Ciko86 Objavljeno September 21, 2016 Opozori Objavljeno September 21, 2016 sej ubistvu sem vozu 90 in vzel in dal kontakt da je prislo tako NX650 1
Borutt Objavljeno September 22, 2016 Opozori Objavljeno September 22, 2016 pred 28 minutami, compaq pravi: Tanova Mitaska Preveč na špico ti jo obrablja . Ti bo kakšen strokovnjak svetoval, kaj narediti, da se zadeva izboljša . Cartman in Igi Pop 2
Ferrarist Objavljeno September 27, 2016 Opozori Objavljeno September 27, 2016 (popravljeno) Sneči, šubler ti neki slabo prkazuje....če js prav vidim, je tistu bl 3,69 cm Popravljeno September 27, 2016. Popravil Ferrarist
TakeALookAround Objavljeno September 27, 2016 Opozori Objavljeno September 27, 2016 Zdej k mam jaz tut Mitasko si moram se subler zrihtat. hajoktejn, solorider, DAMI34 in 1 other 4
solorider Objavljeno September 28, 2016 Opozori Objavljeno September 28, 2016 Da vidimo to cudo! Tex 1
norc 16 Objavljeno Oktober 1, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2016 Po celem dnevu naziganja na Marofu Na r6ki je odlicno drzala na r1 pa je bilo treba malo pazit pri odpiranju iz ovinkov Ciko86, Wakasaki, erciona in 2 others 5
CINDAPP Objavljeno Oktober 1, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2016 On 28. 9. 2016 at 3:30 PM, solorider said: Da vidimo to cudo! še ni občutkov
Domen L Objavljeno Oktober 4, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2016 Ob 1. 10. 2016 at 21:00, norc 16 pravi: Po celem dnevu naziganja na Marofu Na r6ki je odlicno drzala na r1 pa je bilo treba malo pazit pri odpiranju iz ovinkov Lepa obraba. Kakšen tlak si vozil? Moja zadnja je zgledala podobno. Sprednja pa kot na spodnji sliki. Drugače pa oprijem za mene brez pripomb, sploh sprednja, zadnja je malo spuščala na odpiranju ampak še vedno ok. DAMI34 1
u-r-o-s Objavljeno Oktober 4, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2016 Poročilo o TF, po slabih 3000 km Sprednja iz "novih" 4mm, na 3,3mm Zadnja iz "novih" 8mm na 5,4mm Kar lepo jo pobira
compaq Objavljeno Oktober 4, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2016 pred eno uro, u-r-o-s pravi: Poročilo o TF, po slabih 3000 km Sprednja iz "novih" 4mm, na 3,3mm Zadnja iz "novih" 8mm na 5,4mm Kar lepo jo pobira Pa sicer, kaksen je filing napran RS1 ali 2 ki si jo mislim, da imel pred tem? Pricakovano je manj sportna, verjetno glasnejsa ...?
u-r-o-s Objavljeno Oktober 5, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2016 Prej sem vozu RS2, makedam definitivno na strani TF, čeprav tud ni ne vem kaj, cesta na strani RS2 definitivno, tudi presenetljivo bolj udobna od TF?? Zadnjič na jadranki sem imel hecn občutek, pri poravnanem motorju kot da bi imel preveč napumpame, v zavoju pa kot da bi imel premalo. V dolomoitih v dvjoje ni blo težav ker so predvsem bolj počasni zaprti zavoji Avtonomija vsekakor na strani RS2 Nimam pojma kaj bom vzel naslednjo
Spider™ Objavljeno Oktober 6, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2016 Ob 01/10/2016 at 21:00, norc 16 pravi: Po celem dnevu naziganja na Marofu Na r6ki je odlicno drzala na r1 pa je bilo treba malo pazit pri odpiranju iz ovinkov Ob 04/10/2016 at 12:38, Domen L pravi: Lepa obraba. Kakšen tlak si vozil? Moja zadnja je zgledala podobno. Sprednja pa kot na spodnji sliki. Drugače pa oprijem za mene brez pripomb, sploh sprednja, zadnja je malo spuščala na odpiranju ampak še vedno ok. Pri kakšnih časih? Nearrain 1
Domen L Objavljeno Oktober 6, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2016 Pojma nimam sem bil prvič in nisem nič štopal. Verjetno je za tako obrabo krivo vzmetenje in moj stil? Skratka vožnja je bila nekaj takšnega. GizmoFighter 1
skalar36 Objavljeno Oktober 7, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2016 Moje so zvozene. Zaenkrat(!)jih ne dam vec gor. Raje grem nazaj na dunlop. Mam rad sebe in motor!
Tex Objavljeno Oktober 7, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2016 27 minutes ago, skalar36 said: Moje so zvozene. Zaenkrat(!)jih ne dam vec gor. Raje grem nazaj na dunlop. Mam rad sebe in motor! hm? zakaj pa?
DAMI34 Objavljeno Oktober 7, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2016 (popravljeno) pred 47 minutami, Texo pravi: hm? zakaj pa? ker so mu grozno drsele al je pa ratal prehiter sam tega noče noben priznati. AJA, da ne boš narobe razumel, če ti guma ne vliva več zaupanja menjaj gumo, blagovno znamko itd...vem kako je ko je čuden filing, človek še vozit ne zna več. bdw, namensko nisem hotel do sedaj komentirati "drsenja" ker sem vozil testne ki so baje boljše , mislim da je uporabljena tudi silika, vendar imam sedaj že kar nekak km nameščeno zadnjo iz redne prodaje....katera se pelje normalno, le po mokrem se mi zdi da bolj drsi kot pa prva testna, ki je pa tudi že na koncu. Popravljeno Oktober 7, 2016. Popravil DAMI34
Tex Objavljeno Oktober 7, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2016 (popravljeno) 3 minutes ago, DAMI34 said: ker so mu grozno drsele al je pa ratal prehiter sam tega noče noben priznati. ja, saj ravnokar prebiram .. 1 hour ago, skalar36 said: Pravijo drugi da lahko kvaliteta mitask variera. Moje so bile na zacetku odlicne. Nekje na polovici je zacela drsati tudi v suhem. Trenutno lahko drsem z njo povsod. Ce pa grem na svetleci asfalt me skrbi. Guma mi drse in plese. Stvar je zelo nevarna se v rondojih mi spusti. Nazadnje v postojni na obeh. Moje so bile sicer zelo poceni. Mogoce je krivo to. kaj te vem .. meni špila do sedaj ql .. res pa, da še nisem do konca zvozil, tako da ne vem, kako se bodo obnašale na koncu .. mogoče pa je res diwjak ratal .. ..jaz pa (še) ne .. Popravljeno Oktober 7, 2016. Popravil Texo
DAMI34 Objavljeno Oktober 7, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2016 Pravkar, Texo pravi: ja, saj ravnokar prebiram .. kaj te vem .. meni špila do sedaj ql .. res pa, da še nisem do konca zvozil, tako da ne vem, kako se bodo obnašale na koncu .. zadnja se nima kaj drugače obnašat, prva ponavad postane trikotna in je mal bolj smotan filing, ampak raj imam oprijem zguljene mitaske, kot sportsmarta, t30, pa še kak kurac od gume bi našel
skalar36 Objavljeno Oktober 7, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2016 Sej sem napisal v sosednji temi pa je en tepček zbrisal.
thunderace Objavljeno Oktober 7, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2016 pred 5 urami, DAMI34 pravi: bdw, namensko nisem hotel do sedaj komentirati "drsenja" ker sem vozil testne ki so baje boljše , mislim da je uporabljena tudi silika, vendar imam sedaj že kar nekak km nameščeno zadnjo iz redne prodaje....katera se pelje normalno, le po mokrem se mi zdi da bolj drsi kot pa prva testna, ki je pa tudi že na koncu. A to potem pomeni da so bile testne drugačne - boljše kot naše v redni prodaji? Ali se kaj ve ali kaj delajo na izboljšavi oprijema v mokrem? V suhem sem zaenkrat zelo zadovoljen, v mokrem pa sem bil samo enkrat (na srečo) in zelo razočaran
DAMI34 Objavljeno Oktober 7, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2016 (popravljeno) pred eno uro, thunderace pravi: A to potem pomeni da so bile testne drugačne - boljše kot naše v redni prodaji? Ali se kaj ve ali kaj delajo na izboljšavi oprijema v mokrem? V suhem sem zaenkrat zelo zadovoljen, v mokrem pa sem bil samo enkrat (na srečo) in zelo razočaran Dela se (na izboljšavah, baje bodo tudi za nekatere motorje prva vgradnja), več ne znam povedat, oddali so kup testnih, ker jih zanima feedback tudi od normalnih uporabnikov. Kaj konkretno te je na mokrem motilo? pred 6 urami, skalar36 pravi: Sej sem napisal v sosednji temi pa je en tepček zbrisal. lej, tak bom povedal, danes 10C, afnal sem se na ovinkih na mrtvo odpiral, valda je drsela, TC je non stop blenkal in popravljal zadnji konec. Ampak to znam narediti na vsaki gumi 173 konjev je preveč za full odpiranje gasa in to v nagibu, zato se vedno vprašam a je guma kriva? Ko sem pa 150km/h priletel v ovinek (kar je cca 30km več kot mi je običaj za isti ovinek) sem opazil popuščanje prve, vendar se jo je dalo zlo lepo popravljati. (zmanjševanje nagiba, rahlo zaviranje)) Pa še na koncu je guma. cca 8000km že ima za sabo in je že trikotna. To je meni normalen pojav v hladnejših mesecih. Podobno ali za odtenek bolje se obnaša S20, ki mi je zelo dobra pnevmatika. Popravljeno Oktober 7, 2016. Popravil DAMI34 Snečer 1
Snečer Objavljeno Oktober 7, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2016 Mojih starih gum niso hoteli vzel DAMI34 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se