pink-panther Objavljeno Maj 9, 2013 Objavljeno Maj 9, 2013 Malo poglej pogodbo za koliko si kupil motor Da še jaz pripomnim kakšno: - predlagam ti da kupiš RSko od Gasperja -- zakaj? zato ker je preteklost 100% znana in je že od cca 3000km v lastništvu forumašev (jaz, budački in gašper) - tako kot so ti že povedali če lepo delaš z motorjem ni nekih stroškov najbrz bom moral pocakat in globoko razmislit kaj bom naredu... hvalezen sem za vse nasvete in pomoc. ste bli prijazni in me veseli da ni blo nobene jeze ker sem prasal stvari ki se najbrz ponavljajo vsako leto
Whitee Objavljeno Maj 9, 2013 Objavljeno Maj 9, 2013 Kaj bo kdo jezen, saj si nov tukaj, pa tudi kot kaže v motociklizmu. Drugo je če take stvari sprašuje en bik z 2000 posti, tisto, kar je že bilo 100x napisano
pink-panther Objavljeno Maj 9, 2013 Objavljeno Maj 9, 2013 Kaj bo kdo jezen, saj si nov tukaj, pa tudi kot kaže v motociklizmu. Drugo je če take stvari sprašuje en bik z 2000 posti, tisto, kar je že bilo 100x napisano ma tko. ker nocem bit nic vsiljiv in siten, ter dat obcutka kot da nisem si vzel nic casa za brat o tem motorju. ker pac sm bral kar nekaj dni zdej. celo haynes rebuild manual(al kko se prow imenuje) imam doma in sem imel v planu prebrat in kej spoznat masino.
rok418 Objavljeno Maj 9, 2013 Objavljeno Maj 9, 2013 Preglej malo oglase pa mas gasperja ki jo prodaja pa naj ti on malo razlozi pa gres njegovo pogledat pabos sigurno zadovoljen glede na to da on z njegovo nima bikakrsnih problemou. Najslabse je bit naiven n gledat le ceno in videz in uzeti prvi motor ki si ga gres ogledat. Premisli dobro glede tega ker vrjamem da nisi bogatas in bos naslednji teden kupil novo ce bo ta ribnila. Ko pa nabavis pa objavi na forumu da vidimo kaj si nabavu Srecno
budacki Objavljeno Maj 9, 2013 Objavljeno Maj 9, 2013 Preglej malo oglase pa mas gasperja ki jo prodaja pa naj ti on malo razlozi pa gres njegovo pogledat pabos sigurno zadovoljen glede na to da on z njegovo nima bikakrsnih problemou. Najslabse je bit naiven n gledat le ceno in videz in uzeti prvi motor ki si ga gres ogledat. Premisli dobro glede tega ker vrjamem da nisi bogatas in bos naslednji teden kupil novo ce bo ta ribnila. Ko pa nabavis pa objavi na forumu da vidimo kaj si nabavu Srecno Ne bodi tok prepričan. Mogoče mu je fotr Tuš ma tko. ker nocem bit nic vsiljiv in siten, ter dat obcutka kot da nisem si vzel nic casa za brat o tem motorju. ker pac sm bral kar nekaj dni zdej. celo haynes rebuild manual(al kko se prow imenuje) imam doma in sem imel v planu prebrat in kej spoznat masino. Kupi z glavo, ne z očmi. Včasih je boljše dat kak € več, ker se ti potem obrestuje nazaj. Vzemi ob nakupu zraven koga, ki se razume in bo pregledal, če je vse kul. Tudi sam svetujem gasperjevo...pa ne, ker je forumaš in ne, ker sem jo tudi jaz imel...temveč zato, ker se lahko preveri kaj se je z motorjem počelo pa tudi dejansko stanje je predstavljeno tukaj na forumu.
pink-panther Objavljeno Maj 9, 2013 Objavljeno Maj 9, 2013 hvala vsem za mnenja. ja bom mogu bit manj naiven. bomo pa mal vec delali cez vikend pa bomo mogoce ze letos prpeljali domov kaj konkretnega. drgac pa si to vse sam financiram. so moje ze najstniske sanje met to. in enkrt bom pac mogu met.
rok418 Objavljeno Maj 9, 2013 Objavljeno Maj 9, 2013 Ne bodi tok prepričan. Mogoče mu je fotr Tuš Hja pol pa dvomim da bi si tip po forumu izkau aprilio rs za 1000€ Ti mas nekega tusa zgleda k si meu ze pou motorjev b sloveniji haha
budacki Objavljeno Maj 9, 2013 Objavljeno Maj 9, 2013 Ne bodi tok prepričan. Mogoče mu je fotr Tuš Hja pol pa dvomim da bi si tip po forumu izkau aprilio rs za 1000€ Ti mas nekega tusa zgleda k si meu ze pou motorjev b sloveniji haha Jst nimam nit za nove gume! http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7283578 Evo še enega, ki je menjal olje v mašini in ne v menjalniku. http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7276729 Pussy stripes na zadnji gumi! Evo ga moj prvi motor! Sam k je moj bil 50cc. Tu se je začela italjanska romanca! http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7218005
rok418 Objavljeno Maj 10, 2013 Objavljeno Maj 10, 2013 Meni govoris? XD da bi meu za gume bi biu bogat Pa zakaj folk to pise da menjajo olje v motorju? -.- Taljanska jajca
budacki Objavljeno Maj 10, 2013 Objavljeno Maj 10, 2013 Meni govoris? XD da bi meu za gume bi biu bogat Pa zakaj folk to pise da menjajo olje v motorju? -.- Taljanska jajca Husqvarna je tut Taljanska! hahahaahaha
Gasperr Objavljeno Maj 10, 2013 Objavljeno Maj 10, 2013 Pussy stripes ja..ne zdej jokat, če se nisi sam spomnu da bi jih dal gor! Pa kaj vas tolk boli to olje..tut js sm ga menju..pred vsako sezono se to menja! Ampak nisem napisu..verjetno zato ne morem prodat Husqvarna je avstrijska, KTM kupu..pa zdej začel prodajat Še prej bla pa od BMWja..vso italijansko dušo so že posrkali ven, ti nemarni nemci
znj Objavljeno Maj 10, 2013 Objavljeno Maj 10, 2013 Pussy strips je mislil obrabo gume, možakar ni polagal do roba, kar je lepo videt , ne pa tisto nalepko za na diške To je kdaj tudi dober znak, kar pomeni, da je vozil bolj umirjeno.
rok418 Objavljeno Maj 10, 2013 Objavljeno Maj 10, 2013 Ni husqvarna izvorno iz svice al gor nekje delali pa so jo v italji?? Kolko js kej vem Sej. Tudi husa je eno taljansko jajce Pa glede dizajna ni glih taljanska z tistimi grdimi zmigauci pa ogromno zadnjo lucjo )
Gasperr Objavljeno Maj 10, 2013 Objavljeno Maj 10, 2013 Švedska Aja to je mislu. Ma sej ma proti rdečim trakom tut ziher kaj
rok418 Objavljeno Maj 10, 2013 Objavljeno Maj 10, 2013 No švedska ja Ce bi bla njegova ga nebi nič motlo
budacki Objavljeno Maj 10, 2013 Objavljeno Maj 10, 2013 Švedska Aja to je mislu. Ma sej ma proti rdečim trakom tut ziher kaj Na moji je pisalo Made by Cagiva, če me spomin ne vara...in ja delajo se v eni pokrajni v Italiji...ne morem se spomnt kje Sicer pa...ne, tiste nalepke me čist nč ne motijo haha Zakaj me boli olje? Ker ni olja v mašini zato! Je napisal majstr, da je menjal olje v menjalniku in v mašini...mašinskega olja NI! Zato me moti.
SpiZek Objavljeno Maj 10, 2013 Objavljeno Maj 10, 2013 Pussy stripes ja..ne zdej jokat, če se nisi sam spomnu da bi jih dal gor! Pa kaj vas tolk boli to olje..tut js sm ga menju..pred vsako sezono se to menja! Ampak nisem napisu..verjetno zato ne morem prodat Husqvarna je avstrijska, KTM kupu..pa zdej začel prodajat Še prej bla pa od BMWja..vso italijansko dušo so že posrkali ven, ti nemarni nemci Moti jih ker se olje v mašini pri RS ne menja, ampak se menja olje v menjalniku 1
rok418 Objavljeno Maj 10, 2013 Objavljeno Maj 10, 2013 Budacki ce si meu modelno leto 2006 mislim da je grust od cagive kasneje pa nvem
norc 16 Objavljeno Maj 15, 2013 Objavljeno Maj 15, 2013 Ima mogoče kdo doma orginal notranjo glavo za prodat ?
macak333 Objavljeno Maj 15, 2013 Objavljeno Maj 15, 2013 Mam jst, sam ima eno riso-razpoka. Če se ti jo da popravljat ti jo dam za 5€.
mopedist 125 Objavljeno Maj 16, 2013 Objavljeno Maj 16, 2013 živjo. katero olje je najbolše za menjalnik oz katerega priporočate?
budacki Objavljeno Maj 16, 2013 Objavljeno Maj 16, 2013 živjo. katero olje je najbolše za menjalnik oz katerega priporočate? Motul Transoil.
golob Objavljeno Maj 20, 2013 Objavljeno Maj 20, 2013 (popravljeno) zivjo!! Jas bi potreboval slik gume sepravi za na pisto. Sedaj imam gume s profilom gor dimenzij: spredi- 110/70 zr17 54w ,zadi- 150/60 zr17 m/c 66w in sicer so gume znamke dunlop in so na original platiscih. Za pisto pa naj bi se vozile tanse gume usaj na 125-kah in nevem ce bi take gume spravil na original platisca. zanima pa me kater gume se sploh vozijo na 125-kah za pisto brez profila in ce bi tiste tanse sploh spravil na te platisca katere imam sedaj gor?? in prosim ce mi odgovarjate na zasebno sporocilo... hvala za odgovor... L.P. Nejc Popravljeno Maj 20, 2013. Popravil golob
pero27 Objavljeno Maj 20, 2013 Objavljeno Maj 20, 2013 zivjo!! Jas bi potreboval slik gume sepravi za na pisto. Sedaj imam gume s profilom gor dimenzij: spredi- 110/70 zr17 54w ,zadi- 150/60 zr17 m/c 66w in sicer so gume znamke dunlop in so na original platiscih. Za pisto pa naj bi se vozile tanse gume usaj na 125-kah in nevem ce bi take gume spravil na original platisca. zanima pa me kater gume se sploh vozijo na 125-kah za pisto brez profila in ce bi tiste tanse sploh spravil na te platisca katere imam sedaj gor?? in prosim ce mi odgovarjate na zasebno sporocilo... hvala za odgovor... L.P. Nejc ja zakaj pa na zs? ne vidim smisla... uglavnem; če boš taozke gume tlačil na tašroke feltne, ti najprej niti prijele ne bodo na feltno, če bi ti pa že, bi dobil pa zelo ploščat profil in motor bi ratal zelo len za polagat v ovinke in tudi slabši oprijem bi imel... uglavnem pozabi na to kombinacijo če bi že hotel taozke gume, bi rabil ožje feltne, ožje triple in krajše osi... v GB vozijo superteen 125 serijo na samih rskah, pa imajo vsi original dimenzije gum gor na moto gp 125 pa so vozili ožje gume ubistvu samo zato, ker prišparaš na nevzmeteni masi, inerciji in zračnem uporu (potrebna širina gume je direktno povezana z močjo, ki jo proizvede motor - GP125 mašine z cca 50-60 konji pač ne rabijo 160 zadnje gume, kot močnejše mašine v višjih razredih) zakaj je potem na rski ki ima komaj 30 konjev serijsko 150 zadnja? zato da zdrži več kilometrov pa da bolj resen motor zgleda - man recimo cbr 125 z tistimi ozkimi gumicami zgleda ko en bicikl :grim
pero27 Objavljeno Maj 20, 2013 Objavljeno Maj 20, 2013 aja pa še to; na superteens vozijo uglavnem dunlop D serijo (trenutno je D212 aktualna če se ne motim) sicer z dirklano zmesjo (mehkej od cestne) ampak imajo gume še vedno profil zdej nevem kakšno ekstremno resno dirkanje se misliš ti to it, da nujno rabiš čist slick gume
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se