Loba Objavljeno Maj 14, 2020 Deli Objavljeno Maj 14, 2020 2 hours ago, Janez66 said: Danes prva dva primerka v Avtovalu. Začelo se je dogajat. Čaki, eden je tvoj a ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janez66 Objavljeno Maj 14, 2020 Deli Objavljeno Maj 14, 2020 Ja lahko bi ga vzel, pa ga ne bom, ker sem naročil nekaj več opreme. Ta dva sta namenjena za v salon. Moj naj bi bil proizveden naslednji teden. Sem že kar mal nervozen. DAMI34, Loba, jevi in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Maj 14, 2020 Deli Objavljeno Maj 14, 2020 pred 22 minutami, Janez66 pravi: Ja lahko bi ga vzel, pa ga ne bom, ker sem naročil nekaj več opreme. Ta dva sta namenjena za v salon. Moj naj bi bil proizveden naslednji teden. Sem že kar mal nervozen. Taki smo kot otroci... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 15, 2020 Deli Objavljeno Maj 15, 2020 pred 17 urami, Janez66 pravi: , Sem že kar mal nervozen. In nič ne bo bolje, sam še bolj boš..pa sej bo. Srečno in varno že vnaprej. Pa slikce in opis čimprej v to temo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomash Objavljeno Maj 15, 2020 Deli Objavljeno Maj 15, 2020 ali se da primerjat GS z XR? Zanima me kaj je pri Xr bolje? Se zopet malo nagibam k več cilindrom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Maj 16, 2020 Deli Objavljeno Maj 16, 2020 Razen polozaja sedenja se ostalo ne da primerjat,je pa xr bistveno bolj zivahen,vozne lastnosti so pa priblizno iste kar se okretnosti tice,najbolj je probat da vidis ce ti ustreza,v avtovalu bo testni ankrat junija. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Loba Objavljeno Maj 16, 2020 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 16, 2020 16 hours ago, tomash said: ali se da primerjat GS z XR? Zanima me kaj je pri Xr bolje? Se zopet malo nagibam k več cilindrom. več cilindrov ? itak da jih izkoristiš šele, ko jih poženeš čez 7jurjev, na GS pa lahko uživaš še v štartu, no, če odgovorim, GS sem imel nekaj mesecev pred XR-om, moji subjektivni občutki; Itak se ve, da sta to različna motorja po karakterju čeprav ima tudi XR pokončno držo sedenja, vendar ima XR bolj športni sedež, GS ima bolj klopco za posedat, občutek stika z vožnjo ima XR boljšo (spredaj vilica - čeprav še vedno to ni filing kakega nakeda , GS pa zelo udobno zaradi teleleverja (če ti je udobje prioriteta), GS spredaj z 19col bolj primeren za šoder, čeprav ti ne pomaga dosti ko si ful obtežen (čez 300 kg) in riješ po kakšni plazoviti cesti navzdol, XR bolj lahkotna v ovinkih, GS tudi fajn za premetavat iz ovinka v ovinka zaradi nizkega težišča, XR se da peljati zelo športno v vseh pogledih, GS je bolj dolgočasen, XR te sili k huliganski vožnji, GS super tudi za umirjeno vožnjo in daljše avanture, če te seveda ne motijo bokserski tresljaji, GS super navor spodaj in poteg iz ovinka (alpske vožnje) in s tem povezano hitro obvladovanje vožnje v ovinkih tudi brez dosti predhodnih moto izkušenj, XR super elastičnost motorja, po mestu se lahko voziš v peti in šest brez problema, XR super menjalnik še posebej v kombinaciji s qvikijem, GS značilen bavarski menjalnik - slabši od XR-a, z aktivnim vzmetenjem oba izredno udobna, še posebej če namečeš gor kovčke in še eno osebo, zavore na XR seveda veliko boljše, vetrna zaščita na GS boljša oziroma je je več, in zato tudi malo bolj pasivna vožnja, skratka, še bi se dalo naštevati, gre pa bolj za karakter osebe, ki vozi, torej, če ti je prioriteta bolj aktivno dinamična vožnja, pa se ne boš sekiral, da bo zaradi tega amortizacija motorja dražja (menjava gum, zavore, ketne...) je bolj razburljiva vožnja na XR-u, GS pa je itak že legenda in ima svoj status in na poti najdeš več novih GS prijateljev kot z XR-om. Osebno so mi pa novi GS-i HP verzija celo zelo všeč. tomash, notranc, Dark in 15 others 16 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Maj 17, 2020 Deli Objavljeno Maj 17, 2020 Lepo si napisu,ceprav ene stvari ne drzijo cist,je pa dejstvo da je xr bol zivahen,no moj gs je crna verzija hp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skalaprava Objavljeno Maj 18, 2020 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 18, 2020 Na začetku je bil tak....precej bel..... ....potem smo pa malo pimpali in zdaj je tak....malo manj bel.... Kaj čem rečt....RT je zakon....še vedno! mladench, Nightmare, Andrej P in 13 others 15 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 18, 2020 Deli Objavljeno Maj 18, 2020 pred 9 minutami, skalaprava pravi: Na začetku je bil tak....precej bel..... ....potem smo pa malo pimpali in zdaj je tak....malo manj bel.... Kaj čem rečt....RT je zakon....še vedno! trecolirija si hotu sj vem. En nasvet, pliiiis, ne mu nabit velikih črk BMW...včasih je več manj, 3coliri značilni za znamko so dovolj. Celo značke bi lahko v tem primeru odstranil. Manj je več. So rekli nekateri lastniki uveljavljenih znamk, ko so nalašč na kamione samo logo brez napisa natisnili: vsak bo vedel zakaj, in če ne bo, se bo spraševal katera znamka je, in na koncu ugotovil. Namen je dosežen, pozornost imamo. tomaz69 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skalaprava Objavljeno Maj 25, 2020 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 25, 2020 Na motorju sem razvajen ko baba in vedno vozim seboj še 100 nepotrebnih stvari....pomeni, da sem se navadil tovoriti na motorju zadnji kovček zajetne litraže. In to sem pogrešal zdaj na XR-u! Mala torbica na prtljažniku, ki sem jo tovoril sedaj, zgleda sicer cool, ampak v njo res ne spravim več kot svojo osebno torbico in paket kondomov Časi pa so taki, da je potrebno šparat. In nov kovček pomeni dodaten strošek! In sem študiral, kako bi se dalo natakniti 50 litrski kovček, ki ga imam na RT-ju, tudi na XR-a....hmmm Torej doma se mi je potikal en rabljen prtljažnik od RT-ja, ki ga je bilo potrebno nekako namontirati na prtljažnik od XR-a. V času korone je tudi v službi bilo malo več kapacitet na voljo in smo malo glave staknili skupaj in zrisali vmesno ploščo. Vse skupaj smo nato privijačili skupaj s kakimi 50% viška vijakov, za vsak slučaj.....ziher je ziher Tak je original prtljažnik od XR za mali kovček... Tako pa izgleda naša vmesna plošča iz letalskega aluminija, privijačena na originalni prtljažnik od XR-a. Na distančnikih bo potem privijačen stari RT-jev prtljažnik. Sama vmesna plošča gre ob priliki še na eloksacijo v črno barvo! Na koncu še privijačen stari prtljažnik, ki omogoča vpetje mojega obstoječega kovča iz RT-ja. In na koncu kovček...ajde ne izgleda glih, ampak je pa đabe, to pa tudi neki šteje, ne? Andrej P, skalar36, RobiRoberto in 13 others 14 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tourer Objavljeno Maj 25, 2020 Deli Objavljeno Maj 25, 2020 Čisto OK. skalaprava 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Maj 28, 2020 Deli Objavljeno Maj 28, 2020 Eno vprašanje....kakšno olje nalivate kaj v ta "wunderstroj" ....a brez olja manj vibrira? Sam vprašam MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Maj 28, 2020 Deli Objavljeno Maj 28, 2020 pred 3 minutami, skalaprava pravi: a brez olja manj vibrira? Sam vprašam najprej ga malček strese, potem pa se čisto umiri....? ALEŠ M, MiNa, skalaprava in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Janez66 Objavljeno Junij 6, 2020 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 6, 2020 No pa je doma, zalili smo ga, sedaj pa gas! Loba, vuk76, DAMI34 in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
97fare Objavljeno Junij 6, 2020 Deli Objavljeno Junij 6, 2020 Bo mogoče kdo prešaltal na novo S1000ko in prodajal star model?, sem zainterisiran... edini pogoj je hp barva ? jevi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Junij 7, 2020 Deli Objavljeno Junij 7, 2020 Ob 6. 6. 2020 ob 16:06, Janez66 pravi: No pa je doma, zalili smo ga, sedaj pa gas! Ja in to tako da me od BMW glava boli... MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jevi Objavljeno Junij 18, 2020 Deli Objavljeno Junij 18, 2020 Čestitam @Janez66 in veeelikoooo varnih kilometrov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janez66 Objavljeno Junij 18, 2020 Deli Objavljeno Junij 18, 2020 jevi, hvala lepa, 'še mal več boljšega vremena pa bo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hy650 Objavljeno Julij 13, 2020 Deli Objavljeno Julij 13, 2020 Danes ob 7:52 projektil v nizkem letu nad Starim logom. Nihče drug na jutranjem sproščanju adrenalina kot @skalaprava... skalaprava 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Julij 13, 2020 Deli Objavljeno Julij 13, 2020 mene 2 tedna nazaj prestrašil v BTC. Pa dobr, ne zgleda tolk slabo tale zadnji kufr skalaprava 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hy650 Objavljeno Julij 13, 2020 Deli Objavljeno Julij 13, 2020 povsod ga je dost s tem kufrom.... Quest, DAMI34 in skalaprava 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Julij 13, 2020 Deli Objavljeno Julij 13, 2020 Včeraj so prvič Wunderlich crash bari prav prišli.....na parkirišču pred zaprtim Krškim mostom sem se ravno ustavil in to tako "spretno", da ko sem dobil direkt sunek vetra v bok, sem bil v naslednjem trenutku z motorjem vred na tleh Še dobro da so mi čakajoči motoristični sotrpini priskočili takoj na pomoč.....jebiga, krst mora bit . Konec leta pač na novo prašno polakirati in gotova maša. Se pa dobro obnesen tale crash bar, če lahko malo reklame naredim, je prestregel vse, dve praskici so samo še na plastičnem ščitniku balance. @hy650, @mladench..... nič ne priznam, nič ne vem.... MiNa, RobiRoberto, mladench in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 13, 2020 Deli Objavljeno Julij 13, 2020 pred 3 urami, skalaprava pravi: Včeraj so prvič Wunderlich crash bari prav prišli.....na parkirišču pred zaprtim Krškim mostom sem se ravno ustavil in to tako "spretno", da ko sem dobil direkt sunek vetra v bok, sem bil v naslednjem trenutku z motorjem vred na tleh Še dobro da so mi čakajoči motoristični sotrpini priskočili takoj na pomoč.....jebiga, krst mora bit . Konec leta pač na novo prašno polakirati in gotova maša. Se pa dobro obnesen tale crash bar, če lahko malo reklame naredim, je prestregel vse, dve praskici so samo še na plastičnem ščitniku balance. @hy650, @mladench..... nič ne priznam, nič ne vem.... lajkam izlet, nee padanja, mi je prevč poznano, jebem ti strice z nizkimi nožicami (roll bari so pa res zlata vredni, tut preverjeno) skalaprava, vuk76 in MiNa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Loba Objavljeno Julij 16, 2020 Deli Objavljeno Julij 16, 2020 (popravljeno) On 7/13/2020 at 2:08 PM, skalaprava said: Včeraj so prvič Wunderlich crash bari prav prišli.....na parkirišču pred zaprtim Krškim mostom sem se ravno ustavil in to tako "spretno", da ko sem dobil direkt sunek vetra v bok, sem bil v naslednjem trenutku z motorjem vred na tleh Še dobro da so mi čakajoči motoristični sotrpini priskočili takoj na pomoč.....jebiga, krst mora bit . Konec leta pač na novo prašno polakirati in gotova maša. Se pa dobro obnesen tale crash bar, če lahko malo reklame naredim, je prestregel vse, dve praskici so samo še na plastičnem ščitniku balance. @hy650, @mladench..... nič ne priznam, nič ne vem.... a nisi imel "štopla" montiranega? Popravljeno Julij 16, 2020. Popravil Loba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se