Popularna objava Joker Objavljeno December 9, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno December 9, 2018 Glede na to, koliko video posnetkov o 1250, si zadnje čase ogleduje Snecer, se ne morem znebiti občutka da.... MitcH', vuk76, notranc in 7 others 1 1 8
krucymucy Objavljeno December 9, 2018 Opozori Objavljeno December 9, 2018 Snecer bi imel bemfo, ampak nacela so pa le nacela. solorider, DAMI34, tomaz69 in 4 others 2 1 4
Snečer Objavljeno December 9, 2018 Opozori Objavljeno December 9, 2018 pred 4 minutami, krucymucy pravi: Snecer bi imel bemfo, ampak nacela so pa le nacela. Bi se mi smejali pred gostilno notranc 1
Joker Objavljeno December 9, 2018 Opozori Objavljeno December 9, 2018 pred 4 minutami, Snecer pravi: Bi se mi smejali pred gostilno Kar pa ni prevelik problem, ker ne hodiš po gostilnah... tomaz69, skalar36, MiNa in 2 others 2 3
Snečer Objavljeno December 9, 2018 Opozori Objavljeno December 9, 2018 Pravkar, Joker pravi: Kar pa ni prevelik problem, ker ne hodiš po gostilnah... gledal sem, če bi si 1250 naročil, samo me carbon še pride 10k+ jurjev, da je vozno https://www.ilmberger-carbon.de/Carbon/R_1200_GS_LC_2017.aspx +carbon platišča+carbon zaščita+izpuh na koncu je pol 20k vložek, da je kolko tolko za na cesto Spasku in notranc 2
bajkr88 Objavljeno December 9, 2018 Opozori Objavljeno December 9, 2018 smejijo se ti zdej k z tem verskotom prdrgnes nima tok € zato ne kup ornh mopeda ... skalar36 1
Joker Objavljeno December 9, 2018 Opozori Objavljeno December 9, 2018 (popravljeno) Citiraj gledal sem, če bi si 1250 naročil, samo me carbon še pride 10k+ jurjev, da je vozno https://www.ilmberger-carbon.de/Carbon/R_1200_GS_LC_2017.aspx +carbon platišča+carbon zaščita+izpuh na koncu je pol 20k vložek, da je kolko tolko za na cesto Glede na to, da nisi eden od tistih, ki na vsaki poti motor vsaj enkrat vržejo po tleh, vseh teh zaščit ne rabiš. Pa še grdo je... Popravljeno December 9, 2018. Popravil Joker MiNa 1
Snečer Objavljeno December 9, 2018 Opozori Objavljeno December 9, 2018 pred 31 minutami, Joker pravi: Glede na to, da nisi eden od tistih, ki na vsaki poti motor vsaj enkrat vržejo po tleh, vseh teh zaščit ne rabiš. Pa še grdo je... carbon je grd? saj ni samo zaščita, je menjava original plastik
Joker Objavljeno December 9, 2018 Opozori Objavljeno December 9, 2018 Ne da je karbon grd. Vse črno je grdo. Vsaj zame... Sicer se s karbonom precej ukvarjam in ga uporabljam v modelarstvu, na motorju pa, razen če res ni uporabljen izključno zaradi zmanjševanja teže, zame nima neke dodane vrednosti, predvsem pa ne opravičuje cene... Nightmare in Luka66 2
Vito23 Objavljeno Januar 10, 2019 Opozori Objavljeno Januar 10, 2019 Če pa sneČer pravi, da so zavore zanič potem bom pa skenslal naročilo... DAMI34 1
Joker Objavljeno Januar 10, 2019 Opozori Objavljeno Januar 10, 2019 pred 5 urami, Vito23 pravi: Če pa sneČer pravi, da so zavore zanič potem bom pa skenslal naročilo... Mene je tako prestrašil, da bom kar 1200 kupil... HyperJack in Quest 2
HyperJack Objavljeno Januar 11, 2019 Opozori Objavljeno Januar 11, 2019 pred 10 urami, Joker pravi: Mene je tako prestrašil, da bom kar 1200 kupil... Glej glej glej
Tedybear Objavljeno Februar 7, 2019 Opozori Objavljeno Februar 7, 2019 (popravljeno) "Winter ski edition" ? Evo...sestavljive turne smuči, zložljive palice grejo tudi še zravn, pancarje pa u 50. litrski rukzak na hrbet. Popravljeno Februar 7, 2019. Popravil Tedybear ALEŠ M, mladench, Bostjan L in 1 other 3 1
raza Objavljeno Februar 7, 2019 Opozori Objavljeno Februar 7, 2019 Ne bo šlo skoz. Pomanjkljivo opremljen! Manjkajo zimske gume ali paket Veriga Lesce. Samo smučke in napis Elan ne zadošča, pa četudi ima moder okvir. Čist Bohinjka kombinacija. No, za v avslog je dobr. Očitno jim je padlo povpraševanje in malo reklame ne škodi. Joker 1
Joker Objavljeno Februar 7, 2019 Opozori Objavljeno Februar 7, 2019 pred 3 minutami, raza pravi: Ne bo šlo skoz. Pomanjkljivo opremljen! Manjkajo zimske gume ali paket Veriga Lesce. Samo smučke in napis Elan ne zadošča, pa četudi ima moder okvir. Čist Bohinjka kombinacija. No, za v avslog je dobr. Očitno jim je padlo povpraševanje in malo reklame ne škodi. Pa še v napačni temi je...
Tedybear Objavljeno Februar 7, 2019 Opozori Objavljeno Februar 7, 2019 (popravljeno) Ne, ta vikend je na Rudnem polju BMW Xdrive...whatever že..... Gor je parkirana vsa 4 kolesna paleta od 1 do 6, ki sliši na ime X drive. Ta je pa parkran na terasi hotela....tako oot si ugotovil...pade v oči.... A je 1200? Na daleč ne razlikujem, bližje se pa ni dalo...... Popravljeno Februar 7, 2019. Popravil Tedybear
MiNa Objavljeno Februar 7, 2019 Opozori Objavljeno Februar 7, 2019 (popravljeno) Torej dodatni "rori" le niso samo šminka... Popravljeno Februar 7, 2019. Popravil MiNa
motolover Objavljeno Februar 7, 2019 Opozori Objavljeno Februar 7, 2019 Pobarvani so šminka, ker se jim takoj vse pozna. Najboljši je navadna Adventure zaščita od BMWja. Če greš še kam izven asfalta, pa z dodatkom pločevinaste zaščite cilindrov. In si rešil dilemo. Vito23, Quest in Bostjan L 2 1
Kmet2 Objavljeno Februar 11, 2019 Opozori Objavljeno Februar 11, 2019 Ob 7. 2. 2019 ob 21:07, MiNa pravi: Torej dodatni "rori" le niso samo šminka... Men so obvarovali večkrat motor od BMW do KTM. MiNa, IZTOK in Zivnorc 2 1
Zivnorc Objavljeno Februar 11, 2019 Opozori Objavljeno Februar 11, 2019 ...pa si nabavite še zaščito za zaščitne loke.... ? ...te zaščite so zato, da zaščitijo motor...pa če se zvijejo ali popraskajo....tak jim je namen.... MiNa 1
motolover Objavljeno Februar 11, 2019 Opozori Objavljeno Februar 11, 2019 3 hours ago, Zivnorc said: ...te zaščite so zato, da zaščitijo motor...pa če se zvijejo ali popraskajo....tak jim je namen.... Ko smo ravno pri krivljenju. Kdo vce kje bi mi poravnali kovinski nosilec stranskega kovčka?
skalaprava Objavljeno Februar 11, 2019 Opozori Objavljeno Februar 11, 2019 pred 1 minuto, motolover pravi: Ko smo ravno pri krivljenju. Kdo vce kje bi mi poravnali kovinski nosilec stranskega kovčka? Jaz bi probal pri Jermanu iz Depale vasi.....če poravna cevni okvir od GS-a, bo pa tudi en nosilec. Drugo pa je, koliko se mu bo ljubilo s tem ukvarjati, ker na koncu nima kaj pametnega računati.
motolover Objavljeno Februar 11, 2019 Opozori Objavljeno Februar 11, 2019 1 minute ago, skalaprava said: Jaz bi probal pri Jermanu iz Depale vasi.....če poravna cevni okvir od GS-a, bo pa tudi en nosilec. Drugo pa je, koliko se mu bo ljubilo s tem ukvarjati, ker na koncu nima kaj pametnega računati. Včasih ti mora kdo od daleč namigniti, da imaš soseda v vasi, ki nekaj zna. Quest in skalaprava 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se