chris Objavljeno Februar 15, 2003 Objavljeno Februar 15, 2003 Problem v letih med partnerji nastane takrat, ko je mlajsi partner tolko mlajsi, da se rojen ni. :? Ali :? :? lp DTW 8) tako je... mene tud leta ne motijo, ceprav jih ima dragi glih tolk kot jest.. :wink:
moped Objavljeno Februar 15, 2003 Objavljeno Februar 15, 2003 Slab je tist porivač, ob katerem se mora ženska pretvarjat zraven. Res pa je da ima lahko še tako dober ljubimec slab dan.
Nagaya Objavljeno Februar 15, 2003 Objavljeno Februar 15, 2003 slabe dneve in tedne in mesece odpuscamo...slaba leta pa......ehem :(
Gregs Objavljeno Februar 15, 2003 Objavljeno Februar 15, 2003 slabe dneve in tedne in mesece odpuscamo...slaba leta pa......ehem :( :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
dave the wave Objavljeno Februar 15, 2003 Objavljeno Februar 15, 2003 slabe dneve in tedne in mesece odpuscamo...slaba leta pa......ehem :( ...........zdravimo :?: :D :D :D lp DTW
bmw Objavljeno Februar 15, 2003 Objavljeno Februar 15, 2003 Čvrst mes in dob'r sup => njami fut'r, k'se dolg papa. Stigmata verjetno si opazila, da ponavadi moške med aktom dodatno vzburja, če žensko pri tem razturava. No, in ker ste ženske pametne, ste se spomnile tudi kdaj malo pohlinit, da je akt bolj erotičen (da ne opazujete pajčevin po stropu), da je tip bolj živahen, da pade kakšen pelc montel naslednjič v trgovini :twisted: :roll: . ?????????pa kje jaz živim?????????a migat mora tud?........shit,obljubim, da bom drugič buden,obljubim :twisted: :roll: :oops:
Fruti Objavljeno Februar 16, 2003 Objavljeno Februar 16, 2003 Razlika v letih?.... :idea: ... uni k vejo da ljubezen gore premika...(pa naj bo enostranska al drugačna......je bistvo) :lol:
Nagaya Objavljeno Februar 16, 2003 Objavljeno Februar 16, 2003 eno vprasanje bi mela ... če ljubezen gore premika....zakaj je toliko ločitev, zakaj toliko samomorov, zakaj toliko ljudi ostaja pri starših in reskira razpad dobre zveze?...itd....ali res vsi te ljudje ki se razhajajo ne znajo ljubiti??' je to razlog?..prave ljubezni ki gore premika gotovo nimajo, drugace bi svoje tezave resili drugace in ostali skupaj. v čem je stos? mene se pogosto loteva nek filing da izraz o pravi ljubezni ki gore premika ne drzi...ozirom manj kot se nam zdi..... ...kajti taka ljubezen naj bi bila sposobna premagati financne, emocionalne in nevemkaksne krize..pa je ne....clevek ne more ziveti dan za dnem pod pritiskom..negelde na to koliko ljubi svojega partnerja....zmeša se mu, poci mu film in eventuelno vedno odide...clovek je indiidualist...naj bi bil enotna osebnost ki (če nam je prav ali ne) v krizni situaciji gleda na svoje preživetje (tudi psihicno).... tisto ker ljudi zadrzuje v neznosnih situacijah je danes pohlep, necimrnost in lenoba. ali pa se motim in nismo več sposobni ljubiti tako kot je treba???
Babi Objavljeno Februar 16, 2003 Objavljeno Februar 16, 2003 Čvrst mes in dob'r sup => njami fut'r, k'se dolg papa. ponavadi moške med aktom dodatno vzburja, če žensko pri tem razturava. No, in ker ste ženske pametne, ste se spomnile tudi kdaj malo pohlinit, da je akt bolj erotičen (da ne opazujete pajčevin po stropu), da je tip bolj živahen, da pade kakšen pelc montel naslednjič v trgovini :twisted: :roll: . Se bom naslednjič priklopila na 220 :shock: :shock: pa ma da pade pelc :twisted:
stigmata Objavljeno Februar 16, 2003 Objavljeno Februar 16, 2003 Stigmata verjetno si opazila, da ponavadi moške med aktom dodatno vzburja, če žensko pri tem razturava. No, in ker ste ženske pametne, ste se spomnile tudi kdaj malo pohlinit, da je akt bolj erotičen (da ne opazujete pajčevin po stropu), da je tip bolj živahen, da pade kakšen pelc montel naslednjič v trgovini :twisted: :roll: . Sem že marsikaj opazla ampak nič podobnega hlinjenju! Zato pa nimam pelc mantla! hmmmmm....... :evil:
Fruti Objavljeno Februar 16, 2003 Objavljeno Februar 16, 2003 eno vprasanje bi mela ... če ljubezen gore premika....zakaj je toliko ločitev, zakaj toliko samomorov, zakaj toliko ljudi ostaja pri starših in reskira razpad dobre zveze?...itd....ali res vsi te ljudje ki se razhajajo ne znajo ljubiti??' je to razlog?..prave ljubezni ki gore premika gotovo nimajo, drugace bi svoje tezave resili drugace in ostali skupaj. v čem je stos? mene se pogosto loteva nek filing da izraz o pravi ljubezni ki gore premika ne drzi...ozirom manj kot se nam zdi..... ...kajti taka ljubezen naj bi bila sposobna premagati financne, emocionalne in nevemkaksne krize..pa je ne....clevek ne more ziveti dan za dnem pod pritiskom..negelde na to koliko ljubi svojega partnerja....zmeša se mu, poci mu film in eventuelno vedno odide...clovek je indiidualist...naj bi bil enotna osebnost ki (če nam je prav ali ne) v krizni situaciji gleda na svoje preživetje (tudi psihicno).... tisto ker ljudi zadrzuje v neznosnih situacijah je danes pohlep, necimrnost in lenoba. ali pa se motim in nismo več sposobni ljubiti tako kot je treba??? Sem lepo napisal.....za une k vejo kaj je to...........
Fruti Objavljeno Februar 16, 2003 Objavljeno Februar 16, 2003 Tejka.....je pa res da mi velikrat pravjo k me spoznajo da sem vesolc....mogoče znam zato ljubiti;)
Leon Objavljeno Februar 16, 2003 Objavljeno Februar 16, 2003 Se bom naslednjič priklopila na 220 :shock: :shock: pa ma da pade pelc :twisted: Potem bom pa jaz kondom uporabljal, da me ne bo iz štumfov ven vrglo, ko boš pečko vklopla. Sem že marsikaj opazla ampak nič podobnega hlinjenju! Zato pa nimam pelc mantla! hmmmmm....... A to potem pomeni, da ti ne prihaja tako pogosto, če še ni pelca ? :twisted: :roll: Razturavati = gibanje brez kontrole z rahlo tendenco bega od vira naslade, ker preveč seka. Refleksni umik.
stigmata Objavljeno Februar 16, 2003 Objavljeno Februar 16, 2003 A to potem pomeni, da ti ne prihaja tako pogosto, če še ni pelca ? :twisted: :roll: Razturavati = gibanje brez kontrole z rahlo tendenco bega od vira naslade, ker preveč seka. Refleksni umik. Ne to pomeni da ne hlinim.... Pelca pa tud ne bi hotela met... :wink:
bauca Objavljeno Februar 16, 2003 Objavljeno Februar 16, 2003 Razlika v letih?.... :idea: ... uni k vejo da ljubezen gore premika...(pa naj bo enostranska al drugačna......je bistvo) :lol: Jaz se pa totalno ne strinjam :idea: :roll: :oops: :D :o :turn-l:
hotschko Objavljeno Februar 16, 2003 Objavljeno Februar 16, 2003 eno vprasanje bi mela ... če ljubezen gore premika....zakaj je toliko ločitev, zakaj toliko samomorov, zakaj toliko ljudi ostaja pri starših in reskira razpad dobre zveze?...itd....ali res vsi te ljudje ki se razhajajo ne znajo ljubiti??' je to razlog?..prave ljubezni ki gore premika gotovo nimajo, drugace bi svoje tezave resili drugace in ostali skupaj. v čem je stos? mene se pogosto loteva nek filing da izraz o pravi ljubezni ki gore premika ne drzi...ozirom manj kot se nam zdi..... ...kajti taka ljubezen naj bi bila sposobna premagati financne, emocionalne in nevemkaksne krize..pa je ne....clevek ne more ziveti dan za dnem pod pritiskom..negelde na to koliko ljubi svojega partnerja....zmeša se mu, poci mu film in eventuelno vedno odide...clovek je indiidualist...naj bi bil enotna osebnost ki (če nam je prav ali ne) v krizni situaciji gleda na svoje preživetje (tudi psihicno).... tisto ker ljudi zadrzuje v neznosnih situacijah je danes pohlep, necimrnost in lenoba. ali pa se motim in nismo več sposobni ljubiti tako kot je treba??? ne zganjaj panike ... ljubezni je dovolj, ampak tisti, ki ne morejo več skupaj se dandanes lahko pač ločijo. Vsaka ljubezen je večna !!! ... dokler traja ... get it ??
Leon Objavljeno Februar 16, 2003 Objavljeno Februar 16, 2003 Ne to pomeni da ne hlinim.... Pelca pa tud ne bi hotela met... :wink: Če nimaš pelca ali si potem pobrita ? :twisted: :roll: No saj pelc je le naključni primer. Lahko je tudi sopotnikov sedež v športnem avtu ali na motorju, večerja v prijetnem lokalu, push-up modrc (baje, da je drag). Upam, da misliva enako. Hlinjenje je BAD in si ne zasluži nagrade.
stigmata Objavljeno Februar 17, 2003 Objavljeno Februar 17, 2003 Upam, da misliva enako. Hlinjenje je BAD in si ne zasluži nagrade. Bo že držalo! :lol: Sicer pa ne vem zakaj bi morala ženska bit "nagrajena"- dober sex je sam po sebi nagrada! :wink:
klimbra Objavljeno Februar 17, 2003 Objavljeno Februar 17, 2003 Upam, da misliva enako. Hlinjenje je BAD in si ne zasluži nagrade. Bo že držalo! :lol: Sicer pa ne vem zakaj bi morala ženska bit "nagrajena"- dober sex je sam po sebi nagrada! :wink: Bravo.......8 strani si potrebovala za pametno izjavo!!!!!!! Čestitam....še je upanje zate :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!: :!: :!:
Max Objavljeno Februar 17, 2003 Objavljeno Februar 17, 2003 Upam, da misliva enako. Hlinjenje je BAD in si ne zasluži nagrade. Bo že držalo! :lol: Sicer pa ne vem zakaj bi morala ženska bit "nagrajena"- dober sex je sam po sebi nagrada! :wink: Bravo.......8 strani si potrebovala za pametno izjavo!!!!!!! Čestitam....še je upanje zate :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!: :!: :!: Pa da ni blo to samo srecno nakljucje :wink: :?: :roll: :D
stigmata Objavljeno Februar 17, 2003 Objavljeno Februar 17, 2003 Bravo.......8 strani si potrebovala za pametno izjavo!!!!!!! Čestitam....še je upanje zate :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!: :!: :!: Poanta ni v izjavi, ampak v praksi- v dejanjih!!!! :lol: :wink: :lol:
klimbra Objavljeno Februar 17, 2003 Objavljeno Februar 17, 2003 Bravo.......8 strani si potrebovala za pametno izjavo!!!!!!! Čestitam....še je upanje zate :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!: :!: :!: Poanta ni v izjavi, ampak v praksi- v dejanjih!!!! :lol: :wink: :lol: CCCCOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL 8)
anA Objavljeno Februar 17, 2003 Objavljeno Februar 17, 2003 Moja starša sta narazen 12 let :shock: (oče je starejši) in jaz sem peti otrok :!: :!: :!: Mislim, da je to dovolj zgovorno... :wink: :wink: :wink: Očitno se zadeva obnese... jest nimam nič proti... če se ne bi obneslo, mene verjetno ne bi blo :? 8) 8) :lol:
Max Objavljeno Februar 17, 2003 Objavljeno Februar 17, 2003 ....Očitno se zadeva obnese... jest nimam nič proti... če se ne bi obneslo, mene verjetno ne bi blo :? 8) 8) :lol: Da nisi bila samo greska :?: :roll: :twisted: Se samo hecamo :D
volk Objavljeno Februar 17, 2003 Objavljeno Februar 17, 2003 MIslim, da 20 in več lahko predstavlja dolgoročno problem. Drugače pa mislim, da se z leti obremnjujejo tisti, ki na ta račun prikrivajo lastni ali skupen manko, vsebinsko nekompatibilnost. Veliko ljubezni, sexa in užitkov vam želim !
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se