Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Obrabo verige in zobnikov najbolj zmanjšaš s pravilnim vzdrževanjem.

še enkrat si preberi njegovo vprašanje :P

Objavljeno

še enkrat si preberi njegovo vprašanje :P

Prebral sem vprašanje pravilno, zgolj omenit sem hotel, da imaš lahko ne vem koliko več zob in če jo ne namažeš...ti te dodatni zobi nič ne pomagajo. In pa seveda pravilno našponana ketna, kot me je @speedfight dopolnil.

Objavljeno

kaj mi lahko prosim poveste kakšno trgovino v okolici Maribora ko bi se dalo par delov dobit? sprašujem za enega prijatelja natančneje rabi samo dihtonge pa ležaje na gredi (rotex mašina)...če pa ima slučajno kdo kaj od tega doma pa me naj kontaktira po zasebcu :OK:

Objavljeno

Mogoče Moto-Nautika. Vem da prodajajo bate in ojnice, za to kar ti rabiš pa nisem ziher.

Lahko pa jih naročita prek ebay-a pa prideta ceneje čez.

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Se še prodaja original izpuh ra RS 125 06+, če koga zanima. 

Objavljeno

Se še prodaja original izpuh ra RS 125 06+, če koga zanima. 

evo dam 1€ !! :P

Objavljeno

Zapakiraj se u kuverto i šalji se u....- :D

No fantje, resno prodajam :D Ooodlično ohranjen je, še one stvari k pomagajo motorju da nima preveč konjev so not :D

Objavljeno

Zapakiraj se u kuverto i šalji se u....- :D

No fantje, resno prodajam :D Ooodlično ohranjen je, še one stvari k pomagajo motorju da nima preveč konjev so not :D

Včasih smo se takšne prodaje lotili malo drugače :) Pobrali ven blokade in dali oglas v katerem je pisalo odstranim vam vse blokade iz motorja za polovično ceno na poblaščenem. Če si imel srečo še ti je pustil orginal zablokiranega in si lahko vajo ponovil :) Drugače ti nebo noben kupil orginala z blokadami :)

Objavljeno

Za tak denar pa ne vem če jo bo kmal prodal, pa še nalepke je dol pobral, le zakaj :slap:.

Objavljeno

Za tak denar pa ne vem če jo bo kmal prodal, pa še nalepke je dol pobral, le zakaj :slap:.

ker je lepša brez nalepk?

Objavljeno

ker je lepša brez nalepk?

Je rekel in ostal živ :O

A s tistimi dodatno nalepljenimi pa kar žari? :D

• Všeč mi je 1
Objavljeno (popravljeno)

Mogoče so ble pa nalepke spraskane pa zato bolš zgleda brez, seveda to absolutno ni posledica padca :grim

Popravljeno . Popravil Žan96
Objavljeno

Je rekel in ostal živ :O

A s tistimi dodatno nalepljenimi pa kar žari? :D

elelee...valda tak da jo komaj gledaš :P

Mogoče so ble pa nalepke spraskane pa zato bolš zgleda brez, seveda to absolutno ni posledica padca :grim

nič od tega..garantirano! :)  :smoke::D

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Prodam lepo ohranjene plastike ter masko za rs 125,do letnika 2007, + 2 sportniva smerokaza, zs

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Ka bi blo narobi na Apriliji rs125 2005 da se peljem mal pa mi motor full zamori pa mi ugasne pa ga spet užgem pa se mal peljem  pa mi spet ugasne? Hvala za odgovore.

Objavljeno

Lahko da pride kje stik z vodo, lahko je star bencin, lahko so svečke, zamašena diza.

Objavljeno

To je dvotaktar? V tem primeru preglej izpuh, da ni zamašen.

Objavljeno

Ka bi blo narobi na Apriliji rs125 2005 da se peljem mal pa mi motor full zamori pa mi ugasne pa ga spet užgem pa se mal peljem  pa mi spet ugasne? Hvala za odgovore.

Mal več povej, a si vzel ven blokade, a maš original izpuh, filter? Spuci ferg, filter pa probi.

Objavljeno

Mal več povej, a si vzel ven blokade, a maš original izpuh, filter? Spuci ferg, filter pa probi.

mam blokade vzete ven nimam original izpuh in filter. 

Objavljeno (popravljeno)

Pozdravljeni fantje, malo me zanima nakup aprilie rs 125 pa me zanima enih par stvari.

1. Se da dobiti spodobno 125-ko za manj kot 1000 eur, ali so to vsi že povsem zjahani primerki. Primer ki mi je zanimiv http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=8206347

2. Popravite me če se motim ampak se mi zdi da sem bral nekako takole na 15 000 bat in na 30 000 cilinder in vsa tesnila(generalka), potemtakem ker ima večina teh aprilij pod 1000 eur okoli 30 000 km lahko zraven nabavne cene prištejem še ceno majhne generalke?

3. Kakšna je situacija s polini kitom. Ker potem je že kar soliden motor ta aprilia s svojimi 37 konji in pa 130???kg. Zanima me če je potrebno še kaj menjati v mašini ali je ta kit samo plug&play. Predvsem me zanima ker sem nekaj bral od polini glavne gredi.

4. Kaj so še kake druge značilne težave za stare rs125 na katere je treba biti pozoren?

Hvala za odgovore že v naprej

Popravljeno . Popravil TOMO91
Objavljeno

1. Jst sm za svojo dal 1000€ in mi je delala 20000km BP (zgolj menjava bata). Težko je rečt če je dobra, zgleda že OK, sam če je mašina kul to pa moraš fizično vidt. Aja uni cras padi k so gor, so sam zarad estetike, če bi motor šu po tleh bi jih itak sam utrgalo skupi s plastiko.

2. Da tako gre. Verjami nimajo 30000km, ampak krepko več. Računi, motor letnik 2003 in 30000 prevoženih, se pravi na let to znese cca 2800km. Malo malo se ti ne zdi :).

3. Ne ga dajat not, gred je dimenzionirana na 125ccm in ker že tako motor leti, verjami da je do dobra izkoriščena in vsak ccm več, sam bolj uničuje ležaje. Leti že, samo za kok dolgo pa lahko samo ugibamo. Je pa to plug&play, se pravi staro dol novo gor in neki cajta utekanja.

4. Poglej če dela mišelator (za olje) t.j. a dela motor sam mešanico ali jo moraš mešati skupi z benzom v kestl, to pomeni da je enkrat v preteklosti ribnila. Vpraši tudi če ima termostat notri. Nekatere so imele probleme, da se termostat ni hotel odpreti in se je motor pregrel, po možnosti zagrabil bat in evo ti generalke. Rešitev je da se ga je dal ven-motor se je dlje segreval vendar je problem bil rešen. Drugo pa običajno, da ne trokira (razn če ima RAVE), normalno potegne čez vse predstave itd.

Pa še to doba 2T cestnih motorjev umira, tako da to vzami v zakup, če ga planiraš čez par let prodajat in cena bo bila temu tudi primerna.

Objavljeno (popravljeno)

kupi 4t, razn če se maš namen vozi samo ob vikendih po 150km

res da bolj leti ampak dosti manj če me razumeš

drugače pa to rs-ko recimo da poznam preko kolegou in naj bi bla ok

Popravljeno . Popravil Bear

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!