Pips Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 Pips samo zate.... :yea1: Hvala .)
motoristek Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 Hvala .) Tudi zgornji del (kot pri advenčerju) se lahko dobi.... nič za kaj :yea1:
atek Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 (popravljeno) Več motorjev za več tržišč.... :yea1: in koliko kw naj bi imeli za slo tržišče Popravljeno Januar 24, 2007. Popravil atek
Barth Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 ko sem jaz pred 1,5 mesecem gledal v avtoaktivu, so imeli gs-a z 72kw, kar so posebej označili, da je ugodneje za registracijo. Verjetno če želiš, ti homologirajo tudi 74kw, ne vem pa v čem je smisel. Seveda, govorim o novih motorjih, gledal pa sem novega 2006 gs-a
atek Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 ko sem jaz pred 1,5 mesecem gledal v avtoaktivu, so imeli gs-a z 72kw, kar so posebej označili, da je ugodneje za registracijo. Verjetno če želiš, ti homologirajo tudi 74kw, ne vem pa v čem je smisel. Seveda, govorim o novih motorjih, gledal pa sem novega 2006 gs-a smisel je seveda 72kw glih zaradi registracije, kaj tisti ki jih prodajajo in jim piše 74kw so jih lastniki sami uvozili oziroma kupili v tujini?
TBoxer Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 smisel je seveda 72kw glih zaradi registracije, kaj tisti ki jih prodajajo in jim piše 74kw so jih lastniki sami uvozili oziroma kupili v tujini? Obojne imajo pri uvozniku, kot so meni razlagali je 72kw še stara pošiljka, vendar ne dam roke v ogenj, ker še sami si niso enotni.... lp
atek Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 Obojne imajo pri uvozniku, kot so meni razlagali je 72kw še stara pošiljka, vendar ne dam roke v ogenj, ker še sami si niso enotni.... lp kakšen nesmisel zaradi registracije mislim, torej če kupiš starejšega imaš 72kw če pa novejšega pa 74kw
motoristek Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 Še enkrat: Odvisno od pošilke dobijo motorje z 72-74kw. Je pač, da imajo nemci 72kw mi pa tudi 74kw Če boš naročil motor ga naroči z 72kw pa boš zmagal... :yea1:
motoristek Objavljeno Januar 28, 2007 Opozori Objavljeno Januar 28, 2007 Še tale stran je kar koristna, da se pa tudi pri nas dobiti, naš diler po super cenah pa še po pošti ti ni treba skrbet, kaj boš dobil. :OK:
corser Objavljeno Februar 15, 2007 Opozori Objavljeno Februar 15, 2007 Ima kdo od vas montirano navigacijo?
Pudla Objavljeno Marec 11, 2007 Opozori Objavljeno Marec 11, 2007 Ima kdo od vas montirano navigacijo? Zumo 550. Nije još riješeno napajanje. [attachmentid=93430] [attachmentid=93431]
tomaž Objavljeno Marec 11, 2007 Opozori Objavljeno Marec 11, 2007 (popravljeno) Zumo 550. Nije još riješeno napajanje. Napajanje sem priklopil vzporedno z vtičnico za polnjenje..., dobro je, ker ti izklopi elektriko po nekaj minutah po izklopu motorja, kar pomeni, da ni bojazni, če ga celo noč pustiš na dežju, ko ti voda zaliva konektor od zumota. Usefull tip: pokrove sem dal raje črne, saj se taki (srebrni) preveč bleščijo v prednji šipi. Popravljeno Marec 11, 2007. Popravil tomaž
Pudla Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 Napajanje sem priklopil vzporedno z vtičnico za polnjenje..., dobro je, ker ti izklopi elektriko po nekaj minutah po izklopu motorja, kar pomeni, da ni bojazni, če ga celo noč pustiš na dežju, ko ti voda zaliva konektor od zumota. Usefull tip: pokrove sem dal raje črne, saj se taki (srebrni) preveč bleščijo v prednji šipi. Hvala na odgovoru, imam par pitanja. :) Jesi li spojio GPS na konektor koji je namijenjen za BMW Navigator? [attachmentid=93503] Ako jesi, gdje si nabavio konektor. Na AdvRideru su pronašli originalni http://www.advrider.com/forums/showthread....5962&page=4, ali ga ja dosad nisam uspio nabaviti. Zbog toga sam planirao spojiti Zumo direktno na akumulator koristeći kabel koji je u kompletu. [attachmentid=93504] Možes li metnuti kakvu sliku? Savjet s crnim pokrovima je odličan. Zaboravio sam na njih. Promijeniti ću ih prvom prilikom.
tomaž Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 Hvala na odgovoru, imam par pitanja. :) Jesi li spojio GPS na konektor koji je namijenjen za BMW Navigator? [attachmentid=93503] Ako jesi, gdje si nabavio konektor. Na AdvRideru su pronašli originalni http://www.advrider.com/forums/showthread....5962&page=4, ali ga ja dosad nisam uspio nabaviti. Zbog toga sam planirao spojiti Zumo direktno na akumulator koristeći kabel koji je u kompletu. [attachmentid=93504] Možes li metnuti kakvu sliku? Savjet s crnim pokrovima je odličan. Zaboravio sam na njih. Promijeniti ću ih prvom prilikom. Ne, GPS sem priklopil z kablom od zumota, ki si ga dobil v škatli. Ima tudi varovalko, tako, da popolnoma zadosti vsem zahtevam in potrebam. Slikati nima smisla, saj sem kable speljal tako, da se jih praktično ne vidi, vse skupaj povil tako, da ne veš kaj je original in kaj je dodanega. Priklopiš ga na kable od "štek doze". To je to. Nič ne rabiš naročevati in vse bo OK, CAN bus sistema ne motiš, ker misli, da polniš mobitel ali imaš priklopljen ogrevalni brezrokavnik. To je dobra in enostavna varianta, dela imaš pa 15 minut.
Pudla Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 Ne, GPS sem priklopil z kablom od zumota, ki si ga dobil v škatli. Ima tudi varovalko, tako, da popolnoma zadosti vsem zahtevam in potrebam. Slikati nima smisla, saj sem kable speljal tako, da se jih praktično ne vidi, vse skupaj povil tako, da ne veš kaj je original in kaj je dodanega. Priklopiš ga na kable od "štek doze". To je to. Nič ne rabiš naročevati in vse bo OK, CAN bus sistema ne motiš, ker misli, da polniš mobitel ali imaš priklopljen ogrevalni brezrokavnik. To je dobra in enostavna varianta, dela imaš pa 15 minut. Super! :OK: Budem i ja tako složio. Plačam :beer2: kad se sretnemo!
mack Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 Ali vam monitorja od gps nič ne trese???? Jaz imam dlančnik na podoben način prikloplen pa mi ga trese k pr norcih pa me zanima če ima kdo kakšno idejo z objemko okoli cevi ki so spelane okoli števca???!
tomaž Objavljeno Marec 13, 2007 Opozori Objavljeno Marec 13, 2007 (popravljeno) Ali vam monitorja od gps nič ne trese???? Jaz imam dlančnik na podoben način prikloplen pa mi ga trese k pr norcih pa me zanima če ima kdo kakšno idejo z objemko okoli cevi ki so spelane okoli števca???! Ja, tako kot imaš ti montirano, zna vsako stvar tresti, ker šipo vedno malo trese, ta zgornji nosilček je pa vpet samo pri strani, pa še tega lahko ročno odviješ, ko spuščaš in dvigaš šipo. Poskusi si ga namontirat na en nosilček nižje. Glej slike zgoraj, kot na navadnemu gsu, ta nosilec je bolj trdno vpet. Verjetno boš rešil problem. Popravljeno Marec 13, 2007. Popravil tomaž
corser Objavljeno Marec 31, 2007 Opozori Objavljeno Marec 31, 2007 Zdravo Tomaž! O katerih črnih pokrovih govoriš? zanima me tudi ali je nosilec zraven navigacije in katere karte ima ta model Garmina? Tnx
Pudla Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 Ne, GPS sem priklopil z kablom od zumota, ki si ga dobil v škatli. Ima tudi varovalko, tako, da popolnoma zadosti vsem zahtevam in potrebam. Slikati nima smisla, saj sem kable speljal tako, da se jih praktično ne vidi, vse skupaj povil tako, da ne veš kaj je original in kaj je dodanega. Priklopiš ga na kable od "štek doze". To je to. Nič ne rabiš naročevati in vse bo OK, CAN bus sistema ne motiš, ker misli, da polniš mobitel ali imaš priklopljen ogrevalni brezrokavnik. To je dobra in enostavna varianta, dela imaš pa 15 minut. Napravljeno. :OK: Par slika. [attachmentid=94833] [attachmentid=94834] [attachmentid=94835] [attachmentid=94836] [attachmentid=94837] [attachmentid=94838] [attachmentid=94839]
tomaž Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 Napravljeno. :OK: TAKO JA ! :OK: Enostavno in učinkovito in nič stroškov
tomaž Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 Zdravo Tomaž! O katerih črnih pokrovih govoriš? zanima me tudi ali je nosilec zraven navigacije in katere karte ima ta model Garmina? Tnx Zakaj pa ne pogledaš na GARMIN-ovo stran, izbereš Zumo in si ogledaš zadevo? Ali pa ga greš fizično pogledat k kakšnemu dilerju? Boš vsaj vedel za kaj se gre. :hmm:
bladzo Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 Zakaj pa ne pogledaš na GARMIN-ovo stran, izbereš Zumo in si ogledaš zadevo? Ali pa ga greš fizično pogledat k kakšnemu dilerju? Boš vsaj vedel za kaj se gre. :hmm: Če slučajno ne najde... http://www.garmin.si/view_product.php?product=010-00567-01
sayo Objavljeno April 7, 2007 Opozori Objavljeno April 7, 2007 Danes sem bil na BMW testnih vožnjah v Logatcu, peljal sem 1200 GS Adventure :OK: :OK: :OK: to je pravi motor, imel je vso opremo tudi izključljivo napravo proti zdrsavanju zadnjega kolesa, ki so jo tudi demonstrirali super uporabna zadeva na mokri ali spolzki podlagi :OK: :OK: :OK: NAVDUŠEN
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se