mitiž46 Objavljeno Maj 18, 2008 Opozori Objavljeno Maj 18, 2008 Jaz mam ta factory gp ko praviš. Ja no, če mene uprašaš, Gianelli glih ni... Zvok je sigurno slabši, oz. bolj normalen, ker Gianelli zaprdi ko prasica, kar se meni seveda dopade. Kar se tiče pa moči pa ne vem. Vrti se sigurno Gianelli bolj, ker meni se neha pri 11000, sam čez navor, oz. moč se pa nimam kaj pritoževat, se šesta komot zavri do konca na magistrali, pa tud če piha nasprot, to pri meni na števcu pomeni 165 kmh, bom pa dau zdej enkrat zraven GPS. Mislim, da je cena tam-tam, zato se ti mogoče bolj splača vzet športen avspuh. Jaz sem imel Gianellija na 50-ki, ki ni poznala omejitve na obratih, sem pa vedno na 12000 odvzel gas iz preventivnih razlogov. Tega veselja z obrati in prdenjem 5 km okoli mi ta gp avspuh pač ne dopušča...
alenn46 Objavljeno Maj 18, 2008 Opozori Objavljeno Maj 18, 2008 aha, pa še maš kei druga prerihtan, al sam auspuh?ker men je reku, da sam auspuha ne morm menjat, ker pol treba vso elektroniko itd. porihtat.kolko pa je cena za gp factory?
dirkac24 Objavljeno Maj 18, 2008 Opozori Objavljeno Maj 18, 2008 a lahko naštejete vse proizvajalce avspuhov za aprilio rs 125 letnik 07 ter če se da cene ali pa linke ker se mi res ne da pregledovat :eek: 720 strani teme od aprilie rs 125. prosim :D
mitiž46 Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 aha, pa še maš kei druga prerihtan, al sam auspuh?ker men je reku, da sam auspuha ne morm menjat, ker pol treba vso elektroniko itd. porihtat.kolko pa je cena za gp factory? Ja mam še druge blokade odstranjene (sem naštel par postov ali strani nazaj). Drgač pa jst mam 06 model in takrat si lahko zamenjal avspuh po mili volji. Zdej pa mislm da je od 07 naprej ena j... s to elektroniko. To bo flame povedu k on ma tanovo, al pa še gdo drug, jst nevem kako je pr tanovih, do 06 nima avspuh veze z elektroniko ali s čim drugim. Moraš pa itak odstranit vse blokade, ne sam avspuh, pa sej to smo že premleli...
JeRn3j Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 a lahko naštejete vse proizvajalce avspuhov za aprilio rs 125 letnik 07 ter če se da cene ali pa linke ker se mi res ne da pregledovat :eek: 720 strani teme od aprilie rs 125. prosim :D pa kaj mislš da smo? naštejem ti jih iz glave giannelli ,arrow, original gp krivina, jollymoto najcenejš je original krivina okol 180€ , giannelli,jolly sta isto sranje mogoče kak € več, jolly je pa cca. 350€ .... to so za krivine, za dušilce ne vem Evo 300€ prnes pa ga lahk kr neseš :P :lol1: :lol1: :lol1: jst sm dou za komplet novga 280€ :D ti pa rablenga prodajaš za 300€ hahahaha pacienti :lol1: :lol1: :lol1: :slap:
JeRn3j Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 Jaz mam ta factory gp ko praviš. Ja no, če mene uprašaš, Gianelli glih ni... Zvok je sigurno slabši, oz. bolj normalen, ker Gianelli zaprdi ko prasica, kar se meni seveda dopade. Kar se tiče pa moči pa ne vem. Vrti se sigurno Gianelli bolj, ker meni se neha pri 11000, sam čez navor, oz. moč se pa nimam kaj pritoževat, se šesta komot zavri do konca na magistrali, pa tud če piha nasprot, to pri meni na števcu pomeni 165 kmh, bom pa dau zdej enkrat zraven GPS. Mislim, da je cena tam-tam, zato se ti mogoče bolj splača vzet športen avspuh. Jaz sem imel Gianellija na 50-ki, ki ni poznala omejitve na obratih, sem pa vedno na 12000 odvzel gas iz preventivnih razlogov. Tega veselja z obrati in prdenjem 5 km okoli mi ta gp avspuh pač ne dopušča... giannelli je top of the top poglej ta glasnejši je giannelli tatišji pa original auspuh jern3j VS. Matex_46
alenn46 Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 evo jaz sem se odloču, da bom odprl mojo rsko :rolleyes: v mariboru me stane deblokada itd. 201e+gianelli ispuh 265eur. kaj pravite na ceno?aia, pa na netu sem vidu to olje castrol tts za 10e, (jaz vlivam v rsko tts, pr 50 sem tudi pa se mi je dobr obnesl)zdej pa me zanimca, če je to vse ok?=)ker na pretrolu je malce dražje :whistle: 22e!luživajte, lp alen!
biker125 Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 pa kaj mislš da smo? naštejem ti jih iz glave giannelli ,arrow, original gp krivina, jollymoto najcenejš je original krivina okol 180€ , giannelli,jolly sta isto sranje mogoče kak € več, jolly je pa cca. 350€ .... to so za krivine, za dušilce ne vem :lol1: :lol1: :lol1: jst sm dou za komplet novga 280€ :D ti pa rablenga prodajaš za 300€ hahahaha pacienti :lol1: :lol1: :lol1: :slap: sej sn napiso gor zaka je tist smesko tam, nisn js cene resn mislo, mal sn sam pokazo nov styling :winkiss: , drgac pa dobr vem kake so cene, mi ni treba buck prodajat tule :naughty:
JeRn3j Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 sej sn napiso gor zaka je tist smesko tam, nisn js cene resn mislo, mal sn sam pokazo nov styling :winkiss: , drgac pa dobr vem kake so cene, mi ni treba buck prodajat tule :naughty: ne vem kdo ti buče prodaja ker cene so take kot sm jst pisal
RSka Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 jernej kje si pa ti dubu original bat za sam 100€??? xD sonda, avti po mestih vozijo tut 40km/h JA, in pa tisti "vi vozite" kažejo tut do 5-10km/h manj.... (odvisno), ne se bat, števc ti nebo premalo kazu :P flame, k si dau dva tok točna podatka kok ti gre pr kolkih obratih, češ da je to bl točno... razmerje je drugačno :unsure: če ti gre pri 12k 163, pol bi šlo 176 komaj pr 13k (preračunano) glede pa obrati/hitrost, a so pr starih in tanovih rskah tut v menjalniku isti prenosi al so sam na verigi? drgač pa višja kot je hitrost, bol laže števc. to laže par procentu recimo, višja kot je hitrost več je to v km/h.... ko bo lepo vreme bom probu z GPS-jem, me zanima kašni bojo rezultati bi blo zanimivo da bi še en na tanovi preveru z GPSjem kolko kaže... pa bi pol primerjali če smo že pr temu
bugimen Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Prodajam svojo rsko nujno:http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=2084367 kjer je podtrcaj je pika LP
FlamE#7 Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 jernej kje si pa ti dubu original bat za sam 100€??? xD sonda, avti po mestih vozijo tut 40km/h JA, in pa tisti "vi vozite" kažejo tut do 5-10km/h manj.... (odvisno), ne se bat, števc ti nebo premalo kazu :P flame, k si dau dva tok točna podatka kok ti gre pr kolkih obratih, češ da je to bl točno... razmerje je drugačno :unsure: če ti gre pri 12k 163, pol bi šlo 176 komaj pr 13k (preračunano) glede pa obrati/hitrost, a so pr starih in tanovih rskah tut v menjalniku isti prenosi al so sam na verigi? drgač pa višja kot je hitrost, bol laže števc. to laže par procentu recimo, višja kot je hitrost več je to v km/h.... ko bo lepo vreme bom probu z GPS-jem, me zanima kašni bojo rezultati bi blo zanimivo da bi še en na tanovi preveru z GPSjem kolko kaže... pa bi pol primerjali če smo že pr temu cisto mozno da sem se zmotil kot pravim sem mel glavo direkt pod vizirjom! sel pa sem mislim da za trenutek celo 177... do zdej je to max (dol za golovcem proti btcju da se hitr zvrti pol pa da vidm po ravnem kok mi drzi) sam se mi je zdel da ni blo cist 13k, jap pr 6k mi gre pa 82. tist k pa ne vrjame pa nej pride probat :D aja glede jollymotota ti bom tkole reku da je odlicen avspuh pa ce ga u italiji kups je ful popusta (mensezdi da sm dal 380 za corso u "uradnem" katalogu je pa 580.. sam sm kupu se za 400E robe...) drgac pa mislm da je cist uredu una "gp" krivina... se neki fantje da nebo kdo mislu- men je najvecji filing pr mojmu to da zarad 34ke se ne neha tm okol 130-140 ampak kr vlece pa vlece in ma dobesedno TAKOJ notri 172 (tok natance cifre dajm zato k mam digitaln števc :D da me nebo kdo jebu :D ).pol itak zacne nabirat pa spustim gas ampak aveste.. jst nism hotu da zgubi moc pr visjih hitrostih... in sam to me navdusuje ta vlecenje.. aja btw men so jo odblokeral na acju za 50E... nekje konc mesca mam termin u ivancni za valarje pa to. ce hocte lahk sm gor ubesm graphe. sam mi je igor reku da je cist usak razocaran :BUA: hehe evo upam da vm je kej pomagal...
FlamE#7 Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 jernej kje si pa ti dubu original bat za sam 100€??? xD sonda, avti po mestih vozijo tut 40km/h JA, in pa tisti "vi vozite" kažejo tut do 5-10km/h manj.... (odvisno), ne se bat, števc ti nebo premalo kazu :P flame, k si dau dva tok točna podatka kok ti gre pr kolkih obratih, češ da je to bl točno... razmerje je drugačno :unsure: če ti gre pri 12k 163, pol bi šlo 176 komaj pr 13k (preračunano) glede pa obrati/hitrost, a so pr starih in tanovih rskah tut v menjalniku isti prenosi al so sam na verigi? drgač pa višja kot je hitrost, bol laže števc. to laže par procentu recimo, višja kot je hitrost več je to v km/h.... ko bo lepo vreme bom probu z GPS-jem, me zanima kašni bojo rezultati bi blo zanimivo da bi še en na tanovi preveru z GPSjem kolko kaže... pa bi pol primerjali če smo že pr temu bom jst se probu.. pa tut kok ma do 100 tocno... drgac pa razmerja so cist ista... lahko pa da men tut laze pa da mam pac 176 pr 12.800 :D nevem kako si ti to racunu. jst sm povedu tko k sm jst mislu.. lp
bugimen Objavljeno Maj 21, 2008 Opozori Objavljeno Maj 21, 2008 kje pa majo te valarje tle k jst sm cist bliz doma pa nc newem kje bi blo kj?? lp
Gizmo_ Objavljeno Maj 21, 2008 Opozori Objavljeno Maj 21, 2008 kje pa majo te valarje tle k jst sm cist bliz doma pa nc newem kje bi blo kj??lp Akrapovič :) sej zanga si že zihr slišu :) HEHE :unsure:
sonda Objavljeno Maj 21, 2008 Opozori Objavljeno Maj 21, 2008 em...kk se vam zavrti mašina tut skoraj do 13k, meni se še do 12k ne...tam okoli 11.8k???
JeRn3j Objavljeno Maj 21, 2008 Opozori Objavljeno Maj 21, 2008 Kdo pa je to? Kakšen čefur? en lokalni mafijozo baje :unsure:
Grilzz Objavljeno Maj 21, 2008 Opozori Objavljeno Maj 21, 2008 U mater! S takimi pa najbrz ni češenj za zobat. :worship:
Gizmo_ Objavljeno Maj 21, 2008 Opozori Objavljeno Maj 21, 2008 Kdo pa je to? Kakšen čefur? Tto je en stric, ki ima baje velik denarja, od kje mu nevem? Neki z barvnimi kovinami dela :) :) :) :whistle:
mfink Objavljeno Maj 21, 2008 Opozori Objavljeno Maj 21, 2008 eno vprašanje: kako se štela RAVE ventil? kolegu se ventil odpre malenkost prepoznu, in motor malu potrokera. zdej ga pa zanima kako se ga naštela (če se ga sploh da :unsure: )
sonda Objavljeno Maj 21, 2008 Opozori Objavljeno Maj 21, 2008 eno vprašanje: kako se štela RAVE ventil?kolegu se ventil odpre malenkost prepoznu, in motor malu potrokera. zdej ga pa zanima kako se ga naštela (če se ga sploh da :unsure: ) heh...nevem kk se štela...lahko mi pa ploščico proda al pa če ve za kakšno :winkiss: ???
k0ci Objavljeno Maj 21, 2008 Opozori Objavljeno Maj 21, 2008 ne da se štelat, tko ko dela pač dela vzrok za trokiranje je nekje drugje
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se