Skoči na vsebino

KORONA virus

vandrovec
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

8 minutes ago, DAMI34 said:

Korona bo izginila: DA 70% precepljenih OK. Manj kot 70% NOT OK

to si ti rekel

8 minutes ago, DAMI34 said:

Z dovolj kritičnim pogledom na cepiva, pravim reagiranjem ob pravem času, pravilnim reklamiranjem oziroma pravilnim kritičnim pristopom, bi imeli boljše rezultate

Ne, ne bi. Ljudje so proti vsemu. Morda, če bi cepljenje prepovedali ?

10 minutes ago, DAMI34 said:

Jop, črno belo vidim.

To, sem ti že povedal. :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 minutami, ftp pravi:

Ne, ne bi. Ljudje so proti vsemu. Morda, če bi cepljenje prepovedali ?

https://www.robin.si/lokalne-novice/tudi-v-novi-gorici-vrsta-za-cepljenje/?fbclid=IwAR2_btl6g05J7dpPMEPpekIU_GJliE9emnlyFnho7ghi3YBNJOYKneL1iGA

GUZVA_ZDNG.thumb.jpg.d215e865b84e2075582822a9fc059c50.jpg

Da tako je, ljudje so proti...Le kdo ustvarja nepregledne vrste. Bdw, ko sem se tule cepil, me ne bi videl, pa nas je bilo pred vhodom okrog 30, no pravzaprav nikogar ne bi videl, ker je vhod tako daleč da se ga s fotke ne vidi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

7 minutes ago, DAMI34 said:

Nobenih problem ne ugotovijo inšpektorji.

Ja, so eno črpalko :kva2:

So del javne uprave, kaj pričakovati???

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 minutami, ftp pravi:

Ja, so eno črpalko :kva2:

So del javne uprave, kaj pričakovati???

no zdej so problem inšpektorji? :P

Tebi je smešno, meni ni, ker PCT ne pomeni nič drugega kot potuho cepljenim. In širitev virusa, dodaj še kako fejk kodo...Bergamo, Bergamo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Just now, DAMI34 said:

Da tako je, ljudje so proti...Le kdo ustvarja nepregledne vrste

Ne vem ali ne razumeš ali nočeš razumet konteksta.

Če bi malo spremljal bi videl da so, večinoma, to že cepljeni, ki gredo na osvežitev.

1 minute ago, DAMI34 said:

no zdej so problem inšpektorji? :P

Tebi je smešno, meni ni, ker PCT ne pomeni nič drugega kot potuho cepljenim. In širitev virusa, dodaj še kako fejk kodo...Bergamo, Bergamo

Problemov je več.

Samo zate Idrija, Idrija

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, KARMEN1 pravi:

Saj tudi Potrč in podobni, so kot nightmare, ne upaš si niti okna od hiše odpreti, pa že ponujajo prehrambene dodatke ?????.

Oni te ne motijo?

Ne ker jih ne kupujem, hkrati pa se ne počutim da me posiljuje v nekaj. Bolj me motjo tisti ki zarad korone neposredno mastno služjo in potem me silijo v določena dejanja. Narišem?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 6 minutami, ftp pravi:

Ne vem ali ne razumeš ali nočeš razumet konteksta.

Če bi malo spremljal bi videl da so, večinoma, to že cepljeni, ki gredo na osvežitev.

Problemov je več.

Samo zate Idrija, Idrija

Lah tudi Idrija, ma Bergamo bolj zlovešče deluje.

Če bi spremljal bi videl da 2x cepljeni odžirajo mesto necepljenim, ki bi se radi cepili. Veš, za vsako tvojo neumnost lahko jaz drugo napišem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Me pa zanima kaj pol ko bo precep. okol 80-90 pa bojo bolnice se zmer polne, koga boste pol krivil. Aja al pa ne bojo več poročal. No sej v dolocenih drzavah je pa majo tud sraje

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

3 minutes ago, DAMI34 said:

Veš, za vsako tvojo neumnost lahko jaz drugo napišem.

To ti pa na veliko uspeva.

1 minute ago, John2005 said:

Me pa zanima kaj pol ko bo precep. okol 80-90 pa bojo bolnice se zmer polne, koga boste pol krivil. Aja al pa ne bojo več poročal. No sej v dolocenih drzavah je pa majo tud sraje

Ti itak ne razumeš da samo cepljenje ni rešitev, ampak začetek reševanja.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, John2005 pravi:

300.000 otrok, ki se nih ne cepi

pa jebivetre

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 35 minutami, ftp pravi:

To ti pa na veliko uspeva.

Ti itak ne razumeš da samo cepljenje ni rešitev, ampak začetek reševanja.

Kakšen pa je torej recept za rešitev? Ker eno leto že poslušamo da je cepljenje rešitev. Če ni, kaj pa je? Do konca lajfa poživitveni, maske, pct, življenje v luknji?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, John2005 pravi:

Kakšen pa je torej recept za rešitev? Ker eno leto že poslušamo da je cepljenje rešitev. Če ni, kaj pa je? Do konca lajfa poživitveni, maske, pct, življenje v luknji?

Kakšen je pa tvoj recept?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Just now, John2005 said:

Distanca maske higjena upoštevanje ukrepov eventualno cepljenje  ampak to je za nekatere higgsov bozon:rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 15 minutami, Snečer pravi:

Kakšen je pa tvoj recept?

Jest nisem reku da ga imam. Določeni se pa obnašate kot da je cepljenje bog in batina, vidimo da ne deluje, maske tud ne, zapiranje tud ne poleg pa trdite da cepljenje ni edina rešitev. Torej povejte kaj je. Ker očitno ste edini ki imate prav.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 minutami, John2005 pravi:

Jest nisem reku da ga imam. Določeni se pa obnašate kot da je cepljenje bog in batina, vidimo da ne deluje, maske tud ne, zapiranje tud ne poleg pa trdite da cepljenje ni edina rešitev. Torej povejte kaj je. Ker očitno ste edini ki imate prav.

torej nimaš nobene rešitve, samo vse anti in pametovat

lej, takih ne rabimo, nepotrebni, samo breme in škodljivi

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

8 minutes ago, John2005 said:

Vse skupaj, samo eno ali drugo je neučikovito.

Naprej cepljenje vseh (tudi 10x če je potrebno), maske, distanca, higiena, itd.

Ker se pa ljudje ne znamo držat reda, bo pa, na žalost prej ali slej, spet zapiranja in omejevanja.

Popravljeno . Popravil ftp
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

10 minutes ago, John2005 said:

Namesto da vlada kupuje cepiva za vse zanikovalce  :cov19: naj vsakemu kupi water zorbing in zapre noter za en mesec:panic:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

28 minutes ago, John2005 said:

Lej, ne vem, a se delas norca ali niti ne: Od dneva 1  je bilo receno, da mora vsaj 70% ljudi biti cepljenih, pa so ob se bolj kuznem sevu se povecali to kvoto. Tudi kmalu po zacetku cepljenja se je pokazalo, da  tudi cepljeni lahko zbolijo, nikoli niso obljubljali  100% zascite.

Sedaj ob samo 50% cepljenih trditi in dokazovati da cepljenje ne deluje je nesmisel. Ospice, otroska paraliza, oslovski kaselj, crne koze... - to so pa dokazi kako deluje ali je uspesno cepljenje, ce se dosezejo kvote. Zdaj pa ti razlozi kaj tule nimam prav. Tole ni napad na necepljene, ampak na antivaxerje. Le ti pa ste nekaj drugega. Ampak biti necepljen, biti proti in potem ob nedosezenih kvotah pametovati, da cepljenje ni resilo nic, je pa pac najmanj cudno in veliko zavajanje. In tudi ce cepljenje ni zagotovilo da se kovid popolnoma zatre (ker to se ni uspelo z nobenim respiratornim virusom),  se pa je pokazalo, da kljub kar dosti okuzenimi, ki so cepljeni,  pa le malo teh konca v bolmnisnici, se manj pa na intenzivnem oddelku  in se manj na ventilatorju. Ce bi sedaj namesto 160 bolnikov na intenzvni negi bilo le teh 10-15%, recimo 20, bi bilo to po eden, dva ali trije na bolnisnico, in kovid bi ne bil problem. Kaj hudica ti ni jasno tu?

Se to, dokler bo ablast (kot jo nekdo klice) imela vzvod v obliki kovida, bo delala sranje... Zato bi se vsi nasprotniki se tolko prej mogli cepit, da jim zapremo gobce in vzamemo moc....

PS: to je samo okoli en kup sprenevedanja in stalnega razlaganja kako cepive ne deluje itd... Se pa vsi, tudi cepljeni moramo drzati  razadalje ipd, in se testirati v primeru simptomov. Sam sem se cepil junija, in se prvc testiral malo nazaj...

Popravljeno . Popravil jvalant
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1 minute ago, jvalant said:

Lej, ne vem, a se delas norca ali niti ne:

Ne @John2005 se ne dela, takšen je. Mu poveš, čez dan ponovno isto piše, mu spet odgovoriš, pa za kakšen dan spet od začetka,..., vedno eno in isto, čez čas pa reče da se bo čez leto in pol videlo kaj je res. :eek:
Sicer so pa to že lani govorili, da se bo letos videlo....

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 54 minutami, Snečer pravi:

torej nimaš nobene rešitve, samo vse anti in pametovat

lej, takih ne rabimo, nepotrebni, samo breme in škodljivi

Popolnoma enako kontra. Samo da ti z vsemi sistemskimi ukrepi nisi niti za milimeter prispeval k boljšemu stanju.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, John2005 pravi:

Popolnoma enako kontra. Samo da ti z vsemi sistemskimi ukrepi nisi niti za milimeter prispeval k boljšemu stanju.

kako pa veš, kaksno stanje bi bilo brez ukrepov?

torej spet nekaj anti in zanikovanje

po moje se širi ravno zaradi takšnih kot si ti

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 40 minutami, jvalant pravi:

Lej, ne vem, a se delas norca ali niti ne: Od dneva 1  je bilo receno, da mora vsaj 70% ljudi biti cepljenih, pa so ob se bolj kuznem sevu se povecali to kvoto. Tudi kmalu po zacetku cepljenja se je pokazalo, da  tudi cepljeni lahko zbolijo, nikoli niso obljubljali  100% zascite.

Sedaj ob samo 50% cepljenih trditi in dokazovati da cepljenje ne deluje je nesmisel. Ospice, otroska paraliza, oslovski kaselj, crne koze... - to so pa dokazi kako deluje ali je uspesno cepljenje, ce se dosezejo kvote. Zdaj pa ti razlozi kaj tule nimam prav. Tole ni napad na necepljene, ampak na antivaxerje. Le ti pa ste nekaj drugega. Ampak biti necepljen, biti proti in potem ob nedosezenih kvotah pametovati, da cepljenje ni resilo nic, je pa pac najmanj cudno in veliko zavajanje. In tudi ce cepljenje ni zagotovilo da se kovid popolnoma zatre (ker to se ni uspelo z nobenim respiratornim virusom),  se pa je pokazalo, da kljub kar dosti okuzenimi, ki so cepljeni,  pa le malo teh konca v bolmnisnici, se manj pa na intenzivnem oddelku  in se manj na ventilatorju. Ce bi sedaj namesto 160 bolnikov na intenzvni negi bilo le teh 10-15%, recimo 20, bi bilo to po eden, dva ali trije na bolnisnico, in kovid bi ne bil problem. Kaj hudica ti ni jasno tu?

Se to, dokler bo ablast (kot jo nekdo klice) imela vzvod v obliki kovida, bo delala sranje... Zato bi se vsi nasprotniki se tolko prej mogli cepit, da jim zapremo gobce in vzamemo moc....

PS: to je samo okoli en kup sprenevedanja in stalnega razlaganja kako cepive ne deluje itd... Se pa vsi, tudi cepljeni moramo drzati  razadalje ipd, in se testirati v primeru simptomov. Sam sem se cepil junija, in se prvc testiral malo nazaj...

Kaj govoris o 50%. Kaj pa druge drzave k majo 60,70,80%? Oblast ma moc ker jo prevec ljudi upošteva, ni razlike levi/desni. Folou d mani pa je vse jasno. Gre se zato, da ne dojamete, da se vas vsaj v določeni meri od začetka pere in samo malo korigira informacije, ustrezno kronološko ter na način, ki je bil od začetka znan oz predvidevan. Na koncu se oprijemate rešitve, ki to ni, rezultat pa je razkol ljudstva kot še nikol do zdaj.

+ da meni podobne oznacujete kot anticepilce a realno gledano smo vsi prešpikani z vsem od malega dalje. Ta zadeva pa je nova brez kakršnekoli dolgoročne raziskave. V primeru pizdarije bo država obrnila hrbet poleg mi zateguje opcijo izbire. Korono sem prebolel bp, glede na starost se je ne bojim, tudi statistično se mi je ni treba. Kdor se počuti drugače se lahko cepi in ima “mir”.

pred 8 minutami, Snečer pravi:

kako pa veš, kaksno stanje bi bilo brez ukrepov?

torej spet nekaj anti in zanikovanje

po moje se širi ravno zaradi takšnih kot si ti

Definitivno prej zaradi takih kot si ti ker samozavestno harate okol.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, John2005 pravi:

Kaj govoris o 50%. Kaj pa druge drzave k majo 60,70,80%? Oblast ma moc ker jo prevec ljudi upošteva, ni razlike levi/desni. Folou d mani pa je vse jasno. Gre se zato, da ne dojamete, da se vas vsaj v določeni meri od začetka pere in samo malo korigira informacije, ustrezno kronološko ter na način, ki je bil od začetka znan oz predvidevan. Na koncu se oprijemate rešitve, ki to ni, rezultat pa je razkol ljudstva kot še nikol do zdaj.

+ da meni podobne oznacujete kot anticepilce a realno gledano smo vsi prešpikani z vsem od malega dalje. Ta zadeva pa je nova brez kakršnekoli dolgoročne raziskave. V primeru pizdarije bo država obrnila hrbet poleg mi zateguje opcijo izbire. Korono sem prebolel bp, glede na starost se je ne bojim, tudi statistično se mi je ni treba. Kdor se počuti drugače se lahko cepi in ima “mir”.

Definitivno prej zaradi takih kot si ti ker samozavestno harate okol.

Prav nasprotno, jaz ne haram okoli, nisem zbolel in nisem širil.

Ti pa si jo fasal, širil, napolnil statistiko in sedaj še z malomarnim in neodgovornim obnašanjem skupaj z ostali antiwaxerji širiš dalje.

Že tvoj zapis, da si prebolel BP in da se ne bojiš ponovne okužbe, je grozljiv.

Nekdo, ki je fasal, bo težko tu govoril in kazal s prstom na tiste, ki nismo in se držimo ukrepov.

Prešpikan si od malega ja, zelo nevarna cepiva, povzročajo avtizem itd. To vse lahko preberemo s srani antiwaxerjev.

Kaj si ti sploh po izobrazbi, da nam tu pametuješ o zdravstvu, farmaciji itd.?

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!