THOMPSON Objavljeno September 4, 2016 Deli Objavljeno September 4, 2016 BMW proizvaja v Indiji. In to je jasno natisnjeno na ulitkih! (BMW made in India) MiNa in ciciban 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno September 4, 2016 Deli Objavljeno September 4, 2016 (popravljeno) Yep... Chennai v Indiji spada pod Bmw. Pomoje so prisotni v Indiji, ker ta z preko miljardo prebivalcev predstavlja izredno velik potencial in hkrati poceni delovno silo. Ravno zato me ne preseneča, da je za konec leta Bmw napovedal precej preprost 300cc motor. Popravljeno September 4, 2016. Popravil ciciban MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno September 5, 2016 Deli Objavljeno September 5, 2016 Je pač tako, da je poceni delovna sila izhod za večji dobiček lastnikov kapitala. Tudi tisto kar je še sestavljeno v Evropi je večinoma sestavljeno iz delov, ki jih naredi "umazana" industrija tam nekje daleč. ciciban in celjan89 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Big Py Objavljeno September 6, 2016 Deli Objavljeno September 6, 2016 Sej ni problema, samo vprašam. Do katerga leta so pa Rotaxi? Je Rotax tudi 2 cilidraše izdeloval? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno September 6, 2016 Deli Objavljeno September 6, 2016 pred 3 urami, map pravi: Sej ni problema, samo vprašam. Do katerga leta so pa Rotaxi? Je Rotax tudi 2 cilidraše izdeloval? Evo, agregat Rotax 804 še vedno izdeluje Rotax. Če si pozoren, boš opazi, da so takšni agregati v F800R modelih. Oljni hladilnik je nad filtrom za olje. Modeli S, ST in GT pa imajo za pogon namesto zobčenika jermenico. GS 650/700/800 imajo hladilnik olja in filter postavljen vzporedno. Pa tudi postavljeni so v teh modelih agregati nekoliko pokončneje kot v R,S,ST in GT modelih Sicer sem pa na odlitkih ohišja motorja, pri menjavi alternatorja, opazil napise "made in Austrija" je pa moj letnik `11. Mavti 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pelaupelau Objavljeno September 7, 2016 Deli Objavljeno September 7, 2016 Zdravo! Se opravičujem, če ste to temo že obdelali. Zanimam se za nakup "ščitnikov roke" za GS 2013 in sem v Louis-u zasledil ene "dobre". Je pa problem, da je tudi cena "dobra" : link Komplet stane cca 260,00€. me zanima, če kdo pozna kakšno cenejšo opcijo? Lahko tudi ( malo )rabljene, naprimer Hvala! Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno September 7, 2016 Deli Objavljeno September 7, 2016 pred 3 minutami, Pelaupelau pravi: Zdravo! Se opravičujem, če ste to temo že obdelali. Zanimam se za nakup "ščitnikov roke" za GS 2013 in sem v Louis-u zasledil ene "dobre". Je pa problem, da je tudi cena "dobra" : link Komplet stane cca 260,00€. me zanima, če kdo pozna kakšno cenejšo opcijo? Lahko tudi ( malo )rabljene, naprimer Hvala! Lp Kako 260€? Cena je 130€. Jaz jih imam in se mi zdijo zelo kvalitetna zaščita za roke. Robustno železo. Scarabeo MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pelaupelau Objavljeno September 7, 2016 Deli Objavljeno September 7, 2016 Pravkar, Scarabeo 500 pravi: Kako 260€? Cena je 130€. Jaz jih imam in se mi zdijo zelo kvalitetna zaščita za roke. Robustno železo. Scarabeo Dejansko razmišljam, da je 130€ za kos, ne za komplet. Če imaš take, potem ne dvomim, da veš kaj in kako. Če je 130€ za komplet in če si z njimi zadovoljen, jih bom nabavil. Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno September 7, 2016 Deli Objavljeno September 7, 2016 pred 1 minuto, Pelaupelau pravi: Dejansko razmišljam, da je 130€ za kos, ne za komplet. Če imaš take, potem ne dvomim, da veš kaj in kako. Če je 130€ za komplet in če si z njimi zadovoljen, jih bom nabavil. Hvala Jaz sem jih nabavil pri najbližnjem moto trgovcu. Mi jih je zrihtal za enako ceno, prišparaš pri poštnini. Poskusiti ni greh. Pa lepo zrihtaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pelaupelau Objavljeno September 7, 2016 Deli Objavljeno September 7, 2016 pred 8 minutami, Scarabeo 500 pravi: Jaz sem jih nabavil pri najbližnjem moto trgovcu. Mi jih je zrihtal za enako ceno, prišparaš pri poštnini. Poskusiti ni greh. Pa lepo zrihtaj. Se strinjam. Marsikaj se dobi tudi lokalno za isto ceno. Pri Louis-u običajno kaj nabavim, kadar imajo akcije za - 20% za nakup nad 100€ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno September 7, 2016 Deli Objavljeno September 7, 2016 Dobro preveri, če res pašejo tudi na F800 ker ima kolikor vem (fatbarr) 28,5mm krmilo, enako tudi 1200GS modeli, kar pomeni, da ti opora ne bo objela krmila, ker je debelejše. Normalna debelina krmil je 22,2mm (F650GS/800) na njega paše sigurno. Tamle reklamirajo, da paše na oba motorja kar pa ne drži. (aha drobni tisk - Installation is only possible on OEM handlebars). Scarabeo 500 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno September 7, 2016 Deli Objavljeno September 7, 2016 (popravljeno) Sem šel preverit točno kako in kje je vpeta podpora zaščit na krmilo. Mislim, da se krmilo odebeli (22,2mm) šele proti delu, ki ga držijo objemke na križih (28,5mm), tako da bo mogoče "pasalo" tudi na "fatbar" F800GS (pred nakupom obvezno preveri). Na delu takoj za stikali je najbrž debelina še vedno 22,2mm. Barkbuster na F650GS, desna leva Če se ne motim se na F800GS začne debelit tule naprej, kjer imam montiran RamMount za GPS. Popravljeno September 7, 2016. Popravil MiNa ciciban 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pelaupelau Objavljeno September 8, 2016 Deli Objavljeno September 8, 2016 Zanimivo .. Vidim, da bo treba zadevo še dobro preučit, da bo šlo skupaj. Na strani proizvajalca sicer kaže, da je montaža nižje kot na tvoji sliki @MiNa. fotka stran proizvajalca navodila za montažo Hvala za info. Sploh pa pri meni zna biti problem vetrobran, ker sem kupil višjega, kot je original. Nevem, če bo "plac" še za ščitnike: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno September 8, 2016 Deli Objavljeno September 8, 2016 pred 1 uro, Pelaupelau pravi: Zanimivo .. Vidim, da bo treba zadevo še dobro preučit, da bo šlo skupaj. Na strani proizvajalca sicer kaže, da je montaža nižje kot na tvoji sliki @MiNa. fotka stran proizvajalca navodila za montažo Hvala za info. Sploh pa pri meni zna biti problem vetrobran, ker sem kupil višjega, kot je original. Nevem, če bo "plac" še za ščitnike: Če bi bil problem, se ga hitro reši z spretno roko in Proxxonom ali Dremlom =). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno September 8, 2016 Deli Objavljeno September 8, 2016 pred 3 urami, Pelaupelau pravi: fotka stran proizvajalca navodila za montažo Hvala za info. Sploh pa pri meni zna biti problem vetrobran, ker sem kupil višjega, kot je original. Nevem, če bo "plac" še za ščitnike: Meni je ob zasuku krmila nasedalo na armaturko in bilo čisto blizu stekla. To sem rešil tako, da sem nalepil uteži za rajfne - kjer se bilanca blokira (maximalen zasuk levo in desno sem zmanjšal s temi utežmi) so različnih debelin. Upam, da razumeš in veš kje je to. Scarabeo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno September 8, 2016 Deli Objavljeno September 8, 2016 Jaz imam povišano šipo Givi in se ob skrajnih položajih ščitniki dotaknejo šipe vendar ni bilo potrebno nič dodatnega prilagajanja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno September 9, 2016 Deli Objavljeno September 9, 2016 Tudi Wunderlich povišana šipa in Barkbuster ščitniki gredo skupaj, je pa potrebno zadevo malenkost prilagoditi ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno September 25, 2016 Deli Objavljeno September 25, 2016 Po nekaj več kot 47Kkm in 17 mesecih se je poslovil Excide akumulator. Včeraj vgradil Yuaso danes pa 270 km dela kot "nov" . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno December 6, 2016 Deli Objavljeno December 6, 2016 (popravljeno) Nekaj se dogaja... http://www.motociclismo.it/articoli/image/66711/1/M Izpuh na desni, veriga na levi...edino, če niso sliko zrcalno obrnili? Popravljeno December 6, 2016. Popravil MiNa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno December 6, 2016 Deli Objavljeno December 6, 2016 On 25/09/2016 at 8:43 PM, MiNa said: Po nekaj več kot 47Kkm in 17 mesecih se je poslovil Excide akumulator. Včeraj vgradil Yuaso danes pa 270 km dela kot "nov" . Čudno, jaz še nisem menjal akumulatorja pod 6 let. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno December 6, 2016 Deli Objavljeno December 6, 2016 pred 17 minutami, motolover pravi: Čudno, jaz še nisem menjal akumulatorja pod 6 let. Se ne sekiram. Akumulator me je "koštal" 0,00117€ po kilometru. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno December 6, 2016 Deli Objavljeno December 6, 2016 1 hour ago, MiNa said: Se ne sekiram. Akumulator me je "koštal" 0,00117€ po kilometru. Lahko pogledaš tudi tako: če bi vse akumulatorje menjali na leto in pol, bi štirikrat bolj zasvinjali planet, kot je potrebno. Si ga dal med nevarne odpadke? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kp-kp Objavljeno December 7, 2016 Deli Objavljeno December 7, 2016 pred 2 urami, motolover pravi: Lahko pogledaš tudi tako: če bi vse akumulatorje menjali na leto in pol, bi štirikrat bolj zasvinjali planet, kot je potrebno. Si ga dal med nevarne odpadke? Pa saj akumulator ni prišel iz lune, Zakaj bi zasvinjali planet? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno December 7, 2016 Deli Objavljeno December 7, 2016 pred 6 urami, kp-kp pravi: Pa saj akumulator ni prišel iz lune, Zakaj bi zasvinjali planet? Zato, ker ga ni naredila narava ampak največji svinjakar na planetu Kmet2, gsxf750 in igc1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno December 7, 2016 Deli Objavljeno December 7, 2016 Vzemi zemlja kar je tvojega... Pri prodajalcu novega sem se dogovoril, da jim starega pustim.... Bo OK? Bmflar in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se