gaso65 Objavljeno Januar 17, 2020 Deli Objavljeno Januar 17, 2020 tale na fotki je s900xr in ne s1000xr ... žal Demon 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Januar 18, 2020 Deli Objavljeno Januar 18, 2020 pred 11 urami, gaso65 pravi: tale na fotki je s900xr in ne s1000xr ... žal Bodimo natančni.... V ozadju je res S1000XR, vendar stari model. Spredaj pa je F900XR... Oznaka S je rezevirana za 4valjne motorje, mali XR pa je dvovaljnik, ti pa se začenjajo na črko F. gaso65 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Loba Objavljeno Januar 18, 2020 Deli Objavljeno Januar 18, 2020 (popravljeno) kaj so rekli v Avtovalu za 1000ko, kdaj dobijo? Popravljeno Januar 18, 2020. Popravil Loba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Januar 18, 2020 Deli Objavljeno Januar 18, 2020 Meni so včeraj rekli, da pridejo šele aprila... Loba 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gaso65 Objavljeno Januar 18, 2020 Deli Objavljeno Januar 18, 2020 Meni so Bavarci isto povedali. Zato pa nameravam jet S1000XRa v živo pogledat v München na Imot za Valentinovo (če me moja pusti, ker ve kake bodo finančne posledice ... ). Loba in Kugelschreiber 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Loba Objavljeno Januar 26, 2020 Deli Objavljeno Januar 26, 2020 V Španiji se že vozijo z novo 1000ko. dkee46, DAMI34 in jevi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Loba Objavljeno Februar 13, 2020 Deli Objavljeno Februar 13, 2020 Takle mamo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlesD Objavljeno Februar 17, 2020 Deli Objavljeno Februar 17, 2020 kolikor je meni znano jih je že kar nekaj naročenih ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gaso65 Objavljeno Februar 17, 2020 Deli Objavljeno Februar 17, 2020 Zanimivo. Meni so v petek na IMOTu v Münchnu BMWjevci povedali, da pred konem avgusta ne bo dobav v Nemčiji - če sploh. Za Slovenijo pa ni znal nič povedat. Sem se šel pač usest na XRa, da preverim, če moja stara zašperhana rit gor paše ... vsekakor pa ne kupim stroja, dokler ne sprobam prej. Bostjan L, RobiRoberto, Loba in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Loba Objavljeno Februar 18, 2020 Deli Objavljeno Februar 18, 2020 On 2/17/2020 at 7:18 PM, AlesD said: kolikor je meni znano jih je že kar nekaj naročenih ? ? A v Avtovalu? V Mariboru se kar izogibajo kakšnih resnih dogovorov, ker so negotovi pri terminu dobave. Mi pa je kolega iz Munchna, ki je v konekšnu s prodajnim salonom povedal, da se jim je povpraševanje po XR ful povečalo. Ampak to je prišlo iz ust prodajalca motorjev, ke je plačan po proviziji... Jaz ne poznam nikogar v SLO, ki je novo XR-ko rezerviral ali bi jo rad zamenjal za staro. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Februar 19, 2020 Deli Objavljeno Februar 19, 2020 Novih XRov pri nas v prvi polovici leta verjetno še ne bo je bilo meni rečeno oz niti ne morejo garantirati kdaj približno (so vsaj toliko fer, da posledično niti nočejo vzet pologa za naročilo), ker Slo ni ravno na prednostni listi (baje arabski naloudani šejki kar zakupijo tovarniško dvomesečno linijo, potem pridejo na vrsto ostali večji trgi.....enkrat potem Slo)...ker mi ravno ni za čakat celo sezono, če bo kak kapnil v Slo sem potem vzela kar star model Loba, jevi, MiNa in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Februar 19, 2020 Deli Objavljeno Februar 19, 2020 To je to! Loba, dkee46 in a79 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janez66 Objavljeno Februar 19, 2020 Deli Objavljeno Februar 19, 2020 pred 9 urami, SharpNinja pravi: Novih XRov pri nas v prvi polovici leta verjetno še ne bo je bilo meni rečeno oz niti ne morejo garantirati kdaj približno (so vsaj toliko fer, da posledično niti nočejo vzet pologa za naročilo), ker Slo ni ravno na prednostni listi (baje arabski naloudani šejki kar zakupijo tovarniško dvomesečno linijo, potem pridejo na vrsto ostali večji trgi.....enkrat potem Slo)...ker mi ravno ni za čakat celo sezono, če bo kak kapnil v Slo sem potem vzela kar star model Sem naročil. Potrjeni datum proizvodnje je sredina aprila. Quest, SharpNinja, jevi in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Loba Objavljeno Februar 22, 2020 Deli Objavljeno Februar 22, 2020 On 2/19/2020 at 7:42 PM, Janez66 said: Sem naročil. Potrjeni datum proizvodnje je sredina aprila. čestitam! Ko dobis poročaj, pa se kaj dobimo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janez66 Objavljeno Februar 22, 2020 Deli Objavljeno Februar 22, 2020 pred 4 urami, Loba pravi: čestitam! Ko dobis poročaj, pa se kaj dobimo? Ej hvala. Bom poročal, ko ga dobim in zalijemo ga. Upam samo, da bo pravi čas prišel. Stari 2015 je prehitro odšel, nisem pričakoval, da se bo tako hitro prodal. Loba 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gaso65 Objavljeno Marec 1, 2020 Deli Objavljeno Marec 1, 2020 Da še mal dodam ... zdej sem namreč mal zbegan... Tlele na na angleškem XR forumu se je javil Hrvat CroRider in poslal slike s testne vožnje iz Zagreba v petek. Zgleda, kot, da ga BMW Tomić že ima na voljo za sprobat. https://www.s1000xr.uk/index.php/topic,4038.0.html Na tem forumu je tudi link do BMWjevega internega obvestila v ZDA, kjer so napisali, da pride XR konec aprila v ZDA: https://documentcloud.adobe.com/link/track?uri=urn%3Aaaid%3Ascds%3AUS%3A289a40cb-1365-4ca6-8c57-2b5bc48f5f75 BMWjevci tut ne vejo kaj govorijo .... eni nekaj, drugi nekaj drugega. Me prav zanima, kaj bo na koncu res. Vsekakor vem, da me bodo "olupili" tko al tko - po principu BMW=Broke My Wallet, Brutal Money Waster, ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Marec 1, 2020 Deli Objavljeno Marec 1, 2020 Pr teh motorjih je itak tko se mi zdi, da cvilmo nad cenami, ko ga pa kups pa zapeles, pa pozabis, da si butnil prevec dnarja. MiNa, dkee46, Joker in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dkee46 Objavljeno Marec 2, 2020 Deli Objavljeno Marec 2, 2020 pred 15 urami, DinDiin pravi: Pr teh motorjih je itak tko se mi zdi, da cvilmo nad cenami, ko ga pa kups pa zapeles, pa pozabis, da si butnil prevec dnarja. ..potem se pa vprašaš zakaj se to zgodi? da pozabiš, koliko € si dal? -> zaradi tega, ker si zelo zadovoljen s tem, kar imaš. je pa kar malo bolano kam gredo cene, to pa je tudi res in kaj vse ti lahko motor ponuja. TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Marec 2, 2020 Deli Objavljeno Marec 2, 2020 Dokler bomo kupovali luksuzne igračke, kar motorji so, bodo cene temu primerne. Npr.pri avtih, kjer je trg že precej zapolnjen, so se cene celo znižale (primerljivi avti) v zadnjih 10 letih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Loba Objavljeno Marec 2, 2020 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 2, 2020 (popravljeno) 11 hours ago, vandrovec said: Dokler bomo kupovali luksuzne igračke, kar motorji so, bodo cene temu primerne. Npr.pri avtih, kjer je trg že precej zapolnjen, so se cene celo znižale (primerljivi avti) v zadnjih 10 letih. Moje mnenje je, da so kupci v tem segmentu po večini moški z redno službo, z odraslimi ali že večjimi otroki, z lastno ali najeto nepremičnino, v glavnem taki, ki ne kupujejo racionalno, ampak po sugestiji, navdihu, čustivih. Bore malo je mladih, ki imajo XR-a, kaj šele GS-a. Ampak če tako pomislim, racionalno je nesmiselna investicija cca. 20 jurjev za XR-a (ali GS-a), ker za 12 do 14 jurjev dobimo vse kar potrebujemo. Če si pravi motorist po srcu, slediš tematiki v motociklizmu in vsebini, ki je s tem povezana. Te pa je danes več kot kadarkoli prej. Včasih si imel dve tri revije, ki so izhajale samo parkrat na leto (novinarji so bili profiči), danes nas bombardirajo z novostmi po netu 24 ur na dan Primer promocije novega XR-a v Španiji je tipična primer propagande, ki je v bistvu cenejša in bolj učinkovite kot kadarkoli prej. Firma BMW plača letalske karte in hotel v Španiji "novinarjem", oni posnamejo filmček, BMW pa tako pa tako dobi neverjetno veliko število ogledov, komentarjev, kritik, negativne so še najbolj udarne. Boljše propagande skarajda ni. Ko vsi ti YT vlogerji in samozvani novinarji pridejo v hotel, podpišejo pogodbo, v kateri so razna določila, ki jih reviever mora upoštevati. Ampak vsi ti entuziastični novodobni novinarji radi vozijo nove motorje, so v središču dogajanja, in slej ko prej se "prodajo", zato so vsi ti članki kar malce pristranski. Ampak to ne pomeni da jih mi ne bomo gledali, pa četudi jih bomo kdaj kritizirali, so nam signal ustvarjanja želje po novem produktu že "vsadili v možganske celice". Potrošništvo je zato v polnem razmahu, ker kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, ampak tako kot tudi ostali pravite, to je v bistvu luksus. Jaz XRa nimam za "comuting" po mestu ampak za prosti čas, torej je nakup nesmiseln. Vendar, ko ga zajaham... (4je cilindri v vrsti to je to!?) jaoo, se mi naježi koža vedno znova... in se počutim znova mladega, ima pa vse to tudi nek davek; ravno danes sem dobil po pošti pozdravček: 3 pike ?.. jaooooo Popravljeno Marec 2, 2020. Popravil Loba skalaprava, HyperJack, skalar36 in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kronik Objavljeno Marec 7, 2020 Deli Objavljeno Marec 7, 2020 On 3/1/2020 at 2:43 PM, gaso65 said: Da še mal dodam ... zdej sem namreč mal zbegan... Tlele na na angleškem XR forumu se je javil Hrvat CroRider in poslal slike s testne vožnje iz Zagreba v petek. Zgleda, kot, da ga BMW Tomić že ima na voljo za sprobat. https://www.s1000xr.uk/index.php/topic,4038.0.html Na tem forumu je tudi link do BMWjevega internega obvestila v ZDA, kjer so napisali, da pride XR konec aprila v ZDA: https://documentcloud.adobe.com/link/track?uri=urn%3Aaaid%3Ascds%3AUS%3A289a40cb-1365-4ca6-8c57-2b5bc48f5f75 BMWjevci tut ne vejo kaj govorijo .... eni nekaj, drugi nekaj drugega. Me prav zanima, kaj bo na koncu res. Vsekakor vem, da me bodo "olupili" tko al tko - po principu BMW=Broke My Wallet, Brutal Money Waster, ... Poznanik iz Zagreb ga je uzeo na probnu voznju iako je zagrizeni Aprilijaner! Vec samo to govori puno o motoru. Nekoliko nas je iz te WhatsApp grupe je bilo znatizeljno. Niti jednog jedinog slova nije napisao!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mcgiver Objavljeno Marec 19, 2020 Deli Objavljeno Marec 19, 2020 (popravljeno) Kolega ima naročenega, pravi da ga dobi Aprila? Sam sem enako navdušen za menjavo, ampak me barve ne prepričajo. Rdeča paše Ducatiju, ne Bavarcu. Tista siva, ali kakšna že, pa tako ni ničemur podobna. Popravljeno Marec 19, 2020. Popravil mcgiver Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlesD Objavljeno Marec 22, 2020 Deli Objavljeno Marec 22, 2020 (popravljeno) https://www.motorradonline.de/ratgeber/corona-bmw-stoppt-produktion/?fbclid=IwAR0FFiDQMttjSL5rTChQ-0RqLq0msYtXkpgTJC7J0aL7CUxdBj4kQkryb1Y Popravljeno Marec 22, 2020. Popravil AlesD Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hytech Objavljeno Marec 23, 2020 Deli Objavljeno Marec 23, 2020 Ob 19. 3. 2020 ob 14:10, mcgiver pravi: Kolega ima naročenega, pravi da ga dobi Aprila? Sam sem enako navdušen za menjavo, ampak me barve ne prepričajo. Rdeča paše Ducatiju, ne Bavarcu. Tista siva, ali kakšna že, pa tako ni ničemur podobna. Ja pa je, šprickitu pa laku čez je podobna! ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janez66 Objavljeno Maj 14, 2020 Deli Objavljeno Maj 14, 2020 Danes prva dva primerka v Avtovalu. Začelo se je dogajat. Loba, Vito23 in jevi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se