Skoči na vsebino

KTM servisi/prodaja/poprodajna podpora/splošno

Priporočene objave

Objavljeno

Če je lahko ista storitev ali material drugje cenejši, zakaj bi plačal več? Privatniki se tega zavedamo, ker tudi nas stiskajo s cenami.

Objavljeno

Govorim za garancijsko obdobje.

Poskusi se vživeti, da si ti uradni serviser za Suzuki, Yamaha…

Veliko vas bo iskalo najcenejšo varijanto servisa in recimo to ni Suzuki, Yamaha… servis, morda bo to servis v bližini vašega doma. Veselo, zadovoljno servisirate svoje konjičke. Ko pa nekaj crkne, pa greste na Suzuki, Yamaha… servis in jamrate, da imate pravico do garancije.

Če bi bil jaz privatnik na tem servisu, bi te poslal tja, kjer si do sedaj zapravljal denar - servisiral. A zdaj, ko pa imaš težave sem pa dober. Privatniki bodo to morda malo bolje razumeli.

Reševanje reklamacije ni samo delo in zaslužek, je polno telefonskih klicev in dogovarjanj. Od reklamacij se ne da živeti.

Kot je že nekdo dejal, garažni mojstri zamenjajo olje in še kaj po ugodni ceni ali pa tudi ne, ko pa gre kaj narobe je pa običajno tema in tudi ne morejo reševati garancijskih zapletov.

Objavljeno
pred 10 urami, motolover pravi:

Če je lahko ista storitev ali material drugje cenejši, zakaj bi plačal več? Privatniki se tega zavedamo, ker tudi nas stiskajo s cenami.

Če je kvaliteta enaka potem ja, vem da stranke za vsak evro gledajo pri izbiri izvajalcev... Je pa to večni problem slovenije, važna je cena. Pol se pa čudijo zakaj vse pušča, razpada... Sej tut razpisi izberejo najcenejšega izvajalca (cena), ko pa nakoncu skupi potegneš pa vidiš da bi zaradi drugih dodatnih storiev bil tisti dražji ponudnik ugodnejši

Objavljeno (popravljeno)

Javni razpisi imajo v ozadju druge igre. Podjetniki in posamezniki se odločajo s svojo glavo. 

Popravljeno . Popravil motolover
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

Tudi pri posameznikih je v 90% važna samo cena...

Objavljeno

Špekulacije in topla voda so postali znanost na MS ......

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Ni problem, da plačaš opravljeno delo. Problem je da ga preplačaš (tudi dvojno) . Glede na lastne izkušnje in izkušnje drugih (s katerimi sem govoril) to ni problem določenega serviserja, ampak več ali manj kar splošen pojav (problemov očitno nimajo samo tisti, ki se niti najmanj ne zanimajo kaj jim delajo in jim je važno le da se motor po servisu "sveti" ) .

Reševanje garancij je v pristojnosti prodajalca/pooblaščenega serviserja in nima nobene veze s tem kje si servisiral motor. To si "plačal" , ko si kupil motor. Kako imajo to urejeno med seboj pa mene prav nič ne briga.

lp

Objavljeno
pred 16 urami, motolover pravi:

sem te že večkrat vprašal, kam naj peljem GTja na servis? Da bo ugodno, da bodo skočili, ko bo potrebno, da bo garancija zrihtana?

Zaenkrat je to uredil Jamnik, če ppoznaš hitrejšega, cenejšega, boljšega, kar z besedo na dan, ne se zadrževat :D

S teorijo in kvazi pravicami kupca si pa ne morem kaj preveč pomagat.

ps. sem pa že napisal par strani nazaj, KTM je cca 20% dražji, a je servisni interval na 15kkm.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 8 minutami, DAMI34 pravi:

ps. sem pa že napisal par strani nazaj, KTM je cca 20% dražji, a je servisni interval na 15kkm.

Pr teh kilometrih mam js že skor generalko :lol1:

No ja vsaj garancijo se mi ni treba ukvarjat :OK:

• Všeč mi je 2
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno

KTM podpora....servisi :D

Kličem včeraj Jamnika, se ne javi, pošljem še mail, do danes ni poklical nazaj, niti ni odgovoril na mail. 

Alora, bi se reklo pri nas, bom pa nesel denar drugam. Če ga pa še drugje ne bodo hoteli, bom pa jodlarja prodal. Odločitev danes dokončna.

Objavljeno
pred eno uro, DAMI34 pravi:

Kličem včeraj Jamnika, se ne javi, pošljem še mail, do danes ni poklical nazaj, niti ni odgovoril na mail. 

Alora, bi se reklo pri nas, bom pa nesel denar drugam. Če ga pa še drugje ne bodo hoteli, bom pa jodlarja prodal. Odločitev danes dokončna.

spet na Dunji? :eek:

Objavljeno
pred 1 uro, DAMI34 pravi:

A mu grem kamen u šipo zabrisat ????

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)
pred 1 uro, DAMI34 pravi:

Ob 28. 3. 2017 ob 17:06, DAMI34 pravi:

škoda ker je ni, KTRC je zlata vreden, ampak jebiga, drugi mopedi mi niso bili všeč, ta je pa jebački, pa agregat mi je poznan.

p.s. s servisom nimam nikjer problemov :P

p.s.s. A je kdo na forumu, ki si lasti Z900? Če je, kaka slikca ne bo škodila, pa občutki.

Pr vas pa zadnje čase velik zarečenga kruha pojeste :kva2:

Popravljeno . Popravil Frenk 67
Objavljeno
pred eno uro, Frenk 67 pravi:

spet na Dunji? :eek:

žal ne :(

rabil sem eno informacijo

pred 38 minutami, HD-Dyna pravi:

A mu grem kamen u šipo zabrisat ????

Jah, zdej sem rešil, ampak tebe bom pooblastil, da boš šel osebno na razgovore, ko bo čas za servis/kontrolo ventilov/reklamacijo (kar pač pride prej), seveda se ti bom oddolžil z dunjo.

pred 31 minutami, Frenk 67 pravi:

Pr vas pa zadnje čase velik zarečenga kruha pojeste :kva2:

moja izjava, do takrat je bila točna. :D

Sem poklical, me je človek poklical nazaj, ali poslal sms, ali poslal mail...zdj pa....nč...kot bi se v zemljo udrl.

• Všeč mi je 3
Objavljeno
17 minutes ago, DAMI34 said:

žal ne :(

rabil sem eno informacijo

Jah, zdej sem rešil, ampak tebe bom pooblastil, da boš šel osebno na razgovore, ko bo čas za servis/kontrolo ventilov/reklamacijo (kar pač pride prej), seveda se ti bom oddolžil z dunjo.

moja izjava, do takrat je bila točna. :D

Sem poklical, me je človek poklical nazaj, ali poslal sms, ali poslal mail...zdj pa....nč...kot bi se v zemljo udrl.

Sm poklicu mojga, jereku prnes...  sm prnesu. Je reku cez  en dan prnes se 15 ojrov... in mam nove logarje u feltn :)

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 1 minuto, jvalant pravi:

Sm poklicu mojga, jereku prnes...  sm prnesu. Je reku cez  en dan prnes se 15 ojrov... in mam nove logarje u feltn :)

keri, keri...iščem nouga serviserja :D

Objavljeno
pred 33 minutami, DAMI34 pravi:

Seveda, izrekel si magično besedo :blush:

Objavljeno
pred 4 urami, DAMI34 pravi:

Vsak izgovor je dober. Ti kar prodaj, da se ne boš toliko sekiral in slabe volje bil. Si se pač zaj... 

Objavljeno

Dami, če boš šel na Bavarca, imaš zdaj servis v NG.

Otvoritev delavnice petek, 7. april 2017

Moto servis Tomi
Industrijska cesta 4f
Nova Gorica 
Vabi naotvoritev novih prostorov!

Vidimo se v petek 7.aprila po 16 uri !!!

Objavljeno
pred 11 urami, motolover pravi:

Moto servis Tomi
Industrijska cesta 4f
Nova Gorica 

Tomi je car ,entuzijast za bmw !

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 13 urami, Borutt pravi:

Vsak izgovor je dober. Ti kar prodaj, da se ne boš toliko sekiral in slabe volje bil. Si se pač zaj... 

nope, nisem se. Bemtim samo čez izbrani servis, ali je to težko razumeti?

pred 12 urami, motolover pravi:

Moto servis Tomi
Industrijska cesta 4f
Nova Gorica 

Bavarc nima motorja, ki bi mi odgovarjal. Ne, da ga nočem kupiti, ampak mi ne ustrezajo.

S1000r bi bil sicer dober za solo moped, torej drugi moped.

Servisi so tudi še na razpolago za KTM

Izola, Udine, Maribor :P

Objavljeno
2 hours ago, DAMI34 said:

Bavarc nima motorja, ki bi mi odgovarjal. Ne, da ga nočem kupiti, ampak mi ne ustrezajo.

Ne veš, dokler ne poskusiš. Si GTja imel na uporabo ne vikend, preden si se odločil?

Objavljeno
pred 4 urami, motolover pravi:

Ne veš, dokler ne poskusiš. Si GTja imel na uporabo ne vikend, preden si se odločil?

Ne, ker sem preštudiral grafke, prav tako pri bavarcih.

Lej, brez šale, enduro poza, oziroma pokončno sedeča, mi ne odgovarja in takoj smo črtal XRa, čeprav mi vse drugo odgovarja.

Takoj ko prešaltamo na nakede, oziroma ST segment, al mi ni všeč mašina (boxer no go) al pa ni za dva. Edini od BMW, ki bi mi pogojno ustrezal je K1300S. Je pa premal divji, premal agilen že v primerjavi z SXom, žal- KTM me je preveč razvadil :P

Objavljeno
pred 3 minutami, motolover pravi:

S čim te je razvadil, da moraš pri 50 voziti v četrti? ;)

Tudi. 58 četrta, 50 tretja, po števcu :P

ps. s servisi in poprodajno podporo zihr ne :(

• Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!