Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

anketa o doseženih kilometrih z Mitas cestno pnevmatiki (SF+ in ToF) ANKETA

Svetovani tlaki (glej spodaj razpredelnico) 

ali poišči na MITAS strani: MITAS

Mitas-Recommended-inflation-pressures.pdf

Priporočene objave

Objavljeno
pred 1 minuto, kronik pravi:

imas li ti o necemu drugome pisati osim da se ponavaljas konstantno?! 

daj saraj malo ako ikako znas. 

i ako je moguce vrati se na temu. 

ja razloži, zakaj ti guma drži samo 3000km, da se ne moreš na nek srednje dolg izlet peljat, da ne bi iskal vulkanizerja

kaj bi bilo narobe?

Objavljeno

Mogoče, če bi to probali tudi mi, bi uspeli priti na isto frekvenco ?.?

Objavljeno
Pravkar, KARMEN1 pravi:

Mogoče, če bi to probali tudi mi, bi uspeli priti na isto frekvenco ?.?

Ljepoto ja ne zelim biti na toj frekveci !! 

Pa zar ne vidis kakvih utjecaja to na okolinu ima?! :OK:

Objavljeno

nič ne rabita vzet, samo normalno se vključita v promet pa bo Mitaska držala in ne bo jamranja

kaj si misli kakšen bolj nov motorist (nepravi, slab...) ko pride pogledat za nasvet za gumo pa prebere take pravljice, da guma zdrži par tisoč kilometrov

zato pa pravim prilimaj video posnetek tega divjaštva pa bo vse jasno, zakaj se guma tako hitro uniči

al pa nova tema o Mitas, kjer bodo izkušnje "dirkačev" in raserjev

Objavljeno
pred 17 urami, Snečer pravi:

Jaz sem 40+ in Mitaski zaupam. Na izlet po Evropi sem se odpravil, ko je guma (sportforce+) imela nekaj čez 8000km, ko sem prišel nazaj je bila do indikatora nekaj čez 13.000, vso pot je bila suverena, od dežja, prelazov, avtocest.

To je prednost mitaske, da je celotno obdobje enaka.

Lahko mi verjameš.

Al si eden od modelov iz FBja, ki je prišel provocirat?

Vsaj kar se mene tiče,ne polagam preveč upanja v raznorazna socialna omrežja..? je pa fajn kakšen tak forum kot je tale,da se malo podebatira.včasih tudi kej pametnga in uporabnega izve..? dejansko za mitas do predkratkim sploh vedel nisem,je pa zanimiva,cenovno ugodna. Zanimajo me osebne izkušenje uporabnikov ,predvsem vzdržljivost TFo...mnenja so večinoma pozitivna zato bom eno preizkusil tudi sam..?

Objavljeno

Džizs, kam je ta tema zašla!?

Bli smo na mnenju o Mitas gumah, zdaj ste že kilometre stran od teme...

Cool, tolk, da me več ne zanima!

Pa verjetno nisem edini...

Objavljeno
pred 9 urami, rookie007 pravi:

Džizs, kam je ta tema zašla!?

Bli smo na mnenju o Mitas gumah, zdaj ste že kilometre stran od teme...

Res je, same here. Škoda, tej temi ni pomoči zgleda. Vsako leto isto sranje. Ko se pa začnejo okostnjaki iz omar vlečt je pa konec. Over and out.

Objavljeno
10 hours ago, rookie007 said:

Kupi komplet in se vozi. Jaz sem ga, za na oba mopeda in se ne oziram na druga mnenja.

Ce bodo proti koncu zivljenske dobe enako dobre kot so od zacetka jih bom se kupil, sicer pa ne vec.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Lepo je kritizirat, ampak povejte tistemu, ki namensko in non stop smeti po temi, tistemu, ki obračunava z drugimi tistemu ki serje.

Moji podatki, so v tej temi jasni, slikam izmerim povem mnenje. Kar pa ne pomeni da bo nekdo imel enak filing ali obrabo. Se pa ne oziram na druge, torej, ne pretiravam s komentarji, kako bi morali voziti.

Prav tako so podatki in fotke nekaterih drugih udeležencev jasni. In kaj če nekdo naredi 3 jurje, drug pa 12?

Nič posebnega, pomeni samo da bo nekdo s podobnim motorjem in podobno tehniko vožnje lahko dosegel podobno obrabo.

Objavljeno
pred eno uro, krucymucy pravi:

Kupi komplet in se vozi. Jaz sem ga, za na oba mopeda in se ne oziram na druga mnenja.

Ce bodo proti koncu zivljenske dobe enako dobre kot so od zacetka jih bom se kupil, sicer pa ne vec.

sem obnovil anketo

Objavljeno

Mitas drži, preverjeno.

Prvič na turistični vožnji na Grobniku, komaj čakam, da ponovim.

IMG_7758_resized.jpg

Objavljeno

:jezik:

js sm se odlocu.. zadnja gre gor mitas, prva pa suoercorsa bsb ali pa gp racer.

pa da vidmo

Objavljeno (popravljeno)
1 hour ago, bikez said:

Kolega vulkanizer mi je rekel, da guma, ki se ne nuca, ne more držat. Ni druge filozofije.

58 minutes ago, bikez said:

A tvoj moped na luft lavfa? Ješ in spiješ sploh kaj? Živiš v šotoru? Avta verjetno nima nihče v žlahti? Oženjen nisi, kajti si predstavljaš, da ti žena vsak dan poje dva krompirja? To je na leto nekaj čez 700 krompirjev. ...

Bluziš, pa sej to veš. na motorjih so gume in elektronika v zadnih 10-15 letih nardili tak premik, de je ves ostal napredek skor zanemarljiv. Tud avti so vcasih pili najmanj 10-11l, zdej pa za 6 gonjo klime, absje, racunalnike take in onake espje....in vse skup pol hitrejs.....kdo se spomni dunlopk 207? Grdo s jo pogledal, pa je blo platno zunej....a je bla bols k zdejsne gume? Nit pod razno. Cajt se je spremenu. Znanje je slo naprej. Zdej za 10l solidno hitro vozis kombi.....in z gumami je res podobno. 

Popravljeno . Popravil Kugelschreiber
Objavljeno

Ni svoh guma po 600-700km..

21132AF7-BADA-4947-AEF8-6F3BD86AC27A.jpeg

Objavljeno
Ob 10. 5. 2019 ob 21:52, hajamoto pravi:

A zdej nam bojo že hrčki v SOVENIJI  pral mozeg. Moderator DAMI???? ???

Ne štekam, naj ga izključi iz foruma ker je iz HR, ali ker napiše svoje mnenje oz pere mozeg. Če je razlog lokacija bo tale forum ostal tak kot je v vsej svoji veličini ,če je  razlog pranje bo pa ostal.........

Nekoč sem se strinjal da je "bolje ispasti glup nego iz aviona" sedaj pa nisem prepričan .

Moje mnenje o mitas je približno tako kot pri večini :

-naletel na serijo ki je bila čudna(malo skupnih km,tlak obvezno 2,9 in nič manj

-zalivk in barve ne mara

-večkrat je potrebno meriti tlak

-drži od zacetka do konca

Priporočam, sicer je res da nisem iz HR, pa vendar vzemite moje mnenje z rezervo, tam imam vikend tako da.........

Objavljeno

Dovolj obračunavanja.

Če nekoga ali jezika ali pisanja ne razumeš/mo se post preskoči.

Ob 10. 5. 2019 ob 20:11, krucymucy pravi:

Na AC se guma najmanj obrablja, jaz sem sel enkrat na AC z mopedom, tista guma je zdrzala vec kot ostale.

jaz sem šel 1x po AC od MS do Wajdušne pri 4C in sem poradiral sredino.

Kar sem ugotovil za SF+ in AC je, da se mnogo manj obrablja če je vroče, če jo ne goniš preko 120km/h in če občasno malo poslalomiraš po Ac.

Objavljeno
3 minutes ago, DAMI34 said:

Dovolj obračunavanja.

Če nekoga ali jezika ali pisanja ne razumeš/mo se post preskoči.

jaz sem šel 1x po AC od MS do Wajdušne pri 4C in sem poradiral sredino.

Kar sem ugotovil za SF+ in AC je, da se mnogo manj obrablja če je vroče, če jo ne goniš preko 120km/h in če občasno malo poslalomiraš po Ac.

Ce slalomiras si kot un iz Trebnjega, ki je slalomiral po dolenjki z resilcem.

Objavljeno
pred 2 minutami, krucymucy pravi:

Ce slalomiras si kot un iz Trebnjega, ki je slalomiral po dolenjki z resilcem.

ampak on ni pri 120km/h :ras:

Sicer mi je pa všeč ko dobim nasvet od nekoga, ki je nekoč 20km po AC prevozil. :D

Objavljeno
2 minutes ago, DAMI34 said:

ampak on ni pri 120km/h :ras:

Sicer mi je pa všeč ko dobim nasvet od nekoga, ki je nekoč 20km po AC prevozil. :D

Je bilo kar 600-700km v kosu z vmesnim vlozkom obertaurna.

Stran vrzena cas in gorivo.

Pa se mopedu ni bilo vsec in se je vodna crpalka vscala nekje vmes.

• Haha 2
Objavljeno
pred 5 minutami, krucymucy pravi:

Je bilo kar 600-700km v kosu z vmesnim vlozkom obertaurna.

Stran vrzena cas in gorivo.

Pa se mopedu ni bilo vsec in se je vodna crpalka vscala nekje vmes.

in to na Mitas? :P

Objavljeno

A je kdo zasledil , da je ToF širine 160 prišla v prodajo? Namreč obljubljena je bila za konec aprila ... moral bom počasi menjati, če je ne  bo v nasprotnem pa kaj drugega gor natakniti - ampak glede na vse debate in "prepucavanja" tu me zanima kako se bo obnesla, da si sam ustvarim svoje prepričanje ...

Objavljeno
pred 8 minutami, Povratnik pravi:

A je kdo zasledil , da je ToF širine 160 prišla v prodajo? Namreč obljubljena je bila za konec aprila ... moral bom počasi menjati, če je ne  bo v nasprotnem pa kaj drugega gor natakniti - ampak glede na vse debate in "prepucavanja" tu me zanima kako se bo obnesla, da si sam ustvarim svoje prepričanje ...

Ne vem, če v tej dimenziji, vendar jo je nekdo že obrabil do konca. Ti bo povedal, kako se obnaša čez celoten življenjski cikel. Pa se potem odloči. 

Objavljeno
pred 14 minutami, Povratnik pravi:

Te debate tukaj jemlji s ščepcem soli... Jaz sem letos presedlal iz Dunlop Roadsmart na Mitas Touring Force, in so občutki fenomenalni... Sicer mam komaj dobrega jurčka prevoženega z njimi, tako da ti težko povem kako dolgo bo kaj držalo, ampak zaenkrat sem izjemno zadovoljen... Se drži ceste kot pijanec plota.. ?

Lp,

Bg

• Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!