Skoči na vsebino

Honda XRV 750 Africa Twin

Priporočene objave

Objavljeno

K'r t'komal' tole. Za Afričane... :hmm:

Pa še spomin na plodne čase... :O

post-4472-0-23141200-1365507063_thumb.jpg

Objavljeno

samo v info, ce ima kdo interes: v gericke graz se prodaja ena AT, letnik (ce me spomin ne vara) ´93. sicer je opticno "nagrauzna" (beri: bo treba kar nekaj narediti), ampak mislim da bi se jo dalo za ugodno ceno dobiti.

ne, ni moja in tudi od nobenega mojega znanca/kolega/prijatelja.

Objavljeno

samo v info, ce ima kdo interes: v gericke graz se prodaja ena AT, letnik (ce me spomin ne vara) ´93. sicer je opticno "nagrauzna" (beri: bo treba kar nekaj narediti), ampak mislim da bi se jo dalo za ugodno ceno dobiti.

ne, ni moja in tudi od nobenega mojega znanca/kolega/prijatelja.

To pri nas ni možno več regestrirat. Vsaj mislim da ne. lp

Objavljeno

Se bo dalo, se bo dalo kolega premog, samo čez par let kot oldtimer :ninja:

• 1 mesec pozneje...
  • 1 mesec pozneje...
  • 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

živjo sem novi lastnik AT in bi rabil service manual če kdo ma v kakršnikoli obliki se priporočam!!!!!!L.P.vsem A.T-jevcem

Objavljeno

hvala bogu!!! :kva2:

Objavljeno

Kje pa si jo dobil. Na a.netu že nekaj časa nisem nobene zasledil

Kupil sem jo pri nas tisto modro ki se je prodajala poleti..

Objavljeno

Kupil sem jo pri nas tisto modro ki se je prodajala poleti..

aha - ja tista je bila videt kar lepa. Upam da  ti bo lepo služila.

LP

Objavljeno (popravljeno)

Se spomnim, da so bile v začetku ali sredini 90.ih naprodaj po smešni ceni. Ena firma pri nas jih je imela 12 ali nekaj takega in potem propadla in so šli vsi motorčki banki ali nekomu, ki jim je posodil denar.

Moj prijatelj je takrat kupil eno od njih za cca. 5000€.

Popravljeno . Popravil motolover
Objavljeno

Kdaj "tanova" ven pride?

honda se protivi, da so to samo govorice, se pa precej pise da novembra v Milanu.

Objavljeno

Se spomnim, da so bile v začetku ali sredini 90.ih naprodaj po smešni ceni. Ena firma pri nas jih je imela 12 ali nekaj takega in potem propadla in so šli vsi motorčki banki ali nekomu, ki jim je posodil denar.

Moj prijatelj je takrat kupil eno od njih za cca. 5000€.

V zacetku 90h je bilo 5.000,00€ enako 10.000,00 dem, kar pa mislim da to ni bilo malo za rabljen motor, kaj pravis?

Objavljeno

Če sem prav razumel, je šlo za nove motorje. Firma (prodaja vozil) šla v stečaj...

Objavljeno

V zacetku 90h je bilo 5.000,00€ enako 10.000,00 dem, kar pa mislim da to ni bilo malo za rabljen motor, kaj pravis?

Ce ze pametujete in preracunavate, vzamite v obzir se tole. Euro se je kot trgovalna valuta zacel uporabljat konec devetdesetih, prvi bankovci in kovanci so sli v obtok 1.1. 2002.

Kdor je zacetk devetdesetih! kupoval z evri je bil res ultra napredenen, skor sci fi.

O Africi 2 pa se pise da bo dobila Vara/VTR 1000ccm V2 . to je dober in res trpezen agregat. Ce mu bodo ukrotili zejo, brez skode za zmogljivosti, bo nova africa u bistvu malo pomanjsan Varadero, kar bo super!

Objavljeno

Šlo je za popolnoma nove motorje.

Glede cene pa računaj, da pri novem motorju takrat ni bilo nikakršnih popustov, plačali smo toliko kot je bila cena pri prodajalcu.  in veseli smo bili, da smo ga sploh dobili.

Te motorji so bili takoj razgrabljeni, dobili so jih samo tisti, ki so bili pri koritu.

Tudi jaz sem ga zamudil..

Objavljeno

Ce ze pametujete in preracunavate, vzamite v obzir se tole. Euro se je kot trgovalna valuta zacel uporabljat konec devetdesetih, prvi bankovci in kovanci so sli v obtok 1.1. 2002.

Kdor je zacetk devetdesetih! kupoval z evri je bil res ultra napredenen, skor sci fi.

Preračunal sem ceno v Evre, ker večina članov ne bi drugače imela občutka.

Pa nič ne pametujem, da ne bo nesporazuma.

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Kolk pa nas je še kaj tuki lastnikov Afrike twin.

1.zupi

2

3

4???

Objavljeno

1.zupi

2

3

4???

• Bil
  • Nisem
  • Kdaj bom, pa hondo vprašaj!
  • ..........
Objavljeno

1.zupi

2. Leteči

3

4???

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!