YamahafanR6 Objavljeno Februar 19, 2011 Opozori Objavljeno Februar 19, 2011 A ve kdo bi staknil certifikat za akrapovičeve starejše izpuhe-konkretno za gsxr 1100 w 1995-97? Pa če kdo ve kje so bile odtisnjene številke? Nikjer
WhiteWolf Objavljeno Februar 22, 2011 Opozori Objavljeno Februar 22, 2011 TUV in homologacija na LPP ali kje že. Več v temi HOMOLOGACIJE. PS.: predpogoj je, da je ta long street legal in ne race varianta (vgravirana številka na loncu, TUV in dB killer) Kaj če nimaš DB-killerja?
HyperJack Objavljeno Februar 22, 2011 Opozori Objavljeno Februar 22, 2011 Kaj če nimaš DB-killerja? Ostaneš doma...ne res, vse more bit legalno, velja tudi za killer, ker že tako z tisto čarobno lučko sveti v odprtino, kot da bo zlato našel DXR16 1
Ervin93 Objavljeno Februar 22, 2011 Opozori Objavljeno Februar 22, 2011 Ostaneš doma...ne res, vse more bit legalno, velja tudi za killer, ker že tako z tisto čarobno lučko sveti v odprtino, kot da bo zlato našel men še pogledu ni. Sam podpis pa štempl in sm šol. Se jim je mal mudil! :notworthy: Kr drgač so cepljeni prot hitrosti!
birdybirdy Objavljeno Februar 24, 2011 Opozori Objavljeno Februar 24, 2011 Danes sem dal povpraševanje za slip on izpuh Akropovič za svoj moped. Po mojem me bo cena na rit vrgla. hilton in DESIM 1 1
tosemjaz Objavljeno Februar 24, 2011 Opozori Objavljeno Februar 24, 2011 Danes sem dal povpraševanje za slip on izpuh Akropovič za svoj moped. Po mojem me bo cena na rit vrgla. Na www.akrapovic.de je WebShop. Tam so cene za slip-on, za modele 2007 in novejše, dobrih 1100 eur
Sky Objavljeno Februar 24, 2011 Opozori Objavljeno Februar 24, 2011 zdravo, mene zanima kakšna je razlika med tema dvema izpuhoma (razen v ceni): Suzuki GSX-R 600 k9 Racing Linie in EVOLUTION Linie??? 1312,57€ - - - - 2119,39 oba Carbon! In ja vem, ne moreš homologirat. LP payback, hilton, sesir in 1 other 2 2
TBoxer Objavljeno Februar 24, 2011 Opozori Objavljeno Februar 24, 2011 zdravo, mene zanima kakšna je razlika med tema dvema izpuhoma (razen v ceni): Suzuki GSX-R 600 k9 Racing Linie in EVOLUTION Linie??? 1312,57€ - - - - 2119,39 oba Carbon! Nisem 100%, ampak tako naj bi bilo Racing - rostfraj, Evolution - titan. lp
k0ci Objavljeno Februar 24, 2011 Opozori Objavljeno Februar 24, 2011 tako je ja, en je rostfrej, drugi pa titan, ...pri titanu prihraniš nekaj še na teži, za lovljenje zadnjih stotink na pisti je, za na cesto se ne splača...torej razlika je samo v ceni in teži, oba pa dodata enako moči agregatu
Sky Objavljeno Februar 25, 2011 Opozori Objavljeno Februar 25, 2011 tako je ja, en je rostfrej, drugi pa titan, ...pri titanu prihraniš nekaj še na teži, za lovljenje zadnjih stotink na pisti je, za na cesto se ne splača...torej razlika je samo v ceni in teži, oba pa dodata enako moči agregatu ja za na cesto tut ni (se ne da homologirat) čeprav sem videl ene par motorjev z shorty izpuhom ki so bili homologirani :surrender: drugače pa obema hvala za odgovor LP Ervin93 in hilton 1 1
birdybirdy Objavljeno Februar 25, 2011 Opozori Objavljeno Februar 25, 2011 Dobil ponudbe. Zaenkrat še nebo nič. BenX 1
tosemjaz Objavljeno Februar 26, 2011 Opozori Objavljeno Februar 26, 2011 Dobil ponudbe. Zaenkrat še nebo nič. In kakšne so cene (v primerjavi s cenami, ki jih imajo na svoji nemški spletni strani)?
birdybirdy Objavljeno Februar 26, 2011 Opozori Objavljeno Februar 26, 2011 (popravljeno) In kakšne so cene (v primerjavi s cenami, ki jih imajo na svoji nemški spletni strani)? Najugodnejša pri nas je okroglih 1000 EUR. Več lahko dam na ZS. Popravljeno Februar 26, 2011. Popravil birdybirdy
creatin Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 Res je tema o Akrapovičevih izpuhih, ampak poglej še malo za SC Project-om, tudi vrhunski izdelek. Cena pa v e l i k o bolj razumna.
dogy Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 ti povem primer...pol pa cene primerjajte kjer zelite.....slip on karbonski.....za suzuki gsxr 750 k8 400eur.....za tolk sem ga jaz dobil...brez kreganja in prosacenja....ce bi bilo zame bi bil pa se bol pocen.... lep dan se naprej
Gizmo_ Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 ti povem primer...pol pa cene primerjajte kjer zelite.....slip on karbonski.....za suzuki gsxr 750 k8 400eur.....za tolk sem ga jaz dobil...brez kreganja in prosacenja....ce bi bilo zame bi bil pa se bol pocen.... lep dan se naprej Povprašaj za hec še za CBR 1000rr 2007, meni je blo rečeno 670E za gotovino, je kje še ceneje? LP
paris2 Objavljeno Marec 2, 2011 Opozori Objavljeno Marec 2, 2011 (popravljeno) Mene pa zanima koliko stane Akrapovič za CBR 1000 RR l. '08, slip-on, open ? Popravljeno Marec 2, 2011. Popravil paris2
Demon Objavljeno Marec 2, 2011 Opozori Objavljeno Marec 2, 2011 Mene pa zanima koliko stane Akrapovič za CBR 1000 RR l. '08, slip-on, open ? Preveč! Ko sem ga jaz iskal, ga pod 890 nisem zasledil nikjer, pa še grd je.. krava in hilton 1 1
paris2 Objavljeno Marec 2, 2011 Opozori Objavljeno Marec 2, 2011 Preveč! Ko sem ga jaz iskal, ga pod 890 nisem zasledil nikjer, pa še grd je.. tnx.
dogy Objavljeno Marec 2, 2011 Opozori Objavljeno Marec 2, 2011 no sej ravno za cel forum pa ne bom kupoval fantje...hotel sem sam povedati da ce se mal znajdes zavrtis par telefonov tud navadni smrtniki dobimo ugodno.... hilton 1
Demon Objavljeno Marec 2, 2011 Opozori Objavljeno Marec 2, 2011 no sej ravno za cel forum pa ne bom kupoval fantje...hotel sem sam povedati da ce se mal znajdes zavrtis par telefonov tud navadni smrtniki dobimo ugodno.... Ja saj je vse lepo in prav, jaz sem vrtel telefon na vse konce in kraje kar sem pač zvohal, pa žal, pod to ceno nisem prišel. Bi pa verjel ja, da se ga da ugodneje dobit, ampak vsi pa vseh "vez" ne poznamo. Pa morda kdaj drugič. Zdaj sem s svojim novim izpuhom več kot zadovoljen, pa čeprav je stal isto kot bi me stal Akrapo. hilton, Jozeee in domina 2 1
hilton Objavljeno Marec 2, 2011 Opozori Objavljeno Marec 2, 2011 Preveč! Ko sem ga jaz iskal, ga pod 890 nisem zasledil nikjer, pa še grd je.. pomojem si edini na celem svetu ki mu je akrapovičev izpuh grd..... :grim bmw M3, xyznanixyz, domina in 3 others 4 2
Demon Objavljeno Marec 2, 2011 Opozori Objavljeno Marec 2, 2011 pomojem si edini na celem svetu ki mu je akrapovičev izpuh grd..... :grim Hja žal, za Fireblade ima Akrapo žal grd izpuh, grši od originala.. :grim Ervin93, xyznanixyz, hilton in 4 others 4 3
dogy Objavljeno Marec 2, 2011 Opozori Objavljeno Marec 2, 2011 Hja žal, za Fireblade ima Akrapo žal grd izpuh, grši od originala.. :grim jaz gledam akrapoviceve avspuhe usak dan od razlicnih motorjev in usak mi je po svoje lep....ga nebi zamenjal za nic .... domina, hilton, malakai in 1 other 3 1
domina Objavljeno Marec 3, 2011 Opozori Objavljeno Marec 3, 2011 Preveč! Ko sem ga jaz iskal, ga pod 890 nisem zasledil nikjer, pa še grd je.. Ja saj je vse lepo in prav, jaz sem vrtel telefon na vse konce in kraje kar sem pač zvohal, pa žal, pod to ceno nisem prišel. Bi pa verjel ja, da se ga da ugodneje dobit, ampak vsi pa vseh "vez" ne poznamo. Pa morda kdaj drugič. Zdaj sem s svojim novim izpuhom več kot zadovoljen, pa čeprav je stal isto kot bi me stal Akrapo. Hja žal, za Fireblade ima Akrapo žal grd izpuh, grši od originala.. :grim že nisi tapravih cifer vrtel :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: hehe, glede na to koliko kritiziraš dolenjsko industrijo... se potem še čudiš, kako da ti ni noben zrihtal ceneje? ! c, c, c... :yawn: Jozeee, hilton, TBoxer in 1 other 2 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se