravljeno) temperaturo, štoparica, napetost akumulatorja, ura hvala.Fifty vidm d je motor kr postran kva je blo pa s tabo si biu ornk poloman? Popravljeno Januar 15, 2008. Popravil _Misko_
Schmid87 Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 hvala.Fifty vidm d je motor kr postran kva je blo pa s tabo si biu ornk poloman? motor je postran sam zarad tistih nosilcov pr armaturki. druga je gištel in vse ostalo ravno. men ni blo nč.. mal noga popraskana.. toj pa to. mal sm se po tleh kotalu.. tko da hujšga ni blo :) najbl neumna izjava je bla k jo je podala voznica: js res nism vedla kaj bi nrdila, pa me je zgrabla panika, in sm kr gas dala.. :headbang: pač, baba :D
_Misko_ Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 motor je postran sam zarad tistih nosilcov pr armaturki. druga je gištel in vse ostalo ravno.men ni blo nč.. mal noga popraskana.. toj pa to. mal sm se po tleh kotalu.. tko da hujšga ni blo :) najbl neumna izjava je bla k jo je podala voznica: js res nism vedla kaj bi nrdila, pa me je zgrabla panika, in sm kr gas dala.. :headbang: pač, baba :D :lol1: :lol1: A feltna je kriva al je sam popraskana?Drgač zarad plastik zgleda k da je ceu motor zamaknen.
Schmid87 Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 :lol1: :lol1: A feltna je kriva al je sam popraskana?Drgač zarad plastik zgleda k da je ceu motor zamaknen. sam popraskana. vem ja da tko zgleda. kaj morem :)
Ven0m Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 sam popraskana. vem ja da tko zgleda. kaj morem :) ma kwa ti je z lučjo lol?
Schmid87 Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 ma kwa ti je z lučjo lol? kaj kva je z lučjo? nč.. dela, je cela :)
JeRn3j Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 temperaturo, štoparica, napetost akumulatorja, ura napetost akumolatorja :huh: prvič slišm .)
Schmid87 Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 napetost akumolatorja :huh: prvič slišm .) sm misliu da vse veš o apriliji..
JeRn3j Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 (popravljeno) sm misliu da vse veš o apriliji.. no dej bod prjazn pa mi slikej to ker res prvič slišm... za tanove vem da majo, za tastare pa po vsej moji mehankarski karieri tega nism opazil :) Popravljeno Januar 16, 2008. Popravil JeRn3j
Schmid87 Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 no dej bod prjazn pa mi slikej to ker res prvič slišm... za tanove vem da majo, za tastare pa po vsej moji mehankarski karieri tega nism opazil :) bi z veselam slikou, če bi dou lohk kontakt pr svoji.. ampak mam uničeno klučavco.. mogu bit spet na žičke.. amm, drgač pa piše V BAT.. poj je papisal napetost ukol 12.8 ..tm nek. (mal švoh) sj to lohk im_a_ridah potrdi.. k sva enkrat gledala kok ma kdo napetosti (k sva bla v LJ na avtomotorshow), ker on je naredu na svoji R6ki, en custom voltomer..
JeRn3j Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 (popravljeno) bi z veselam slikou, če bi dou lohk kontakt pr svoji.. ampak mam uničeno klučavco.. mogu bit spet na žičke..amm, drgač pa piše V BAT.. poj je papisal napetost ukol 12.8 ..tm nek. (mal švoh) sj to lohk im_a_ridah potrdi.. k sva enkrat gledala kok ma kdo napetosti (k sva bla v LJ na avtomotorshow), ker on je naredu na svoji R6ki, en custom voltomer.. res prvič slišm... pol maš pa ti eno čudno rs ko ... bom jst novga lastnika moje rs ke prašov da nej pogleda ker jst tega nism najdu :blink: edit: pa res piše u manualu :D nikol prej nism biu pozorn na tiste cifre :D se opravičujem :D Popravljeno Januar 16, 2008. Popravil JeRn3j
Schmid87 Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 res prvič slišm... pol maš pa ti eno čudno rs ko ... bom jst novga lastnika moje rs ke prašov da nej pogleda ker jst tega nism najdu :blink: sm zdele še v manual pogledou kere funkcije ma tist digitaln prikaz.. in piše: - TEMP H2O (temperatura hladilne tekočine) - V BATT (napetost akumulatorja) - TIME (nastavitev ur/minut) - LAP (kronometer) drgač je možn da si spregledou tist :)
Ven0m Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 res prvič slišm... pol maš pa ti eno čudno rs ko ... bom jst novga lastnika moje rs ke prašov da nej pogleda ker jst tega nism najdu :blink: edit: pa res piše u manualu :D nikol prej nism biu pozorn na tiste cifre :D se opravičujem :D Sj jz mam isto VBAT...hehe pa sm rabu tut service manual da mi je potegnl da mam aku prazn :P
JeRn3j Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 sm zdele še v manual pogledou kere funkcije ma tist digitaln prikaz.. in piše: - TEMP H2O (temperatura hladilne tekočine) - V BATT (napetost akumulatorja) - TIME (nastavitev ur/minut) - LAP (kronometer) drgač je možn da si spregledou tist :) jaja tiste kroge pa tist vem... sam se nism nikol poglablu v to... men je važna bila temperatura pa ura :D
biker125 Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 bi z veselam slikou, če bi dou lohk kontakt pr svoji.. ampak mam uničeno klučavco.. mogu bit spet na žičke..amm, drgač pa piše V BAT.. poj je papisal napetost ukol 12.8 ..tm nek. (mal švoh) sj to lohk im_a_ridah potrdi.. k sva enkrat gledala kok ma kdo napetosti (k sva bla v LJ na avtomotorshow), ker on je naredu na svoji R6ki, en custom voltomer.. Ziher je za napetost v akumulatorju ja!!! Lahk js potrdim :winkiss:
JeRn3j Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 Ziher je za napetost v akumulatorju ja!!! Lahk js potrdim :winkiss: jaaaaaa smo ugotovl bravo :D
biker125 Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 jaaaaaa smo ugotovl bravo :D sorry nisn vido prej :winkiss:
RSka Objavljeno Januar 17, 2008 Opozori Objavljeno Januar 17, 2008 hehe joj jernej :D prvo sm mislu da se hecaš k si reku da neveš za to :D tisto k je 12,8V je že ok, ko teče minimum, ko pa daš mal na obrate pride do enih 14V se mi zdi. sej piše v manualu na 4k rpm se mi zdi da mora bit nvem več kok če je baterija uredu...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se