mack Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 Montaza je ajnfoht al ne??? pa koliko lufta imaš med gumo in blatnikom??? (možnost za kaksne bolj terenske gume?)
motoristek Objavljeno December 3, 2006 Opozori Objavljeno December 3, 2006 Montaza je ajnfoht al ne??? pa koliko lufta imaš med gumo in blatnikom??? (možnost za kaksne bolj terenske gume?) 1. mislim da samo dva vijaka :OK: 2. nisem montiral (bom spomladi) :) možno je da ga malo dvigneš s kakšnimi distančniki(za to ne vem) mora biti vredo stvar ta zadeva... :OK:
mack Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 No pa pojdmo še enkrat!!! Kakšne tank torbe uporabljate na svojih gs???? Original sem jo videl pa mi ravno ne diši k je prevelika; me pazimajo kaksne take ki so za sestavljat! Hvala
Zdrawc Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Pa sem ga dobil... :OK: motoristek, a se dobijo tudi ščitniki rok v takšnile izvedbi :hmm:
motoristek Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 (popravljeno) motoristek, a se dobijo tudi ščitniki rok v takšnile izvedbi :hmm: :grim vse se da dobiti preko ene firme samo povej kaj želiš? :naughty: Popravljeno December 12, 2006. Popravil motoristek
motoristek Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 motoristek, a se dobijo tudi ščitniki rok v takšnile izvedbi :hmm: A ti to za Tigra sprašuješ? :?
Zdrawc Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 A ti to za Tigra sprašuješ? :? Ja, sm videl na enemu nemškemu forumu, da jih dajejo tudi na Tigre.... :yes:
mack Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Jst sm jih imel na vari in so mi kar dobr služili!! Kupil pa sem jih na bmw za 5000sit!
bica Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 No pa pojdmo še enkrat!!!Kakšne tank torbe uporabljate na svojih gs???? Original sem jo videl pa mi ravno ne diši k je prevelika; me pazimajo kaksne take ki so za sestavljat! Hvala Poglej te, gredo na zamasek od benza, se pravi da tudi na pl. rezervar. http://www.mo-tech.de/tankrucksackql/?PHPS...d9a2dc9b4794e0d
motoristek Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 (popravljeno) Poglej te, gredo na zamasek od benza, se pravi da tudi na pl. rezervar. http://www.mo-tech.de/tankrucksackql/?PHPS...d9a2dc9b4794e0d Če se odločiš za to :OK: lahko vprašam koliko stane :yes: Popravljeno December 12, 2006. Popravil motoristek
mack Objavljeno Januar 10, 2007 Opozori Objavljeno Januar 10, 2007 Ali kdo ve kje bi dobil avspuhe za gs 1200a in sicer bi rabil samo tisti del ki gre iz motorja do lonca, lonc ostane original! :OK: Da mi nebi kje sredi Afrike zapacalo katalizatorja z svincem!
bladzo Objavljeno Januar 10, 2007 Opozori Objavljeno Januar 10, 2007 Ali kdo ve kje bi dobil avspuhe za gs 1200a in sicer bi rabil samo tisti del ki gre iz motorja do lonca, lonc ostane original! :OK: Da mi nebi kje sredi Afrike zapacalo katalizatorja z svincem! Pri podjetju akrapovič ti bodo z veseljem ustregli, saj ponujajo tudi prvi konec za izpuh!
mack Objavljeno Januar 11, 2007 Opozori Objavljeno Januar 11, 2007 Imajo samo komplet avspuhe kar pa ni tako poceni!!!!!! :cry: Še kakšna druga ideja?
atek Objavljeno Januar 11, 2007 Opozori Objavljeno Januar 11, 2007 Imajo samo komplet avspuhe kar pa ni tako poceni!!!!!! :cry: Še kakšna druga ideja? nebi rekel daj pozenimej se kaj imajo sedaj nova pravila
mack Objavljeno Januar 12, 2007 Opozori Objavljeno Januar 12, 2007 nebi rekel daj pozenimej se kaj imajo sedaj nova pravila Tudi ce kupim samo spodnji del od akrapoviča kako pa ga bom kombiniral z original loncem???? Ima touratech nekaj zame sam je pa drago k žafran samo spodnji del brez katalizatorja=394e! :BUA:
ankh Objavljeno Januar 12, 2007 Opozori Objavljeno Januar 12, 2007 Tudi ce kupim samo spodnji del od akrapoviča kako pa ga bom kombiniral z original loncem???? Ima touratech nekaj zame sam je pa drago k žafran samo spodnji del brez katalizatorja=394e! :BUA: Pred leti so mi srednji del izpuha na motorju izdelal (po meri) v firmi Jureš, Hradeckega cesta 35, Ljubljana. Krivina je bila izdelana zelo kvalitetno, kar je bilo ravidno na oko in v denarnici. :grim lp Ankh
bmwslo Objavljeno Januar 22, 2007 Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 V Touratech - ovem katalogu 2006 sem zasledil zanimivo napravico, ki omogoča priključitev zunanjih električnih naprav kljub BUS CAN tehnologiji, pa še prav poceni je TPS 15 :OK:
atek Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 (popravljeno) po nekaterih testih ko jih prebiraš piše da ima gs 1200 72kw nekje pa da ima 74kw kaj je res? kajti pri registraciji se pozna .) Popravljeno Januar 23, 2007. Popravil atek
mack Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 Na mojemu prometnemu pise da jih je 72 gsa
motoristek Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 po nekaterih testih ko jih prebiraš piše da ima gs 1200 72kw nekje pa da ima 74kw kaj je res? kajti pri registraciji se pozna .) Ja, prav imaš :yes: odvisno kater motor imaš in pol kaj ti not piše :yea1: Meni bo 74kw (jebi ga) Lahko pa plačaš pa ti zmanjšajo kw in narediš ponovno homologacijo, plačaš cca 150eur in ti vpišejo 72kw :yea1:
atek Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 hvala za odgovore ampak nerazumem kako je to možno :? :?
ktm-kozina Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 (popravljeno) Tudi ce kupim samo spodnji del od akrapoviča kako pa ga bom kombiniral z original loncem???? Ima touratech nekaj zame sam je pa drago k žafran samo spodnji del brez katalizatorja=394e! :BUA: Pa saj za malo več dobiš homologiran lonc od akrapoviča. Kaj pa kak wingsal kak podoben bi to naredil? je že kdo vprašal? Popravljeno Januar 24, 2007. Popravil ktm-kozina
motoristek Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 hvala za odgovore ampak nerazumem kako je to možno :? :? Več motorjev za več tržišč.... :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se