Scarabeo 500 Objavljeno Marec 11, 2018 Deli Objavljeno Marec 11, 2018 pred 2 urami, B192 pravi: opažam da nihče ne odpiše, čeprav vas je kar nekaj vidilo post. Če poznate koga ki se s tem ukvarja se priporočam, bom sam povprašal naprej Težko verjetno, da ti bo kdo to naredil, če nimaš dobrega prijatelja v tej stroki. Če bi ga rad samo malo poklofal potem boš morda nekoga našel - to pa pomeni, da bo samo malo lepši. Če pa želiš zadevo sanirati, da bo zgledala kot novo, kar je zelo težko. Za takšno sanacijo je potrebna improvizacija in veliko število ur dela. Nekdo, ki bi to znal urediti ti bo zaračunal, da se ti ne bo izplačalo. To je samo moje mnenje. Scarabeo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno Marec 11, 2018 Deli Objavljeno Marec 11, 2018 pred 3 urami, B192 pravi: opažam da nihče ne odpiše, čeprav vas je kar nekaj vidilo post. Če poznate koga ki se s tem ukvarja se priporočam, bom sam povprašal naprej Kontaktiraj če imaš fb janez srpanj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ledenkol Objavljeno Marec 11, 2018 Deli Objavljeno Marec 11, 2018 Ob 10. 3. 2018 ob 17:21, B192 pravi: koliko bi prišlo popravilo tegale pri domačem mojstru? https://imgur.com/a/N13w0 Kontaktiraj Janez Srpanj na FB men je zrihtal avspuh v nulo https://www.facebook.com/janez.srpan.1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest B192 Objavljeno Marec 11, 2018 Deli Objavljeno Marec 11, 2018 Hvala za odgovore, bom Janeza kontaktiral pa bo povedal če je vredno popravila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest B192 Objavljeno Marec 14, 2018 Deli Objavljeno Marec 14, 2018 Kaj pa glede db killerja, ker izpuh je homologiran brez. Že kdo probal od kitajske replike db killer v original akra? https://www.ebay.com/itm/Motorcycle-Exhaust-Muffler-Adjustable-Db-Killer-Silencer-for-Yoshimura-Akrapovic/332450027134?hash=item4d6790d67e:g:uagAAOSwa81aC2fv&vxp=mtr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ufo plast Objavljeno Marec 31, 2018 Deli Objavljeno Marec 31, 2018 On 11 March 2018 at 6:44 PM, Ciko86 said: Kontaktiraj če imaš fb janez srpanj Brez J! Janez Srpan sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bizkit45 Objavljeno Maj 14, 2018 Deli Objavljeno Maj 14, 2018 (popravljeno) Pozdravljeni, V-TUV052 https://d1sfhav1wboke3.cloudfront.net/ImageServer/Apim2media/Documents/115201/41856c4a425f4617a4519507669d63d1_Generated.pdf Potreboval bi omenjeni dB-killer. Kje dobiti najceneje? Ker je žalostno da je iz tujine cenejši kot od lokalnih trgovin. Če se komu valja doma pa še toliko boljše..win win LP Popravljeno Maj 14, 2018. Popravil Bizkit45 sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Maj 14, 2018 Deli Objavljeno Maj 14, 2018 pred 5 minutami, Bizkit45 pravi: ? Ker je žalostno da je iz tujine cenejši kot od lokalnih trgovin. Če se komu valja doma pa še toliko boljše..win win LP,Jernej Veš kak nore razlike so bile pred leti...sem znoru...na koncu trdili Slo trgovci,da nimajo tako nizke nabavne cene kot so mi jo ponujali Italijanski trgovci na 4 oči...s scontom,hehe pred 8 minutami, Bizkit45 pravi: ? Ker je žalostno da je iz tujine cenejši kot od lokalnih trgovin. Če se komu valja doma pa še toliko boljše..win win LP,Jernej Veš kak nore razlike so bile pred leti...sem znoru...na koncu trdili Slo trgovci,da nimajo tako nizke nabavne cene kot so mi jo ponujali Italijanski trgovci na 4 oči...s scontom,hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bizkit45 Objavljeno Maj 14, 2018 Deli Objavljeno Maj 14, 2018 ali lahko urediš še kaj sconto? če imaš še kaj vez, povprašaj za ta tip ki sem ga prilimal in javi ceno. tnx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Maj 14, 2018 Deli Objavljeno Maj 14, 2018 pred eno uro, Bizkit45 pravi: ali lahko urediš še kaj sconto? če imaš še kaj vez, povprašaj za ta tip ki sem ga prilimal in javi ceno. tnx Ne hodim več v tujino... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sitko Objavljeno Maj 14, 2018 Deli Objavljeno Maj 14, 2018 Ob 4. 8. 2017 ob 15:51, Andro Asgaard pravi: sitko ena za tvoj offtopic.. buahaha Upam, da si kruha ne sluzis s humorjem. Tudi ce bi bilo duhovito, je neumestno. Me zanima, ce bos sam kaj potreboval oz. spraseval, kako bi bil zadovoljen z nabijanjem... Zadeva je ze davno resena. Ce kdo rabi detajlno, naj mi pise na zasebno. Tudi ti lahko, "Mr. Duhoviti". PLP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yellow Objavljeno Maj 17, 2018 Deli Objavljeno Maj 17, 2018 Pozdrav vsem.. Potreboval bi heksagonalni dusilec za tak isti slip on gospoda Akrapovica. Baje sem preglasen... Anyone? Hvala... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno Julij 9, 2018 Deli Objavljeno Julij 9, 2018 Eno neumno vprasanje.. ali je potrebno tak akrapovicev izpuh na bmwju nineT homologirati ali ne? Ali je to ze original akrapo.. ali je zamenjan.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
compaq Objavljeno Julij 10, 2018 Deli Objavljeno Julij 10, 2018 Tole je original izpuh. Iz fabrke je prisel s takim Akrapovicem ukica in sesir 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
damijan_s Objavljeno Julij 26, 2018 Deli Objavljeno Julij 26, 2018 Zdravo Ve kdo, kje dobiti TUV za KTM EXC 525 (2006) Na akrapovičevi strani ne najdem (ali pa sem smotan). In, če je še karkoli drugega potrebno za homologacijo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bizkit45 Objavljeno Julij 26, 2018 Deli Objavljeno Julij 26, 2018 (popravljeno) nisi smotan očitno ima KTM nekakšne drugačne pogoje pridobitve teh certov. Če klikneš ostale znamke, vrže ven njihove motorje in lahko izbiraš naprej . Na ta način prideš do TUVa. Pri KTM tega ni in napiše: https://www.akrapovic.com/en/moto/products?brandId=32 "We would like to inform you that Akrapovič exhaust systems for KTM are available only through authorized KTM dealers. For additional information, please visit www.ktm.com." Edini nasvet, ki ti ga lahko dam je da kličeš KTM dilerje p.s. : jaz sem potreboval le TUV za homologacijo na AMZS (nekateri želijo tudi cert o profi vgradnji) - očitno je odvisno na kakšnega težaka naletiš. Popravljeno Julij 26, 2018. Popravil Bizkit45 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
compaq Objavljeno Julij 26, 2018 Deli Objavljeno Julij 26, 2018 Akrapo za KTM je del originalne KTM dodatne opreme. Kako je bilo pa leta 2006, ko je bil aktualen exc 525 pa ne vem. Vsekakor se obrni na KTM prodajalca. Ta naj ti svetuje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
damijan_s Objavljeno Julij 26, 2018 Deli Objavljeno Julij 26, 2018 Ok, hvala vama za odgovore. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Avgust 16, 2018 Deli Objavljeno Avgust 16, 2018 https://www.zurnal24.si/avto/ste-ze-videli-kaksnega-testnega-motorista-ima-po-novem-akrapovic-314501 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 16, 2018 Deli Objavljeno Avgust 16, 2018 pred 16 minutami, BIF pravi: https://www.zurnal24.si/avto/ste-ze-videli-kaksnega-testnega-motorista-ima-po-novem-akrapovic-314501 ko se jim bo odpelal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Avgust 16, 2018 Deli Objavljeno Avgust 16, 2018 pred 23 minutami, BIF pravi: https://www.zurnal24.si/avto/ste-ze-videli-kaksnega-testnega-motorista-ima-po-novem-akrapovic-314501 Ts zurnal...eh...novica stara vsaj mesec dni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Avgust 16, 2018 Deli Objavljeno Avgust 16, 2018 pred eno uro, sesir pravi: Ts zurnal...eh...novica stara vsaj mesec dni Če ti ni zanimiva jo preskoči. V naši državi še vedno mnogi mislijo, da živijo v Jugoslaviji in da je Tito še živ...tako, da ta novica sploh ni tako stara. schwantz, Joker, IZTOK in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Avgust 16, 2018 Deli Objavljeno Avgust 16, 2018 pred 33 minutami, BIF pravi: Če ti ni zanimiva jo preskoči. V naši državi še vedno mnogi mislijo, da živijo v Jugoslaviji in da je Tito še živ...tako, da ta novica sploh ni tako stara. https://www.avto-magazin.si/moto/novice/akrapovic-z-naprednim-dinamometrom-do-se-boljsih-rezultatov-na-podrocju-razvoja/ No pa 15dni od clanka v avtomagazinu za katega dvomim,da azuren dnevno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Avgust 16, 2018 Deli Objavljeno Avgust 16, 2018 Pa kaj tebe pravzaprav zanima?...vsebina ali datumi objav? Joker in Nearrain 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
upp Objavljeno December 7, 2018 Deli Objavljeno December 7, 2018 Iščem db killer za Yamaho fz8 Akrapoviča. Ima kdo mogoče kakšno informacijo kje bi ga lahko dobil, oz. se slučajno komu "valja" kje? Hvala že vnaprej za pomoč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se