Frenk 67 Objavljeno Julij 11, 2017 Opozori Objavljeno Julij 11, 2017 pred 22 minutami, HyperJack pravi: To vsi govorijo ja...da je GS za stare strice. Lej pač rad razbijam stereotipe. Si pretirano ne jemljem nekonstruktivnih komentarjev k srcu :). Se pravi dam gor ContiTrail II ali RoadSmart III? Rok koliko km si vozil prvo vgradnjo? Jaz sem prvovgradnjo CTA II zamenjal za Pirelli Scorpion Trail 2 in sem zelo zadovoljen. HyperJack, Wakasaki in DAMI34 3
motolover Objavljeno Julij 11, 2017 Opozori Objavljeno Julij 11, 2017 34 minutes ago, HyperJack said: Rok koliko km si vozil prvo vgradnjo? 7.900km zimske vožnje. Prednjo sem potem dal nazaj gor in z njo naredil 13.500km vse skupaj.
Kmet2 Objavljeno Julij 11, 2017 Opozori Objavljeno Julij 11, 2017 pred 48 minutami, HyperJack pravi: To vsi govorijo ja...da je GS za stare strice. Lej pač rad razbijam stereotipe. Si pretirano ne jemljem nekonstruktivnih komentarjev k srcu :). Se pravi dam gor ContiTrail II ali RoadSmart III? Rok koliko km si vozil prvo vgradnjo? Dej conti ,posluš nekonstruktivne stare prdce,mi boš hvaležen,še boljša Pirelli ! Wakasaki in KyoKon 2
poggy Objavljeno Julij 11, 2017 Opozori Objavljeno Julij 11, 2017 pred 3 urami, HyperJack pravi: Prva vgradnja Michelin se počasi poslavlja veeeliko prej kot sem predvideval da se bodo. Sicer zadnje je še nekaj ostalo, sprednja bo po kakšnem vikendu že čez idikator. Zdej pa malo v dilemi kaj nabavit. Mitas sportforce nimajo za mojo dimenzijo. Rabim cesto in tiho gumo! Zakaj klicaj, zato ker je tale Michelinka tako glasna, da jo brez čepkov sploh ne moreš vozit. Kakšna ideja kaj obuti? Hvala Na XT1200Z sem imel super izkušnje s Continental Trail Attack II. Čez slab mesec na GSA LC montiram Pirelli Scorpion Trail II pa da vidimo katera se bolje obnese. Wakasaki 1
HyperJack Objavljeno Julij 11, 2017 Opozori Objavljeno Julij 11, 2017 pred 9 minutami, Kmet2 pravi: Dej conti ,posluš nekonstruktivne stare prdce,mi boš hvaležen,še boljša Pirelli ! Tole zdej je blo čist konstruktivno...pa pejt nazaj na motor, da boš še letos pršu nazaj domov Pol pa res najbolj da provam toti Pirelli. Ker vidim, da je kar nekaj navdušencev. Wakasaki in Kmet2 2
DAMI34 Objavljeno Julij 11, 2017 Opozori Objavljeno Julij 11, 2017 pred eno uro, HyperJack pravi: To vsi govorijo ja...da je GS za stare strice. Lej pač rad razbijam stereotipe. Si pretirano ne jemljem nekonstruktivnih komentarjev k srcu :). Se pravi dam gor ContiTrail II ali RoadSmart III? Rok koliko km si vozil prvo vgradnjo? z nobeno ne fališ RS3 je majka, moj frend @Nearrainje podal zlo dobro recenzijo. in to na GSu
Kmet2 Objavljeno Julij 11, 2017 Opozori Objavljeno Julij 11, 2017 pred 47 minutami, HyperJack pravi: Tole zdej je blo čist konstruktivno...pa pejt nazaj na motor, da boš še letos pršu nazaj domov Pol pa res najbolj da provam toti Pirelli. Ker vidim, da je kar nekaj navdušencev. JA jz sm jih pa navdušil ..... Wakasaki 1
HyperJack Objavljeno Julij 11, 2017 Opozori Objavljeno Julij 11, 2017 pred 29 minutami, Kmet2 pravi: JA jz sm jih pa navdušil ..... Od kdaj pa ti Pirelli vozis? Do kar se spomnim, si bil pristaš TrailAttacka
deki28 Objavljeno Julij 11, 2017 Opozori Objavljeno Julij 11, 2017 (popravljeno) pred 5 urami, HyperJack pravi: Prva vgradnja Michelin se počasi poslavlja veeeliko prej kot sem predvideval da se bodo. Sicer zadnje je še nekaj ostalo, sprednja bo po kakšnem vikendu že čez idikator. Zdej pa malo v dilemi kaj nabavit. Mitas sportforce nimajo za mojo dimenzijo. Rabim cesto in tiho gumo! Zakaj klicaj, zato ker je tale Michelinka tako glasna, da jo brez čepkov sploh ne moreš vozit. Kakšna ideja kaj obuti? Hvala Jaz sem dal gor Metzeler tourance next zaenkrat zadovoljen s to gumo, ni glasna, odlično se drži v ovinkih, po dežju pa tudi nobenih problemov nisem imel... pred tem sem imel dunlop trailmax (katastrofa od gume) glasna u pm...zadnja guma mi je začela pri 6000km zanašat v ovinkih, da sem bil že na meji padca... Pa še test gum za GS-a LC https://www.pirelli.com/tyre/ww/en/news/2016/05/18/pirelli-scorpion™-trail-ii-wins-the-enduro-street-tyre-comparison-test-carried-out-by-the-german-magazine-motorrad/ Popravljeno Julij 11, 2017. Popravil deki28
Kmet2 Objavljeno Julij 11, 2017 Opozori Objavljeno Julij 11, 2017 Next ena slabših pnevmatik ,kar sem jih vozil .... pred 59 minutami, HyperJack pravi: Od kdaj pa ti Pirelli vozis? Do kar se spomnim, si bil pristaš TrailAttacka Dobil in zvozil,ostal na Conti ker mi je pirelli še jurja manj zdržala ,pa je že conti tops .
damjandugi Objavljeno Julij 11, 2017 Opozori Objavljeno Julij 11, 2017 Tudi sam imam gor Pirelli scorpion trail 2
Nearrain Objavljeno Julij 11, 2017 Opozori Objavljeno Julij 11, 2017 V tapravih rokah .... ...gre tud na hrbet
Borutt Objavljeno Julij 11, 2017 Opozori Objavljeno Julij 11, 2017 pred 12 urami, HyperJack pravi: Prva vgradnja Michelin se počasi poslavlja veeeliko prej kot sem predvideval da se bodo. Sicer zadnje je še nekaj ostalo, sprednja bo po kakšnem vikendu že čez idikator. Zdej pa malo v dilemi kaj nabavit. Mitas sportforce nimajo za mojo dimenzijo. Rabim cesto in tiho gumo! Zakaj klicaj, zato ker je tale Michelinka tako glasna, da jo brez čepkov sploh ne moreš vozit. Kakšna ideja kaj obuti? Hvala Ker že razmišljaš o Mitasu, poskusi Terra Force. Meni se ne zdi glasna.
HyperJack Objavljeno Julij 12, 2017 Opozori Objavljeno Julij 12, 2017 pred 13 urami, Borutt pravi: Ker že razmišljaš o Mitasu, poskusi Terra Force. Meni se ne zdi glasna. To sem tudi že razmišljal, sam je prekrampas profil. Bolj se nagibam k cestnim različicam profilov. Kje si kupil Terra Force?
Borutt Objavljeno Julij 12, 2017 Opozori Objavljeno Julij 12, 2017 pred 8 urami, HyperJack pravi: To sem tudi že razmišljal, sam je prekrampas profil. Bolj se nagibam k cestnim različicam profilov. Kje si kupil Terra Force? Profil ni nič krampast. Kupil sem jih v Materiji, ker Rumeni ni imel časa, jaz pa sem jih nujno poteboval. Sedaj je bila akcija. Mislim, da stanejo 165€. Samo to je dimenzija 110 in 150.
DAMI34 Objavljeno Julij 12, 2017 Opozori Objavljeno Julij 12, 2017 pred 11 urami, HyperJack pravi: To sem tudi že razmišljal, sam je prekrampas profil. Bolj se nagibam k cestnim različicam profilov. Kje si kupil Terra Force? ćeprav imam rad Mitas, ampak TF je za to kar je pač namenjen, ti prej predlagam Pirelli scorpion trail 2. Jaz osebno na ktm Adventure 1290 (160 konjičev) še nisem videl bolje izrabljene gume po 4000km. Referenca @frank67 resnično guma, ki zna marsikaj prenesti, je pa vsekakor cestno orientirana.
Wakasaki Objavljeno Julij 12, 2017 Opozori Objavljeno Julij 12, 2017 Ob 11. 7. 2017 ob 10:24, HyperJack pravi: To vsi govorijo ja...da je GS za stare strice. Lej pač rad razbijam stereotipe. Si pretirano ne jemljem nekonstruktivnih komentarjev k srcu :). Se pravi dam gor ContiTrail II ali RoadSmart III? Rok koliko km si vozil prvo vgradnjo? Pirreli......
motolover Objavljeno Julij 12, 2017 Opozori Objavljeno Julij 12, 2017 Hyper, obvezno daj 17" spredaj!
HyperJack Objavljeno Julij 13, 2017 Opozori Objavljeno Julij 13, 2017 pred 10 urami, motolover pravi: Hyper, obvezno daj 17" spredaj! Original platišča v 17" ne obstaja pa tudi ne vidim problem v 19". Problem vidim le v tem, da je sprednja guma že na indikatorju in to pred zadnjo.
Quest Objavljeno Julij 13, 2017 Opozori Objavljeno Julij 13, 2017 pred 10 urami, motolover pravi: Hyper, obvezno daj 17" spredaj! Upam da je to šala. Sprednji konec bi se znižal za 1" to je 2,54 mm. Še več teže na prednje kolo. Še prej s tačkami in cilindri do tal. Sem nekaj takega naredil na svoji Hondi. Šel iz 19 na 16". Tačke dvignil potem sem pa deklc od alternatorja predrgnil v ovinkih, da mi je olje spustil in sem ostal na cesti. Je pa motor kar sam padel v ovinek. pred 32 minutami, HyperJack pravi: Original platišča v 17" ne obstaja pa tudi ne vidim problem v 19". Problem vidim le v tem, da je sprednja guma že na indikatorju in to pred zadnjo. Dobro ga ženeš po ovinkih, verjetno zelo hiter vstop v ovinek in žre prvo bolj kot zadnjo. Samo moje mnenje.
motolover Objavljeno Julij 13, 2017 Opozori Objavljeno Julij 13, 2017 1 hour ago, Quest said: Upam da je to šala. Sprednji konec bi se znižal za 1" to je 2,54 mm. Še več teže na prednje kolo. Še prej s tačkami in cilindri do tal. Sem nekaj takega naredil na svoji Hondi. Šel iz 19 na 16". Tačke dvignil potem sem pa deklc od alternatorja predrgnil v ovinkih, da mi je olje spustil in sem ostal na cesti. Je pa motor kar sam padel v ovinek. V Nemčiji sem videl veliko predelanih na 17". Tudi tisti, ki ga je Alpha Racing navil na 147 konj je predelan. Najbrž bolje vedo kot midva, glede na to, da so oni vodili tekmovalno ekipo BMW v superbiku. Tvoje izkušnje s predelavo na 16" popolnoma drugega motorja tu nima neke teže. Quest 1
Quest Objavljeno Julij 13, 2017 Opozori Objavljeno Julij 13, 2017 pred 15 minutami, motolover pravi: V Nemčiji sem videl veliko predelanih na 17". Tudi tisti, ki ga je Alpha Racing navil na 147 konj je predelan. Najbrž bolje vedo kot midva, glede na to, da so oni vodili tekmovalno ekipo BMW v superbiku. Tvoje izkušnje s predelavo na 16" popolnoma drugega motorja tu nima neke teže. Se popolnoma strinjam s teboj. Hotel sem samo opozoriti, da menjava kolesa potegne za sabo več stvari in je potrebno malo bolj pogledati kaj je potrebno obenem še spremeniti. motolover 1
HyperJack Objavljeno Julij 14, 2017 Opozori Objavljeno Julij 14, 2017 Je že kdo dobil povabilo na "dodelavo" vzmetenja zaradi tiste možne "famozne" napake?
motolover Objavljeno Julij 14, 2017 Opozori Objavljeno Julij 14, 2017 10 minutes ago, HyperJack said: Je že kdo dobil povabilo na "dodelavo" vzmetenja zaradi tiste možne "famozne" napake? Kolikor vem, ne. Sploh ne vem, ali bodo res vsem menjali ali samo določenim serijam. Če voziš samo po cesti se nima kaj zgoditi IMO, pa tudi offroad bi moral biti res hud in v kombinaciji z nabitjem prednjega kolesa pod ravno pravim kotom v kakšno skalo. Tam pa tudi navadne vilice nasrkajo. Nearrain in Quest 1 1
kasti Objavljeno Julij 14, 2017 Opozori Objavljeno Julij 14, 2017 Ob 11. 7. 2017 ob 10:24, HyperJack pravi: To vsi govorijo ja...da je GS za stare strice. Lej pač rad razbijam stereotipe. Si pretirano ne jemljem nekonstruktivnih komentarjev k srcu :). Se pravi dam gor ContiTrail II ali RoadSmart III? Rok koliko km si vozil prvo vgradnjo? Conti Road Attack 3! pred 16 minutami, HyperJack pravi: Je že kdo dobil povabilo na "dodelavo" vzmetenja zaradi tiste možne "famozne" napake?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se