FlamE#7 Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 aja bojs še neki kupujem- držalo za avspuh ta okroglo od 05letnika pa dol? dej ce ma kdo karamboliranga al pa ce prodaja po delih al pa ce ma to doma prosim nej proda mi< :worship:
_Fingi_ Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 Da bi pa sam naredu bi pa grdo zgledalo? :unsure:
FlamE#7 Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 (popravljeno) ma nebi bi kr kupu...kksn rablen... sm meu do zdej doma narjen pa ni dobr.. Popravljeno Januar 24, 2008. Popravil FlamE#7
womlan Objavljeno Januar 25, 2008 Opozori Objavljeno Januar 25, 2008 (popravljeno) aja bojs še neki kupujem- držalo za avspuh ta okroglo od 05letnika pa dol? dej ce ma kdo karamboliranga al pa ce prodaja po delih al pa ce ma to doma prosim nej proda mi< :worship: a to rabš držalo za dušilec.... tam kr pide okol dušilca mislm... Popravljeno Januar 25, 2008. Popravil womlan
north Objavljeno Januar 25, 2008 Opozori Objavljeno Januar 25, 2008 1. kje bi dobu rablenga gianellija? nism na bolhi nč najdu pa če se bol splača novga al rablenga? (razlika v ceni) 2. kupu sm nove žmigovce ampak so delal sam uni z uporčkom (najdražji z Led diodam :unsure: ) (ni mi logično da so delal tud brez uporčkov (te z Led diodam), navadni pa niso hotl delat (whatever)) meu bi zdej ene navadne.. pa ne vem če bi se dal nekak zrihtat to (original so 10W - kšnih drugih 10W pa ne dobim) any help? se da dobit take uporčke pa bo delal?
FlamE#7 Objavljeno Januar 25, 2008 Opozori Objavljeno Januar 25, 2008 a to rabš držalo za dušilec.... tam kr pide okol dušilca mislm... ja ja to ja! 1. kje bi dobu rablenga gianellija? nism na bolhi nč najdupa če se bol splača novga al rablenga? (razlika v ceni) 2. kupu sm nove žmigovce ampak so delal sam uni z uporčkom (najdražji z Led diodam :unsure: ) (ni mi logično da so delal tud brez uporčkov (te z Led diodam), navadni pa niso hotl delat (whatever)) meu bi zdej ene navadne.. pa ne vem če bi se dal nekak zrihtat to (original so 10W - kšnih drugih 10W pa ne dobim) any help? se da dobit take uporčke pa bo delal? jst bi za avspuh reku da je ubistvu isto k rablen.. sam mors ga scistit drgac pa fantje evo sm zrihtu petardo da je ready 4 race :D sm zrihtu in kolen in hupo in svecko sm zamenu sm dou kr denso ilidrium k jih ma glih brat en kup doma od gokarda k jih skos uporablja... pa mal sm filter naoljil... pa use no sam se tale dusilc me jebe pa un k prtisne na stikalo k je stojalo dol (ja tanovi letniki majo stikalo :closedeyes: ni vec krogotoka) tko da ni prtisnen nikol jst pa bi rad mel to mislm da ene 5€ stane se mi je zlomu. grem na AC kupit. aja s tem kolenom je cist mozno da je bols usaj na pru pogled (knock knock :D) k se motor dost lazje zvrti sicr sm ga samo na mestu ogrel pa potem zavrtel do ene 12k nism hotu do konca na mestu pa se je takoj zvrtu pa sploh ni pocepnu nc k s tastarim (je pa res da je ta cist narjen tko un je bil pa tko izdolben da so kar robovi od lamelnega strleli ven ko si not v cly pogledu tok je bla velka lukna :D) upam no sam da gre usaj isto pa da usaj mn kuri :headbang: aja olje sm kupu lepo 15l da mam za doug.... pa se dot 5.1 sm kupu pa 75w-90 mensezdi da je pa antifriz un z visokim vreliscem... k mam ze glih agip nalepke :evilgrin: celada gre pa tut na popravilo pa bo vse :worship:
_LuX_ Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 sm kupu pa 75w-90 ker ole pa si to kupu? firma?
R1FREAK Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 ja ja to ja!jst bi za avspuh reku da je ubistvu isto k rablen.. sam mors ga scistit drgac pa fantje evo sm zrihtu petardo da je ready 4 race :D sm zrihtu in kolen in hupo in svecko sm zamenu sm dou kr denso ilidrium k jih ma glih brat en kup doma od gokarda k jih skos uporablja... pa mal sm filter naoljil... pa use no sam se tale dusilc me jebe pa un k prtisne na stikalo k je stojalo dol (ja tanovi letniki majo stikalo :closedeyes: ni vec krogotoka) tko da ni prtisnen nikol jst pa bi rad mel to mislm da ene 5€ stane se mi je zlomu. grem na AC kupit. aja s tem kolenom je cist mozno da je bols usaj na pru pogled (knock knock :D) k se motor dost lazje zvrti sicr sm ga samo na mestu ogrel pa potem zavrtel do ene 12k nism hotu do konca na mestu pa se je takoj zvrtu pa sploh ni pocepnu nc k s tastarim (je pa res da je ta cist narjen tko un je bil pa tko izdolben da so kar robovi od lamelnega strleli ven ko si not v cly pogledu tok je bla velka lukna :D) upam no sam da gre usaj isto pa da usaj mn kuri :headbang: aja olje sm kupu lepo 15l da mam za doug.... pa se dot 5.1 sm kupu pa 75w-90 mensezdi da je pa antifriz un z visokim vreliscem... k mam ze glih agip nalepke :evilgrin: celada gre pa tut na popravilo pa bo vse :worship: Kolk pa ma končno drugač tvoja rska?
JeRn3j Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 (popravljeno) ja ja to ja!jst bi za avspuh reku da je ubistvu isto k rablen.. sam mors ga scistit drgac pa fantje evo sm zrihtu petardo da je ready 4 race :D wanna race? :P bi blo fajn probat z blokado na ninji kdo bi spredi ustou :P Popravljeno Januar 26, 2008. Popravil JeRn3j
FlamE#7 Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 ker ole pa si to kupu? firma? agip ane... Kolk pa ma končno drugač tvoja rska? ja nevem zracunaj si.. original prenose mam pa zvrti se mi pa streljaj pod 13.500. takoj mi nabere 175 (12.500) po stevcu tko po ravnem pol pa itak spustim k je samo matranje... pomoje da bi do 185-190 po stevcu v zavetrju slo kej vec pa ne. wanna race? :P bi blo fajn probat z blokado na ninji kdo bi spredi ustou :P takoj! :evilgrin:
Matex_46 Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 wanna race? :P bi blo fajn probat z blokado na ninji kdo bi spredi ustou :P agip ane...ja nevem zracunaj si.. original prenose mam pa zvrti se mi pa streljaj pod 13.500. takoj mi nabere 175 (12.500) po stevcu tko po ravnem pol pa itak spustim k je samo matranje... pomoje da bi do 185-190 po stevcu v zavetrju slo kej vec pa ne. takoj! :evilgrin: to pa tud mene zanima :grim
JeRn3j Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 takoj! :evilgrin: ampak dirkava do ene 130... ker pol je bl kurac pr men :P
Matex_46 Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 se bom jz tud s svojo 125. oglasu (rdeča petarda :naughty: )
JeRn3j Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 se bom jz tud s svojo 125. oglasu (rdeča petarda :naughty: ) kuga boš?* :hmm: :blink:
Matex_46 Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 kuga boš?* :hmm: :blink: z rdečo petardo pršou (sej veš the stroj - ubistvu sestrin), samo povejta kdaj pa kje =)
JeRn3j Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 z rdečo petardo pršou (sej veš the stroj - ubistvu sestrin), samo povejta kdaj pa kje =) aja to :P ... hahaha
Stroj Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 z rdečo petardo pršou (sej veš the stroj - ubistvu sestrin), samo povejta kdaj pa kje =) A z unim s kerim se polet do save zapele?
Matex_46 Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 A z unim s kerim se polet do save zapele? ja tud to ja, drugač jz se s tem rdečim vragom zapeljem od svoje hiške do padocka milslm stronjice :OK: leti pa k sneta skira
Matex_46 Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 kaj to? :D liberty 125 - SERIAL KILLER :evilgrin: :naughty: drag machine
Schmid87 Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 liberty 125 - SERIAL KILLER :evilgrin: :naughty: drag machine the beast :worship: sicer sm pa že mal oftopik :blush:
Matex_46 Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 the beast :worship: sicer sm pa že mal oftopik :blush: :worship:
Schmid87 Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 a to gre 100? če je vse original.. potem ne. Top speed: 92.0 km/h (57.2 mph) Power/weight ratio: 0.0926 HP/kg :topic:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se