Skoči na vsebino

BMW R 1200 GS LC 2013 dalje

Priporočene objave

Objavljeno

Evo po 2000+ narejenih km in prvem servisu lahko rečem, da je motor top shit! Ne v slabem pomenu, ampak dobrem. 

So območja obratov, kjer se motor malo preveč "trese" za moje pojme, ampak se da preživet. Najbolj pomembno je, da ne padeš v "prenizke" obrate, to se še malo navajam. Quick shift je super, se je ulafal, tudi serviser mi ga je naštimal, tako da sedaj vedno lepo da gas, pa tudi dela na praktično 1500 obratov. Super stvar, še posebej zašaltat navzdol. Navgor je mal tricky, rabi vsaj 3000+ obratov, ampak gre. Mogoče oz 5. v 6. mal bolj trdo, ampak gre. Na avtocesti se motor dere ko budala, prav tako ima človek občutek, da bo mašino razneslo... 
Nastavitve amortizerjev se moram še malo navadit, za po cesti je zadaj super, spredaj mogoče odtenek premehko, ampak po serpentinah gre zelo fajn. Preklemano presenečen sem kako je lahko tako težak motor tako okreten... :O 
Danes mi je crknila povezava med čelado in motorjem, nikakor mi ju ni uspelo povezati, tudi v meniju, ko grem na rider's helmet je "sivo", prav tako ne morem ponastaviti obstoječih povezav, tako da ne vem kako naj sedaj povežem motor in čelado. Povezava med mobitelom in motorjem dela BP, tak da mi ni jasno kaj je lahko problem. Mi je pa zadnjič v čeladi popolnoma zmanjkalo baterije, tako, da se je čelada sama ugasnila. Mogoče problem tu? Pojma nimam. 
Pohvalil bi še bremze, kjer ABS dela ODLIČNO, kot tudi traction control dela zelo dobro, še posebej na mokrem. 
Je pa še vprašanje, kje se dobi tisti "pro" ključek za pod sedež?

Objavljeno
pred 7 urami, Tepko pravi:

Je pa še vprašanje, kje se dobi tisti "pro" ključek za pod sedež?

Pod sedežem se ga najde.:whistle:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

A kdo ve kje se nahaja AUX konektor?

Objavljeno
pred 2 urami, poggy pravi:

ne najdem navodil za vodno hlajene?

Res je. Pomota sem hitro pogledal.

Zakaj pa potrebuješ Aux konektor? Kaj bi rad priključil? Mogoče bo lažje pomagati. 

Objavljeno
Ob 3. 5. 2018 ob 22:04, Quest pravi:

Res je. Pomota sem hitro pogledal.

Zakaj pa potrebuješ Aux konektor? Kaj bi rad priključil? Mogoče bo lažje pomagati. 

Sem rešil, pri modelih do 2015 je ta konektor skrit pod križi, od 2017 dalje pa je potrebno odstranit zgornjo levo cevno zaščito ter sivo plastiko pod njo, tam se nahaja ta konektor. 

Preko njega krmilim rele za napajanje dodatnih vtičnic oziroma v bodoče kar celoten fuse block. Nisem ravno pristaš raznih hitrih spojk, ki poškodujejo originalno napeljavo.

• Všeč mi je 3
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Moj hobi projekt. Enega imam viška, če se najde interesent v SLO, če ne gre ponudba čez mejo...

20180517_140341.jpg

Objavljeno
pred 18 urami, MdAzz pravi:

Moj hobi projekt. Enega imam viška, če se najde interesent v SLO, če ne gre ponudba čez mejo...

20180517_140341.jpg

Prodajaš komplet z izpuhom, ali samo "karbonske" dodatke?

Objavljeno

Načeloma komplet, če pa bi kdo imel samo karbonske dodatke pa vzamem navadne in 40 EUR pa so njegovi.

Objavljeno

Živjo!

Čaka me servis na 10.000, kam naj ga peljem (kakšen dober serviser?), približna cene servisa, itd. Že vnaprej hvala za kakšen nasvet:P!

Objavljeno

Imaš Selmarja v Celju, pa jih vprašaj. Imajo enega dobrega mehanika.

Objavljeno
Ob 18. 5. 2018 ob 14:35, MdAzz pravi:

Načeloma komplet, če pa bi kdo imel samo karbonske dodatke pa vzamem navadne in 40 EUR pa so njegovi.

To je dejansko iz karbona, ali samo oblečeno v folijo?

Objavljeno

Ne eno ne drugo. To so originalni kosi s karbonsko grafiko in čez lakirani. Možna menjava za originale z doplačilom.

20180521_181817.jpg

20180521_181734.jpg

20180521_181740.jpg

20180521_181726.jpg

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Pravijo, da ni slabega vremena, da je samo slaba oprema. No jaz nimam prou dobre opreme, mam samo tako za sonce in vroč asfalt. Trenutno potapljaške opreme še nimam, zato sem motor na servis kr s kombijem dostavil.

img201806071412361.jpg

Tema nekaj sameva, zgleda se samo vozite nič ne visite na računalnikih.

Objavljeno
pred 24 minutami, HyperJack pravi:

Ni problemov ni komentarjev.:panic:

Drugač pa mal o Conti gumah kaj napiš. Kaj kako do kolko. So moja prva izbira ob menjavi.

Objavljeno
pred 48 minutami, HyperJack pravi:

Pravijo, da ni slabega vremena, da je samo slaba oprema. No jaz nimam prou dobre opreme, mam samo tako za sonce in vroč asfalt. Trenutno potapljaške opreme še nimam, zato sem motor na servis kr s kombijem dostavil.

img201806071412361.jpg

na servisu boš srečal kompanjone :) tam so vsi

• Haha 2
Objavljeno
pred 51 minutami, Quest pravi:

Ni problemov ni komentarjev.:panic:

Drugač pa mal o Conti gumah kaj napiš. Kaj kako do kolko. So moja prva izbira ob menjavi.

Trenutno nisem še vozil boljših gum, vlivajo zaupanje in držijo super.

pred 28 minutami, Snecer pravi:

na servisu boš srečal kompanjone :) tam so vsi

Sej nisem zaradi njih prišel na servis, prišel sem zaradi sebe in garancije. 

Objavljeno

v sončnem vremenu (po sliki) s kombijem...se je lepše s kombijem vozit?

Objavljeno

Vreme je v redu, le napoved je bolj slaba...

Objavljeno
pred 1 uro, vandrovec pravi:

v sončnem vremenu (po sliki) s kombijem...se je lepše s kombijem vozit?

Ma kot da mi je višja sila naklonila, iztovarjal in natovarjal sem ga po soncu, vse vmes je deževalo :)

Objavljeno
pred 1 minuto, HyperJack pravi:

Ma kot da mi je višja sila naklonila, iztovarjal in natovarjal sem ga po soncu, vse vmes je deževalo :)

Maš srečo, ti novodobni motorji crkujejo po dežju :lol1:

Objavljeno

Sem vse včeraj peljal iz Lux do Minhna pa me je eno uro pral, da sem mislil, da sem v podmornici. Motor jo je bolš odnesu, pa še vse Autobahn muhe spacane je spralo dol. Dons je blo pa krasno...

20180608_122036.jpg

20180608_134545.jpg

Objavljeno

Dekleta in fantje, imam en črn nov lonec euro4 za gs in gsa viška. Dam poceni, če kdo rabi. Z ali brez plastik. Prašno barvan, odstranjen z novega motorja.

20180302_222938.jpg

20180601_180349.jpg

• 2 tedne pozneje...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!